Goedkope bordspellen

Goedkope bordspellen vinden? Het is soms lastig om een leuk bordspel te vinden wanneer je te maken hebt met een beperkt budget. Daarom zullen we hieronder 25 bordspellen op een rijtje zetten die jij kunt aanschaffen voor een beperkt bedragje. Hoewel je minder zult uitgeven zal dit het speelplezier zeker niet ten nadelen komen. Bekijk hier de lijst met de leukste goedkope bordspellen voor volwassenen.

1. Ticket to Ride Amsterdam

Welkom in ’t Amsterdam tijdens de 17de eeuw met Ticket to Ride Amsterdam. In de 17de eeuw was Amsterdam ’t bruisende hart van de wereldhandel en de rijkste stad ter wereld! Tijdens deze kortdurende variant uit de Ticket to Ride spellenreeks strijden de spelers tegen elkaar om de meest lucratieve handelsroutes te kunnen claimen, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen uit de straten van deze enorm legendarische stad!

ticket to ride Amsterdam

2. Escape Room the game

Goedkope speelgoed 2021 vinden? Identity Games Escape Room The Game met 2 Players. Genre is lateraal denkspel. Doelpubliek zijn Volwassenen. Aanbevolen geslacht is jongen/meisje.  Dit spel biedt avontuur voor zowel jong als ook oudere personen.

3. Patchwork


Probeer zoveel mogelijk lapjes op jouw dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met de tijd die het inpassen kost en de inkomsten die ’t in knopen genereert. Uiteindelijk krijg jij namelijk zoveel punten als het aantal knopen dat jij hebt minus tweemaal de onbebouwde velden op je speelbord. Bouw je als eerste een deken van 7 x 7, dan scoor jij bonuspunten!

goedkope bordspellen 2021

4. Wie is het?

Iedere speler kiest een geheime figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vragen uit te vinden wie de geheime figuur van je tegenstander is. Als je denkt dat je weet wie de tegenstander heeft gekozen, mag jij raden. Maar pas op, want als je fout raadt, verlies jij het spel! De spelers kunnen ook een aantal keren tegen elkaar spelen in ’n toernooi: de eerste speler die 5 keer wint mag zich uitroepen tot de Wie is het?  kampioen

Goedkope bordspellen

5. 30 Seconds Junior

Speciale kindereditie van dit zeer spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen en op feestjes ook partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie kunnen raden, des te meer velden jullie op ’t speelbord vooruit mogen.

30 seconds junior

6. De dode in de orient express

Het uitdagende en coöperatieve escape room-spel! Los ’n moord op in deze beroemde luxe trein. Probeer binnen anderhalf uur al de puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan lukt ’t jullie om de dader succesvol te ontmaskeren. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot een goed einde te brengen.

7. Mens erger je niet

Goedkope bordspellen vinden? Mens Erger Je Niet!, wie kent ’t niet? De originele uitvoering van ’t meest gespeelde spel! De manier om regenachtige zondagmiddagen door te kunnen komen, al is Mens Erger Je Niet eigenlijk altijd ’n vermakelijk spel. En denk erom als ’t niet gaat zoals je wilt: mens, erger je niet!

8. Reuze Ganzenbord

Reuze Ganzenbord Deze klassieker wordt nog steeds dagelijks door vele mensen met plezier gespeeld. Nu is ‘ie ook verkrijgbaar in een grote uitvoering met ’n speelbord van maar liefst 52 x 68 centimeter en zes houten ganzen van een hoogwaardige kwaliteit.

reuze ganzenbord

9. Exit de verlaten hut

Goedkope bordspellen vinden? Exit is ’t uitdagende coöperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit deze verlaten boshut. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit deze locatie waar jullie opgesloten zitten

exit de verlaten hut

Goedkope bordspellen volwassenen

10. Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen: verzamel ’n krachtig team van vrienden om aan de ultieme jacht te beginnen. Werk als ’n team om de locatie van de voortvluchtige te achterhalen. Verdeel de taken in jouw team en beslis wie de StukTV-bus gaat besturen, de drone bemachtigt of als jager de straten zal opgaan. Navigeer door de straten en wees de voortvluchtige simpelweg te slim af. 

11. Qwixx 

Bij Qwixx hoef jij niet op je beurt wachten – iemand dobbelt en iedereen kan de worp gaan benutten! Hoe meer getallen jij op je scoreblad aankruist, des te meer punten dat jij krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de allerlaatste worp! Dobbel mee en laat je aansteken door de almachtige Qwixx-koorts!

qwixx dobbelspel

12. Clever

Tactisch dobbelspel voor ’t hele gezin. Dobbel en vul één van jouw geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Elke categorie levert op ’n andere manier punten op. Kies slim en let goed op de overgebleven dobbelstenen. Jij moet namelijk elke dobbelsteen met een lager resultaat op het zilveren dienblad aan de andere spelers kunnen serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook wel belangrijke punten scoren.

clever

13. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar ook levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij dan moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Wat is nou erger? “Je vader in z’n nakie zien” of “elke nacht in het bed plassen”?

14. Qwirkle reiseditie

Qwirkle kan met deze handige editie echt overal worden gespeeld. Door deze handige tas en de kleinere afmetingen van de tegels past ’t spel nu zelfs op de campingtafel. De spelregels zijn gelijk aan die van dit basisspel. De spelers vormen nog steeds series symbolen om ook de meeste punten te scoren.

Goedkoopste bordspellen

15. Dammen

Goedkope bordspellen volwassenen vinden? Dammen behoort tot een van de oudste spellen die ons bekend zijn. De spelregels ervan zijn heel gemakkelijk te leren, kinderen vanaf 5 jaar leren ’t zo en de mogelijkheden zijn oneindig met deze houten damschijven!

goedkope bordspellen 2021

16. Codenames

Wat zijn die meest vreemde plaatjes die op tafel liggen? Dat zijn de codes van de locaties waar spionnen zich bevinden. Twee rivaliserende hoofden van de geheime dienst weten welke spion op ’n locatie aanwezig is. Ze geven gecodeerde boodschappen die de geheime agenten vertellen waar ze heen moeten gaan voor hun geheime ontmoetingen.

17. Exit het geheime lab

Het heel uitdagende coöperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit ’t geheimzinnige laboratorium. Probeer binnen anderhalf uur al de puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten zullen zitten.

18. 200 Spellendoos

Uitgebreide spellendoos met zo’n 200 verschillende spellen, die worden beschreven in ’n overzichtelijk boekje van 44 bladzijdes.
Deze set is zeer uitgebreid en ook compleet. De spelers zullen versteld staan van al de ongekende mogelijkheden. Goed voor wel uren spelplezier!
 
200 spellendoos

19. Dixit odyssey

Goedkope bordspellen vinden? In deze fantastische wereld van Dixit, één van de beste en meest bekroonde gezelschapsspellen van al de laatste jaren, komt terug met een tweede basisspel om jou nogmaals te verrassen! Met Dixit Odyssey, volg jij het avontuur naar nieuwe, droomachtige en boeiende werelden.

dixit odyssey

Goedkope bordspellen voor volwassenen

20. Carcassonne

Uitbreiding op ’t bekende legspel. Speel Carcassonne nu ook met zes spelers! Deze uitbreiding bevat ’n flink aantal nieuwe tegels, waaronder tegels met herbergen en kathedralen. Wegen met ’n herberg zijn twee punten per tegel waard, maar alleen als de weg is afgebouwd. Aan ’t einde van het spel is een niet afgebouwde weg met een herberg dus niets waard. Liever bordspellen voor volwassenen vinden? Check dit artikel.

21. Beverbende

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Jij hebt dan 4 kaarten met strafpunten gedekt voor jezelf liggen, maar jij mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op deze kaarten van de andere spelers. 

beverbende

22. Candy Crush

Jij kunt nu ook je favoriete mobiele game in ’t echt spelen! Neem het op tegen je tegenstander in dit Candy Crush duel bordspel voor twee spelers. Wees jouw tegenstander te slim af met creatieve oplossingen en scoor de meeste punten!

candy crush duel

23. Cards against humanity

Cards Against Humanity is the party game for the horrible people. Unlike most of the party games you’ve ever played  before, Cards Against Humanity is as despicable and also awkward as you and the friends.

24. Knappe Koppen

Het bordspel voor de pientere kinderen. Een educatief bordspel gericht op ’t zelfvertrouwen van het kind. Knappe Koppen is een bordspel voor ouders die heel graag samen met hun kind leren. De ontwikkeling van ’t kind staat centraal en wordt spelenderwijs gestimuleerd. Kinderen hoeven niet te gaan slagen in hun opdrachten, bij Knappe Koppen draait ’t juist om het proberen! Meerdere bordspellen vergelijken? Check dit artikel.

goedkope bordspellen 2021

25. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet altijd mee.. Shit Happens is ’n hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Jij komt allerlei ongewenste situaties tegen die je moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Wat is erger? “Jouw vader in z’n nakie zien” of “elke nacht in je bed plassen”?

26. Woezel & Pip

Goedkope bordspellen 2022 vinden? Deze schrijfkoffer is ideaal voor de peuters en kleuters die het leuk vinden om samen met Woezel & Pip te leren schrijven. Kinderen hoeven nog niet goed te kunnen lezen om met deze schrijfkoffer aan de slag te kunnen gaan.

woezel en pip

27. Dobble 

Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld zullen staan. Jij kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie jij ook speelt, je moet steeds proberen om als eerste ’t identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en ook te gaan benoemen. Vervolgens mag je een kaart nemen.

dobble spel

28. Uno

Het doel van ’t spel? Troef de dan eerder gespeelde kaart met ’n kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let goed op deze actiekaarten en hou het bluffen van de tegenstander in de gaten!

Het kaartspel UNO lijkt sprekend op ’t kaartspelletje Pesten. Nu hebben de kaarten alleen cijfers van 0 tot 9 en zijn d’r speciale pestkaarten. 

populairste bordspellen

29. Glasgow

 Het is het einde 18e eeuw, de tijd van de industriële revolutie in Schotland. Door ’t bouwen van de grootste zeehaven is het dorpje Glasgow snel omgetoverd tot ’n van de belangrijkste handelssteden in Europa. In dit 2-spelersspel is ’t jullie taak om 20 nieuwe gebouwen te bouwen om Glasgow klaar te maken voor deze moderne tijd

Glasgow

goedkope bordspellen 2022

30. Trionimos

Het bijzonder originele Triominos spel! Triominos is ’n tactisch spel met driehoekige, genummerde stenen. Zoek jouw kansen, leg ze snel aan en scoor zo veel mogelijk punten. Bij ’t spel gaat het niet alleen om inzicht maar ook om tactisch te spelen; Sommige aangelegde figuren leveren jou namelijk ook veel punten op! Hoe speel je Triominos? Op zoek naar kaartspellen? Bekijk dit artikel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo