Puzzel Cadeau

Puzzel cadeau vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de leukste puzzel kado’s zijn van dit jaar 2022. Wat is  Wat is ’t leukste puzzel cadeautjes voor een man? Vind ’t hier allemaal.

1. Bouwplaats puzzel

Jan van Haasteren puzzel genaamd ‘Bijna klaar’? Deze puzzel bevat 1000 stukjes. Mooie grappige Legpuzzel. Bedoeld voor kinderen en volwassen. In elke puzzel van Jan Haastra komen grappige elemnten naar voren. Deze puzzel is dan ook zeker geen uitzondering.

jan van haasteren

2. Darts puzzel

Jan van Haasteren Darts met wel 1000 Stukjes is een van de nieuwe puzzels van Jan van Haasteren. Tijdens dit Dart toernooi verloopt niet alles helemaal soepel. Darts van Jan van Haasteren puzzel met 1000 stukjes voor al de echte Jan van Haasteren fans! Zodra jij Jan van Haasteren Darts met 1000 Stukjes begint te puzzelen stuit jij op het ene na het andere hilarische tafereel. 

3. Kerstmis

De Jan van Haasteren Kerstmis puzzel van wel 1000 stukjes laat blijken dat alles rond Kerst altijd ’n beetje chaotisch verloopt. Gehaaste mensen, overal kerstbomen, kerstmannen, cadeautjes en ’t sneeuwlandschap zorgen voor een druk kersttafereel in de stad.

4. Disney puzzle sneeuwwitje

Ontsnap uit je realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun jij het resultaat inlijsten en ophangen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is deze vormvariatie van de stukjes oneindig.

5. Disney fun on water

Puzzel cadeau geven? Disney fun on water is een puzzel met verscheidene sprookjes en disneyfiguren. Alle figuren zitten met elkaar in de bootjes. Ook winnie the pooh is aanwezig op de reddingsboei.

waterpuzzle

6. Wasgij

Even onbezorgd spelen en tot rust kunnen komen, dat wil jij toch ook? Wasgij is d’r van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom unieke puzzels voor volwassenen gecreëerd. D’r zijn drie verschillende concepten in de Wasgij-reeks, met maar één overeenkomst. Deze unieke puzzels gaan allemaal net ’n stapje verder dan alle andere puzzels op de markt. 

7. Ravensburger Puzzle

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun jij het resultaat inlijsten en ophangen. 

8. Zeehaven puzzel

Jan van Haasteren (geboren in 1936) tekent al verscheidene tientallen jaren grappige platen exclusief voor Jumbo puzzels. De doorgewinterde fan zoekt in iedere nieuwe puzzel direct naar Jan’s handelsmerk: de haaienvin. In nagenoeg elke plaat duikt deze een of soms meerdere malen op.

Puzzel cadeau geven

9. Formule 1

Deze puzzel van Jan van Haasteren bestaat uit wel 2000 stukjes. Het is een grote chaos bij de F1. Kun jij de karakteristieke haaienvin vinden? Deze wordt in iedere puzzel van Jan van Haasteren verstopt.

10. Technische hoogstandjes

Jan van Haasteren tekent al meerdere decennia humoristische, kleurrijke platen met veel detail. De doorgewinterde fan zoekt in iedere puzzel direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van Jan. Maar er zijn meerdere kenmerken o.a. Sinterklaas, de handjes, ’t kunstgebit en Jan’s zelfportret kom jij ook bijna altijd tegen. 

11. Kassa Erbij!

Puzzel cadeau geven? De Jan van Haasteren Kassa Erbij! puzzel van 1000 stukjes laat blijken dat alles in deze supermarkt altijd ’n beetje chaotisch verloopt.

12. Paw Patrol kinderpuzzel

Puzzel erop los en ontdek vier mooie puzzels met afbeeldingen van deze helden van PAW Patrol. PAW Patrol gaat over zes heldhaftige pups die worden geleid door een 10-jarige Ryder. Ze werken samen hard om de inwoners van de Adventure Bay te beschermen. Voor hen is d’r geen klus te groot en geen pup te klein! 

13. Sort your puzzle

Puzzel cadeau geven? 6 Stapelbare bakjes om Ravensburger puzzelstukjes te sorteren en op te bergen! Sort Your Puzzle Puzzelsorteerder van Ravensburger.

14. Fietsen in Amsterdam

Ontsnap uit je realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren puzzelaars. 

fietsen amsterdam

15. Onderwater leven

Ontsnap uit je realiteit en stap in de wereld van Ravensburger puzzels. Met ’n Ravensburger puzzel van 3000 stukjes wordt ’t puzzelen een nog grotere uitdaging. Op dit formaat zijn deze prachtige afbeeldingen van de puzzels van Ravensburger nog indrukwekkender. Als jij op zoek bent naar langer puzzelplezier, dan is ’t de juiste puzzel voor jou.

onderwaterleven

16. Plezier in het park

De doorgewinterde fan zoekt in iedere nieuwe puzzel direct naar Jan’s handelsmerk: de alom bekende haaienvin. In nagenoeg elke plaat duikt deze een of wel meerdere malen op. In de loop der jaren heeft Jumbo al tientallen van Haasteren puzzels uitgebracht en ieder jaar komen d’r weer nieuwe puzzels bij. Deze puzzel is geschikt voor kinds vanaf 12 jaar.

Puzzel cadeau

17. Disney puzzel art gallery

Een mooie Disney 1500 stukjes puzzel van een zeer goede kwaliteit. De puzzel heeft ’n afmeting van 90 x 60 cm en is gemaakt van ’n dik, blauw karton. De stukjes zijn enorm mooi afgewerkt. Duurzaam en ook heel robuust. Op de puzzelplaat staan diverse Disney figuren afgebeeld in ’n vrolijk en leuk thema. 

disney puzzel

18. Ravensburger nightwolf

Ontsnap uit de realiteit en stap in je wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun jij het resultaat inlijsten en ophangen. 

19. Ravensburger Disney

Ontsnap uit de realiteit en stap in deze wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun jij het resultaat inlijsten en ophangen. Legpuzzel wilde dieren vinden? Check dit artikel.

20. Spookhuis

Puzzel cadeau geven? Hier hebben we de king spookhuis legpuzzel. Leg al de stukjes op de juiste plek en er verschijnt ’n afbeelding van een spookhuis! Durf jij ‘m te maken? Legpuzzel volwassenen 1000 stukjes vinden? Check dit artikel.

spookhuis

21. 3D Puzzle

De Eiffeltoren Night Edition is ’n 3D puzzel van Ravensburger.
Bouw van stevige kunststof puzzelstukjes ’n indrukwekkend model van de Eiffeltoren bij nacht en laat deze door middel van de LEDs stralen. U kunt kiezen tussen een zachte verlichting die lijkt op ’t origineel of de variant met wisselende kleuren.

3d puzzel ravensburger

Puzzel cadeau kado

22. Wasgij Destiny Puzzle

Het is gezond om je hersenen te blijven uitdagen. Puzzelen houdt je brein fit en traint je geheugen. Een Wasgij Puzzel is extra uitdagend; met dit unieke concept puzzel je niet wat je ziet op de doos maar gebruik je verbeeldingskracht om de toekomst te puzzelen! 

alzheimer wasgij

23. Krypt Puzzle

U ziet, dat u niets ziet!
Krypt puzzels zijn de ultieme uitdaging voor al de puzzelaars. Het typische kenmerk is dat d’r geen afbeelding is waar jij aan vast kunt houden: gepuzzeld wordt alleen naar de vorm van deze stukjes.

krypt puzzle

24. Ravensburger Puzzle

Escape rooms kent iedereen – en nu is d’r ook Escape the puzzle!
Puzzel- Los deze raadsels op – Vind de oplossing
De mysterieuze illustratie dompelt puzzelaars en spelers onder in ’n mysterieuze wereld waar een “”uitgang”” te vinden is! 

25. Oud Hollandse ambachten

Puzzel cadeau? De Jan van Haasteren familie bezoekt de Oud Hollanse Ambachtenmarkt, om te zien hoe ’t was in grootmoeders tijd. Ze kunnen een glas-in-lood workshop volgen, klompen maken, beeldhouwen, deelnemen aan ringsteken, en zeker nog veel meer!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo