Drankspel 2 personen

Drankspel 2 personen vinden? Bekijk dit artikel om de leukste drankspellen voor twee personen te vinden. Van de bijtende krokodil tot aan shit happens en van Madwish beachgame tot aan Tic Tac Toe.

1. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij Kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij eens een keer iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

2. Do or Drink

 Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided this enormously cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

3. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game jouw huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

Drankspel 2 personen

4. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij wellicht de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

5. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als dan kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun je jouw borrelglaasjes makkelijk op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

6. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier eens het vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

7. Mad Wish Girls

Drankspel 2 personen vinden? Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel haast 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

8. Beerpong red and blue cups

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van je tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

9. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een mooi levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

10. Let’s get drunk

Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt jezelf zeker niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

Drankspelletjes voor 2

11. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze top variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

12. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid jezelf dan voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar beginnen! Top drankspelletjes voor 2.

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

13. Ik heb nog nooit

Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook deze spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

14. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor het gewilde  kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

15. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als eerst de 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

Drankspellen voor 2

16. A Night Out

Drankspellen voor 2 personen vinden? Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Jij kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

Drankspel met 2

17. Rad van Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De innhoud van dit glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. Top drankspel met 2.

18. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met zeker veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

19. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje ’n originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

20. Wheels of shots

Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink jouw shotje zodra jouw nummer valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. 

21. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in jouw vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen.

haai met kiespijn

Drankspelletjes met 2

22. Party or Naughty

Gekke vragen drankspel vinden? Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is het ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou word dan zeker gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. 

Party or naughty

23. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan helemaal  niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

24. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef je niet te vrezen voor een enorm toffe sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg je de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen. Kaartspellen met drank vinden? Check dit artikel.

het ultieme drankspel

Drankspellen voor 2 personen

25. Happy Drinking

Drankspel 2 personen vinden? Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan zeker de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

26. Do or Drink

Opzoek naar ’n spannend gezelschapsspel waarin je tegen elkaar gaat strijden wie ’t snelst de ring in het haakje kan slingeren om ervoor te zorgen dat de ander moet drinken, dan is Ring Toss Game de trend van ’t moment. Haal dit leuke spel nu in huis en maak er samen een gezellige avond van.

27. Russiche Roulette

Één van de spelers vult 6 glazen random in met de vodka/rum/sambuca/een andere drank die niet te onderscheiden is van water.
Vervolgens vult ’n andere speler de overige 6 glazen met water.
De laatste speler draait zich om waarna ’t rad word gedraaid. Drankspelletjes met 2.

28. Truthdarepong

TruthDarePong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen in iedere cup zit ook een Truth or Dare opdrachtkaartje. Als de bal in jouw cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij of de waarheid (blauwe cup) vertellen of deze opdracht (rode cup) uitvoeren.

29. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat je gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word je wel versierd, vind jij iemands portemonnee of win je een dance battle!

Drankspel 2 personen

30. Ring Toss

De Ring Toss Game werkt heel eenvoudig. Zodra er afgeteld is proberen beiden spelers het ringetje dat vast zit aan ’n touwtje om het haakje te slingeren. Wanneer deze ring om het haakje valt, mag de speler die dit is gelukt 1 stapje vooruit. 

31. Kingzen

Een makkelijk, all-in-one drankspel met duidelijke regels en hilarische kaartjes?! Zoek niet verder! Het is gebaseerd op het bekende drankspel kingsen, maar dan met duidelijke regels. 

kingzen drankspel

32. Dare Pong

Beer pong ontmoet Truth or dare. De perfecte speluitbreiding voor jullie beer pong avonden! Onder elke beker ligt 1 van de 120 zorgvuldig uitgekozen dare kaarten. Als het andere team je beker raakt, kan je hem redden, door de opdracht die eronder ligt uit te voeren. Kan je de opdracht aan – of drink je liever?

durfpong

33. Don’t drop the soap

Drankspel 2 personen vinden? Don’t Drop The Soap is ’n snel party- en kaartspel met zwarte humor dat zich afspeelt in ’n gevangenisdouche. Spelers spelen de rol van gevangenen die elkander letterlijk proberen te naaien.

dont drop soap

34. Don’t escape the room

Identity Games Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist is ’n perfecte kruising tussen een Escape Room en een legpuzzel. In het spel verken je een mysterieus huis en ontdek jij stukje voor stukje zijn geheimen.

dont escape the room

35. Wingspan

Drankspel 2 personen vinden? Een vogelspel vol tactiek en spanning! Als vogelliefhebber zet je vogels uit in je persoonlijke natuurgebied. Elke vogel komt in ’n van drie soorten natuuromgeving terecht: bos, weide of moeras. Daar gaan deze vogels voor je aan de slag. 

wingspan

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo