Drankspel met dobbelstenen

Drankspel met dobbelstenen vinden? Je feest een extra dimensie geven kun je onder andere doen door een aantal leuke drankspellen te introduceren. Bekijk hieronder de lijst met de leukste drankspellen met dobbelstenen.

1. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij een stuk meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

2. Do or Drink

Drankspellen met dobbelstenen vinden? Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is just crafted thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

3. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan ook een weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

Drankspellen met dobbelstenen

4. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets gaan bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

5. Beerpong red and blue cups

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. Deze bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

6. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier dit vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

7. Bijtende krokodil

Drankspellen met dobbelstenen vinden? Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun jij jouw borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

8. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is dan the wrong side of retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

9. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt dit ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

10. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet gaan rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Top drankspel met dobbelstenen.

shit happens

11. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat dit spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

Drankspel met dobbelstenen

12. Ik heb nog nooit

Drankspellen met dobbelstenen vinden? Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook de spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

13. Let’s get drunk

Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat je jouw vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

14. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor een bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

15. Rad van Shotjes

Drankspel met dobbelstenen vinden? Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De innhoud van dit glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

16. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet er als eerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

Drankspel met dobbelstenen

17. A Night Out

Drankspellen met dobbelstenen vinden? Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind jij iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

18. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in ieder z’n pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

19. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachtjes die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

20. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan ook de opdracht uit. Daarna kan de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

Leukste drankspel met dobbelstenen

21. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook ’n opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

22. Party or Naughty

Drankspellen met dobbelstenen vinden? Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is dit ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. 

Party or naughty

23. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is zeker een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen.

haai met kiespijn

24. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef je niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg jij deze kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen. Kaartspellen met drank vinden? Bekijk dit.

het ultieme drankspel

25. Wheels of shots

Drankspellen met dobbelstenen vinden? Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink jouw shotje zodra jouw nummer valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. Leuk drankspel 2 personen vinden? Check dit.

26. Ticket to ride Europe

Ticket to Ride bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd met deze speciale Ticket to Ride Europe 15e Anniversary editie. Met deze speciale jubileumeditie worden de spannende treinavonturen voor vele familie en vrienden over de hele wereld gevierd.

ticket to ride europe

27. Taverne oude stad

De Taveernen van de Oude Stad is ’n deckbuildingspel over elkaar beconcurrerende herbergen, waar drinkebroers en edellieden de biertjes en borrels drinken. Leuk drankspel met dobbelstenen.

28. Checkmate

Schaken wordt steeds populairder vanwege de flinke voordelen die ’t heeft voor de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. CheckMate creëert schaakborden en schaakspellen gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit zodat u uzelf of uw kinderen ’t schaakspel meester kunt maken. 

Drankspel met dobbelstenen

29. Bankroet

Oom Dagobert is de pijp uit gegaan en nu ligt z’n fortuin van een miljard euro voor het oprapen. Om zijn rijkdom in handen te krijgen, moet jij de uitdaging aangaan die hij in zijn testament heeft laten opnemen: Sneller dan al de andere potentiële erfgenamen een miljoen euro zien uit te geven!

30. Het kleurenmonster

Drankspel met dobbelstenen vinden? Leer kinderen spelenderwijs met de emoties om te gaan! In het bordspel wordt Kleurenmonster verward wakker en weet niet waarom. Is hij nu blij, verdrietig, kalm, boos of juist bang?

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo