Over ons

Bordspellenwereld is opgezet in januari 2021 door een aantal bordspellenfanaten. Het doel is om uiteenzettingen te geven omtrent de populaire bordspellen trends, nieuwe bordspellen en de ouderwetse klassieke bordspellen. 

Bordspellen zijn zijn al eeuwenoud. De populariteit door de jaren heen is nooit afgenomen. Sterker nog we zien de laatste tijd een toename in de interesse in bordspellen. Zeker in de huidige roerige tijden waarbij er weinig leven buiten de deur afspeelt, is het gezellig om een bordspellen avondje te houden. 

We proberen dan ook alle trends op het gebied van bordspellen te volgen en daarover publiceren in onze blog. Daarnaast wordt er momenteel gewerkt aan een youtube kanaal en een facebook pagina waarop je alle nieuwtjes kunt volgen. Veel leesplezier!

Team Bordspellenwereld.nl

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo