Kolonisten van catan uitbreiding

Kolonisten van catan uitbreiding vinden? Bekijk deze enorme lijst met verschillende bekende bordspellen. Van de uitbreiding met de zeevaarders tot en met catan junior. Van 30 seconds tot aan monopoly, er is voor ieder wat wils.

1. Kolonisten van Catan: zeevaarders

Waan jezelf in het tijdperk van de ontdekkingsreizen: jouw schepen hebben na een lange tocht vol ontberingen de kust van een onbekend eiland bereikt. Dit eiland heet dan ook Catan! Jij bent echter niet de enige ontdekkingsreiziger. Ook andere onverschrokken zeelieden zijn bij deze kust van Catan aangekomen: de kolonisatiestrijd is begonnen! 

2. Catan Junior

Piratenvariant van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Deze vereenvoudigde versie van ’t populairste handelsspel van de laatste jaren vormt echter voldoende uitdagingen om ook de volwassenen te boeien. Deze spelers zijn piraten die proberen het eiland te veroveren door daar hun forten en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die ze net als in dit basisspel met dobbelsteenworpen kunnen verdienen. 

3. Catan Reiseditie

Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel “Catan” bevat alle spelonderdelen die ook in ’t basisspel zitten, maar in een kleiner formaat. Daardoor is het spel zeer geschikt om op vakantie mee te nemen. De spelregels zijn in principe gelijk aan die van ’t basisspel, maar de opbouw van het speelbord is iets veranderd, omdat het nu uit 6 delen bestaat in plaats van uit losse tegels. Verder vind jij een handig dobbelbakje en verschillende opberglades in de doos.

4. Catan

Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu dan ook miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je jezelf nog meer inleven in de wereld van Catan.

Kolonisten van catan uitbreiding

5. Catan Steden & Ridders

Pittige uitbreiding op Catan, waarin de spelers ridders inzetten om het eiland tegen binnenvallende barbaren te kunnen beschermen en hun steden tot metropolen uitbouwen.

Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Het is ook mogelijk om Steden en Ridders met De Zeevaarders van Catan te gaan combineren. Steden en Ridders heeft nu ook nieuw artwork en speelstukken voor nog veel meer spelbeleving!

6. 5 en 6 spelers uitbreiding

Kolonisten van catan uitbreiding vinden? Uitbreidingsset om Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is ’n exemplaar van het basisspel vereist. Met vernieuwde speelstukjes en artwork voor nog veel meer spelbeleving!

Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels om je speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en de extra bouwkostenkaarten.

7. Atoll Playmat

Uitsluitend speelbaar in combinatie met Catan en Catan: Steden & Ridders Speel Catan met deze uitbreiding Steden & Ridders nu op een andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Catan is in ’n prachtig atol veranderd. Daardoor zijn er ook meer velden, maar minder driesprongen.

8. Piraten & Ontdekkers

De Kolonisten van Catan Piraten en Ontdekkers is de vierde grote uitbreiding op dit populairste bordspel van de afgelopen decennia. Met verscheidene scenario’s, waarbij de nieuwe spelregels stap voor stap worden geïntroduceerd. In deze uitbreiding staat ’t ontdekken van nieuwe gebieden centraal. 

9. Kooplieden & Barbaren uitbreiding

Kolonisten van catan uitbreiding vinden? De langverwachtte nieuwste uitbreiding van ’t meest gespeelde spel van Nederland! De kolonisten van Catan: de Kooplieden en Barbaren. 

10. Aanpassingsset

Combineer deze houten en kunststof editie van het bordspel Kolonisten van Catan. Met deze aanpassingsset kunnen eigenaars van de “oude” houten editie deze nieuwe kunststof uitbreidingen ook spelen zonder een nieuw basisspel te hoeven aanschaffen. 

Kolonisten van Catan  uitbreiding

11. Catan woestijn

Speel Catan nu op ’n andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Uitsluitend speelbaar in combinatie met dit basisspel van Catan. Catan is bevangen door droogte. Steek de vele woestijnen over om deze vruchtbare oases te bereiken!

12. Catan mini editie

Heb je geen plaats meer in de koffer? De caravan helemaal vol? Wat spelen wij op vakantie? Dat is nu zeker geen probleem meer! Het populairste spel van ’t laatste decennium verschijnt nu ook in ’n stoere mini-editie. Een praktisch kunststof speelbord en ook kleine insteekbare speelstukken zorgen ervoor dat je overal veilig kunt spelen.

13 Kooplieden en Barbaren

De derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan. Kooplieden & Barbaren bevat 4 varianten op De Kolonisten van Catan én 5 extra uitdagende scenario’s, die in verscheidene mate met elkaar en met De Zeevaarders en Steden en Ridders gecombineerd zouden kunnen worden.

14. Catan uitbreidingspakket

Kolonisten van catan uitbreiding vinden? Vier verschillende uitbreidingen voor Catan: Kooplieden en Barbaren, de Steden en Ridders, Piraten en dan ook de Ontdekkers en Zeevaarders. Dit speelt men met tot wel 4 spelers.

15. Catan Kosmonauten

Ontdek het heelal! Eindelijk is de sprong naar de sterren gelukt! In het midden van het 3e millennium reis je met jouw ruimteschepen naar hele verre planetenstelsels. Vreemde volken heten je vriendelijk welkom en worden gerespecteerde handelspartners.

16. Catan kaartspel

Ook in Catan heeft de handelskoorts toegeslagen! Niets wordt meer zo maar weggegeven. Over alles wordt gecommuniceerd en iedere dienst kost grondstoffen. Rijkdom bepaalt deze status van deze kolonisten. Hun trouwe volgelingen worden zelfs keer op keer de arena ingestuurd met als enige doel het winnen van de lucratieve grondstoffen.

Uitbreidingen catan

17. Catan piraten & ontdekkers uitbreiding

Aanvullend speelmateriaal om de scenario”s uit de uitbreiding Piraten & Ontdekkers nu ook met 5 of 6 spelers te spelen. Om deze uitbreiding dan te kunnen spelen hebben spelers ’t basisspel en de uitbreiding Piraten & Ontdekkers nodig. Top 100 bordspellen vinden? Bekijk dit artikel.

18. Troje & de Grote Muur

Verdedig jouw gedeelte van de Chinese Muur tegen binnenvallende Mongoolse horden. Schenk tegelijkertijd aandacht aan deze kolonisatie van je gebied om deze grondstoffen te bemachtigen die je nodig hebt voor het bouwen aan de Grote Muur en je invloed te vergroten. Leuke catan uitbreiding basisspel.

19. Het grote kanaal

De kolonisten op Catan leiden eigenlijk maar een saai leven. Een incidentele aanval van zeerovers of barbaren, ’n uitstapje naar Oceanië en de Nieuwe Wereld of een historische simulatie van dit gevecht om Troje of de veldtocht van Alexander de Grote is alles wat ze meemaken. Maar dat wordt anders. Nieuwe scenario’s schudden het gezapige eilandje wakker.

20. Kooplieden & Barbaren voor 5 en 6 spelers

Extra speelmateriaal en spelregels om Kooplieden & Barbaren, de derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan, met wel 5 en 6 spelers te gaan spelen.

Deze uitbreiding is alleen te gebruiken bij de herziene versie: De Kolonisten van Catan (EAN 8717249196235).

21. Schatten, draken & ontdekkingsreizigers

Catan alle uitbreidingen vinden? Dit is een uitbreiding met extra scenario’s voor Catan Zeevaarders en Steden & Ridders. Uitbreiding op ’t populaire handelsspel “Catan” met 6 verschillende scenario’s. Deze zijn vooral bedoeld voor de Catan-fans die ervaring hebben met de uitbreidingen “Zeevaarders” en “Steden & Ridders”, en graag uitdagende scenario’s spelen. Beste catan uitbreidingen vinden? Bekijk dit artikel.

22. Monopoly

Dit is ’t beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin de spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ook ruilen om de ultieme rijkdom te gaan behalen. In deze vernieuwde versie van ’t klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en zeker ook de pinguïn aan je pionnen familie toegevoegd.

23. 30 Seconds

Je speelt in twee teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van je 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie dus raden, des te meer velden jullie op jullie speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar zeker nog verandering in gaan brengen. 

30 seconds partyspel

24. Wie is het?

Elke speler kiest ’n geheime figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vragen uit te vinden wie deze geheime figuur van je tegenstander is. Als jij denkt dat jij weet wie de tegenstander heeft gekozen, mag jij raden. Maar pas op, want als jij fout raadt, verlies jij het spel! 

25. Keezenspel

De spelkaart die jij opgooit, bepaalt wat jij met je pion mag doen. Zorg dat je jouw pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat je tegenspelers hetzelfde doel gaan bereiken! Voor 2 tot wel 6 spelers vanaf 6 jaar.

Uitbreidingen catan

26. De slimste mens ter wereld

De Slimste Mens Ter Wereld! Speel deze populaire TV quiz aan tafel en ontdek wie er de slimste is. Al de elementen van de tv-quiz vind je terug in dit bordspel. Verdien seconden met deze  3 – 6 – 9 ronde.

27. Rummikub

Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de allerslimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

bekende bordspellen

28. Risk

Verover de wereld in een strategische spel. Nu met deze verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten. In ’t Risk spel is ’t doel heel eenvoudig: de spelers proberen de gebieden van hun tegenstanders te veroveren door ’n leger op te bouwen, hun troepen naar een ander gebied te verplaatsen en ook de strijd aan te gaan. 

risk

29. Mens erger je niet

Mens Erger Je Niet!, wie kent ’t niet? De originele uitvoering van ’t meest gespeelde spel! De manier om regenachtige zondagmiddagen door te kunnen komen, al is Mens Erger Je Niet eigenlijk altijd ’n vermakelijk spel. En denk erom als ’t niet gaat zoals je wilt: mens, erger jezelf niet!

bekende bordspellen

30. Cluedo

Soms moet jij liegen om de waarheid aan ’t licht te brengen in ’t Cluedo Leugenaars Editie bordspel waarin spelers aan de hand van de onderzoekskaarten (6 leugenkaarten en ook 6 waarheidskaarten) proberen te achterhalen wie de Dr. Black vermoord heeft in ’t herenhuis.

cluedo

Catan uitbreiding basisspel

31. Rummikub

Uitbreidingen catan vinden? Het overbekende familiespel Rummikub nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Ideaal voor de slechtzienden. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en zeker tactiek combineert.

32. reuze ganzenbord

Deze klassieker wordt nog zeker dagelijks door vele mensen met plezier gespeeld. Nu is ‘ie ook verkrijgbaar in ’n grote uitvoering met ’n speelbord van maar liefst 52 x 68 centimeter en daarbij zes houten ganzen van een hoogwaardige kwaliteit.

33. 30 Seconds

Speciale kindereditie van ’t spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en ook partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. 

34. Dixit

Het sprookjesachtige spel Dixit bevat prachtige kaarten die zeker voor interpretatie vatbaar zijn. Bij dit gezellige bordspel is ’t belangrijk om je medespelers goed in te kunnen schatten en jouw verbeelding de vrije loop te laten gaan. Het spel heeft heel weinig spelregels, waardoor ’t heel snel te leren is en geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.

35. Mysterium

Mysterium is ’n coöperatief bordspel voor 2-7 spelers. Eén speler kruipt in de huid van een geest die leeft in ’n enorm mysterieus oud landhuis. De geest kan niet rusten totdat ’t mysterie rondom z’n dood is opgelost. Andere spelers zijn ’n groep van helderzienden die uitgenodigd zijn door de eigenaar van ’t landgoed om ’t mysterie van de plaats op te lossen.

36. Pandemic

Gloednieuwe Nederlandse uitgave van de dit bordspel deze klassieker Pandemic! In dit coöperatieve bordspel zijn de spelers leden van ’n eliteteam dat ten strijde trekt tegen 4 bijzonder dodelijke ziektes. Het team reist de hele wereld over om deze vloedgolf van de infecties in te dammen en om kennis en hulpbronnen op te doen om medicijnen te ontwikkelen. Lukt ’t je om de mensheid te redden?

pandemic

37. 30 Seconds everyday life

De spelers vormen de teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Weet je bijvoorbeeld moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder deze woorden te gaan benoemen? Maar pas op de zandloper, want jij hebt maar 30 Seconds! Check deze catan uitbreiding basisspel.

38. Azul

In ’t tactische bordspel Azul moet jij voor de Portugese koning Manuel I de muren van zijn koninklijk paleis met kleurige tegels versieren. Tijdens ’t bezoek van de Portugese koning aan ’t Alhambra in Zuid-Spanje was deze koning namelijk erg gebiologeerd van de prachtige Azulejos (de oorspronkelijke witte en de blauwe keramische tegels) waarmee de muren van het paleis waren gedecoreerd. Daarom gaf hij onmiddellijk de opdracht aan jou om z’n paleis met soortgelijke decoratieve tegels te verfraaien.

azul

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo