Puzzels voor Ouderen

Puzzels voor ouderen vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de leukste puzzels zijn voor oudere mensen. In deze lijst komen de leukste opties aan bod voor ouderen. Van Jan van Haasteren puzzels tot aan Wasgij puzzels.

1. Voertuigen in de stad

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor XXL-puzzelplezier.

2. Dino’s

Puzzels voor ouderen vinden? Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van deze Ravensburger-puzzels. Tijdens ’t puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor het XXL-puzzelplezier.

3. Dierenvrienden

Ontsnap uit deze realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens ’t puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor XXL-puzzelplezier. Deze XXL-grote puzzelstukken zijn eenvoudiger te leggen. 

4. Puzzel Kittens

Een grappig plaatje van kittens die hun evenbeeld weerspiegeld zien in ’n plas water als tijgers. Geloof in je dromen is de metafoor die schuilt in d’n puzzel. Maak je werk van deze motiverende puzzel? Have fun!

5. Antarctica

Gigantische vloerpuzzel, verpakt in ’n leuke ton, lekker makkelijk opruimen!
Puzzel bestaat uit 48 stukjes. De puzzel heeft ’n afmeting van 90 x 60 cm.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

6. Mermaid street

Deze XL-legpuzzel Mermaid Street in de plaats Rye in Engeland met deze extra grote puzzelstukken, is een erg mooi product binnen ons assortiment.
Rye is een van de leukste plaatsen in zuid-Engeland. Mermaid street is een van de meest pittoreske straten in Rye.

7. Boemschikking

Puzzels voor ouderen vinden? Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger puzzels. Deze puzzel met de grotere puzzelstukken is eenvoudiger te leggen. 

bloemschikking

8. Landbouwmachines

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens ’t puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. Echt puzzelen met 49 stukjes. Vanaf vijf jaar kunnen kinderen een puzzel van 49 stukjes maken. 

9. Country Shed

Puzzle voor ouderen vinden? Deze XL-legpuzzel van een pittoresk huisje op het land met extra grote puzzelstukken, is een erg leuk product binnen ons assortiment. Een sfeervolle puzzel van ’n buitenhuis met leuke tuin.

country shed

10. Sluizen

Wat ’n drukte in De Sluizen van Jan van Haasteren. Als dat maar goed gaat! Een geweldige puzzel met 1000 puzzelstukjes. Tijdens ’t puzzelen kom je steeds meer grappige details en taferelen tegen. Een kleurrijke plaat waarbij Jan van Haasteren wederom laat zien dat humor op ’n geweldige manier kan worden verwerkt in een puzzel. 

11. Winkelen

Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele kleuren en details. Jan van Haasteren tekent wel decennia lang humoristische platen die jij steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen ook de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in iedere puzzel direct naar deze haaienvin.

puzzel voor ouderen

12. Puzzels 5 x 1000

Puzzels voor ouderen vinden? Een puzzelbox met 5 klassieke 1000 stukjes puzzels van deze boten, treinen, vliegtuigen en ook de schilderijen. Van iedere puzzel is ’n poster bijgesloten in de box.

13. Hockey kampioenschappen

Tijdens Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen Puzzel 1000 Stukjes gaat echt alles helemaal mis! Niet alleen op ’t veld, maar ook in het publiek zijn d’r vele grappige details te zien. Op deze legpuzzel van Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen met wel 1000 Stukjes is ’t totale chaos! 

14. Hearts of gold disney

Twee 1.000 stukjes puzzels van Disney in maar 1 doos. Een must-have voor de puzzelliefhebber met ’n goede smaak. Deze legpuzzels zijn gemaakt in Nederland en zijn van hele goede kwaliteit. De afmeting van de puzzels is 68 x 49 cm en de afbeelding is met deze zorg uitgekozen. 

15. Oase

Wat ’n drukte bij deze oase van Jan van Haasteren middenin deze woestijn! Weinig water bij deze oase, maar vooral heel veel bedrijvigheid zoals wij dat gewend zijn van deze Jan van Haasteren!
Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele verschillende kleuren en details. 

oase

16. Kabaal in de keuken

Puzzels voor ouderen vinden? Wasgij mystery 17 Kabaal in je keuken Puzzel met wel 1000 Stukjes. Gebruik jouw verbeelding en puzzel tot aan deze ontknoping. Het is een leuke puzzel om op een regenachtige middag eventjes te gaan maken.

wasgij

17. Rariteitenkabinet

Jan van Haasteren puzzels zijn de puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die jij steeds weer verrassen en laten lachen. 

Puzzels voor ouderen

18. Bibliotheek

De familie Jan van Haasteren brengt de ochtend door in de bibliotheek, rustig op zoek naar nieuw leesmateriaal. Maar ’t is hier allesbehalve stil! En er zijn enkele opmerkelijke bezoekers die duidelijk niet op de hoogte zijn van deze bibliotheekregels.

bordspellen van ouderen

19. Sluis

Wat ’n drukte in De Sluizen van Jan van Haasteren. Als dat dan maar goed gaat! Een geweldige puzzel met 1000 puzzelstukjes. Tijdens ’t puzzelen kom je steeds meer grappige details en taferelen tegen. Een kleurrijke plaat waarbij Jan van Haasteren wederom laat zien dat humor op ’n geweldige manier kan worden verwerkt in ’n puzzel.

20. Vrijdag de 13e

Geloof het of niet maar op Vrijdag de 13e van Jan van Haasteren gaat echt alles helemaal mis! Het is een complete chaos op straat, in de gracht en zelfs in de lucht. Het ene tafareel is nog hilarischer dan het andere. Hoe kan ’t ook anders op Vrijdag de 13e!? 

21. De kunstmarkt

Bij de Jan van Haasteren Kunstmarkt Puzzel 2000 Stukjes is ’t een grote chaos. Alle vormen van kunst komen aan bod in deze puzzel. Rare beelden, grote en de kleine schilderijen, elke keer dat jij kijkt ontdek je weer iets nieuws. Om ’t grote schilderspalet kan echt niemand heen.

22. Baking with mother

Puzzels voor ouderen vinden? De legpuzzel bestaat al sinds deze 18de eeuw, maar de Falcon de luxe-serie kwam voor ’t eerst op de markt in de jaren 1970. Falcon puzzels hebben ’n karakteristieke blauwe achterkant, zijn zeer nauwkeurig bedrukt, uitgesneden en ook prachtig afgewerkt. 
 
puzzel

23. Popfestival puzzel

Jan van Haasteren brengt ’t popfestival naar je toe! Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent alweer decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en kunnen laten lachen.

Leukste puzzels voor ouderen

24. Amsterdam fiets

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun jij het resultaat inlijsten en ophangen. 

25. Krijt op Tijd

Een hilarische Jan van Haasteren puzzel met de allermeest chaotische poolbar die je ooit hebt gezien. Niks is gek genoeg voor deze Jan van Haasteren puzzels en ook deze puzzel met 1500 stukjes bevat helemaal de meest unieke details. Elk hoekje heeft d’r eigen detail en maakt deze puzzels super leuk om in elkaar te leggen. Puzzel Disney 1000 stukjes vinden? Check dit artikel.

26. Wasgij Mystery 16

Even onbezorgd spelen en tot rust komen, dat wil jij toch ook wel? Wasgij is d’r van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom unieke puzzels voor de volwassenen gecreëerd. Er zijn drie verscheidene concepten in de Wasgij-reeks, met één overeenkomst. 

16e verjaardag

27. Olympische spelen

Deze scène is voorgoed verdwenen, net zoals de oude Spelen. Maar hoe anders zijn deze Olympische Spelen tegenwoordig? Vloeit er nog steeds bloed en tranen die deze Spelen zo kenmerkten, of zal deze moderne sport wat vriendelijker voor het oog zijn? Puzzel dit plaatje door jouw verbeelding te gebruiken en ontdek hoe de spelen zijn veranderd.

28. Calm on the canal

Wat zien de mensen in deze Wasgij Original Rustig Aan Het Kanaal 1000 Stukjes Legpuzzel? Dat is de grote vraag met deze Wasgij original puzzel. De mensen zien eruit of ze ergens heel erg van schrikken, maar waarvan precies? Daar kom jij maar op een manier achter, door te puzzelen! Kun je alle details in de puzzel vinden?

aan het kanaal

Puzzels voor ouderen

29. New year resolution

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat kan slechts één ding betekenen: tijd voor ’n nieuwe versie van jezelf! Maar voor de aerobicsklas in ’t dorpshuis is dat makkelijker gezegd dan gedaan! Een dame in de klas is ergens van geschrokken en dat is echt niet alleen vanwege ’t trainingsprogramma. 

30. Jan van Haasteren

Puzzels voor ouderen vinden? Jan van Haasteren De Wijnmakerij Legpuzzel 3000 Stukjes. Jan van Haasteren heeft ook deze keer weer laten zien dat humor op een prachtige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. Goedkope puzzels 1000 stukjes vinden? Check dit artikel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo