Drank bordspel

Drank bordspel vinden? Je feest dan een extra dimensie geven kun je onder andere doen door ervoor te zorgen dat je Nederlandse drankspellen op de tafel zet. Bekijk hieronder dan de lijst met de leukste drankspellen voor een feest.

1. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het ook niet mee als jij dan steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

2. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier dit vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

3. Alcoholly

Daar is ‘ie dan eindelijk! Het leukste drankspel van Nederland! Alcoholly®! Met dit drankspel zul jij gegarandeerd de leukste avond ooit beleven die je nooit meer gaat vergeten! Een drankspel zoals Alcoholly heb je zeker nog niet eerder meegemaakt!

drank bordspelletje

4. Drinking Ludo

Drankspel Ludo. Ludo drankspel met shotglaasjes als de pionnen. De shotglaasjes dienen gevuld te worden voor ’t spelen. Indien u op ’n vak terecht komt waar ’n tegenstander staat dient u beide shotglaasjes leeg te drinken voor u terug naar de start gaat! 

5. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij dan jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

6. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

7. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game jouw huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

8. Do or Drink

Drank bordspel vinden? Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted very thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

9. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun jij borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

10. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

Drank bordspel

11. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar eens beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

12. Beerpong red and blue cups

Drank bordspel vinden? Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van deze tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

13. Rad van Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De innhoud van jouw glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

14. Let’s get drunk

Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij jouw vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

15. Ik heb nog nooit

Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook deze spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

16. Tic Tac Toe

Drank bordspel vinden? Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neer gaan zetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

17. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op deze ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

Drank bordspel

18. Party or Naughty

Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is het ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou zal worden gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. 

Party or naughty

19. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij dan ook wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

20. Slingpuck XL

Drank bordspel vinden? Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als de eerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

21. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan de volgende speler dan de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

22. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst jouw drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen. Een van de leukere drank bordspel.

madpong

23. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van dit blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

Drank bordspel

24. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in elk pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

25. Wheels of shots

Drankspel bordspel vinden? Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink dan jouw shotje zodra jouw nummer valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. 

26. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is een enorm super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen. Drankspellen met dobbelstenen vinden? Check dit artikel.

haai met kiespijn

27. Zuipen tot we kruipen

Originele drankspellen vinden? Bekijk dit. Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met dit drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef jij dan niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg je de kans om jouw vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen. Een van de top drank bordspel.

het ultieme drankspel

28. Ring Toss

Ring Toss helpt kinderen bij ’t ontwikkelen en verbeteren van coördinatievaardigheden. Maar ook enorm populair onder de volwassenen als werpspel tijdens een avond gezellig drinken. Het spel is zowel fysiek als ook  mentaal uitdagend.”. 

ring toss

29. Hit & Drink

Bij HIT & DRINK draait ’t allemaal om timing. Rond de knop draait continu een rij met de lichtjes. De spelers moeten op de knop drukken wanneer de lichtjes bij deze pijl zijn. Wanneer er goed gedrukt is, worden de lichtjes groen. Wanneer d’r fout gedrukt is, worden de lichtjes rood.

hit n drink

30. Rouletteschijf

Drank bordspel vinden? Met dit drankspel weet jij zeker dat het gezellig gaat worden!

Ook klaar met al de kaartspellen met exact dezelfde vragen erop en zoek jij iets wat niet helemaal uitgelegd hoeft te worden?
Dan is dit spel, ’t ideale spel voor jou!

30. Rouletteschijf

Drank bordspel vinden? Met dit drankspel weet jij zeker dat het gezellig gaat worden!

Ook klaar met al de kaartspellen met exact dezelfde vragen erop en zoek jij iets wat niet helemaal uitgelegd hoeft te worden?
Dan is dit spel, ’t ideale spel voor jou!

rouletteschijf

31. Spinning shot

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met diverse opdrachten. Inhoud van het glas: ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm, diameter rad is ca. 10 cm. Drankspellen cadeau- en en feestartikelen.

shotjes

32. Truthdarepong

Drank bordspel vinden? TruthDarePong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen in iedere cup zit ook een Truth or Dare opdrachtkaartje. Als de bal in jouw cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij of de waarheid (blauwe cup) vertellen of deze opdracht (rode cup) uitvoeren.

darepong

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo