Uitbreidingsset catan

Uitbreidingsset catan vinden? Bekijk deze enorme lijst met verschillende bekende bordspellen. Van het bekende Monopoly tot aan Rummikub. Van Trionimos tot aan Wie Is Het, er is voor ieder wat wils.

1. Catan

Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je jezelf nog meer inleven in de wereld van Catan.

2. Kolonisten van Catan: zeevaarders

Waan jezelf in het tijdperk van de ontdekkingsreizen: jouw schepen hebben na een lange tocht vol ontberingen de kust van een onbekend eiland bereikt. Dit eiland heet dan ook Catan! Je bent echter niet de enige ontdekkingsreiziger. Ook andere onverschrokken zeelieden zijn bij deze kust van Catan aangekomen: de kolonisatiestrijd is begonnen! 

3. Catan Junior

Piratenvariant van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Deze vereenvoudigde versie van ’t populairste handelsspel van de laatste jaren vormt echter voldoende uitdagingen om ook de volwassenen te boeien. De spelers zijn piraten die proberen het eiland te veroveren door daar hun forten en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die ze net als in dit basisspel met dobbelsteenworpen kunnen verdienen. 

4. 5 en 6 spelers uitbreiding

Deze Uitbreidingsset Catan kun je met 5 en 6 spelers te spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is ’n exemplaar van het basisspel vereist. Met vernieuwde speelstukjes en artwork voor nog veel meer spelbeleving!

Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels om ’t speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en de extra bouwkostenkaarten.

Uitbreidingsset catan 

5. Catan Steden & Ridders

Pittige uitbreiding op Catan, waarin de spelers ridders inzetten om het eiland tegen binnenvallende barbaren te kunnen beschermen en hun steden tot metropolen uitbouwen.

Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Het is ook mogelijk om Steden en Ridders met De Zeevaarders van Catan te gaan combineren. Steden en Ridders heeft nu ook nieuw artwork en speelstukken voor nog veel meer spelbeleving!

6. Catan Reiseditie

Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel “Catan” bevat alle spelonderdelen die ook in ’t basisspel zitten, maar in kleiner formaat. Daardoor is het spel zeer geschikt om op vakantie mee te nemen. De spelregels zijn in principe gelijk aan die van ’t basisspel, maar de opbouw van het speelbord is iets veranderd, omdat het nu uit 6 delen bestaat in plaats van uit losse tegels. Verder vind jij een handig dobbelbakje en verschillende opberglades in de doos.

7. Kooplieden en Barbaren

De derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan. Kooplieden & Barbaren bevat 4 varianten op De Kolonisten van Catan én 5 extra uitdagende scenario’s, die in verschillende mate met elkaar en met De Zeevaarders en Steden en Ridders gecombineerd zouden kunnen worden.

8. Piraten & Ontdekkers

De Kolonisten van Catan Piraten en Ontdekkers is de vierde grote uitbreiding op dit populairste bordspel van de afgelopen decennia. Met verschillende scenario’s, waarbij de nieuwe spelregels stap voor stap worden geïntroduceerd. In deze uitbreiding staat ’t ontdekken van nieuwe gebieden centraal. 

9. Atoll Playmat

Uitbreidingsset kolonisten van catan vinden? Uitsluitend speelbaar in combinatie met Catan en Catan: Steden & Ridders Speel Catan met deze uitbreiding Steden & Ridders nu op een andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Catan is in ’n prachtig atol veranderd. Daardoor zijn er meer velden, maar minder driesprongen.

10. Aanpassingsset

Combineer deze houten en kunststof editie van het bordspel Kolonisten van Catan. Met deze aanpassingsset kunnen eigenaars van de “oude” houten editie deze nieuwe kunststof uitbreidingen ook spelen zonder ’n nieuw basisspel te hoeven aanschaffen. 

Uitbreidingsset kolonisten van Catan 

11. Kooplieden & Barbaren uitbreiding

De langverwachtte nieuwste uitbreiding van ’t meest gespeelde spel van Nederland! Kolonisten van Catan: de Kooplieden en Barbaren. Top uitbreidingsset Catan.

12. Catan mini editie

Heb je geen plaats meer in de koffer? De caravan helemaal vol? Wat spelen wij op vakantie? Dat is nu zeker geen probleem meer! Het populairste spel van het laatste decennium verschijnt nu ook in ’n stoere mini-editie. Een praktisch kunststof speelbord en ook kleine insteekbare speelstukken zorgen ervoor dat je overal veilig kunt spelen.

13. Catan woestijn

Uitbreidingsset catan vinden? Speel Catan nu op ’n andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Uitsluitend speelbaar in combinatie met dit basisspel Catan. Catan is bevangen door droogte. Steek de vele woestijnen over om deze vruchtbare oases te bereiken!

14. Catan uitbreidingspakket

Uitbreidingsset kolonisten van Catan vinden? Vier verschillende uitbreidingen voor Catan: Kooplieden en Barbaren, de Steden en Ridders, Piraten en ook de Ontdekkers en Zeevaarders. Dit speelt men met tot wel 4 spelers.

15. Catan Kosmonauten

Ontdek het heelal! Eindelijk is de sprong naar de sterren gelukt! In het midden van het 3e millennium reis je met je ruimteschepen naar hele verre planetenstelsels. Vreemde volken heten je vriendelijk welkom en worden gerespecteerde handelspartners.

Uitbreidingsset Catan

16. Troje & de Grote Muur

Verdedig jouw gedeelte van de Chinese Muur tegen binnenvallende Mongoolse horden. Schenk tegelijkertijd aandacht aan deze kolonisatie van je gebied om de grondstoffen te bemachtigen die je nodig hebt voor het bouwen aan de Grote Muur en je invloed te vergroten.

17. Catan kaartspel

Ook in Catan heeft de handelskoorts toegeslagen! Niets wordt meer zo maar weggegeven. Over alles wordt gecommuniceerd en iedere dienst kost grondstoffen. Rijkdom bepaalt de status van deze kolonisten. Hun trouwe volgelingen worden zelfs keer op keer de arena ingestuurd met als enige doel het winnen van de lucratieve grondstoffen.

18. Het grote kanaal

De kolonisten op Catan leiden eigenlijk maar een saai leven. Een incidentele aanval van zeerovers of barbaren, een uitstapje naar Oceanië en de Nieuwe Wereld of een historische simulatie van dit gevecht om Troje of de veldtocht van Alexander de Grote is alles wat ze meemaken. Maar dat wordt anders. Nieuwe scenario’s schudden het gezapige eilandje wakker.

19. Catan piraten & ontdekkers uitbreiding

Uitbreidingsset catan vinden? Aanvullend speelmateriaal om de scenario”s uit de uitbreiding Piraten & Ontdekkers nu ook met 5 of 6 spelers te spelen. Om deze uitbreiding dan te kunnen spelen hebben spelers het basisspel en de uitbreiding Piraten & Ontdekkers nodig. Top 100 bordspellen vinden? Bekijk dit artikel.

20. Schatten, draken & ontdekkingsreizigers

Dit is een uitbreiding met extra scenario’s voor Catan Zeevaarders en Steden & Ridders. Uitbreiding op het populaire handelsspel “Catan” met 6 verschillende scenario’s. Deze zijn vooral bedoeld voor de Catan-fans die ervaring hebben met de uitbreidingen “Zeevaarders” en “Steden & Ridders”, en graag uitdagende scenario’s spelen.

Uitbreidingsset kolonisten van Catan

21. Kooplieden & Barbaren voor 5 en 6 spelers

Extra speelmateriaal en spelregels om Kooplieden & Barbaren, de derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan, met wel 5 en 6 spelers te spelen.

Deze uitbreiding is alleen te gebruiken bij de herziene versie: De Kolonisten van Catan (EAN 8717249196235).

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo