Drankspel voor op reis

Drankspellen voor op reis vinden? Wil je leuke dobbel reisspellen vinden dan moet je zeker eventjes dit artikel bekijken.  van Panja tot aan drinking roulette en van de bijtende krokodil tot aan Let’s get drunk.

1. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan die hele saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

2. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te kunnen vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

3. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets bedenken? Pak ’n inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

4. Do or Drink

 Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted very thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

Drankspel voor op reis

5. Mad Wish Girls

Drankspel voor op reis vinden? Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel haast 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

6. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun jij het borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

7. Beerpong red and blue cups

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is het balletje dan raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

8. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of deze uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier het vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

9. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van het Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

Drankspel voor op reis

10. Let’s get drunk

Drankspel voor op reis vinden? Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt je niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

11. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Jij komt dan allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

12. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat dit spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

13. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Jij kunt dan natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

14. Ik heb nog nooit

Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook dde spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

15. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor de kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

Drankspel voor op reis

16. Rad van Shotjes

Drankspel voor op reis vinden? Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De inhoud van dit glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

17. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als allereerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

18. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een leuk blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje! Ook leuk om te spelen met volwassenen. Nog meer drankspellen voor volwassenen vinden? 

drunken tower

19. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart zeker aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

20. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit d’r in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

21. Party or Naughty

Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is ’t ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. 

Party or naughty

Leukste reisspel dobbelen

22. Happy Drinking

Reisspel dobbelen vinden? Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan jij de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

23. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef jij niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg je de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen. Beste reisspellen 2022 vinden? Bekijk dit.

het ultieme drankspel

24. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is ’n super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen.

haai met kiespijn

25. Beerpong

Drankspel voor op reis vinden? Maak twee teams en zet deze bekers met drinken in een driehoek bij elkaar. Het ene team staat aan de ene kant van d’n tafel en het andere team aan de andere kant van de tafel. 

beerpong starterset

26. Bijtende krokodil met glaasjes

Crododile Attack is ’n leuk spannend spel op puur geluk. Er word random een tand aangewezen waaraan deze krokodil kiespijn heeft. Elke speler moet na elkaar 1 tand indrukken. 

27. Slingerpuck

Deze Slingpuck van Daily Playground zorgt voor een vliegensvlug spelvermaak! Zorg er voor dat ’t gezelschapsspel op een vlakke ondergrond staat. Het SlingPuck spel bevat in totaal wel 10 tien stenen, waarvan 5 witten en 5 zwarten. Beide spelers kiezen hun geheel eigen kleur.

28. Stapeltoren

Maak er een avond van om nooit te vergeten met het Fleau drankspel! Iedereen kent het Jenga gezelschapsspel wel, echter is dit een drankspel variant met leuke opdrachten. Op elk houte steentje dat getrokken wordt staat ’n simpele opdracht (zie foto’s).

stapeltjestoren

Drankspellen voor op reis

29. Mad Blox

Het welbekende ‘Jenga’ spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van het blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van de twee opdrachten die op ’t blokje staan. Ga je de uitdaging aan of koop jij het af met een SHOTJE!

drunken tower

30. Russisch Roulette

Het spel bevat 72 kaarten waarvan d’r 12 shotkaarten zijn. (1 op 6 als in een russische roulette revolver).
Daarnaast bevat ’t een draaibare schijf en 12 shotglaasjes in de vorm van ’n kogel.

russian roulette

31. Ring Toss

De Ring Toss Game werkt enorm eenvoudig. Zodra er afgeteld is proberen beiden spelers het ringetje dat vast zit aan ’n touwtje om het haakje te slingeren. Wanneer de ring om het haakje valt, mag deze speler die dit is gelukt 1 stapje vooruit. 

ring toss

32. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jouw geld verliest. Jij kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word je wel versierd, vind je iemands portemonnee of win je een dance battle!

nite out

33. Rad Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met diverse opdrachten. Inhoud van glas  ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm, diameter rad: ca. 10 cm. Meer drank bordspellen vinden? Check dit.

rad shotjes

34. Darepong

Drankspel voor op reis vinden? TruthDarePong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen in iedere cup zit ook een Truth or Dare opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet je eerst je drinken opdrinken en daarbij of de waarheid (blauwe cup) vertellen of de opdracht (rode cup) uitte voeren.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo