Drankspel grote groep

Drankspel grote groep vinden? Bekijk dit artikel om de leukste drankspellen te vinden voor grote groepen. Het is altijd veel leuker om drankspellen met vele vrienden te doen. 

1. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze toffe Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

2. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat dit top spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

3. Beerpong red and blue cups

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook met drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

4. Mens erger je niet drankspel

Drankspel grote groep vinden? Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt dit dan ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

Drankspel grote groep

5. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets bedenken? Pak eens een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

6. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op het bed liggen kun je borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

7. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of je deze uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier dit vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

8. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt wel leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

9. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij hier dan ook de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

10. Let’s get drunk

Drankspel grote groep vinden? Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij jouw vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

Drankspel grote groepen

11. Do or Drink

 Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted very thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

12. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij dan wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

13. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij dan moet gaan rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

14. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als eerst 5 pucks door deze opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

15. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor dit bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

Drankspelletjes grote groepen

16. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen.

haai met kiespijn

17. Ik heb nog nooit

Drankspel grote groep vinden? Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, enorm gênante situaties en ook spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

18. Rad van Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De innhoud van dit mooie glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

19. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachtjes die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

20. Wheels of shots

Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink jij het shotje zodra jouw nummer valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. 

21. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook nog een opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

22. Diverse drankspellen

Drankspel grote groep vinden? In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in elk pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen. Gekke vragen drankspel vinden? Check dit artikel.

zuipen tot we kruipen

Drankspelletjes voor grote groepen

23. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan de volgende speler dan de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

24. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef jij ook niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg je de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen.

het ultieme drankspel

25. Party or Naughty

Drankspel grote groep vinden? Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is het ultieme studenten spel waarbij dit uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. Drankspellen met kaarten vinden? Check dit artikel.

Party or naughty

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo