Disney Puzzel

Disney puzzel vinden? Check dit artikel om te vinden wat de leukste Disney puzzels zijn. Verschillende sprookjes zullen de revue passeren van een Disney wereldkaart tot aan Mickey.

Disney puzzel

1. Disney Wereldkaart

Na een lange vermoeiende dag, alleen of met anderen op een regenachtige dag, met puzzels van Ravensburger is het heerlijk ontspannen. De uitmuntende kwaliteit is bekend. Ervaar, als zo velen een hele nieuwe wereld van puzzelplezier met de kwaliteitspuzzels van Ravensburger. 

disney puzzel 1000 stukjes

2. Jumbo het olifantje

Ontsnap uit deze realiteit en stap in de wereld van de Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ook ophangen. 

3. Disney Sneeuwwitje

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van de Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun jij ’t resultaat inlijsten en ophangen. 

disney sneeuwwitje

4. Bambi

Disney puzzel vinden? 1 van deze 10 verschillende Collector’s Items van de Ravensburger. Alle 10 de puzzels stellen ’n unieke afbeelding uit 1 van deze klassieke Disney Films voor.

bambi

5. Disney fun on the water

Prachtige bootjes met disneyfiguren in het water. Kun jij ook Winnie The Pooh vinden? Het is een wilde bedoeling met al die bootjes. Prachtige puzzel met 1000 puzzelstukjes.

6. Ravensburger Puzzel Disney

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van deze Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is ook geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun je ’t resultaat inlijsten en ophangen. 

7. Peter Pan Disney

Ontsnap uit jouw realiteit en stap in de wereld van Ravensburger puzzels. Deze Ravensburger puzzel van wel 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun jij het resultaat inlijsten en ophangen.

8. Disney The Jungle

In deze prachtige lijn van Premium Quality-puzzels van Schmidt brengt dit Thomas Kinkade, de “painter of light”, de sfeer van deze verschillende Disney-verhalen perfect over. Door de heel nauwkeurig gesneden stukjes zijn de puzzels na gebruik met twee vingers op te tillen en ingelijst aan de muur te gaan hangen. 

9. Princess

Disney puzzel 1000 stukjes vinden? Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van de Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als ook ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun jij ’t resultaat inlijsten en ophangen. 

Leuke disney puzzel

10. Donald Duck

Het is chaos in de Duckstad! Dat ’n ongeluk in een klein hoekje zit wist jij vast al, maar dat er zóveel fout kan gaan, bewijst deze Donald Duck wel! In deze puzzel gaat Donald onder andere aan de slag als een glazenwasser, dompteur, schilder en ook pizzabakker.

11. Mickey

Disney puzzel 1000 stukjes vinden? Mickey Mouse classic collection. Wat kun je verwachten met deze Mickey? Het is een geweldige puzzel met wel 1000 stukjes. Het blijft mooi om te spelen met deze puzzel.

classic collection

12. Villainous

Ontsnap uit deze realiteit en stap in de wereld van Ravensburger puzzels. Deze Ravensburger puzzel van de 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als ook de ervaren puzzelaars. 

13. Aladdin

Deze Alladin puzzel van de classic collection. Het is een combi van alle mooie Alladin figuren. Het tapijt, de tijger de lamp komen mooi aan bod.

alladin

14. Selfie princes

Dit is een Disney Princess Selfie Jumbo Premium Quality Puzzel. Deze puzzel bevat exact 1000 Stukjes.
 

15. Sneeuwwitje 

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ook de ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels ’n standaard formaat hebben, kun jij het resultaat inlijsten en ophangen. 

sneeuwwitje

16. Sneeuwwitje

Beleef enorm leuke avonturen met deze supermooie Sneeuwwitje puzzel. Leg ‘m stukje voor stukje neer en laat de afbeelding tot leven komen. De puzzel bestaat uit maar liefst 1000 stukjes, hiermee ben je wel even zoet.

17. Classic collection Dumbo

Disney puzzel vinden? Disney Classic Collection Dumbo is ’n premium Collection Puzzel van 1000 Stukjes. Het is een enorm leuke puzzel om samen met de kinderen te maken.
 

18. The Little Mermaid

Disney Puzzel 1000 stukjes vinden? Dit is de disney Classic Collection.  Ariel Puzzel is een premium Collection Puzzel 1000 Stukjes. Dit is een mooie onderwaterwereld.

disney puzzel 1000 stukjes

19. Cinderella

Beleef leuke avonturen met deze hele mooie Assepoester-puzzel. Leg hem stukje voor stukje neer en laat de afbeelding tot het leven komen. De puzzel bestaat uit maar liefst 1000 stukjes, hiermee ben je wel even zoet.

dinsey puzzel 1000 stukjes

20. Disney hartjes

Een mooie Disney 1000 stukjes puzzel van een zeer goede kwaliteit. De puzzel heeft ’n afmeting van 68 x 49 cm en is gemaakt van dik en blauw karton. De stukjes zijn heel mooi afgewerkt. Duurzaam en ook robuust. Op de puzzelplaat staan diverse Disney figuren afgebeeld in ’n vrolijk en leuk thema. 

21. Lady & the Tramp

Disney puzzel vinden? Lady & The Tramp is een geweldige disneyfilm. Deze wordt mooi in deze puzzle verwerkt. Urenlang plezier krijg je met dit 

22. Lion King

Deze Disney Classic Collection is van de Lion King Premium Collection. Deze puzzel is 1000 stukjes groot. De Lion King is een altijd mooi verhaal. Met deze puzzel herbleef je deze mooie disneyfilm weer.

23. Ravensburger Puzzle

Ontsnap uit deze realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens ’t puzzelen ontdekken kinderen de grootse vaardigheden. Maak wel 4 verscheidene puzzels met de speciale 12+16+20+24 puzzle box van de Ravensburger! 

24. King Legpuzzel

Een mooie Disney 1500 stukjes puzzel van een zeer goede kwaliteit. De puzzel heeft ’n afmeting van 90 x 60 cm en is gemaakt van een dik, blauw karton. De stukjes z’n mooi afgewerkt. Op deze puzzelplaat staan diverse Disney figuren afgebeeld in ’n vrolijk en leuk thema. Puzzel Cadeau vinden? Check dit artikel.

Disney Puzzel 1000 stukjes

25. Sneeuwwitje

Disney puzzel 1000 stukjes vinden? Een mooie Disney 500 stukjes puzzel van een zeer goede kwaliteit. De puzzel heeft ’n afmeting van 48 x 34 cm en is gemaakt van dik, blauw karton. De stukjes zijn mooi afgewerkt. Duurzaam en robuust. Op de puzzelplaat staat Sneeuwwitje met de 7 dwergen afgebeeld in een enorm vrolijk setting. Puzzel wilde dieren vinden?

26. Frozen Disney Puzzel

Disney Puzzel Frozen met met 12,16,20 en 24 stukjes. Leuke puzzel om in te stappen. 

frozen disney puzzel

27. Ravensburger puzzel

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van de Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. Echt puzzelen met precies 49 stukjes. Vanaf vijf jaar kunnen kinderen ’n puzzel van 49 stukjes maken. 

28. Disney Ariel

Ontsnap helemaal uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel de beginnende als ook de ervaren puzzelaars. 

29. Disney Jungle book

Ontsnap uit de realiteit en stap helemaalin de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is enorm geschikt voor zowel beginnende als ook zekerde ervaren puzzelaars.  

30. Disneyland King

Een mooie Disney 1000 stukjes puzzel van een zeer goede kwaliteit. De puzzel heeft een afmeting van 68 x 49 cm en is gemaakt van dik en blauw karton. Deze stukjes zijn mooi afgewerkt. Duurzaam en robuust. 

king disneyland

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo