Hier is overzicht van de leukste 10 Jan van Haasteren puzzels!


Stel je een regenachtige namiddag voor, een kopje dampende thee of koffie binnen handbereik, en voor je ligt een zee van kleurrijke puzzelstukjes, elk met hun eigen unieke vorm en verhaal. Legpuzzels zijn niet zomaar tijdverdrijf; ze zijn vensters naar nieuwe werelden, kunstwerken die door jouw handen tot leven komen en uitdagingen die geduld, doorzettingsvermogen en aandacht voor detail belonen.

Jan van Haasteren-puzzels zijn voor velen aantrekkelijk en amusant om verschillende redenen:

  1. Gedetailleerde tekeningen: De illustraties van Jan van Haasteren staan bekend om hun hoge mate van detail. Er is zoveel te zien en te ontdekken op elk stukje van de puzzel, wat het oplossen ervan een continu avontuur maakt.
  2. Humor: De scènes die Jan van Haasteren creëert, bevatten vaak humoristische taferelen en grappige situaties. Dit maakt het puzzelen niet alleen uitdagend, maar ook vermakelijk.
  3. Herkenbare stijl: Jan van Haasteren heeft een zeer onderscheidende en herkenbare stijl. Als je eenmaal bekend bent met zijn werk, kun je zijn puzzels vaak gemakkelijk herkennen, zelfs zonder naar de naam van de illustrator te kijken.
  4. Uitdaging: Vanwege de grote hoeveelheid details en de complexiteit van de afbeeldingen bieden de puzzels van Jan van Haasteren vaak een behoorlijke uitdaging, zelfs voor ervaren puzzelaars.
  5. Kwaliteit: De puzzels zijn over het algemeen van hoge kwaliteit, zowel qua druk als qua materiaal. Dit zorgt voor een aangename puzzelervaring.
  6. Verhaal in elke puzzel: Jan van Haasteren’s illustraties vertellen vaak een verhaal. Terwijl je de puzzel in elkaar zet, ontvouwt dit verhaal zich stukje voor stukje, waardoor je als puzzelaar steeds meer wordt meegenomen in de wereld die hij heeft gecreëerd.

Mensen vinden het leuk om uitgedaagd te worden, te lachen en te genieten van kunst, en de puzzels van Jan van Haasteren combineren al deze elementen op een unieke en boeiende manier. In dit artikel lichten we de mooiste puzzels van Jan van Haasteren uit!

1.  Jan van Haasteren: Efteling Fata Morgana Puzzel 1000 Stukjes

Betreed de geheimzinnige poorten van deze verborgen stad en laat je verleiden door haar vele mysteries. Waar de sultan zich baadt in luxe, omgeven door betoverende vrouwen en schitterende edelstenen, daar huizen in de schaduwrijke krochten ook schimmige figuren en sluipende ratten. Vaar mee over de wateren en laat je verrassen door verhalen die het Verre Oosten tot leven brengen. Deze betoverende attractie in de Efteling trekt avonturiers vanuit alle windstreken.

2.  Jan van Haasteren: Efteling Sprookjesbos 1000 Stukjes

Deze Efteling puzzel is een van de meest populaire puzzels van Jan. 

Wat een dag! De familie Van Haasteren begeeft zich vol enthousiasme naar hun geliefde pretpark, met als hoogtepunt het betoverende Sprookjesbos. En wat een verrassing, bij de vijver van de kikkerkoning treft Jan van Haasteren niemand minder dan Anton Pieck aan! Maar wacht eens… het lijkt erop dat niet Klein Duimpje, maar iemand anders de reus een hak heeft gezet door zijn laarzen te ontvreemden. Ga je mee op ontdekkingsreis en kun jij alle bekende gezichten van het Sprookjesbos spotten? 🌲👑🧚‍♂️

3.  Jan van Haasteren: Kamperen in het bos 1000 Stukjes

Ook in deze puzzel gebeurt er van alles! Op de camping is het een en al activiteit: een uit de hand gelopen kampvuur, watersport, maar ook de politie die om de hoek komt kijken. 

4 &5.  Jan van Haasteren:  De Muziekwinkel & Vakantiekriebels – Duoverpakking 2×1000 stukjes

Met deze duoverpakking stort je in het muzikale avontuur van de Jan van Haasteren familie in hun favoriete muziekwinkel of voel de vakantiesfeer met de puzzel Vakantiekriebels!

De Muziekwinkel: Wat een levendigheid in de muziekwinkel! Terwijl sommige familieleden van Jan van Haasteren hun instrumenten een opknapbeurt geven, testen anderen enthousiast nieuwe klanken uit. En wat te denken van Octo, die dankzij zijn tentakels als een pro aan het drummen is? Maar let op Sinterklaas, die duidelijk vindt dat één keer kerstbellen per jaar meer dan genoeg is.

Vakantiekriebels: Het is zomertijd en de Jan van Haasteren familie kan niet wachten! Ieder familielid heeft zijn eigen unieke manier om van de vakantie te genieten. Terwijl sommigen de barbecue aansteken, is Sinterklaas al klaar voor zijn jaarlijkse reis naar Spanje. Schoonmoeder en vader? Die zijn bepakt en bezakt voor hun wandeltocht, al lijken ze een beetje overbepakt te zijn!

6.  Jan van Haasteren: Oud Hollandse Ambachten puzzel 

De familie Van Haasteren gaat op avontuur naar de Oud Hollanse Ambachtenmarkt, een duik in de tijd van weleer. Ze krijgen de kans om de kunst van glas-in-lood te verkennen, zich te wagen aan klompenmaken, beeldhouwkunst te ervaren, en zelfs mee te doen aan ringsteken.

Jan van Haasteren Oud Hollandse Ambachten puzzel

7 & 8.  Jan van Haasteren De Muziekwinkel & Vakantiekriebels – 2 x 1000 stukjes

Duik in de muzikale wereld waarin de familie Van Haasteren in de muziekwinkel speelt met fonkelnieuwe instrumenten. Of voel de zomerse vibe met de puzzel ‘Vakantiekriebels’ en zie hoe elk familielid zijn unieke vakantie-uitje kiest.

De Muziekwinkel: Er zindert een levendige sfeer in de muziekwinkel. De familie Van Haasteren frist oude instrumenten op en experimenteert met nieuwe geluiden. Octo is helemaal in zijn element; met zijn handige tentakels trommelt hij erop los. Maar voor Sinterklaas kan het wel wat minder; eenmaal per jaar kerstbellen horen is voor hem meer dan genoeg.

Vakantiekriebels: De zomer roept! De familie Van Haasteren kan niet wachten om hun vakantieplannen tot leven te brengen. Terwijl sommigen gezellig thuis barbecueën, bereidt Sinterklaas zich voor op zijn jaarlijkse trip naar Spanje. Schoonmoeder en vader? Die hebben hun wandelschoenen aangetrokken voor een avontuurlijke tocht – al lijkt hun bagage een tikje overdreven!

Jan van Haasteren De Muziekwinkel & Vakantiekriebels

9 & 10. Jan van Haasteren Verkeerschaos & Ter land ter zee en in de lucht – Legpuzzel 2×1000 stukjes

Beleef tweemaal het avontuur met de Jan van Haasteren familie dankzij de thema’s “Verkeerschaos” en “Ter Land, ter Zee en in de Lucht”.

 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo