Beste reisspellen

Beste reisspellen vinden? Check dit artikel om epic reisspellen van het jaar 2022 te vinden. Het is altijd handig om reisspellen bij je te hebben zodat je je nooit gaat vervelen op reis. Deze spellen zijn compact en handig om mee te nemen voor op reis.

1. Perudo

Perudo is een bijzonder, verrassend, eenvoudig en snel blufspel vol spanning. Schud de dobbelstenen in jouw beker, draai hem om op tafel, gluur naar je eigen score en gok hoeveel dobbelstenen van ’n bepaald getal minimaal op tafel liggen. Ben jij de grootste bluffer? Perudo win je door ’t beste te bluffen en door goed te gokken wat de andere spelers hebben gegooid. 

Beste reisspellen

2. IQ Fit

Hou jouw hersens fit met de fantastische IQ-Fit – Reiseditie.
Leg deze 3D-puzzelstukken op het spelbord zodat ’n 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten. Een super-leuk denkspel met 120 opdrachten waarbij jij “diep” moet gaan nadenken om de oplossing te vinden.

populaire bordspellen

3. Exploding kittens

Exploding Kittens is ’n fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en ook soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is ’n variant van Russisch roulette, maar dan met de exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat jij één van de meest gevreesde exploderende kittens trekt. 

exloding kittens

4. Qwirkle

Beste reisspellen vinden? Qwirkle kan met deze editie echt werkelijk overal worden gespeeld. Door de handige tas en de kleinere afmetingen van de tegels past het spel nu zelfs ook op de campingtafel. De spelregels zijn in feite gelijk aan die van dit basisspel. De spelers vormen nog steeds series symbolen om de meeste punten te kunnen scoren.

bordspellen voor volwassenen

5. IQ puzzler

IQ-Puzzler Pro van SmartGames daagt jou uit in 120 opdrachten en bevat 3 spelvarianten, in 2D en in 3D. De bovenkant van ’t spelbord gebruik jij voor de 2D opdrachten en de 3D piramides. Aan de onderkant van dit spelbord vind je een totaal compleet ander spelbord voor de 2D opdrachten. Allemaal in ’t hetzelfde compacte draagbare doosje.

beste reisspellen 2021

6. Biggen

Naast ’t gooien met varkentjes, kun je ook punten verdienen door de uitkomst van de worp van jouw tegenstanders te voorspellen. Raad je ’t juiste aantal? Dan verdien jij natuurlijk de punten. Maar, jij verliest juist punten als je ’t verkeerd hebt. Wie als eerste 100 punten bij elkaar gooit, wint. 

De beste reisspellen

7. Rummikub 

Rummikub is d’r nu ook voor op reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen blik, zodat ’t spel onderweg goed opgeborgen blijft! Maak mooie cijferreeksen met deze gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt nu de allerslimste combinaties? Ben jij degene die ’t eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en ook de tactiek combineert.

rummikub

8. Punto

Beste reisspellen vinden? Wie maakt als eerste ’n lijn met kaarten van dezelfde kleur? Speel om de beurten een kaart. Probeer je lijn te verlengen of die van een tegenstander te blokkeren. Focus jezelf niet teveel op één lijn, want voor je dit weet gaat een ander er met de overwinning van door.
 

9. Clever

Tactisch dobbelspel voor ’t hele gezin. Dobbel en vul één van jouw geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Iedere categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim en let goed op je overgebleven dobbelstenen. Je moet namelijk elke dobbelsteen met een veel lager resultaat op het zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook weer belangrijke punten scoren.

10. Regenwormen

Dit snelle compacte dobbelspelletje Regenwormen kun jij op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan een half uurtje en ’t formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op deze campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan ook mee gaan doen! Als je aan de beurt bent, gooi jij met 8 dobbelstenen.

11. Black stories

Beste reisspellen vinden? Deze 50 Black Stories met 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en ’n dodelijke maaltijd. Hoe is dat dan allemaal gebeurd? Black Stories zijn macabere verhalen waarin ’t doel is om, na een hele korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit gebeurd is.

black stories

12. Mens erger je niet reiseditie

Deze reiseditie is een oergezellig familiespel! Breng als eerst de pionnen naar je thuisbasis en win. Maar pas op, want voor jij het weet gooit iemand jou van dit bord af. Het Mens Erger Je Niet reisspel komt in ’n handig koffertje en neem jij overal gemakkelijk mee naartoe!

Beste reisspellen

13. De doe in de orient express

Het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Los ’n moord op in deze beroemde luxe trein. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan lukt ’t jullie om de dader succesvol te ontmaskeren. Logisch nadenken en een doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot een goed einde te brengen.

de dode in de orient express

14. Keezenspel

Gedetailleerd schaalmodel van 1:24, voorzien van alle autentieke details. de kleur is blauw. Geschikt om mee te spelen, maar ook ’n prachtig als decoratie of presentatie. Burago is sinds jaren één van de meest vooraanstaande merken op ’t gebied van die-cast en heeft -door goede samenwerking met je autofabrikanten- een traditie in ’t creëren van de hoogste kwaliteit schaalmodellen. Bordspellen voor volwassenen vinden? Check dit artikel.

15. Squirrels go Nuts

Verschuif de eekhoorns en verstop de nootjes. De winter komt er aan. Kan jij de eekhoorns helpen om hun wintervoorraad onder de grond te verstoppen? “Squirrels Go Nuts” is een schuifpuzzel van Smart Games met wel 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

16. Exploding Kittens

Beste reisspellen vinden? Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar ’t artwork op elke kaart is vervangen door expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor dit standaard Exploding Kittens spel. 

leukste reisspellen 2021

17. Exit het vergeten Eiland

Het uitdagende coöperatieve en escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk van ’t vervloekte eiland. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten gaan zitten. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een bijzonder goed einde te brengen.

18. Machi Koro

Jij bent zojuist verkozen tot burgemeester. Gefeliciteerd! Helaas hebben jouw burgers een aantal grote eisen: ze willen banen, een pretpark, een paar kaas fabrieken en misschien zelfs ook wel een radiotoren. Aaai, dat wordt een lastige opdracht omdat jouw stad momenteel slechts uit een tarweveld, ’n bakkerij en ook één dobbelsteen bestaat.

Beste reisspellen

19. Temple Trap

In dit doolhof verschuiven de muren voortdurend van plaats. Eén misstap en je eindigt als avondeten voor de krokodillen.

Enkel een slimme avonturier kan gaan ontsnappen uit dit vervloekte labyrint. 60 opdrachten. Reisspellen voor onderweg vinden? Check dit artikel.

20. Doornroosje

Beste reisspel vinden? Kan jij deze ridder helpen om zonder te verdwalen het kasteel van Doornroosje te bereiken? Of help jij liever de prinses om deze uitgang van de doolhof te vinden? Het wordt extra uitdagend, want door de 4 verscheidene delen van het spelbord onstaat er telkens ’n nieuwe doolhof. Of misschien speel jij liever als de draak? Wil jij de reisspellen top 10 vinden? Bekijk het artikel.

21. Jenga

Test hoe vast je hand is met Jenga Classic. Spanning, strategie en inzicht zijn nodig om de toren niet in je beurt te laten vallen!Bouw de toren. Leg drie blokken per laag, elke volgende laag weer haaks op de vorige.

jenga toren

22. Kwakzalvers van kakelenburg

Eenmaal per jaar komen in Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen zweetvoeten, heimwee, de hik en ook liefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter z’n eigen soep.

kwakzalvers van kakelenburg

23. Azul

In ’t tactische bordspel Azul moet je voor de Portugese koning Manuel I de muren van z’n koninklijk paleis met kleurige tegels versieren. Tijdens het bezoek van de Portugese koning aan het Alhambra in Zuid-Spanje was de koning namelijk erg gebiologeerd van deze prachtige Azulejos.

24. Rummikub

Het alombekende spel genaamd Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op jouw plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben je degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en ook tactiek combineert. 

rummikub

25. Wie is het?

Dit is ’t originele Wie is het? raadspel! Dit Wie is het? spel gaat terug naar de staande spelcassettes, in plaats van deze cassettes die je vast moet houden.

wie is het

26. 30 Seconds

Spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Jij speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op een kaartje te omschrijven.

dertig seconden

27. Catan

In 1999 werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden. Jij begint met 2 dorpen op een variabel speelbord met de akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen.

28. Schaakset

Beste bordspellen vinden? Schaken is één van de oudste en meest bekende bordspellen die d’r bestaan. Overgewaaid uit Azië was Europa rondstreeks 1100 (de middeleeuwen)volledig in de ban van ’t schaken.

schaakbord

29. Monopoly

Dit is het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om deze ultieme rijkdom te kunnen behalen. In deze vernieuwde versie van het klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en ook de pinguïn aan de pionnenfamilie toegevoegd.

monopoly

30. Keezenspel

De spelkaart die je opgooit, bepaalt wat je met je pion mag doen. Zorg dat je je pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat je tegenspelers hetzelfde doel bereiken! Voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.

keezenspel

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo