Originele drankspellen

Originele drankspellen vinden? Je feest een extra dimensie geven kun jij onder andere doen door een aantal leuke drankspellen uit de kast te halen. Bekijk hieronder de lijst met de leukste originele drankspellen voor een feest.

1. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer geheel opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

2. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan al die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

3. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier dit vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

Originele drankspellen

4. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te gaan vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

5. Bijtende krokodil

Originele drankspellen vinden? Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun je borrelglaasjes op de tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

6. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten dan ook uit. Moet jij iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

7. Beerpong red and blue cups

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook met wat drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

8. Do or Drink

 Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted very thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

Originele drankspellen

9. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid jezelf maar voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

10. Let’s get drunk

Originele drankspellen vinden? Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij zeker je vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

11. Ik heb nog nooit

Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook de spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

12. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel haast 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

13. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een mooi levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

Drankspel origineel

14. Tic Tac Toe

Originele bordspellen vinden? Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor je bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

15. A Night Out

Originele drankspellen vinden? Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt dan wel natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

16. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als degene die het eerst is 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

17. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op een blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

18. Rad van Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De innhoud van het glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is zo’n16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

Originele drankspelletjes

19. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook ’n opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

20. Happy Drinking

Originele bordspellen vinden? Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan je opdracht uit. Daarna kan de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

21. Wheels of shots

Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink jouw shotje zodra jouw nummer valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. 

22. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef je niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is ’t ijs snel gebroken. Zo krijg je de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen.

het ultieme drankspel

23. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit d’r in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

24. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in jouw vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen. Drankspel met dobbelstenen vinden? Bekijk dit artikel.

haai met kiespijn

25. Party or Naughty

Originele bordspellen vinden? Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is het ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. Leuk drankspel voor 2 personen vinden? Check dit.

Party or naughty

26. Dare Pong

Beer pong ontmoet Truth or dare. Deze perfecte speluitbreiding voor jullie beer pong avonden! Onder elke beker ligt 1 van deze 120 zorgvuldig uitgekozen dare kaarten. Als het andere team jouw beker raakt, kan je hem redden, door de opdracht die eronder ligt uit te voeren. Kan jij de opdracht aan – of drink je liever? 

27. Happy Drinking

Het leukste kaartspel om jouw avond mee te beginnen. Met 69 speelkaarten die allemaal unieke vragen hebben is happy drinking ’t leukste kaartspel voor jou en je vrienden.

28. Varia Ring Toss

Ring Toss helpt kinderen bij ’t ontwikkelen en verbeteren van coördinatievaardigheden. Maar ook enorm populair onder volwassenen als werpspel tijdens ’n avond gezellig drinken. Het spel is zowel fysiek als ook mentaal uitdagend.”.

varia ring toss

29. Beerpong 20 cups

Beerpong! Het razend populaire drankspelletje, waarbij je probeert om ’n balletje in de bekers van je tegenstander te gooien. Raak? Dan moet je tegenstander deze beker leegdrinken. 

20 cups

30. Slingpuck

Deze Slingpuck van Daily Playground zorgt voor een vliegensvlug spelvermaak! Zorg er voor dat ’t gezelschapsspel op een vlakke ondergrond staat. Het SlingPuck spel bevat in totaal 10 tien stenen, waarvan 5 witten en ook 5 zwarten. 

pucksling

31. Krokodil

Het krokodil met kiespijn-spel is het perfecte sinterklaas- of kerstcadeau dat de feestdagen nóg gezelliger maakt. Probeer de zere tand van de krokodil te vinden. Maar pas op: als je zijn zere tand aanraakt, klapt deze krokodil zijn bek dicht!

krokotje

Originele drankspellen

32. Tipsy Tower

Het welbekende ‘Jenga’ spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op elke zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van de twee opdrachten die op ’t blokje staan. Ga je de uitdaging aan of koop jij het af met een SHOTJE!

tipsy toren

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo