Speciale puzzels

Speciale puzzels vinden? Check deze lijst om erachter te komen of je ook bijzondere puzzels gaat kunnen vinden. Van ietwat meer bijzondere puzzels tot echt gekke puzzels van bijvoorbeeld Jan van Haasteren of Wasgij.

1. Volkswagen bus

De Volkswagen T1 is sinds de eerste versie uit 1950 ’n waar icoon: een voertuig voor avonturiers en de onverschrokken wereldreizigers. In deze mooiste, meest afgelegen en daarbij opwindende plaatsen ter wereld werd er in deze bus dus rondgereden. 

3d puzzel

2. Wereldbol

De stevige plastic stukjes passen exact in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes de unieke Ravensburger XXL Puzzel Kinderglobe, zonder lijm te kunnen gaan gebruiken! Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzeltjes van Ravensburger! 

wereldbol

3. Vuurtoren

Beleef iets unieks door deze mooie maritieme vuurtoren van Ravensburger te gaan bouwen. De perfect passende kunststof onderdelen zorgen er daarbij voor ’n uitstekende stabiliteit zonder te hoeven lijmen. Een echte highlight wordt ’t bouwwerk in ’t donker, als twee pulserende LEDs ’t licht van de vuurtoren wil laten schijnen.

3d puzzel

4. 3D Bol

Deze puzzel geeft een uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D puzzels van de Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw jij vanuit gebogen stukjes de unieke afbeelding van Paw Patrol, zonder lijm te gaan gebruiken!

3d bol puzzel

5. Delfsblauw windmolen

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! Deze puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkander en geef ze een mooi plaatsje op o. a. jouw wandplank of op je dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. 

6. De Utrechtse Dom

Speciale puzzels vinden? Dit is een 3D puzzel van de alom bekende Utrechtse Dom. De puzzel bevat precies 140 stukjes. Het is ’n bijzonder bouwwerk om te puzzelen. Daarnaast ook leuk om het thuis neer te zetten.

7. Eiffeltower 3D

Deze Eiffeltoren Night Edition is een mooie 3D puzzel van Ravensburger.
Bouw van stevige kunststof puzzelstukjes ’n indrukwekkend model van deze Eiffeltoren bij nacht en laat deze door middel van LEDs stralen. 

3d puzzle

8. Busje

3D puzzel van deze Knight Bus is ook wel beter bekend van Harry Potter en bevat dan ook 280 stukjes. Afmeting zijn 26 bij 7 bij 19 cm. Hiermee puzzel jij een stevig 3D model van de mooie Knight Bus, ook wel bekend als deze Collectebus.

9. 3D Lamborghini

Met 108 stevige kunststof puzzelstukjes van Ravensburger ontstaat ’n mooie Lamborghini Huracán EVO!
Uniek 3 dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! 

3d puzzel voor volwassenen

10. 3D Zonnestelsel

Met deze 3D-puzzel ‘zonnestelsel’ worden onze 8 planeten voor iedereen een tastbare belevenis. De uitgebreide uitvoering met acht puzzelballen en accessoires nodigt uit om te puzzelen, je te kunnen verwonderen, te leren en ook te decoreren.

3d puzzel voor volwassenen

11. Vrijheidsbeeld

Maak van stevige kunststof puzzelstukjes ’n fascinerend model van het Vrijheidsbeeld bij nacht en laat deze door middel van LED verlichting stralen. Je kan kiezen tussen ’n zachte witte verlichting of de variant met de wisselende kleuren.

vrijheidsbeeld

Speciale puzzels

12. Big Ben

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze top 3D gebouwen puzzels van de Ravensburger! Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze ’n mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! Deze mooie stevige plastic stukjes passen precies in elkaar.

big ben

13. Frozen Puzzle

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw jij vanuit de gebogen stukjes deze unieke afbeelding van Disney Frozen 2, zonder lijm te hoeven te gaan gebruiken!

frozen puzzle

14. Stadion Real Madrid

Breng ’t stadion van jouw favoriete club tot leven in 3D! Voor het bouwen van deze spectaculaire maquette zijn d’r geen gereedschappen en/of lijm nodig.
Jij hebt minimum 120 minuten nodig voor het bouwen. Dit is dus een ideale bezigheid voor de gehele familie of met vrienden.

3d puzzel voor volwassenen

15. Towerbridge

Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw jij de Tower Bridge na. De 3D puzzel is zeer gedetailleerd. Deze bestaat uit 216 stukjes en is geschikt voor kids vanaf 12 jaar. 

16. Eiffeltoren puzzle liefde

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze wel een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Beste 3d puzzel voor volwassenen vinden? 

eiffeltower puzzle

17. Toren van Pisa

De meeste bezoekers bezichtigen de scheve toren van Pisa overdag, maar bij de schemering is hij pas echt schitterend: sfeervol verlicht, wordt dit ca. 55 m hoge bouwwerk in de prachtige ambiance van de Piazza dei Miracoli na het invallen van deze duisternis een enorm romantische highlight. 

18. Disney Castle

Gewoon kasteel is gewoon uniek! Beleef dit bijzondere gevoel van puzzelen én bouwen tegelijk en maar een indrukwekkend model van dit kasteel met de meest geliefde Disney figuren. Innovatieve kunststof puzzelstukjes met deze easyclick technologie en speciale, unieke hoekstukverbindingen zorgen voor ’n perfecte stevigheid- zonder lijmen!

19. Metal Harry Potter train

Speciale puzzels vinden? De Harry Potter Hogwards Express bestaat uit twee volledig dunne metalen platen. Knip of draai hier eerst al de voorgesneden onderdelen uit. Plooi de onderdelen in de juiste vorm en zet twee stukjes aan elkander door lipjes of pinnetjes door ’n gleufje te schuiven.  

20. Opera House

Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat jij van de Wrebbit 3D puzzel houden. De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe deze puzzel in elkaar gezet moet worden. De meeste uiteenlopende puzzels zijn d’r te maken van gebouwen tot aangezichten. De puzzel bestaat uit stukjes van foam welke heel eenvoudig zijn te hanteren.

Opera house

Bijzondere puzzels

21. Stamford Bridge

Deze puzzel brengt niet slechts heel veel plezier met zich mee, maar stimuleert ook de motoriek van de kinderen. Lukt ’t jou om de olifant compleet te maken?
Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18+ maanden. Gemaakt van duurzaam hout en veilig om mee te gaan spelen voor de allerkleinsten. 

22. Taj Mahal

Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat u van de Wrebbit 3D puzzel houden.
De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe de puzzel in elkaar gezet moet worden.

taj mahal

23. Harry Potter zwijnstein

Het Harry Potter Zweinstein Kasteel is ’n 3D puzzel van Ravensburger met 540 stukjes.
Bouw vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes ’n uniek model van de Zweinsteintoverschool, zonder de lijm te gebruiken!

harry potter zwijnstijn

24. Rijksmuseum

3D puzzel van het Rijksmuseum in Amsterdam, 134 stukjes. Afmeting is 46 x 30 x 20 cm.
 

25. Calm on the canal

Speciale puzzels 2022 vinden? Wat zien de mensen in deze Wasgij Original Rustig Aan Het Kanaal 1000 Stukjes Legpuzzel? Dat is nou de grote vraag met deze Wasgij original puzzel. De mensen zien eruit alsof ze ergens heel erg van schrikken, maar waarvan precies? Daar kom jij maar op een manier achter, door te puzzelen! Kun je alle details in de puzzel vinden?

aan het kanaal

26. Sluis

Wat ’n drukte in De Sluizen van Jan van Haasteren. Als dat dan maar goed gaat! Een geweldige puzzel met 1000 puzzelstukjes. Tijdens ’t puzzelen kom jij steeds meer grappige details en taferelen tegen. Een kleurrijke plaat waarbij Jan van Haasteren wederom laat zien dat humor op ’n geweldige manier kan worden verwerkt in ’n puzzel.

27. 3d pokemon puzzle

Uniek 3 dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw je vanuit 72 gebogen stukjes de unieke afbeelding van Pokémon, ook zonder lijm te gebruiken!

3d puzzle pokemon

28. Kabaal in de keuken

Wasgij mystery 17 Kabaal in je keuken Puzzel met wel 1000 Stukjes. Gebruik jouw verbeelding en puzzel helemaal tot aan deze ontknoping. Het is een leuke puzzel om op een regenachtige middag eventjes te gaan maken.

wasgij

29. Winkelen

Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele kleuren en details. Jan van Haasteren tekent wel decennia lang humoristische platen die jij steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen ook deze specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in iedere puzzel direct naar deze haaienvin.

puzzel voor ouderen

30. Puzzels 5 x 1000

Speciale puzzels 2022 vinden? Een puzzelbox met 5 klassieke 1000 stukjes puzzels van deze boten, treinen, vliegtuigen en daarbij ook de schilderijen. Van iedere puzzel is ’n poster bijgesloten in de box.

Speciale puzzels

31. Hockey kampioenschappen

Tijdens Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen Puzzel 1000 Stukjes gaat echt alles helemaal mis! Niet alleen op ’t veld, maar ook in dit publiek zijn d’r vele grappige details te zien. Op deze legpuzzel van Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen met wel 1000 Stukjes is ’t totale chaos! 

32. Hearts of gold Disney

Twee 1.000 stukjes puzzels van Disney in maar 1 doos. Een must-have voor de puzzelliefhebber met ’n goede smaak. Deze legpuzzels zijn gemaakt in Nederland en zijn van een hele goede kwaliteit. De afmeting van de puzzels is 68 x 49 cm en de afbeelding is met deze zorg uitgekozen. 

33. Oase

Wat ’n drukte bij deze oase van Jan van Haasteren middenin deze woestijn! Weinig water bij deze oase, maar vooral heel veel bedrijvigheid zoals wij dat gewend zijn van deze Jan van Haasteren!
Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele verschillende kleurtjes en details. 

oase

34. New year resolution

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat kan slechts één ding betekenen: tijd voor ’n nieuwe versie van jezelf! Maar voor de aerobicsklas in ’t dorpshuis is dat makkelijker gezegd dan het is gedaan! Een dame in de klas is ergens van geschrokken en dat is echt niet alleen vanwege ’t trainingsprogramma. 

35. Rariteitenkabinet

Jan van Haasteren puzzels zijn de puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al meerdere decennia lang humoristische platen die jij steeds weer verrassen en laten lachen. 

36. Bibliotheek

De familie Jan van Haasteren brengt de ochtend door in de bibliotheek, rustig op zoek naar nieuw leesmateriaal. Maar ’t is hier zeker allesbehalve stil! En er zijn enkele opmerkelijke bezoekers die duidelijk niet op de hoogte zijn van deze bibliotheekregels.

bordspellen van ouderen

37. Amsterdam fiets

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een heel standaard formaat hebben, kun jij het resultaat inlijsten en ophangen. 

38. Vrijdag de 13e

Geloof het of niet maar op Vrijdag de 13e van Jan van Haasteren gaat echt alles helemaal mis! Het is een complete chaos op straat, in de gracht en zelfs in de lucht. Het ene tafareel is nog hilarischer dan het andere tafereel. Hoe kan ’t ook anders op Vrijdag de 13e!? 

39. De kunstmarkt

Bij de Jan van Haasteren Kunstmarkt Puzzel 2000 Stukjes is ’t een grote chaos. Alle vormen van kunst komen aan bod in deze puzzel. Rare beelden, grote en ook de kleine schilderijen, elke keer dat jij kijkt ontdek je weer iets nieuws. Om ’t grote schilderspalet kan echt niemand heen.

40. Popfestival puzzel

Jan van Haasteren brengt ’t popfestival naar je toe! Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent alweer decennia lang humoristische platen die je dan steeds weer verrassen en kunnen laten lachen.

41. Baking with mother

Speciale puzzels 2022 vinden? De legpuzzel bestaat al sinds deze 18de eeuw, maar de Falcon de luxe-serie kwam voor ’t eerst op de markt in de jaren 1970. Falcon puzzels hebben een bijzonder karakteristieke blauwe achterkant, zijn zeer nauwkeurig bedrukt, uitgesneden en ook prachtig afgewerkt. 
 
puzzel

42. Kamperen in het bos

Jan van Haasteren Kamperen in jouw Bos met 1000 Stukjes is een van de allernieuwste puzzels van Jan van Haasteren. Tijdens dit kamperen verloopt niet alles even soepel. Kamperen in het Bos van Jan van Haasteren is een puzzel met wel 1000 stukjes voor deze echte Jan van Haasteren fans!

jan van haasteren

43. Krijt op Tijd

Een hilarische Jan van Haasteren puzzel met de allermeest chaotische poolbar die je ooit hebt gezien. Niks is gek genoeg voor deze Jan van Haasteren puzzels en ook deze puzzel met 1500 stukjes bevat altijd de meest unieke details. Elk hoekje heeft d’r eigen detail en maakt deze puzzels super leuk om in elkaar te leggen. 

44. Wasgij Mystery 16

Even onbezorgd spelen en tot rust komen, dat wil jij toch ook wel? Wasgij is d’r van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom ook unieke puzzels voor de volwassenen gecreëerd. Er zijn drie verscheidene concepten in de Wasgij-reeks, met één overeenkomst. 

16e verjaardag

Speciale puzzels

45. Olympische spelen

Deze scène is voorgoed verdwenen, net zoals de oude Spelen. Maar hoe anders zijn deze Olympische Spelen tegenwoordig? Vloeit er nog steeds bloed en tranen die deze Spelen zo kenmerkten, of zal deze moderne sport wat vriendelijker voor je oog zijn? Puzzel dit plaatje door jouw verbeelding te gebruiken en ontdek hoe de spelen zijn veranderd. Puzzel voor ouderen vinden? Check dit.

46. Jan van Haasteren

Speciale puzzels 2022 vinden? Jan van Haasteren De Wijnmakerij Legpuzzel 3000 Stukjes. Jan van Haasteren heeft ook deze keer weer laten zien dat humor op een prachtige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele kleuren en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. Legpuzzel humor vinden? Bekijk dit artikel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo