Spellen voor onderweg

Spellen voor onderweg 2022 vinden? Check dit artikel om de beste reisspellen van dit jaar 2021 te vinden. Het is altijd handig om reisspellen voor onderweg bij je te hebben zodat je je niet gaat vervelen op jouw reis. Deze spellen zijn compact en super handig mee te nemen voor op reis.

1. Qwirkle

Qwirkle kan met deze editie echt werkelijk overal worden gespeeld. Door de handige tas en de kleinere afmetingen van de tegels past het spel nu zelfs ook op de campingtafel. Deze spelregels zijn gelijk aan die van dit basisspel. De spelers vormen nog steeds series symbolen om de meeste punten te kunnen scoren.

bordspellen voor volwassenen

2. Exploding kittens

Exploding Kittens is ’n fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en ook soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is ’n variant van Russisch roulette, maar dan met de exploderende kittens. Jij neemt kaarten van de stapel totdat jij één van de gevreesde exploderende kittens trekt. 

exloding kittens

3. IQ Fit

Hou jouw hersens fit met de fantastische IQ-Fit – Reiseditie.
Leg deze 3D-puzzelstukken op het spelbord zodat ’n 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten.
Een super-leuk denkspel met 120 opdrachten waarbij jij “diep” moet nadenken om de oplossing te gaan vinden. Reisspel voor 2 spelers vinden? Lees hier.

populaire bordspellen

4. Keezenspel

Gedetailleerd schaalmodel van 1:24, voorzien van alle autentieke details. de kleur is blauw. Geschikt om mee te spelen, maar ook ’n prachtig als decoratie of presentatie. Burago is sinds jaren één van de allermeest vooraanstaande merken op ’t gebied van die-cast en heeft -door goede samenwerking met de autofabrikanten- een traditie in ’t creëren van de hoogste kwaliteit schaalmodellen. 

Spellen voor onderweg

5. Biggen

Spellen voor onderweg vinden? Naast ’t gooien met varkentjes, kun je ook punten verdienen door de uitkomst van de worp van jouw tegenstanders te voorspellen. Raad je ’t juiste aantal? Dan verdien jij dan natuurlijk punten. Maar, jij verliest juist punten als je ’t verkeerd hebt. Wie als eerste 100 punten bij elkaar gooit, wint. 

6. Punto

Wie maakt als eerste ’n lijn met kaarten van dezelfde kleur? Speel om de beurten een kaart. Probeer je lijn te verlengen of die van een tegenstander te blokkeren. Focus jezelf niet al teveel op één lijn, want voor je ’t weet gaat een ander er met de overwinning van door.
 

7. Black stories

Deze 50 Black Stories met 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en ’n dodelijke maaltijd. Hoe is dat dan allemaal gebeurd? Black Stories zijn macabere verhalen waarin ’t doel is om, na een korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit gebeurd is.

black stories

8. Regenwormen

Dit snelle compacte dobbelspelletje Regenwormen kun jij op elk moment en overal gaan spelen. Het duurt niet langer dan een half uurtje en ’t formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op deze campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan ook meedoen! Als je aan de beurt bent, gooi jij met 8 dobbelstenen.

Spellen voor onderweg

9. Rummikub 

Rummikub is d’r nu ook voor op reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen blik, zodat ’t spel onderweg goed opgeborgen blijft! Maak mooie cijferreeksen met deze gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de allerslimste combinaties? Ben jij degene die ’t eerst al de cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en ook de tactiek combineert.

rummikub

10. Exit het vergeten Eiland

Spellen voor onderweg vinden? Het uitdagende coöperatieve en escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk van ’t vervloekte eiland. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten kunnen gaan zitten. Logisch nadenken en een goed doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot een goed einde te brengen.

11. Clever

Tactisch dobbelspel voor ’t hele gezin. Dobbel en vul één van jouw geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Iedere categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim en let goed op je overgebleven dobbelstenen. Jij moet namelijk elke dobbelsteen met ’n lager resultaat op dit zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook weer belangrijke punten scoren.

Spellen voor onderweg

12. Squirrels go Nuts

Verschuif de eekhoorns en verstop de nootjes. De winter komt er weer aan. Kan jij de eekhoorns helpen om hun wintervoorraad onder de grond te verstoppen? “Squirrels Go Nuts” is een schuifpuzzel van deze Smart Games met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

13. Machi Koro

Jij bent zojuist verkozen tot burgemeester. Gefeliciteerd! Helaas hebben jouw burgers een aantal grote eisen: ze willen banen, een pretpark, een paar kaas fabrieken en misschien zelfs ook wel een radiotoren. Aaai, dat wordt een heel lastige opdracht omdat jouw stad momenteel slechts uit alleen een tarweveld, ’n bakkerij en één dobbelsteen bestaat. Reisspel voor 2 volwassenen vinden? Check dit.

14. Perudo

Spellen voor onderweg vinden? Perudo is een verrassend, eenvoudig en snel blufspel vol spanning. Schud de dobbelstenen in jouw beker, draai hem om op tafel, gluur naar je eigen score en gok hoeveel dobbelstenen van ’n bepaald getal minimaal op tafel liggen. Ben jij dan de grootste bluffer? Perudo win je door ’t beste te bluffen en door goed te gokken wat de andere spelers dan hebben gegooid. 

Spellen voor onderweg

15. De doe in de orient express

Het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Los ’n moord op in deze beroemde luxe trein. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al deze codes te breken. Alleen dan lukt ’t jullie om de dader succesvol te ontmaskeren. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot een goed einde te brengen.

de dode in de orient express

16. Exploding Kittens

Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar ’t artwork op elke kaart is vervangen door deze expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor dit standaard Exploding Kittens spel. 

leukste reisspellen 2021

17. IQ puzzler

IQ-Puzzler Pro van SmartGames daagt jou uit in 120 opdrachten en bevat 3 spelvarianten, in 2D en in 3D. De bovenkant van dit spelbord gebruik jij voor de 2D opdrachten en de 3D piramides. Aan deze onderkant van ’t spelbord vind je een compleet ander spelbord voor de 2D opdrachten. Allemaal ideaal  in ’t hetzelfde compacte draagbare doosje.

beste reisspellen 2021

18. Mens erger je niet reiseditie

Deze reiseditie is een oergezellig familiespel! Breng als eerst de pionnen naar je thuisbasis en win. Maar pas op, want voor jij het dan weet gooit iemand jou van dit bord af. Het Mens Erger Je Niet reisspel komt in een bijzonder handige koffertje en neem jij overal gemakkelijk mee naartoe!

19. Doornroosje

Reisspellen voor onderweg vinden? Kan jij deze ridder helpen om zonder te verdwalen het kasteel van Doornroosje te bereiken? Of help jij liever deze prinses om de uitgang van de doolhof te vinden? Het wordt dan ook extra uitdagend, want door de 4 verscheidene delen van het spelbord ontstaat er telkens weer ’n nieuwe doolhof. Of misschien speel jij liever als de draak? Bordspellen voor volwassenen vinden? Check dit artikel.

Spellen voor onderweg

20. Temple Trap

In dit doolhof verschuiven je muren voortdurend van plaats. Eén misstap en je eindigt als avondeten voor de krokodillen.

Enkel een bijzonder slimme avonturier kan gaan ontsnappen uit dit enorm vervloekte labyrint. 60 opdrachten. Wil je goedkope bordspellen vinden? Check dit artikel. Goedkope reisspelletjes vinden? Check dit artikel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo