Monopoly Reisspel

Monopoly reisspel vinden? Bekijk dit artikel om er achter te komen welke monopoly versies het leukste zijn om mee op vakantie te nemen. Van Monopoly jr. tot aan elektronisch bankieren en van monopoly Efteling tot aan monopoly friends.

1. Valsspelerseditie

Monopoly Junior is voor kids! Je leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met dit snelle, spannende en gemakkelijk te leren spel voor spelers vanaf zo’n 5 jaar oud, laat jij je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier.

2. Monopoly Reisspel

Hier is het bekende Monopoly spel in een draagbare versie en nieuwe verpakking! Met deze reisversie van het bekende Monopoly spel kun jij overal handelen en wandelen. Inclusief de Algemeen Fonds en Kanskaarten. Dit is de perfecte, compacte manier om altijd en overal Monopoly plezier te hebben!

3. Monopoly Kanto

Gotta Catch ‘em all: vang alle Pokémon in deze speciale Pokémon Monopoly Kanto editie! Jouw reis begeeft zich door acht strijdvelden, waarbij jij zoveel mogelijk probeert te handelen om het sterkste Pokémon team samen te stellen.

4. Monopoly Jr. Elektro

Het klassieke Monopoly Junior spel heeft een nieuw jasje: Elektronisch Bankieren! Het biedt kinderen een eigentijdse bankervaring omdat ’t geld is vervangen door de elektronische bankautomaat en door Monopoly bankpasjes.

Monopoly reiseditie

5. Monopoly slechte verliezers

Laat je hoofd niet hangen … Zet het ze betaald! Heb je er genoeg van om te verliezen met Monopoly? Hier is dit bordspel Monopoly voor slechte verliezers. Deze hilarische variatie op dit Monopoly-spel maakt winnaars van de verliezers.

6. Monopoly Efteling

Monopoly reisspel vinden? In deze betoverende editie van het bekende spel Monopoly ontdek je de Efteling op een compleet nieuwe manier. Jij bezoekt dit park niet, maar wordt misschien wel de allesbepalende directeur van de Wereld vol Wonderen!

7. Monopoly super elektronisch bankieren

Het bordspel Monopoly Super Elektronisch Bankieren heeft een alles-in-één elektronische bankautomaat en maakt je spel nog spannender met unieke beloningen! 

8. Monopoly Nijntje

Hoera, nijntje is dit jaar 65 geworden! Om deze bijzondere verjaardag te vieren komt Monopoly met een speciale nijntje editie. Deze herkenbare avonturen van nijntje en de ogenschijnlijke eenvoud van Dick Bruna’s illustraties zijn de afgelopen 65 jaar onverminderd populair gebleven. 

9. Monopoly Friends

Word één van de Friends en speel de Friends-editie van deze Monopoly, gebaseerd op een van de best bekeken sitcoms op tv.

10. Monopoly Jr.

Monopoly Junior is voor kids! Je leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met dit snelle, spannende en ook gemakkelijk te leren spel voor  jonge spelers vanaf 5 jaar oud, laat je je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier.

Monopoly reisspel

11. Monopoly Belgie

Hier is het bekende Monopoly spel in een draagbare versie! Met deze reisversie van het bekende Monopoly spel kun je overal handelen en wandelen. Inclusief het Algemeen Fonds en Kanskaarten. Dit is dan de perfecte, compacte manier om altijd en overal Monopoly plezier te hebben!

12. Klassieke monopoly

Dit is het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om deze ultieme rijkdom te kunnen behalen. In deze vernieuwde versie van het klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan de pionnenfamilie toegevoegd.

13. Monopoly extreem bankieren

Daag vrienden en familie uit en speel het Monopoly Extreem Bankieren spel! Dit spel biedt een eigentijds versie van dit Monopoly spel waarin het bekende Monopoly geld niet meer bestaat. Dankzij deze ultieme betaalautomaat met touch-technologie kunnen spelers direct bezittingen kopen, huur innen of betalen en ook hun pasjes scannen.

14. Monopoly Uncharted

Monopoly reisspel vinden? Volg in deze speciale Monopoly Uncharted versie het pad van de reizende held Nathan Drake wanneer hij dan z’n jacht heeft geopend op de schatten op de verschillende locaties uit de Uncharted games.

15. Fc de kampioenen

FC De Kampioenen: de populairste en plezantste café-voetbalploeg van Vlaanderen heeft nu ook z’n eigen MONOPOLY-editie.

Ontdek de iconische locaties uit de reeks. Koop dit duivenkot van Fernand of de krantenwinkel van Carmen. En wie weet word dan jij wel de nieuwe eigenaar van het voetbalveld van de Kampioenen.

16. Disney Villains

Stel je voor dat klassieke Disney-schurken stelen, plannen maken en strijden om te zien wie de meest kwaadaardige van allemaal is! In deze Monopoly Board Game: Disney Villains Edition reizen spelers over dit bord met behulp van deze slechterik en spelen ze als Cruella, Jafar, Scar, Evil Queen, Maleficent of Hook

17. Stranger Things

De dreiging van de wereld ondersteboven is in deze verzamelaarseditie van het spel Monopoly: Stranger Things groter dan ooit! Fans van deze originele Netflix-serie zullen dit spel dan met veel plezier uitpakken met illustraties die geïnspireerd zijn op de serie.

19. KLM Monopoly

Monopoly reisspel vinden? Vlieg over het bord en luister naar het slaan van de Big Ben in Londen, reis dan verder via Kaapstad, op zoek naar deze “Big 5” en ontdek daarna de geheimen van Bogota.

20. Monopoly The Godfather

Het klassieke bordspel Monopoly in de wondere wereld van The Godfather! Wie had het gedacht dat dat zo goed bij elkaar zou passen? 

21. Monopoly retro comics

Begeef je in de wereld van de DC Originals met deze Monopoly DC Comics Retro editie! Waan je een weg door de verschillende werelden en verover dan ook LexCorp of Wayne Industries terwijl je onderweg allerlei helden en schurken verzamelt. 

22. Mevr. Monopoly

Hasbro Gaming Mevr. Monopoly
Het eerste spel waarbij deze vrouwen meer verdienen van mannen. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar.

23. Monopoly 85 Jaar

Glamour, glitter en gouden pionnen! Monopoly – één van de favoriete bordspellen voor families – viert dan ook 85 jaar succes. Vier mee met de 85ste verjaardagseditie van het Monopoly-bordspel.

24. Monopoly Turbo

Heb je niet veel tijd? Geen probleem! Het Monopoly Turbo-bordspel duurt dan amper 10 minuten! Iedereen werpt en koopt dan tegelijk, dus moeten spelers hun beurt niet afwachten.

25. Monopoly GOT

Dit bordspel is de speciale Game of Thrones uitgave van Monopoly. Begeef je nu zelf in Westeros met alle bekende karakters uit deze succesvolle tv-serie en ook de boekenserie A Song of Fire and Ice van George R.R. Martin! Het spel bevat onder andere 6 unieke speelstukken van kenmerkende elementen uit de serie.

26. Monopoly voor millenials

Geld maakt niet altijd gelukkig, maar ervaringen, leuke – of gekke – blijven je altijd bij. Daarvoor is dit Monopoly Millennial-spel. Je spaart niet zoveel mogelijk geld, maar ’t is de uitdaging om zoveel mogelijk ervaringen te verzamelen om het spel te winnen

27. Assassin’s Creed

Speciale Monopoly editie die geheel gebaseerd is op de populaire video game Assassin’s Creed Syndicate van de Ubisoft! Deze editie biedt jou unieke locaties en speelfiguren uit de game.

28. Monopoly van Gogh

Vincent van Gogh besluit op zijn 27ste om van tekenen en schilderen zijn beroep te maken. En hij houdt niet van half werk: in deze tien jaar tijd maakt hij dan ruim 850 schilderijen en bijna 1300 werken op papier. Tijdens zijn korte leven was Vincent maar bij weinig mensen bekend, maar dat is nu wel anders…

Monopoly reiseditie

29. Star Wars Monopoly

Dit bordspel van Monopoly: Star Wars The Child-editie bevat thema’s en illustraties die dan zijn geïnspireerd op deze live-action tv-serie The Mandalorian op Disney Plus.

30. Monopoly reisspel

Het vastgoedspel voor snelle onderhandelaars. Het bekende MONOPOLY spel…. In zakformaat! Maak jouw keuze, maak een deal en maak een fortuin. START nu…. Koop en onderhandel jouw weg naar het success!

31. Monopoly Boutique

Monopoly reisspel vinden? Monopoly Boutique is dé uitvoering voor meiden van het succesvolle monopoly bordspel. Deze uitvoering is uitgevoerd in ’n mooie roze beautycase doos waarin je alles bij elkaar houdt.

32. Big Bang Theory 

Bazinga! Een speciale Monopoly editie rondom de succesvolle tv-serie The Big Bang Theory. Reis door deze straten van Pasadena, koop het apartement van deze Sheldon en Leonard of koop het huis van Mrs. Wolowitz. 

33. Monopoly Belgian Devils

Het meest vermaarde nationale voetbalelftal van deze wereld is nu ideaal te ontdekken via deze exclusieve Monopoly uitgave!

34. Monopoly walking dead

Om te kunnen overleven in deze The Walking Dead Comic Survival Edition Monopoly proberen spelers locaties en dan levensmiddelen te kunnen verkrijgen. Ontloop de zombies! Inclusief 6 unieke Walking Dead speelstukken.

35. Monopoly LOTR

Maak de reis met de Fellowship en claim de gebieden van de Middle-earth met deze Monopoly Lord of the Rings editie! Verzamel deze macht terwijl jij gebieden binnendringt en daar bolwerken en forten bouwt om je bezit veilig te stellen. 

36. Monopoly Ikke

Verschrikkelijke Ikke: MonopolyHet is dit bekende Monopoly spel, maar ’t zit boordevol maffe Minions van Verschrikkelijke Ikke.

37. Monopoly Rolling Stones

Monopoly reiseditie vinden? De meest legendarische rockband The Rolling Stones komt tot leven in deze Monopoly editie. Spelers kunnen dan hun geheel eigen Rolling Stones Music Collection kunnen opbouwen. 

38. Monopoly One Piece

Het klassieke bordspel Monopoly in de gekke wereld van One Piece! Wie had gedacht dat dat zo goed bij elkaar zou passen? Met deze 9 fantastische, exclusieve speelstukken en ok een Monopoly versie in de stijl van One Piece beleef jij onvergetelijke bordspelavonden met je vrienden.

Monopoly reisspel 2022

39. Monopoly Ghostbusters

Alle monopoly reisspellen vinden? Het beroemde vastgoedspel is er nu voor de echte Ghostbusters-liefhebbers! In deze versie van dit spel reizen de spelers rond het bord om de Ghostbusting contracten op te kopen.

40. AC/DC Monopoly

 Ben jij ook zo gek op de band AC/DC? Dan is deze speciale AC/DC editie van Monopoly het perfecte bordspel voor jou! Deze band komt dan tot leven in deze editie. Dit spel bevat de meest bekende albums van AC/DC.

41. Monopoly Antwerpen

De speciale uitgave van het populaire bordspel blijft trouw aan het originele Monopoly-concept, maar krijgt dan een volledig Antwerps jasje. Zo worden alle locaties van het klassieke spelbord vervangen door Antwerpse straten, pleinen en bezienswaardigheden.

42. Monopoly 80 Jaar

Deze speciale Nederlandse verjaardagseditie van het klassieke handelsspel bevat elementen van de allereerste versie tot aan deze nieuwste versies van nu. Met het retro speelbord en de retro speelkaarten neemt deze uitgave je mee naar de tijd waarin het allemaal begon.

43. Monopoly The Beatles

Bijzondere Monopoly versie van ’s werelds meest legendarische rock and roll band: the Beatles.
Deze collectors editie is een eerbetoon aan deze muziek en het leven van de Beatles, met albums, singles, films en zelfs Abbey Road Studio op het speelbord.

44. Monopoly Queen

Tour door de geweldige geschiedenis van de optredens van Queen: van de allereerste Imperial College optreden in 1970 tot hun laatste optreden met Freddie Mercury in Knebworth Park in 1986. Tour de wereld rond met de band en koop de verschillende podia en hit singles. De originele monopoly vinden? Lees hier meer.

45. Monopoly Riverdale

Bevind je weer in de mmisleidende idylle van Riverale met deze nieuwe editie van Monopoly. In deze Monopoly Riverdale sluit jij je aan bij Veronica, Archie, Jughead, Betty, Cheryl en Pop. 

Leukste monopoly reisspel

46. Monopoly Christmas

Ho ho ho, Merry Christmas! De feestdagen beginnen hier met deze speciale Kerst uitvoering van Monopoly. Speel met een van deze feestelijke pionnen waaronder Rudolf, een sneeuwpop en de Kerstman.

47. Monopoly Dinosaur

Monopoly reisspel vinden? Ga terug in de tijd met Monopoly Dinosaur. Leer leuke feitjes over dino’s terwijl jij Spinosaurussen, Velociraports, Stegosaurussen en nog veel meer dino’s koopt, verkoopt en ruilt.

48. Monopoly Sailor

Herleef de anime uit de jaren 90 met alles wat je nodig hebt om ’t Dark Kingdom te verslaan tijdens deze unieke Monopoly editie van Sailor Moon! Op zoek naar alle monopoly versies? Check dit.

49. Monopoly Bowie 

Travel around the board collecting classic Bowie albums and building Arenas and Stadiums as you seek your fortune. Attend Bowie tours, and also hire Musicians and Crews to make your performances absolutely blow their minds. Monopoly reiseditie is altijd handig.

50. Pionnenparade

Dit is het klassieke Monopoly spel, maar dan met 16 pionnen in één set! Monopoly staat al jaar en dag garant voor enorm veel speelplezier en is de klassieker onder de spellen. Eerder op zoek naar wat meer catan? Bekijk dit artikel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo