Drankspel kaarten

drankspel kaarten vinden? Jouw feest een extra dimensie geven kun je onder andere doen door een groot aantal leuke kaartspellen met drank te introduceren. Bekijk hieronder de lijst met de leukste drankspellen voor een feest.

1. King Zen

Drankspel kaarten vinden? De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij het kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

2. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij net als ik de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

3. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een heel weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

4. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaartjes zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

Drankspel kaarten

5. Beerpong red and blue cups

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook met aardig wat drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

6. Mad Wish Original

Drankspel kaarten vinden? Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier je vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

7. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar eens beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

8. Do or Drink

 Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted very thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

Drankspel kaarten

9. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun je borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als een spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

10. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op jouw ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

11. Mens erger je niet drankspel

Drankspel kaarten vinden? Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt dit ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden.

12. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat al jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

13. Let’s get drunk

Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaartjes zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

Drankspel kaarten

14. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag deze ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

15. Ik heb nog nooit

Drankspel kaarten vinden? Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook de spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

16. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan de volgende speler dan de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

17. Rad van Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De inhoud van dit glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

18. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef je niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is dit ijs snel gebroken. Zo krijg je de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen.

het ultieme drankspel

Drankspel kaarten

19. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij dan wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

20. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het dan ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen.

haai met kiespijn

21. Wheels of shots

Drankspel kaarten vinden? Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink je shotje zodra jouw nummer valt. Waan jouzelf thuis in een casino, drink dan gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. 

22. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als allereerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

23. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit jouw toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

24. Diverse drankspellen

 Drankspel kaarten vinden? In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit d’r in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen. Drankspel stelletjes vinden? Bekijk dit. 

zuipen tot we kruipen

25. Party or Naughty

Kaartspel met drank vinden? Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is dit ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. Gekke vragen drankspel vinden? Check dit.

Party or naughty

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo