Legpuzzel volwassenen

Legpuzzel volwassenen vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de leukste puzzels voor volwassenen zijn met 1000 stukjes. Welke legpuzzels zijn het leukste om te maken voor ouderen? 

1. Darts puzzel

Legpuzzel volwassenen vinden? Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele kleuren en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. 

puzzel volwassen 1000 stukjes

2. Kerstmis puzzel

De Jan van Haasteren Kerstmis puzzel van 1000 stukjes laat blijken dat alles rond de Kerst altijd ’n beetje chaotisch verloopt. Gehaaste mensen, overal de kerstbomen, kerstmannen, cadeautjes en ’t sneeuwlandschap zorgen voor een druk kersttafereel in de stad.

puzzel volwassenen 1000 stukjes

3. Koningsdag puzzel

Met deze puzzel Koningsdag van Jan van Haasteren beleef jij een hele bijzondere feestdag! Er gebeurt van alles tijdens de Koningsdag en de oranje menigte feest er op los. Een Koningsdag die je niet snel zult vergeten! Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. 

koningsdag puzzel

4. Dierentuin

Een Jan van Haasteren Dierentuin Puzzel vol met deze komische situaties van de bekende tekenaar Jan van Haasteren. De puzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

puzzel volwassenen 1000 stukjes

Legpuzzel volwassenen

5. Popfestival

Jan van Haasteren brengt ’t popfestival naar je toe! Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur ook details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die jij steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in iedere puzzel direct naar de haaienvin.

6. Pinguin

Legpuzzel volwassenen 1000 stukjes vinden? De Jan van Haasteren familie is op een expeditie naar de Zuidpool! Het land van sneeuw, vrieskou en ook penguins. Ze hebben elk zo hun eigen manier gevonden om de barre toestanden te overleven. Of valt het allemaal wel mee

festival

7. Kamperen in het bos

Jan van Haasteren Kamperen in ’t Bos met 2000 Stukjes is een van de allernieuwe puzzels van Jan van Haasteren. Tijdens het kamperen verloopt niet alles even helemaal soepel. Kamperen in het Bos van Jan van Haasteren is een puzzel met 2000 stukjes voor deze echte Jan van Haasteren fans! Zodra je Jan van Haasteren Kamperen in ’t Bos met 2000 Stukjes begint te puzzelen stuit je op het ene na ’t andere hilarische tafereel.

jan van haasteren

8. Rondje Texel

Een schitterende Jan van Haasteren puzzel van ’t Nederlandse eiland Texel met 1000 stukjes. Deze puzzel Rondje Texel laat vele bezienswaardigheden van Texel zien op ’n komische manier. Het puzzelen van deze editie is daarom ook harstikke leuk als jij deze plekken herkent. Let op het is harstikke druk op Texel, dus hopelijk lukt ’t jou om alle figuurtjes een plekje te geven.

9. Puzzel kampioenschap

Totale chaos tijdens ’t NK Puzzelen van Jan van Haasteren. Op deze legpuzzel met 1000 Stukjes van Jan van Haasteren gaat er d’r van van alles mis! Tijdens het puzzelen van Jan van Haasteren NK Puzzelen kom jij steeds meer grappige details en taferelen tegen. Jan van Haasteren heeft ook deze keer weer laten zien dat humor op ’n prachtige manier kan worden verwerkt in een legpuzzel.

Legpuzzel volwassenen

10. Nijntje 65 jaar

Legpuzzel volwassenen vinden? De Jan van Haasteren Hoera! Nijntje 65 Jaar Legpuzzel 1000 Stukjes is speciaal gemaakt voor het 65 jarig bestaan van Nijntje. Vier de verjaardag van Nijntje mee met een speciale legpuzzel. Ook in deze Jan van Haasteren Puzzel gaat weer een hoop mis, ballonnen die niet opstijgen en mensen die vastzitten in bomen.

Nijntje 65 jaar

11. Acrobaten circus

Jan van Haasteren Acrobaten Circus met deze 1000 Stukjes is een van de allernieuwe puzzels van Jan van Haasteren. In ’t Acrobaten Circus verloopt niet alles even soepel. Acrobaten Circus van Jan van Haasteren is ’n puzzel met 1000 stukjes voor je echte Jan van Haasteren fans!

legpuzzel volwassenen 1000 stukjes

12. Vrouwenvoetbal

Legpuzzels volwassenen vinden? Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en ook details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die jou steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen deze specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in iedere puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, deze handjes, het kunstgebit en ook Jan’s zelfportret. 

vrouwenvoetbal puzzel

13. Boerderij bezoek

Deze puzzel van 1000 stukjes geeft op ’n humoristische manier weer hoe het er aan toe gaat op ’n boerderij. De puzzel is getekend door deze beroemde Jan van Haasteren, die al jarenlang exclusief voor Jumbo humoristische puzzels tekent. De doorgewinterde fan zoekt in iedere puzzel direct naar de haaienvin, dit is hét handelsmerk van Jan.

14. Dierentuin

Legpuzzel volwassenen 1000 stukjes vinden? Een Jan van Haasteren Dierentuin – Puzzel vol met verschillende komische situaties van de bekende tekenaar Jan van Haasteren. Deze puzzel bestaat uit 1000 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaren oud.

Puzzels voor volwassenen

15. Tuincentrum

De Jan van Haasteren Het Tuincentrum Puzzel 1000 Stukjes is weer hilarisch. Er gebeurt van alles in ’t Tuincentrum van Jan van Haasteren. Een kleurrijke plaat waarbij Jan van Haasteren wederom laat zien dat humor op ’n geweldige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met heel veel kleur en details.

16. Autosloperij

Jan van Haasteren in de autospuiterij is ’n Puzzel met 500 stukjes. Jan van Haasteren  tekent al tientallen jaren grappige platen exclusief voor de Jumbo puzzels. De doorgewinterde fan zoekt in iedere nieuwe puzzel direct naar Jan’s handelsmerk: de haaienvin. In nagenoeg elke plaat duikt deze wel een of meerdere malen op. 

legpuzzel volwassenen 1000 stukjes

17. Bloemencorso

Zodra jij begint met puzzelen stuit je op het ene na het andere hilarische tafereel. Jan van Haasteren heeft ook deze keer weer laten zien dat humor op ’n prachtige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met heel veel kleur en de details.

18. Rariteitenkabinet

Legpuzzel volwassenen vinden? Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele kleuren en details. Jan van Haasteren tekent al meerdere decennia lang humoristische platen die jou steeds weer zullen verrassen en laten lachen. De echte fans kennen deze specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in iedere puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, ’t kunstgebit en Jan’s zelfportret. 

rariteitenkabinet

19. Popfestival

Jan van Haasteren brengt ’t popfestival naar je toe! Jan van Haasteren puzzels zijn bij uitstek puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al verschillende decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en ook laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in ieder puzzel direct naar de haaienvin, de Sinterklaas, de handjes, ’t kunstgebit en ook Jan’s zelfportret. Goedkope bordspellen vinden? Check dit artikel.

popfestival

20. Vrijdag de 13e puzzel

Geloof het of niet maar op Vrijdag de 13e van Jan van Haasteren gaat echt alles mis! Het is complete chaos op straat, in de gracht en zelfs in de lucht. Het ene tafareel is nog hilarischer dan de andere. Hoe kan het ook anders op Vrijdag de 13e!? Een kleurrijke plaat waarbij Jan van Haasteren wederom laat zien dat humor op een geweldige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Leukste kaartspellen 2021 vinden? Check dit artikel.

legpuzzel volwassenen 1000 stukjes

21. Alzheimer steun

Het is gezond om jouw hersenen te blijven uitdagen. Puzzelen houdt je brein fit en traint je geheugen. Een Wasgij Puzzel is extra uitdagend; met dit unieke concept puzzel jij niet wat je ziet op de doos maar gebruik je juist verbeeldingskracht om de toekomst te puzzelen!

wasgij

22. Het ontbrekende stukje

Het gebeurt (helaas) iedereen wel ‘s; ben je bijna klaar met de puzzel, ontbreekt er ’n stukje… Woonkamers worden overhoop gehaald, stofzuigers geleegd, huisdieren worden als schuldige aangewezen en familieleden worden bij deze zoektocht betrokken.

j v h

23. Sluizen Puzzel

Wat ’n drukte in De Sluizen van Jan van Haasteren. Als dat maar goed gaat! Een geweldige puzzel met 1000 puzzelstukjes. Tijdens ’t puzzelen kom je steeds meer grappige details en taferelen tegen. 

sluizen puzzel

puzzels voor volwassenen

24. Mystery Puzzle

Even onbezorgd spelen en tot rust komen, dat wil jij toch zeker ook? Wasgij is er van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom unieke puzzels voor verschillende volwassenen gecreëerd. Er zijn drie verschillende concepten in de Wasgij-reeks, met maar één overeenkomst.

25. Jan van Haasteren X-mas

Legpuzzels volwassenen van Jan van Haasteren kopen, staat garant voor enorm veel plezier. De tekeningen staan vol met de grappige elementen. Niet gek dat de kunstenaar Jan van Haasteren, de favoriete tekenaar is van zeer vele puzzelfans! 

26. Jan van Haasteren

Jan van Haasteren Kamperen in het Bos met 1000 Stukjes is een van de nieuwe puzzels van Jan van Haasteren. Tijdens ’t kamperen verloopt niet alles even soepel. Kamperen in ’t Bos van Jan van Haasteren is een puzzel met 1000 stukjes voor deze echte Jan van Haasteren fans! 

27. Trip to museum

Legpuzzel volwassenen vinden? Jan van Haasteren tekent al decennia humoristische, kleurrijke platen met veel detail. De doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, het handelsmerk van Jan. Maar er zijn meer kenmerken o.a. Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret kom je ook bijna altijd tegen.

28. Texel

Een schitterende Jan van Haasteren puzzel van ’t Nederlandse eiland Texel met 1000 stukjes. Deze puzzel Rondje Texel laat vele bezienswaardigheden van Texel zien op ’n komische manier. Het puzzelen van deze editie is daarom ook hardstikke leuk als je deze plekken herkent.

rondje texel

29. Winterspelen puzzel

De Jan van Haasteren puzzel heeft 1000 stukjes.
De Winterspelen van Jan van Haasteren zijn weer een perfect thema voor een hilarische ijskoude puzzelplaat! 

30. Safari

Even onbezorgd spelen en tot rust komen, dat wil jij toch zeker ook? Wasgij is er van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom ook unieke puzzels voor volwassenen gecreërd.

safaritje

31. Puzzelmat

Rondslingerende puzzels zijn nu verleden tijd! Met deze extra stevige puzzelmat van The Friendly ga je aan de slag waar en wanneer jij wilt. Verplaats het puzzelkleed voor legpuzzels gemakkelijk en rol hem op zonder dat stukjes verschuiven. Rol uit wanneer jij verder wilt, zonder gedoe.

puzzelmatje

Legpuzzel volwassenen

32. Neopreen puzzelmat

Ontdek de ”Rolls Royce” van de puzzelmatten! Ervaar premium materialen en ’n ongelooflijk gebruiksgemak. Je zal nooit meer iets anders willen.. We zijn d’r van overtuigd dat dit de beste puzzelmat ooit is!

33. Puzzelmatje

puzzels voor volwassenen vinden? Creëer harmonie in jouw huishouden – Ontdek de verbeterde functionaliteit en ervaar hoogwaardige materialen. Geniet van ’n luxueuse verpakking. Leef jouw allerbeste puzzelmoment.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo