Dierenpuzzel

Dierenpuzzel 1000 stukjes vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de leukste puzzels zijn betreffende wilde dieren. Er zijn verschillende opties mogelijk, verschillende hoeveelheden stukjes.

Dierenpuzzel 1000 stukjes

1. Wolven in het bos

Ontsnap uit je realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun jij het resultaat inlijsten en ophangen. 

2. Poezen keuken

Originele 1000 stukjes puzzel voor de puzzelliefhebber met een goede smaak. Deze legpuzzel is gemaakt in Nederland en is van goede kwaliteit. De afmeting van de puzzel is 68 x 49 cm en de afbeelding is met zorg uitgekozen. 

3. Katjes in rek

Deze Ravensburger puzzel van 500 stukjes is de perfecte eerste stap naar de wereld van de grote puzzels. Ideaal ook voor puzzelaars die alleen op zoek zijn naar een puzzel voor tussendoor. 

katjes in rek

4. Puzzel schitterende vogels

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van de Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren puzzelaars. 

vogeltjes

5. Kittens in the barn

Originele 1.000 stukjes puzzel voor de echte puzzelliefhebber met een goede smaak. Deze legpuzzel is gemaakt in Nederland en is van een goede kwaliteit. De afmeting van de puzzel is 68 x 49 cm en de afbeelding is met enorme zorg uitgekozen. 

puzzel king

6. Geheime tuin

Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ook de ervaren puzzelaars. Jong en oud zullen genieten van deze ‘De geheime tuin’ puzzel met 1000 stukjes. 

geheim tuin

7. Puzzel mijn katjes

Ontsnap nu uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van de 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren puzzelaars. 

8. 4 x 1000 dierenpuzzel

Dierenpuzzel 1000 stukjes vinden? Set van 4 legpuzzels in ’n doos met afbeeldingen van verscheiden exotische dieren. De puzzels bestaan uit wel 1000 stukjes, dat zijn in totaal 4000 stukjes! Hiermee ben je dus wel even zoet. Bij elke puzzel zit ’n bijbehorende puzzelposter.

legpuzzel wilde dieren

9. Puppies op de trap

Dierenpuzzel 1000 stukjes vinden? O, wat zoet! Deze schattige honden bezorgen je urenlang speelplezier! Geniet van deze leuke 1000 stukjes puzzel.

10. King Puzzel Collage

Originele 1000 stukjes puzzel voor de puzzelliefhebber met ’n goede smaak. Deze legpuzzel is gemaakt in Nederland en is van goede kwaliteit. De afmeting van de puzzel is 68 bij 49 cm en de afbeelding is met zorg uitgekozen. Puzzels van King zijn ’n garantie voor urenlang puzzelplezier voor volwassenen en kinderen.

dieren collage

11. puppies drinken water

Deze puppies drinken lekker water samen met een aantal vogeltjes. Ze zitten lekker tussen de bloemen in de tuin. Mooie accenten betreffende de puppies.

Dierenpuzzel 1000 stukjes

12. Puppie streken

De puppies zijn heerlijk aan het spelen in de zomerzon. De verschillende puppies halen verschillende streken uit. De enige is bezig met een balletje en de ander zit in de bloemenmand.

13. Bij de dinosaurussen

Ontsnap uit de realiteit en stap in deze wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens ’t puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor het XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn veel eenvoudiger te leggen. Het resultaat is ’n kunstwerk op posterformaat dat in geen ene kinderkamer misstaat.

bij de dinosaurussen

14. Dierenwereld 4 in 1

Dierenpuzzel 1000 stukjes vinden? Leer de dierenwereld kennen met jouw 4-in-1 puzzelkoffer. De koffer bevat 4 puzzels met verschillende afbeeldingen van wilde dieren. De puzzels hebben exact 12, 16, 20 en 24 stukjes.

15. Animal friends

Ontsnap uit je realiteit en stap in de wereld van de Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun allergrootse vaardigheden. XXL-puzzels voor ultiem XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn veel eenvoudiger te leggen. 

16. Dinosauriers puzzel

Ontsnap uit jouw realiteit en stap in de wondere wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens ’t puzzelen ontdekken kinderen al hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor het XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn veel eenvoudiger te leggen. 

dinopuzzel

17. Puzzel wilde dieren

Het resultaat is ’n kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer misstaat. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is deze vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf zo’n 6 jaar zullen genieten van deze tussen de dinosauriërs puzzel met 100 stukjes met als thema Dinosaurussen.

18. Afrikaanse dieren puzzel

Ontsnap uit jouw realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Met ’n Ravensburger puzzel van 3000 stukjes wordt ’t puzzelen een nog grotere uitdaging. Op dit formaat zijn deze prachtige afbeeldingen van de puzzels van Ravensburger nog veel indrukwekkender. Als je op zoek bent naar langer puzzelplezier, dan is dit deze de juiste puzzel voor jou.

afrikaans dierenrijk

19. Tijger tukje doen

Dierenpuzzel 1000 stukjes vinden?Dankzij de met je hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 8 jaar zullen genieten van dit. Een tukje doen puzzel met verschillende 200 stukjes.
Ravensburger puzzel met 200 stukjes met als het thema dieren.

Dierenpuzzel 1000 stukjes

20. Afrikaanse vrienden

Het resultaat is ’n kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer misstaat. Dankzij de met de hand gemaakte messen is dzee vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 9 jaar zullen genieten van al de Afrikaanse vrienden puzzel met 300 stukjes.
Ravensburger puzzel met 300 stukjes met als thema de dieren.

21. Wolven in de winter

Dierenpuzzel 1000 stukjes vinden? Ontsnap uit de realiteit en stap in deze wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger kerstpuzzel van wel 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun jij het resultaat inlijsten en ophangen. 

wolven

22. Wilde dieren jungle

Ontsnap uit deze realiteit en stap in je wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 500 stukjes is de perfecte eerste stap naar een wereld van de grote puzzels. Ideaal ook voor puzzelaars die alleen op zoek zijn naar ’n puzzel voor tussendoor. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van deze stukjes oneindig. 

23. Wolf in het maanlicht

Dierenpuzzel 1000 stukjes dieren vinden? Deze puzzel heeft ’n afbeelding van een sfeervol plaatje van ’n roedel wolven in het maanlicht bij een vuurtje aan ’t water. De puzzel maken is ’n echte uitdaging maar als hij af is heb jij een echt wow effect. Puzzel bevat 1000 stukjes, leeftijd vanaf 12 jaar. Goedkope bordspellen vinden? Check dit artikel.

wolven

24. Puzzle oerwoud

Ontsnap uit de realiteit en stap in deze wereld van de Ravensburger puzzels. Tijdens ’t puzzelen ontdekken kinderen al hun grootse vaardigheden. XXL- puzzels voor het XXL- puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn zeker eenvoudiger om te leggen. Het resultaat is ’n kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer zal misstaan.

puzzel wilde dieren

25. Hondenselfie

Dankzij dit met de hand gemaakte stansmessen is deze mooie vormvariatie van de stukjes is oneindig. Kinderen vanaf 9 jaar zullen genieten van deze Hondenselfie puzzel met 300 stukjes.
Ravensburger puzzel met 300 stukjes met als thema krijg je deze Honden.

hondenselfie

Dierenpuzzel 1000 stukjes

26. panda’s in boom

Leukste kaartspellen vinden? Check dit artikel. Ontsnap uit de realiteit en stap in deze wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 500 stukjes is de meest perfecte eerste stap naar de wereld van de grote puzzels. Ideaal ook voor alle puzzelaars die alleen op zoek zijn naar een puzzel voor tussendoor. Dankzij deze met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van al de stukjes oneindig.

27. Olifant

Ben jij wel toe aan ’n nieuwe, uitdagende vorm van puzzelen? Dan is deze houten puzzel zeker iets voor je! Deze puzzel bestaat uit ongeveer 100 stukjes waarvan ieder puzzel stukje zijn eigen unieke vorm heeft.

28. IQ Puzzel

Deze selectie van 6 houten puzzels waarmee iedere tiener of jong volwassene uitdagend plezier aan zal beleven. Ben jij nog geen puzzelexpert? Je wordt het met het oplossen van deze 6 puzzels! Jij kunt ze bewaren in de mooie houten opbergbox.

iq puzzeltje

29. Houten Safari

Ontdek de Jungle en ontmoet de dieren die daar leven met deze knoppuzzel van de New Classic Toys. De afbeeldingen onder de puzzelstukken maken het puzzelen eenvoudig en leuk. Door deze grote knoppen kunnen de stukken gemakkelijk worden opgepakt en weer teruggeplaatst

30. Sprookjesbos

Op de 1000 stukjes tellende Jan van Haasteren puzzel is het wereldberoemde Sprookjesbos van de Efteling te zien. Deze puzzel is winnaar van Speelgoed Van Het Jaar 2021 in de categorie Puzzels!

31. Jungle book

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars.

jungle book puzzel

32. Houten Pauw Puzzel

Dierenpuzzel 1000 stukjes vinden? Ben je wel toe aan een nieuwe, uitdagende vorm van puzzelen? Dan is deze houten puzzel zeker iets voor je! Deze puzzel bestaat uit ongeveer 200 stukjes waarvan ieder puzzel stukje zijn eigen unieke vorm heeft.

houten pauw puzzel

33. Houten puzzel vis

Zodra jij de puzzel eenmaal in elkaar hebt gezet heb jij een super gave puzzel die vervolgens bijvoorbeeld kan worden opgehangen.
Top verjaardasgscadeau voor meisje. Ideaal verjaardasgscadeau jongen.

34. Vlinder

Dan is de houten puzzel zeker iets voor jou! Deze puzzel bestaat uit wel ongeveer 100 stukjes waarvan elk puzzel stukje zijn eigen unieke vorm heeft. Dit is ’n geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen. Zodra je de puzzel eenmaal in elkaar hebt gezet heb jij zeker een super gave puzzel.

vlinder

35. Houten wolf puzzel

Dierenpuzzel 1000 stukjes vinden? Ben jij wel toe aan een nieuwe, uitdagende vorm van het puzzelen? Dan is deze houten puzzel zeker iets voor je! Deze puzzel bestaat uit ongeveer wel iets van 100 stukjes waarvan elk puzzel stukje zijn hele eigen unieke vorm heeft. Dit is een geweldig cadeau voor kinderen en ook volwassenen. 

wolfjes

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo