Drankspellen buiten

Drankspellen buiten vinden? Jouw feest een extra dimensie geven kun jij dan onder andere doen door een aantal leuke drankspellen te introduceren. Bekijk hieronder deze lange lijst met de leukste drankspellen voor buiten.

1. Drinking roulette

Drankspel buiten vinden? Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te vergeten. Met deze 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

2. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het dan ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

3. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier dan ’t vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

Drankspellen buiten

4. Madwish beachgame

Drankspellen buiten vinden? MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat jouw spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

5. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met deze gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

6. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of the retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

7. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Jij komt dan allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

8. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun je borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt te gaan worden. 

krokodil shotglaasjes

9. Let’s get drunk

Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en dan ook ’n geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

Drankspellen buiten

10. Beerpong red and blue cups

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn dan gevuld met bier en ook drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

11. Rad van Shotjes

Drankspellen thuis vinden? Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De inhoud van jouw glas is dan ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

12. Do or Drink

Bierspellen buiten vinden? Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted very thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

13. Ik heb nog nooit

Drankspel buiten vinden? Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook de spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

14. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neer gaan zetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

Drankspellen buiten

15. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid deze legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

16. A Night Out

Drankspellen buiten vinden? Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt dan natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

17. Party or Naughty

Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is het ultieme studenten spel waarbij ’t uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. 

Party or naughty

18. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat dan zeker jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

19. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als allereerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

20. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit deze toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

21. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan dan de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

22. Zuipen tot we kruipen

Drankspelletjes thuis vinden? Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef jij niet te gaan vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg je de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen.

het ultieme drankspel

23. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in ieder pakket een Beer Pong set en deze 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

Bierspellen buiten

24. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt ’t ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen. Originele drankspellen vinden? Bekijk dit artikel.

haai met kiespijn

25. Wheels of shots

Drankspellen voor buiten? Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink je shotje zodra jouw nummer direct valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. Drankspel Nederlands vinden? Check dit.

26. A Night Out

Drankspellen buiten vinden? Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al je geld verliest. Jij kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word je wel versierd, vind je iemands portemonnee of win je een dance battle!

a night out

27. Beerpong

Beer Pong spel 48 delig. Bij Beer Pong moeten deze spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van je tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier of drank. Is ’t balletje raak? 

28. Jenga Stapeltoren

Maak er een avond van om nooit te vergeten met het Fleau drankspel! Iedereen kent het Jenga gezelschapsspel wel, echter is dit een drankspel variant met leuke opdrachten. Op elk houten steentje dat getrokken wordt staat ’n simpele opdracht (zie foto’s).

29. Drinking Ludo

Ludo drankspel met shotglaasjes als de pionnen. De shotglaasjes dienen dan gevuld te worden voor het spelen. Indien u op ’n vak terecht komt waar ’n tegenstander staat dient u beide shotglaasjes leeg te drinken voor u terug naar start gaat!

drinking ludo

30. Mad Pong

Drankspellen buiten vinden? MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen elke cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als deze bal in jouw cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.

31. Slechte smaak

Bierspellen buiten vinden? In ’t hilarische spel Slechte Smaak kiezen de spelers 6 ingrediënten (niet inbegrepen). Met elk ingrediënt vul je een bekertje. Om je beurt draaien de spelers aan het draaiwiel. 

32. Hondje

Deze bijtende hond heeft last van z’n tanden! Als jij bij De hond zijn pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De Tricky Toys Hond is ’n super leuk en spannend spel voor kinderen. 

33. Spin the shot

In de starter kit zitten drankspellen en ook leuke goodies. Bij de kit zit nu ook een volledig spellenboek met vele leuke spellen die gespeeld kunnen worden met de kit. 

party pakket

34. kroko shotglaasjes

Krokodil drankspel/drinkspel met 6 reageerbuis shotglaasjes. Leuk spel inclusief de reageerbuis shotglaasjes om te spelen met je vrienden voor ’n avond stappen. Ook leuk op een vrijgezellenfeestje!

shot kroko

35. Russisch Roulette

Bierspellen buiten vinden? Ook klaar met al deze kaartspellen met exact dezelfde vragen erop en zoek jij iets wat niet uitgelegd hoeft te worden?
Dan is dit spel, ’t ideale spel voor jou!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo