Spelletjes met ping pong balletjes

Spelletjes met ping pong balletjes vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de leukste beerpong drankspellen zijn. Wat heb jd nodig om een avondje beerpong te spelen? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van beerpong.

1. Poolpong

Het enige beerpong luchtbed met ’n koelvak. De gadget die je moet hebben met vrienden deze zomer. Het pakket bestaat uit: Het beerpong luchtbed met het koelvak, 22 red cups, 2 balletjes en ook een plakset.

beerpong

2. Beerpong Set

Bij Beer Pong moeten de spelers ’n balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier of met drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg drinken. 

3. Tafeltennis set

Op zoek naar de ideale manier om ’n leuke lente/zomer te hebben zonder honderden euro’s uit te geven? Onze tafeltennis set van AJ-Sports zorgt voor ’n onvergetelijke zomer met enorm veel tafeltennis plezier. 

Tafeltennis set

4. Beerpong tafel

Met onze unieke designs zul jij altijd en overal kunnen genieten van ’t mooie spel Beer Pong
Met onze high-quality prints beschikt deze Beer Pong tafel over ’n extra beschermlaag om kras en bier schade te voorkomen! Onze bier tafels zijn in- en uitklapbaar en daarom makkelijk mee te nemen.

5. Beer Pong

Spelletjes met ping pong balletjes vinden? Het leukste drankspel dat er maar is! Bierpong kun jij spelen in je studentenhuis, op ’n feestje of gewoon thuis met je vrienden! Gegarandeerd krijg jij de hele avond plezier. Deze beerpong bestaat uit 20 bekers en 5 ballen.

Spelletjes met ping pong balletjes

6. De party starterkit

In dit pakket zitten de drankspellen en de leuke goodies. Bij het pakket zit nu ook ’n volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met kaarten, maar ook ’t een en ander om je vrienden en vriendinnen echt mee te verassen. 

7. Tafeltennis set

Het net is binnen enkele seconden opgezet en ook eenvoudig te gebruiken. Binnen enkele seconden heb jij plezier in het spelen met deze set!

set tafeltennis

8. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

9. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen elke cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in jouw cup valt dan moet je eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat er op de afbeelding staat en iedereen inclusief je eigen teamleden moeten jou na doen. De traagste die dit dan nadoet, moet als straf ook nog ’n SHOT nemen.

drankspellen 2021

10. Tafeltennistafel

De tafel bevat het PMS (PreMountSytem) by DIONE. Alleen deze wielen en T support hoeven gemonteerd te worden. Dus geen zakken met schroeven en ringen en ook dikke manuals met uren werk. Dus uitpakken, de wielen eronder en hup spelen maar. 

11. Tafeltennisballetje

Spelletjes met ping pong balletjes vinden? Angel Sports tafeltennis ballen per 12 verpakt in ’n blister. In deze kleur wit, diameter 40mm, met 1 ster.

tafeltennisballetje

12. Do or Drink

This game makes for a really outrageous party in a box, perfect for the next party, get together or a game night. There’s no boring dares to be found: Our USA design team avoided the \dud dares’ found on many other card games. Instead they packed all the 350 cards with dares as well as challenges that are fast paced and also hilarious with every turn.

13. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan ’n weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

14. King Zen

Een makkelijk, all-in-one drankspel met hele duidelijke regels en hilarische kaartjes?! Zoek dan niet verder! King Zen is gebaseerd op ’t bekende drankspel kingsen, maar dan met de duidelijke regels. Door deze unieke designs is ’t opzoeken van spelcategorieën verleden tijd en met extra 53 hilarische inspiratiekaarten is ’t geen probleem als je fantasieloos bent.

king zen

Spelletjes met ping pong bal

15. Drinkopoly

Hoe kunnen we spelen? Het bord heeft 44 verscheidene velden met verschillende taken zoals het bezoeken van bars, pubs en clubs en ’t nemen van een slok, drinken van ’n glas en shots. Er zijn ook additionele Velden met speciale taken en activiteiten, zoals truth en ook dares, armworstelen, tongtwisters, openingszinnen en ook kissing contests. Goedkope bordspellen vinden? Check dit artikel.

16. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

17. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier het vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

18. Mad Wish

Weiger jij om ’n opdracht te doen of een vraag te beantwoorden dan is ’t tijd voor een shotje! Als de draaifles op ’t vakje ‘Snitch’ komt, mag je jouw vriendinnen verraden/naaien en bepaal je wat ze moeten doen. Cocktail bestaat uit 3 verscheidene categorieën: Go, Lightning en Categories. Leukste kaartspellen 2021 vinden? Check dit artikel.

19. Bijtende krokodil

Spelletjes met ping pong balletjes vinden? Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun je borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

20. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

21. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

22. Let’s get drunk

Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

23. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

Spelletjes met ping pong ballen

24. Ik heb nog nooit

Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

25. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als eerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

26. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

27. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

28. Rad van Shotjes

Spelletjes met ping pong balletjes vinden? Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De innhoud van het glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

29. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

30. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

31. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen.

haai met kiespijn

Ben je niet perse op zoek naar een Spelletjes met pin pong balletjes? Lees verder om hier nog veel meer verschillende drankspellen te vinden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo