Catan onderdelen

Catan losse onderdelen vinden? Bekijk deze enorme lijst met verschillende mogelijkheden die bestaan om een uitbreiding van de catan losse onderdelen te vinden.  Van uitbreiding tot feitelijke losse aanpassingssets. 

1. Aanpassingsset

Combineer deze houten en kunststof editie van het bordspel Kolonisten van Catan. Met deze mooie aanpassingsset kunnen eigenaars van de “oude” houten editie deze nieuwe kunststof uitbreidingen ook spelen zonder ’n nieuw basisspel te hoeven aanschaffen. 

2. Catan piraten & ontdekkers uitbreiding

Aanvullend speelmateriaal om de scenario”s uit de uitbreiding Piraten & Ontdekkers nu ook met 5 of 6 spelers te spelen. Om deze uitbreiding dan ook te kunnen spelen hebben spelers het basisspel en de uitbreiding Piraten & Ontdekkers nodig. Top 100 bordspellen vinden? Bekijk dit artikel.

3. Atoll Playmat

Uitsluitend speelbaar in combinatie met Catan en Catan: Steden & Ridders Speel Catan met deze uitbreiding Steden & Ridders nu op een geheel andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Catan is in ’n prachtig atol veranderd. Daardoor zijn er meer velden, maar minder driesprongen.

4. 5 en 6 spelers uitbreiding

Uitbreidingsset om Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is ’n exemplaar van dit basisspel vereist. Met vernieuwde speelstukjes en artwork voor nog veel meer spelbeleving!

Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels om ’t speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en de extra bouwkostenkaarten.

Catan losse onderdelen

5. Kooplieden & Barbaren voor 5 en 6 spelers

Extra speelmateriaal en spelregels om Kooplieden & Barbaren, de derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan, met wel 5 en 6 spelers te spelen.

Deze uitbreiding kun jij alleen gebruiken bij de herziene versie: De Kolonisten van Catan (EAN 8717249196235).

6. Catan woestijn

Catan losse onderdelen vinden? Speel Catan nu op ’n andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Uitsluitend speelbaar in combinatie met dit basisspel Catan. Catan is bevangen door de droogte. Steek de vele woestijnen over om deze vruchtbare oases te bereiken!

7. Het grote kanaal

De kolonisten op Catan leiden eigenlijk maar een saai leven. Een incidentele aanval van zeerovers of barbaren, een uitstapje naar Oceanië en de Nieuwe Wereld of een historische simulatie van je gevecht om Troje of de veldtocht van Alexander de Grote is alles wat ze meemaken. Maar dat wordt anders. Nieuwe scenario’s schudden het gezapige eilandje wakker.

8. Catan

Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu ook miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je jezelf nog meer inleven in de wereld van Catan.

9. Kolonisten van Catan: zeevaarders

Waan jezelf in het tijdperk van de ontdekkingsreizen: jouw schepen hebben na een lange tocht vol ontberingen de kust van een onbekend eiland bereikt. Dit eiland heet dan ook Catan! Je bent zeker niet de enige ontdekkingsreiziger. Ook andere onverschrokken zeelieden zijn bij deze kust van Catan aangekomen: de kolonisatiestrijd is begonnen! 

10. Catan Junior

Piratenvariant van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Deze vereenvoudigde versie van ’t populairste handelsspel van de laatste jaren vormt echter voldoende uitdagingen om ook de volwassenen te boeien. De spelers zijn de piraten die proberen het eiland te veroveren door daar hun forten en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die ze net als in dit basisspel met dobbelsteenworpen kunnen verdienen. 

Catan losse onderdelen

11. Catan Steden & Ridders

Pittige uitbreiding op Catan, waarin de spelers ridders inzetten om het eiland tegen binnenvallende barbaren te kunnen beschermen en hun steden tot metropolen uitbouwen.

Om deze set te kunnen gebruiken is ’n exemplaar van het basisspel vereist. Het is ook mogelijk om Steden en Ridders met De Zeevaarders van Catan te gaan combineren. Steden en Ridders heeft nu ook nieuw artwork en speelstukken voor nog veel meer spelbeleving!

12. Catan Reiseditie

Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel “Catan” bevat alle spelonderdelen die ook in ’t basisspel zitten, maar dan in kleiner formaat. Daardoor is het spel zeer geschikt om op vakantie mee te nemen. De spelregels zijn in principe gelijk aan die van ’t basisspel, maar de opbouw van het speelbord is iets veranderd, omdat het nu uit 6 delen bestaat in plaats van uit losse tegels. Verder vind jij een handig dobbelbakje en verschillende opberglades in de doos.

13. Kooplieden en Barbaren

Catan losse onderdelen vinden? De derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan. Kooplieden & Barbaren bevat 4 varianten op De Kolonisten van Catan én 5 extra uitdagende scenario’s, die in verschillende mate met elkander en met De Zeevaarders en Steden en Ridders gecombineerd zouden kunnen worden.

14. Piraten & Ontdekkers

De Kolonisten van Catan Piraten en Ontdekkers is de vierde grote uitbreiding op dit enorm populairste bordspel van de afgelopen decennia. Met verschillende scenario’s, waarbij de nieuwe spelregels stap voor stap worden geïntroduceerd. In deze uitbreiding staat ’t ontdekken van nieuwe gebieden centraal. 

15. Kooplieden & Barbaren uitbreiding

Catan losse onderdelen vinden? De langverwachtte nieuwste uitbreiding van ’t meest gespeelde spel van heel Nederland! Kolonisten van Catan: de Kooplieden en Barbaren. 

16. Catan mini editie

Heb je geen plaats meer in de koffer? De caravan helemaal vol? Wat spelen wij op vakantie? Dat is nu zeker geen probleem meer! Het populairste spel van het laatste decennium verschijnt nu dan ook in ’n stoere mini-editie. Een praktisch kunststof speelbord en ook kleine insteekbare speelstukken zorgen ervoor dat je overal veilig kunt spelen.

Catan losse onderdelen

17. Schatten, draken & ontdekkingsreizigers

Dit is een uitbreiding met extra scenario’s voor Catan Zeevaarders en Steden & Ridders. Uitbreiding op het populaire handelsspel “Catan” met 6 verschillende scenario’s. Deze zijn vooral bedoeld voor de Catan-fans die ervaring hebben met deze uitbreidingen “Zeevaarders” en “Steden & Ridders”, en graag uitdagende scenario’s spelen.

18. Catan uitbreidingspakket

Vier verschillende uitbreidingen voor Catan: Kooplieden en Barbaren, de Steden en Ridders, Piraten en zeker ook de Ontdekkers en Zeevaarders. Dit speelt men met tot wel 4 spelers. Beste catan uitbreidingen vinden? Check dit.

19. Troje & de Grote Muur

Catan losse onderdelen vinden? Verdedig jouw gedeelte van de Chinese Muur tegen binnenvallende Mongoolse horden. Schenk dan tegelijkertijd aandacht aan deze kolonisatie van je gebied om de grondstoffen te bemachtigen die je nodig hebt voor het bouwen aan de Grote Muur en je invloed te vergroten.

20. Catan kaartspel

Ook in Catan heeft de handelskoorts toegeslagen! Niets wordt meer zo maar weggegeven. Over alles wordt gecommuniceerd en iedere dienst kost grondstoffen. Rijkdom bepaalt dan de status van deze kolonisten. Hun trouwe volgelingen worden zelfs keer op keer de arena ingestuurd met als enige doel het winnen van de lucratieve grondstoffen. Meer informatie van de officiele catan website? Check dit.

Catan losse onderdelen

21. Catan Kosmonauten

Ontdek het heelal! Eindelijk is de sprong naar de sterren gelukt! In het midden van het 3e millennium reis je met je ruimteschepen naar de gehele verre planetenstelsels. Vreemde volken heten je vriendelijk welkom en worden gerespecteerde handelspartners. Catan alle uitbreidingen vinden? Bekijk dit artikel.

22. 30 Seconds

Speciale kindereditie van ’t spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor de grote gezelschappen op feestjes en ook partijen. Jij speelt in de  teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. 

30 seconds

23. Keezenspel

Keezen van ’t merk Clown is een echt Hollands en ook oergezellig bordspel! Keezen is een combinatie van pesten en ook Mens Erger Je Niet.
De spelkaart die jij opgooit, bepaalt wat jij met je pion mag doen. Zorg dat je je pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat jouw tegenspelers hetzelfde doel bereiken! 

Keezenspel

24. Stef stuntpiloot

Met Stef Stuntpiloot wordt het gegarandeerd een hilarische bedoening. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok. Kun je jouw kippen beschermen tegen Stef en z’n stuiterende stuntvliegtuig? Druk op tijd op de arm zodat Stef weer omhoog vliegt en je kippen mist, maar probeer hem tegelijkertijd zo te lanceren dat de kippen van je medespelers wel sneuvelen.

25. Bordspellenverzameling

Deze verzameling spelletjes brengt de plezierigste spelletjes in slechts één doos bij elkaar! Wie helpt boer Bert nou ’t best? En wie weet waar de ondeugende dieren zich in de wei hebben verstopt? 

26. Doolhof

Doolhof – de Ravensburger klassieker met ’t magische spelbord. Al 30 jaar verschuiven miljoenen mensen de gangen en zoeken ze naar schatten. En nu kan jij voor het eerst het doolhof ook in het donker spelen! Nieuwe schatten komen uit ’t niets tevoorschijn en de gangen lichten op: ’n fascinerende ervaring die kleine en grote spelers versteld laat staan!

doolhof

27. Party & Co Junior

Party & Co. Junior is vernieuwd en weer helemaal up to date! Raad wat de anderen voor jou tekenen, gebaren, neuriën, imiteren of beschrijven of geef dit juiste antwoord op ’n vraag. Het team dat als allereerste de finish bereikt, is dan de winnaar!

Party & Co

28. Schetenjacht

Wie heeft d’r een scheet gelaten? In dit grappige spel gaat ’t er om wie kan raden welke speler, de vader speelfiguur in ’t midden op de tafel, ’n scheet heeft doen laten. Al de speler krijgen de scheetzak die verbonden is met de vader en houden deze onzichtbaar voor al de anderen onder tafel vast.

29. Bonte Ballonnen

Speel samen met Nijntje en d’r vriendjes dit spel Ravensburger en Nijntje Bonte Ballonnen bordspel! Kunnen jullie hen helpen om zes verscheidene kleuren ballonnen te verzamelen? Dat vinden niet alleen Nijntje en d’r vriendjes leuk, maar jullie vinden dat dan vast ook wel! 

bonte ballon

30. Woezel & Pip

Het klassieke Mens Erger Je Niet spel bordspel in ’n Woezel en Pip jasje! Mens Erger Je Niet Woezel en Pip brengt je favoriete vriendjes tot leven in dit aller vrolijkste bordspel! Het is etenstijd en Woezel en Pip willen samen met Charlie en Buurpoes zo snel mogelijk naar huis gaan. Wie brengt als allereerste z’n dierenvriendjes thuis?

Woezel & Pip

31. Stratego Junior

Een Junior uitvoering voor ’t succesvolle spel Stratego. Het ontwerp maakt je spel aantrekkelijk voor jongens én meisjes. De regels blijven precies hetzelfde. De ridder en de prinses strijden hand in hand om deze vijandelijke vlag te kunnen veroveren.

stratego

Catan Losse Onderdelen

32. Het magische labyrint

In ’t Magische labyrint hebben de kleine tovenaar leerlingen enkele objecten verloren in je magisch doolhof. Ze proberen alle verloren objecten terug te vinden zonder dat de meester dit opmerkt. Maar pas op! D’r zijn onzichtbare muren waartegen ze kunnen gaan botsen. Met hun geheugen en vaardigheden moeten ze hun weg vinden door de doolhof.

het magische labyrinth

33. Ganzenbord 

Catan losse onderdelen? Deze Ravensburger klassieker en bestseller onder de spellen is geliefd bij deze kinderen en volwassenen in de hele wereld. De spelers moeten dan proberen met hun gans als eerste ’t doelveld te bereiken.

34. Eurovision song contest

Gezien op je TV. Creëer jouw eigen Songfestival! Doe met je eigen inzending mee met ’t Songfestival en probeer zo veel mogelijk punten te gaan scoren. Test de kennis, bereid je eigen optreden voor en neem deel aan ’t meest populaire Songfestival! Ontvang jij die 12 punten?

35. Buurman & Buurman

In dit kaartenhuis spel proberen de twee teams ’n zo hoog mogelijk kaartenhuis te bouwen. Dit klinkt makkelijker dan ’t is; probeer maar eens een kaartenhuis te bouwen met je ogen dicht of terwijl je op één staat! Natuurlijk komen Buurman & Buurman jullie ook ’n handje helpen, maar of dat ’t nou makkelijker maakt!?

bordspellen voor kinderen

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo