Monopoly spellen

Monopoly spellen vinden? Bekijk dit artikel om er achter te komen welke monopoly versies het leukste zijn. Van Monopoly jr. tot aan monopoly reisspel en van Monopoly Belgie tot aan Monopoly Kanto.

1. Monopoly Reisspel

Hier is het bekende Monopoly spel in een draagbare versie en nieuwe verpakking! Met deze reisversie van dit bekende Monopoly spel kun je overal handelen en wandelen. Inclusief de Algemeen Fonds en Kanskaarten. Dit is de perfecte, compacte manier om altijd en overal Monopoly plezier te hebben!

2. Monopoly Efteling

In deze betoverende editie van het bekende spel Monopoly ontdek je de Efteling op een compleet nieuwe manier. Jij bezoekt het park dan niet, maar wordt misschien wel de allesbepalende directeur van de Wereld vol Wonderen!

3. Monopoly Kanto

Gotta Catch ‘em all: vang alle Pokémon in deze speciale Pokémon Monopoly Kanto editie! Je reis begeeft zich door acht strijdvelden, waarbij jij dan zoveel mogelijk probeert te handelen om het sterkste Pokémon team samen te stellen.

4. Monopoly Nijntje

Hoera, nijntje is dit jaar 65 geworden! Om deze bijzondere verjaardag te vieren komt Monopoly met een speciale nijntje editie. Deze herkenbare avonturen van nijntje en de daarbij ogenschijnlijke eenvoud van Dick Bruna’s illustraties zijn de afgelopen 65 jaar onverminderd populair gebleven. 

5. Monopoly Jr. Elektro

Het klassieke Monopoly Junior spel heeft een nieuw jasje: Elektronisch Bankieren! Het biedt kinderen een eigentijdse bankervaring omdat ’t geld dan is vervangen door een elektronische bankautomaat en door Monopoly bankpasjes.

6. Klassieke monopoly

Dit is het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om deze ultieme rijkdom te behalen. In deze vernieuwde versie van dit klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan de pionnenfamilie toegevoegd.

7. Monopoly Jr.

Monopoly Junior is voor kids! Je leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met dit snelle, spannende en gemakkelijk te leren spel voor  jonge spelers vanaf 5 jaar oud, laat je je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier.

Monopoly spellen

8. Monopoly super elektronisch bankieren

Alle monopoly spellen vinden? Het bordspel Monopoly Super Elektronisch Bankieren heeft een alles-in-één elektronische bankautomaat en maakt je spel nog spannender met unieke beloningen! 

9. Monopoly Friends

Word één van de Friends en speel de Friends-editie van Monopoly, gebaseerd op ’n van deze best bekeken sitcoms op tv.

10. Monopoly Belgie

Hier is het bekende Monopoly spel in een draagbare versie! Met deze reisversie van het bekende Monopoly spel kun jij overal handelen en wandelen. Inclusief het Algemeen Fonds en Kanskaarten. Dit is de perfecte, compacte manier om altijd en overal Monopoly plezier te hebben!

11. Monopoly extreem bankieren

Daag vrienden en familie uit en speel het Monopoly Extreem Bankieren spel! Dit spel biedt een eigentijds versie van dit Monopoly spel waarin dit bekende Monopoly geld niet meer bestaat. Dankzij de ultieme betaalautomaat met touch-technologie kunnen spelers direct bezittingen kopen, huur innen of betalen en ook hun pasjes scannen.

12. Monopoly Uncharted

Alle monopoly versies vinden? Volg in deze speciale Monopoly Uncharted versie het pad van deze reizende held Nathan Drake wanneer hij dan de jacht heeft geopend op de schatten op de verschillende locaties uit de Uncharted games.

13. Fc de kampioenen

FC De Kampioenen: de populairste en plezantste café-voetbalploeg van Vlaanderen heeft nu ook z’n eigen MONOPOLY-editie.

Ontdek deze iconische locaties uit de reeks. Koop het duivenkot van Fernand of de krantenwinkel van Carmen. En wie weet word dan jij wel de nieuwe eigenaar van het voetbalveld van de Kampioenen.

14. Valsspelerseditie

Monopoly Junior is voor kids! Je leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met dit snelle, spannende en de gemakkelijk te leren spel voor spelers vanaf 5 jaar oud, laat jij je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier.

15. Disney Villains

Stel je voor dat klassieke Disney-schurken stelen, plannen maken en strijden om te zien wie de meest kwaadaardige van allemaal is! In deze Monopoly Board Game: Disney Villains Edition reizen spelers over jouw bord met behulp van een slechterik en spelen ze als Cruella, Jafar, Scar, Evil Queen, Maleficent of Hook

16. KLM Monopoly

Alle monopoly spellen vinden? Vlieg over het bord en luister naar het slaan van de Big Ben in Londen, reis dan verder via Kaapstad, op zoek naar deze “Big 5” en ontdek daarna de geheimen van Bogota.

17. Monopoly slechte verliezers

Laat je hoofd niet hangen … Zet het ze betaald! Heb je er genoeg van om te verliezen met Monopoly? Hier is dit bordspel Monopoly voor de slechte verliezers. Deze hilarische variatie op het Monopoly-spel maakt winnaars van de verliezers.

18. Monopoly retro comics

Begeef je in de wereld van de DC Originals met deze Monopoly DC Comics Retro editie! Waan jij een weg door de verschillende werelden en verover dan LexCorp of Wayne Industries terwijl je onderweg allerlei helden en schurken verzamelt. 

Alle monopoly spellen

19. Monopoly 85 Jaar

Glamour, glitter en gouden pionnen! Monopoly – één van de favoriete bordspellen voor families – viert dan 85 jaar succes. Vier mee met de 85ste verjaardagseditie van het Monopoly-bordspel.

20. Monopoly Fortnite

Bij deze spannende Fortnite-editie van het Monopoly-spel claim je locaties, ga je de strijd aan met tegenstanders en vermijd je deze storm om te overleven. Het spel, het ontwerp en ook de onderdelen van het bordspel bevatten elementen die zijn geïnspireerd op de game Fortnite, waaronder locaties en buitkaarten.

21. Monopoly The Godfather

Het klassieke bordspel Monopoly in de wondere wereld van The Godfather! Wie had nou gedacht dat dat zo goed bij elkaar zou passen? 

22. Stranger Things

De dreiging van de wereld ondersteboven is in deze verzamelaarseditie van het spel Monopoly: Stranger Things groter dan ooit! Fans van deze originele Netflix-serie zullen dit spel met enorm veel plezier uitpakken met illustraties die geïnspireerd zijn op de serie.

23. Monopoly voor millenials

Geld maakt niet altijd gelukkig, maar ervaringen, leuke – of gekke – blijven je altijd bij. Daarvoor is het Monopoly Millennial-spel. Jij spaart niet zoveel mogelijk geld, maar ’t is de uitdaging om zoveel mogelijk ervaringen te verzamelen om het spel te winnen

24. Monopoly Turbo

Heb je niet veel tijd? Geen probleem! Het Monopoly Turbo-bordspel duurt amper 10 minuten! Iedereen werpt en koopt dan ook tegelijk, dus moeten spelers hun beurt niet afwachten.

25. Monopoly van Gogh

Monopoly spellen vinden? Vincent van Gogh besluit op zijn 27ste om van tekenen en schilderen zijn beroep te maken. En hij houdt niet van half werk: in tien jaar tijd maakt hij dan ruim 850 schilderijen en bijna 1300 werken op papier. Tijdens z’n korte leven was Vincent maar bij weinig mensen bekend, maar dat is nu wel anders…

26. Monopoly GOT

Dit bordspel is de speciale Game of Thrones uitgave van Monopoly. Begeef je nu zelf in Westeros met alle bekende karakters uit deze succesvolle tv-serie en de boekenserie A Song of Fire and Ice van George R.R. Martin! Het spel bevat onder andere zo’n 6 unieke speelstukken van kenmerkende elementen uit de serie.

27. Mevr. Monopoly

Alle monopoly versies vinden? Hasbro Gaming Mevr. Monopoly
Het eerste spel waarbij deze vrouwen meer verdienen van mannen. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar.

28. Monopoly Belgian Devils

Het meest vermaarde nationale voetbalelftal van deze wereld is nu ook te ontdekken via deze exclusieve Monopoly uitgave!

Monopoly spellen

29. Star Wars Monopoly

Dit bordspel van Monopoly: Star Wars The Child-editie bevat thema’s en illustraties die dan zijn geïnspireerd op deze live-action tv-serie The Mandalorian op Disney Plus.

30. Monopoly reisspel

Het vastgoedspel voor snelle onderhandelaars. Het bekende MONOPOLY spel…. In zakformaat! Maak jouw keuze, maak een deal en maak een fortuin. START dan nu…. Koop en onderhandel je weg naar het success!

31. Assassin’s Creed

Speciale Monopoly editie die geheel gebaseerd is op de populaire video game Assassin’s Creed Syndicate van de Ubisoft! Deze editie biedt ook unieke locaties en speelfiguren uit de game.

32. Big Bang Theory 

Bazinga! Een speciale Monopoly editie rondom de succesvolle tv-serie The Big Bang Theory. Reis door deze straten van Pasadena, koop ’t appartement van Sheldon en Leonard of koop het huis van Mrs. Wolowitz. 

33. Monopoly Rolling Stones

De meest legendarische rockband The Rolling Stones komt tot leven in deze Monopoly editie. Spelers kunnen dan ook hun eigen Rolling Stones Music Collection kunnen opbouwen. 

34. Monopoly LOTR

Maak de reis met de Fellowship en claim de gebieden van de Middle-earth met deze Monopoly Lord of the Rings editie! Verzamel deze macht terwijl jij gebieden binnendringt en daar bolwerken en forten bouwt om je bezit veilig te stellen. 

35. Monopoly Ikke

Verschrikkelijke Ikke: MonopolyHet is het bekende Monopoly spel, maar ’t zit dan wel boordevol maffe Minions van Verschrikkelijke Ikke. Monopoly versies vinden is hier te doen.

36. Monopoly Boutique

Monopoly Boutique is dé uitvoering voor meiden van het succesvolle monopoly bordspel. Deze uitvoering is uitgevoerd in een bijzondere roze beautycase doos waarin je alles bij elkaar houdt.

37. Monopoly walking dead

Om te kunnen overleven in deze The Walking Dead Comic Survival Edition Monopoly proberen spelers locaties en ook levensmiddelen te kunnen verkrijgen. Ontloop de zombies! Inclusief 6 unieke Walking Dead speelstukken.

Monopoly Edities

38. Monopoly Dinosaur

Alle monopoly edities vinden? Ga terug in de tijd met Monopoly Dinosaur. Leer leuke feitjes over deze dino’s terwijl jij Spinosaurussen, Velociraports, Stegosaurussen en nog veel meer dino’s koopt, verkoopt en ruilt.

39. Monopoly The Beatles

Bijzondere Monopoly versie van ’s werelds meest legendarische rock and roll band: the Beatles.
Deze collectors editie is een eerbetoon aan deze muziek en ’t leven van de Beatles, met albums, singles, films en zelfs Abbey Road Studio op het speelbord.

Leukste monopoly versies

40. AC/DC Monopoly

Al de monopoly versies vinden? Ben jij ook zo gek op de band AC/DC? Dan is deze speciale AC/DC editie van Monopoly ’t perfecte bordspel voor jou! Deze band komt tot leven in deze editie. Dit spel bevat de meest bekende albums van AC/DC.

41. Monopoly Riverdale

Bevind je weer in de misleidende idylle van Riverale met deze nieuwe editie van Monopoly. In deze Monopoly Riverdale sluit jij je ook aan bij Veronica, Archie, Jughead, Betty, Cheryl en Pop. 

42. Monopoly Antwerpen

De speciale uitgave van het populaire bordspel blijft trouw aan het originele Monopoly-concept, maar krijgt dan wel een volledig Antwerps jasje. Zo worden alle locaties van het klassieke spelbord vervangen door Antwerpse straten, pleinen en bezienswaardigheden.

43. Pionnenparade

Dit is het klassieke Monopoly spel, maar dan met 16 pionnen in één set! Monopoly staat al zeker jaar en dag garant voor veel speelplezier en is de klassieker onder de spellen.

44. Monopoly Ghostbusters

Alle monopoly versies vinden? Het beroemde vastgoedspel is er nu voor de echte Ghostbusters-liefhebbers! In deze versie van dit spel reizen de spelers rond het bord om de Ghostbusting contracten op te kopen.

45. Monopoly One Piece

Het klassieke bordspel Monopoly in de gekke wereld van One Piece! Wie had gedacht dat dat zo enorm goed bij elkaar zou passen? Met deze 9 fantastische, exclusieve speelstukken en een Monopoly versie in de stijl van One Piece beleef jij onvergetelijke bordspelavonden met je vrienden.

46. Monopoly Queen

Tour door de geweldige geschiedenis van de optredens van Queen: van de allereerste Imperial College optreden in 1970 tot hun laatste optreden met de Freddie Mercury in Knebworth Park in 1986. Tour de wereld rond met de band en koop de verschillende podia en hit singles. Alle monopoly spellen vind je in dit artikel.

47. Monopoly 80 Jaar

Deze speciale Nederlandse verjaardagseditie van het klassieke handelsspel bevat elementen van de allereerste versie tot helemaal aan deze nieuwste versies van nu. Met het retro speelbord en de retro speelkaarten neemt deze uitgave je mee naar de tijd waarin het allemaal begon.

Monopoly versies

48. Monopoly Sailor

Alle monopoly spellen vinden? Herleef deze anime uit de jaren 90 met alles wat je nodig hebt om ’t Dark Kingdom te verslaan tijdens deze unieke Monopoly editie van Sailor Moon! Monopoly reisspel vinden? Bekijk dit artikel.

49. Monopoly Christmas

Ho ho ho, Merry Christmas! De feestdagen beginnen hier met deze speciale Kerst uitvoering van de Monopoly. Speel met een van deze feestelijke pionnen waaronder Rudolf, een sneeuwpop en de Kerstman.

50. Monopoly Bowie 

Alle monopoly spellen vinden? Travel around the board collecting classic Bowie albums and building Arenas and Stadiums as you seek your fortune. Attend Bowie tours, and also hire Musicians and Crews to make your performances absolutely blow their minds. Monopoly originele editie vinden? Bekijk dit artikel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo