Catan versies

Catan versies vinden? Bekijk deze enorme lijst met verschillende bekende bordspellen. Van de bekende kolonisten van catan Steden & Ridders tot aan catan Junior. Van Kooplieden en Barbaren tot aan Piraten & Ontdekkers. Meer weten over Caten? Lees dan onze Catan Gids met tips, spelregels en meer!

1. 5 en 6 spelers uitbreiding

Uitbreidingsset om Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is ’n exemplaar van het basisspel vereist. Met vernieuwde speelstukjes en artwork voor nog wel veel meer spelbeleving!

Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels om ’t speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en de extra bouwkostenkaarten.

2. Catan Steden & Ridders

Pittige uitbreiding op Catan, waarin de spelers ridders inzetten om het eiland tegen binnenvallende barbaren te kunnen beschermen en hun steden tot metropolen uit kunnen bouwen.

Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Het is ook mogelijk om Steden en Ridders met De Zeevaarders van Catan te gaan combineren. Steden en Ridders heeft nu ook nieuw artwork en speelstukken voor nog veel meer spelbeleving!

3. Catan

Leuke catan versies vinden? Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is dan ook volledig aangepast. Zo kun je jezelf nog meer inleven in de wereld van Catan.

Catan versies

4. Catan Junior

Piratenvariant van Catan voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Deze vereenvoudigde versie van ’t populairste handelsspel van de laatste jaren vormt echter voldoende uitdagingen om ook de volwassenen te kunnen boeien. De spelers zijn piraten die proberen het eiland te veroveren door daar hun forten en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die ze net als in dit basisspel met dobbelsteenworpen kunnen verdienen. 

5. Kolonisten van Catan: zeevaarders

Waan jezelf in het tijdperk van de ontdekkingsreizen: jouw schepen hebben na een lange tocht vol ontberingen de kust van een onbekend eiland bereikt. Dit eiland heet dan ook Catan! Jij bent echter niet de enige ontdekkingsreiziger. Ook andere onverschrokken zeelieden zijn bij deze kust van Catan aangekomen: de kolonisatiestrijd is begonnen! 

6. Kooplieden en Barbaren

De derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan. Kooplieden & Barbaren bevat 4 verschillende varianten op De Kolonisten van Catan én 5 extra uitdagende scenario’s, die in verschillende mate met elkaar en met De Zeevaarders en Steden en Ridders gecombineerd zouden kunnen worden.

7. Piraten & Ontdekkers

De Kolonisten van Catan Piraten en Ontdekkers is de vierde grote uitbreiding op dit populairste bordspel van de afgelopen decennia. Met verscheidene scenario’s, waarbij de nieuwe spelregels stap voor stap worden geïntroduceerd. In deze uitbreiding staat ’t ontdekken van nieuwe gebieden centraal. 

8. Atoll Playmat

Leuke catan versies vinden? Uitsluitend speelbaar in combinatie met Catan en Catan: Steden & Ridders Speel Catan met deze uitbreiding Steden & Ridders nu op een andere manier met deze enorm stevige, rubberen speelmat! Catan is in ’n prachtig atol veranderd. Daardoor zijn er meer velden, maar minder driesprongen.

9. Catan Reiseditie

Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel “Catan” bevat alle spelonderdelen die ook in ’t basisspel zitten, maar in kleiner formaat. Daardoor is het spel zeer geschikt om op vakantie mee te nemen. Deze spelregels zijn in principe gelijk aan die van ’t basisspel, maar de opbouw van het speelbord is iets veranderd, omdat het nu uit 6 delen bestaat in plaats van uit losse tegels. Verder vind jij een handig dobbelbakje en verschillende opberglades in de doos.

Catan verschillende versies

10. Aanpassingsset

Combineer deze houten en kunststof editie van het bordspel Kolonisten van Catan. Met deze aanpassingsset kunnen eigenaars van de “oude” houten editie deze nieuwe kunststof uitbreidingen ook spelen zonder een volledig nieuw basisspel te hoeven aanschaffen. 

11. Catan uitbreidingspakket

Vier verschillende uitbreidingen voor Catan: Kooplieden en Barbaren, de Steden en Ridders, Piraten en ook de Ontdekkers en Zeevaarders. Deze spellen speelt men met tot wel 4 spelers.

12. Kooplieden & Barbaren uitbreiding

De langverwachtte nieuwste uitbreiding van ’t meest gespeelde spel van heel Nederland! Kolonisten van Catan: de Kooplieden en Barbaren. 

13. Catan mini editie

Heb je geen plaats meer in de koffer? De caravan helemaal vol? Wat spelen wij op vakantie? Dat is nu zeker geen probleem meer! Het populairste spel van ’t laatste decennium verschijnt nu ook in ’n stoere mini-editie. Een praktisch kunststof speelbord en ook kleine insteekbare speelstukken zorgen ervoor dat je overal veilig kunt spelen.

14. Catan woestijn

Leuke catan versies vinden? Speel Catan nu op ’n andere manier met deze stevige, rubberen speelmat! Uitsluitend speelbaar in combinatie met dit basisspel Catan. Catan is bevangen door de droogte. Steek de vele woestijnen over om deze vruchtbare oases te bereiken!

Catan Versies 2021

15. Het grote kanaal

De kolonisten op Catan leiden eigenlijk maar een saai leven. Een incidentele aanval van zeerovers of barbaren, een uitstapje naar Oceanië en de Nieuwe Wereld of een historische simulatie van dit gevecht om Troje of deze veldtocht van Alexander de Grote is alles wat ze meemaken. Maar dat wordt anders. Nieuwe scenario’s schudden het gezapige eilandje wakker.

16. Schatten, draken & ontdekkingsreizigers

Dit is een uitbreiding met extra scenario’s voor Catan Zeevaarders en Steden & Ridders. Uitbreiding op het populaire handelsspel “Catan” met 6 verschillende scenario’s. Deze zijn dan vooral bedoeld voor de Catan-fans die ervaring hebben met de uitbreidingen “Zeevaarders” en “Steden & Ridders”, en graag uitdagende scenario’s spelen.

17. Catan kaartspel

Ook in Catan heeft de handelskoorts toegeslagen! Niets wordt meer zo maar weggegeven. Over alles wordt gecommuniceerd en iedere dienst kost grondstoffen. Rijkdom bepaalt je status van deze kolonisten. Hun trouwe volgelingen worden zelfs keer op keer de arena ingestuurd met als enige doel het winnen van de lucratieve grondstoffen.

18. Troje & de Grote Muur

Verdedig jouw gedeelte van de Chinese Muur tegen binnenvallende Mongoolse horden. Schenk tegelijkertijd aandacht aan deze kolonisatie van je gebied om deze grondstoffen te bemachtigen die je nodig hebt voor het bouwen aan de Grote Muur en je invloed te vergroten.

19. Catan Kosmonauten

Leuke catan versies vinden?Ontdek het heelal! Eindelijk is de sprong naar de sterren gelukt! In het midden van ’t 3e millennium reis je met je ruimteschepen naar hele verre planetenstelsels. Vreemde volken heten je vriendelijk welkom en worden gerespecteerde handelspartners.

Leuke Catan versies

20. Kooplieden & Barbaren voor 5 en 6 spelers

Extra speelmateriaal en spelregels om Kooplieden & Barbaren, de derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan, met wel 5 en 6 spelers te spelen.

Deze uitbreiding is slechts te gebruiken bij de herziene versie: De Kolonisten van Catan (EAN 8717249196235).

21. Catan piraten & ontdekkers uitbreiding

Aanvullend speelmateriaal om de scenario”s uit de uitbreiding Piraten & Ontdekkers nu ook met 5 of 6 spelers te spelen. Om deze uitbreiding dan ook te kunnen spelen hebben spelers het basisspel en de uitbreiding Piraten & Ontdekkers nodig. 

22. Temple Trap

In dit doolhof verschuiven deze muren voortdurend van plaats. Eén misstap en je eindigt als avondeten voor de krokodillen.

Enkel ’n slimme avonturier kan ontsnappen uit dit vervloekte labyrint.

23. Doornroosje

Kan jij deze ridder helpen om zonder te verdwalen ’t kasteel van Doornroosje te bereiken? Of help jij liever de prinses om de uitgang van deze doolhof te vinden? Het wordt extra uitdagend, want door de 4 verscheidene delen van het spelbord onstaat er ook telkens ’n nieuwe doolhof. Of misschien speel je liever als de draak?

24. Exit het vergeten Eiland

Het uitdagende coöperatieve en escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk van dit vervloekte eiland. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al deze codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten gaan zitten. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot ’n goed einde te brengen.

25. Exploding kittens

Exploding Kittens is ’n fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en ook soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is ’n variant van Russisch roulette, maar dan met de exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat jij één van de gevreesde exploderende kittens trekt. 

exloding kittens

26. Machi Koro

Jij bent zojuist verkozen tot burgemeester. Gefeliciteerd! Helaas hebben je burgers een aantal grote eisen: ze willen banen, een pretpark, ’n paar kaas fabrieken en misschien zelfs ook wel een radiotoren. Aaai, dat wordt ’n lastige opdracht omdat jouw stad momenteel slechts uit een tarweveld, ’n bakkerij en één dobbelsteen bestaat.

Catan versies

27. Squirrels go Nuts

Verschuif de eekhoorns en verstop de nootjes. De winter komt er aan. Kan je de eekhoorns helpen om hun wintervoorraad onder de grond te verstoppen? “Squirrels Go Nuts” is een schuifpuzzel van Smart Games met zestig opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

28. Exploding Kittens

Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar ’t artwork op iedere kaart is vervangen door expliciete inhoud die gewoon te aanstootgevend is voor ’t standaard Exploding Kittens spel. 

leukste reisspellen 2021

29. Regenwormen

Dit snelle compacte dobbelspelletje Regenwormen kun je op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan ’n half uurtje en ’t formaat zorgt ervoor dat jij het thuis, in de trein of op deze campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan ook meedoen! Als jij aan de beurt bent, gooi jij met 8 dobbelstenen.

Alles bekeken en niet gevonden wat je zocht? Wil je catan met twee spelers spelen misschien? Of ben je op zoek naar de losse onderdelen van catan?

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo