Kleine Spelletjes

Kleine spelletjes vinden? Het is altijd handig om kleine spelletjes bij je te hebben zodat je je niet gaat vervelen op reis. Deze spellen zijn compact en handig mee te nemen voor op reis. Lees meer om erachter te komen welke opties er leuk zijn.

1. Biggen

Naast ’t gooien met varkentjes, kun je ook punten verdienen door de uitkomst van de worp van jouw tegenstanders te voorspellen. Raad je ’t juiste aantal? Dan verdien jij natuurlijk een paar punten. Maar, jij verliest juist punten als je ’t verkeerd hebt. Wie als eerste 100 punten bij elkaar gooit, wint. 

2. IQ Fit

Hou jouw hersens fit met de fantastische IQ-Fit – Reiseditie.
Leg deze 3D-puzzelstukken op het spelbord zodat ’n 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten.
Een super-leuk denkspel met wel 120 opdrachten waarbij jij “diep” moet nadenken om de oplossing te vinden.

populaire bordspellen

Kleine spelletjes

3. Exploding kittens

Exploding Kittens is een werkelijk fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en ook soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is ’n variant van Russisch roulette, maar dan met de exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat jij één van de gevreesde exploderende kittens trekt. 

exloding kittens

4. Qwirkle

Kleine spelletjes vinden? Qwirkle kan met deze editie echt werkelijk overal worden gespeeld. Door de handige tas en de kleinere afmetingen van de tegels past dit spel nu zelfs ook op de campingtafel. De spelregels zijn gelijk aan die van dit basisspel. De spelers vormen nog steeds series symbolen om de meeste punten te kunnen scoren.

bordspellen voor volwassenen

5. Clever

Tactisch dobbelspel voor ’t hele gezin. Dobbel en vul één van jouw geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Iedere categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim en let goed op je overgebleven dobbelstenen. Jij moet namelijk elke dobbelsteen met ’n lager resultaat op het zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook weer de belangrijke punten scoren.

Reisspelletjes top 10

6. Rummikub 

Rummikub is d’r nu ook voor op reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen blik, zodat ’t spel onderweg goed opgeborgen blijft! Maak mooie cijferreeksen met deze gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de allerslimste combinaties? Ben jij degene die als eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en ook de tactiek combineert.

rummikub

7. Black stories

Kleine spelletjes vinden? Deze 50 Black Stories met 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en ’n dodelijke maaltijd. Hoe is dat dan allemaal precies gebeurd? Black Stories zijn macabere verhalen waarin ’t doel is om, na een korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit gebeurd is.

black stories

8. Perudo

Perudo is een verrassend, eenvoudig en snel blufspel vol spanning. Schud de dobbelstenen in jouw beker, draai hem om op tafel, gluur naar je eigen score en gok hoeveel dobbelstenen van een bepaald getal minimaal op de tafel liggen. Ben jij de grootste bluffer? Perudo win je door ’t beste te bluffen en door goed te gokken wat de andere spelers hebben gegooid. 

9. Regenwormen

Dit snelle compacte dobbelspelletje Regenwormen kun jij op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan maar een half uurtje en ’t formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op deze campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan ook meedoen! Als je aan de beurt bent, gooi jij met 8 dobbelstenen.

10. Exploding Kittens

Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar ’t artwork op iedere kaart is vervangen door expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor ’t standaard Exploding Kittens spel. 

leukste reisspellen 2021

11. Machi Koro

Kleine spelletjes vinden? Jij bent zojuist verkozen tot burgemeester. Gefeliciteerd! Helaas hebben jouw burgers een aantal grote eisen: ze willen banen, een pretpark, een paar kaas fabrieken en misschien zelfs ook wel een radiotoren. Aaai, dat wordt een lastige opdracht omdat je stadje momenteel slechts uit een tarweveld, ’n bakkerij en één dobbelsteen bestaat.

Kleine spelletjes

12. De doe in de orient express

Het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Los ’n moord op in deze beroemde luxe trein. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan lukt het jullie om de dader succesvol te gaan ontmaskeren. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot een goed einde te brengen.

de dode in de orient express

13. Exit het vergeten Eiland

Het uitdagende coöperatieve en escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk van ’t vervloekte eiland. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten zullen gaan zitten. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot een goed einde te brengen.

14. Punto

Wie maakt als eerste ’n lijn met kaarten van dezelfde kleur? Speel om de beurten een kaart. Probeer je lijn te verlengen of die van een tegenstander te blokkeren. Focus jezelf niet teveel op één lijn, want voor jij  dat weet gaat een ander er met de overwinning van door.
 

15. IQ puzzler

IQ-Puzzler Pro van SmartGames daagt jou uit in 120 opdrachten en bevat 3 spelvarianten, in 2D en in 3D. De bovenkant van ’t spelbord gebruik jij voor de 2D opdrachten en de 3D piramides. Aan de onderkant van dit spelbord vind je een compleet ander spelbord voor de 2D opdrachten. Allemaal in ’t hetzelfde compacte draagbare doosje.

beste reisspellen 2021

16. Keezenspel

Gedetailleerd schaalmodel van 1:24, voorzien van alle autentieke details. de kleur is blauw. Geschikt om mee te spelen, maar ook ’n prachtig als decoratie of presentatie. Burago is sinds jaren één van de meest vooraanstaande merken op ’t gebied van die-cast en heeft -door goede samenwerking met je autofabrikanten- een traditie in ’t creëren van de hoogste kwaliteit schaalmodellen. Bordspellen voor volwassenen vinden? Check dit artikel.

Kleine spelletjes

17. Squirrels go Nuts

Verschuif de eekhoorns en verstop de nootjes. De winter komt er aan. Kan jij de eekhoorns helpen om hun wintervoorraad onder de grond te verstoppen? “Squirrels Go Nuts” is een schuifpuzzel van de Smart Games met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

18. Mens erger je niet reiseditie

Kleine spelletjes vinden? Deze reiseditie is een oergezellig familiespel! Breng als eerst de pionnen naar je thuisbasis en win. Maar pas op, want voor jij het weet gooit iemand jou van het bord af. Het Mens Erger Je Niet reisspel komt in ’n handig koffertje en neem jij overal zeker gemakkelijk mee naartoe!

Kleine spelletjes

19. Temple Trap

In dit doolhof verschuiven de muren voortdurend van plaats. Eén misstap en je eindigt als avondeten voor de krokodillen.

Enkel een heel slimme avonturier kan ontsnappen uit dit vervloekte labyrint. 60 opdrachten. Goedkope bordspellen vinden? Check dit artikel. 

20. Doornroosje

Kleine spelletjes vinden? Kan jij deze ridder helpen om zonder te verdwalen het kasteel van Doornroosje te bereiken? Of help jij liever de prinses om de uitgang van de doolhof te vinden? Het wordt extra uitdagend, want door deze 4 verscheidene delen van het spelbord onstaat er telkens ’n nieuwe doolhof. Of misschien speel jij liever als de draak? Reisspelletjes voor onderweg vinden? Bekijk dit artikel.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo