Puzzels 1000 stukjes

Puzzels 1000 stukjes vinden? Soms kunnen puzzels een beetje prijzig zijn. Daarom hebben we in dit artikel de wat beter betaalbare puzzels uiteen gezet. Zo kan iedereen een leuke puzzel vinden met 1000 stukjes. Ook zij die het wat minder breed hebben.

1. Formule 1

De Formule 1 De Start legpuzzel van Jan van Haasteren met 1000 Stukjes is eigenlijk gewoon een uniek schilderij. Tijdens ’t puzzelen van de Jan van Haasteren Puzzel met 1000 Stukjes kom jij steeds meer grappige details en taferelen tegen. 

goedkope puzzel 1000 stukjes

2. Bijna klaar?

Puzzels 1000 stukjes vinden? De alombekende bouwput van Jan van Haasteren. Er zijn verschillende bouwplekken op de poster te zien. Je ziet ook dat d’r een metselaar te zien is. 

3. Rondje Texel

Een schitterende Jan van Haasteren puzzel van ’t Nederlandse eiland Texel met wel 1000 stukjes. Deze puzzel Rondje Texel laat vele bezienswaardigheden van Texel zien op ’n komische manier. Het puzzelen van jouw editie is daarom ook harstikke leuk als jij deze plekken herkent. 

4. Jumbo gaat Winkelen

Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele kleuren en details. Jan van Haasteren tekent alweer decennia lang humoristische platen die je steeds weer doen verrassen en ook laten lachen. De echte fans kennen deze specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in iedere puzzel direct naar de zeer bekende haaienvin. Maar ook sinterklaas, de handjes, ’t kunstgebit en Jan’s zelfportret komen voorbij.

jumbo gaat winkelen

Puzzels 1000 stukjes

5. Wasgij?

De zon schijnt en ’t is weer een prachtige dag in dit idyllische stadje in de bergen. De plaatselijke bevolking doet boodschappen, werkt in je tuin of laat jouw hond uit. Intussen genieten de toeristen van de omgeving of laden ze de auto in omdat ze weer naar huis gaan. Wat zou er precies mis kunnen gaan? 

3. NK Puzzelen

Totale chaos tijdens ’t NK Puzzelen van Jan van Haasteren. Op deze legpuzzel met wel 1000 Stukjes van Jan van Haasteren gaat d’r van van alles mis! Tijdens ’t puzzelen van Jan van Haasteren NK Puzzelen kom jij steeds meer grappige details en taferelen tegen. 

NK puzzelen

4. Kinderfeestje puzzel

De werkelijke fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in iedere puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, ’t kunstgebit en Jan’s zelfportret. Jumbo heeft tientallen Jan van Haasteren puzzels in z’n collectie van 54 tot maar liefst wel 5.000 puzzelstukjes.

5. Highland games

Jan van Haasteren Highland Games Puzzel 1500 Stukjes is een van de aller nieuwe puzzels van Jan van Haasteren. Tijdens deze Highland Games verloopt zeker niet alles even soepel. Highland Games van Jan van Haasteren is ’n puzzel met 1500 stukjes voor de echte Jan van Haasteren fans! 

6. Wasgij snelle hap

Wat gaat d’r in de in de komende minuten gebeuren met deze mensen op het terras in de Wasgij Mystery Grabbing a Quick Bite! 1000 Stukjes Legpuzzel? Dat is de grote vraag met je Wasgij Mystery puzzel. Het ziet d’r allemaal heel gezellig en rustig uit, maar misschien gooit de hond of de stuiterbal roet in ’t eten? 

Wasgij snelle hap

7. Acrobaten circus

Puzzels 1000 stukjes vinden? Jan van Haasteren Acrobaten Circus met 1000 Stukjes is een van de nieuwe puzzels van Jan van Haasteren. In het Acrobaten Circus verloopt niet alles even soepel. Acrobaten Circus van Jan van Haasteren is een puzzel met 1000 stukjes voor de echte Jan van Haasteren fans! 

8. Vrouwenvoetbal

Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in elke puzzel direct naar deze haaienvin, Sinterklaas, met de handjes, ’t kunstgebit en Jan’s zelfportret.

vrouwenvoetbal

9. Bibliotheek

In de De Bibliotheek van Jan van Haasteren is ’t totale chaos! Op deze legpuzzel van Jan van Haasteren de Bibliotheek met wel1000 Stukjes gaat er van van alles mis! Tijdens ’t puzzelen van Jan van Haasteren de Bibliotheek Puzzel met 1000 Stukjes kom jij steeds meer grappige details en taferelen tegen. 

Puzzels 1000 stukjes

10. Boerderij

Deze puzzel van 1000 stukjes geeft op een humoristische manier weer hoe het er aan toe gaat op een boerderij. De puzzel is getekend door deze beroemde Jan van Haasteren, die al jaren exclusief voor Jumbo humoristische puzzels tekent. Deze doorgewinterde fan zoekt in elke puzzel direct naar de haaienvin, hét handelsmerk van onzen Jan.

11. Het Tuincentrum

De Jan van Haasteren Het Tuincentrum Puzzel 1000 Stukjes is wederom hilarisch. Er gebeurt van alles in Het Tuincentrum van Jan van Haasteren. Een kleurrijke plaat waarbij Jan van Haasteren wederom laat zien dat humor op een geweldige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele kleuren en details.

12. 5 X 1000 stukjes

Puzzels 1000 stukjes vinden? Een puzzelbox met wel 5 klassieke 1000 stukjes puzzels van boten , treinen, vliegtuigen en ook schilderijen. Van elke puzzel is ’n poster bijgesloten in de box.

13. Dierentuin puzzel

Een Jan van Haasteren Dierentuin – Puzzel vol met verschillende komische situaties van de bekende tekenaar Jan van Haasteren. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes en is geschikt voor de kinderen vanaf 8 jaar oud.

dierentuin puzzel

14. 4 Puzzles 1000 stukken

Set van 4 legpuzzels in ’n doosje met afbeeldingen van exotische dieren.

De puzzels bestaan uit 1000 stukjes, dat zijn totaal 4000 stukjes! Hiermee ben jij dus wel eventjes zoet. Bij elke puzzel zit ’n bijbehorende puzzelposter.

Goedkope legpuzzels

15. Wasgij Mystery Puzzle

Wasgij Retro Mystery met 5 Zondagse Lunch! Dit is een legpuzzel met wel 1000 stukjes.
Kleine Tim wordt verzocht zijn spruitjes op te eten tijdens deze familielunch. Zou het echt ernstige gevolgen hebben als hij dat niet deed? Probeer je in te beelden wat er staat te gebeuren; dat is het plaatje dat je moet puzzelen.

16. NK Veldrijden

Goedkope legpuzzels 1000 stukjes vinden? Jan van Haasteren Wereldkampioenschappen Veldrijden Legpuzzel 1000 Stukjes stukjes voor de echte Jan van Haasteren fans! Zodra je Jan van Haasteren Wereldkampioenschappen Veldrijden Legpuzzel 1000 Stukjes begint te puzzelen stuit je op het ene na het andere hilarische tafereel. 

17. De oase

Wat ’n drukte bij deze oase van Jan van Haasteren middenin de woestijn! Weinig water bij deze oase, maar vooral heel veel bedrijvigheid zoals wij dat gewend zijn van Jan van Haasteren! Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met enorm veel kleur en ook details.

18. Safari & Storm

Twee humoristische puzzels van Jan van Haasteren in ’n doos. Deze humoristische Safari & Storm van elk 1000 stukjes. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die jou steeds wederom verrassen en laten lachen.

19. De ploeg paw patrol

Goedkope legpuzzels 1000 stukjes vinden? Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL-puzzels voor XXL-puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn veel eenvoudiger te leggen.

Goedkope legpuzzels van 1000 stukjes

20. Hockey kampioenschappen

Tijdens Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen Puzzel 1000 Stukjes gaat echt alles helemaal mis! Niet alleen op het veld, maar ook in het publiek zijn er vele grappige details te zien. Op deze legpuzzel van Jan van Haasteren Hockey Kampioenschappen met 1000 Stukjes is ’t totale chaos! 

21. Black friday

Goedkope puzzels 1000 stukjes vinden? Jumbo puzzel Jan van Haasteren is enorm populair. Deze betreft kerstkoopjes & de Black Friday. De puzzel bestaat uit 2 keer 1000 stukken. Puzzel cadeau vinden? Check dit artikel.

black friday

22. Dinosauriers

Het resultaat is een kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer misstaat. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 6 jaar zullen genieten van de Tussen de dinosauriërs puzzel met 100 stukjes met als thema Dinosaurussen. Disney puzzels vinden? Check dit artikel.

23. Oud Hollandse ambachten

De Jan van Haasteren familie bezoekt de Oud Hollandse Ambachtenmarkt, om te zien hoe ’t was in grootmoeders tijd. Ze kunnen een glas-in-lood workshop volgen, klompen maken, beeldhouwen, deelnemen aan het ringsteken, en nog veel meer!

oud hollandse ambacht

24. Het ontbrekende stukje

Het gebeurt (helaas) iedereen wel eens; ben jij bijna klaar met de puzzel, ontbreekt er een stukje… Woonkamers worden overhoop gehaald, stofzuigers geleegd, huisdieren worden als schuldige aangewezen en familieleden worden bij deze zoektocht betrokken.

het ontbrekende stukje

25. Sluizen Puzzel

Wat ’n drukte in De Sluizen van Jan van Haasteren. Als dat dan maar goed gaat! Een geweldige puzzel met 1000 puzzelstukjes. Tijdens ’t puzzelen kom jij steeds meer grappige details en taferelen tegen. 

sluizen puzzel

26. Mystery 16

Even onbezorgd spelen en tot rust komen, dat wil je toch ook? Wasgij is er van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom unieke puzzels voor de volwassenen gecreëerd. Er zijn drie verschillende concepten in de Wasgij-reeks, met slechts één overeenkomst.

mystery 16

27. Zuidpool expeditie

De Jan van Haasteren familie is op een expeditie naar de Zuidpool! Het land van sneeuw, vrieskou en penguins. Ze hebben elk zo hun eigen manier gevonden om deze barre toestanden te overleven. Of valt ’t allemaal wel mee?

28. Schmidt Disney Princess

De Duitse spel- en puzzelproducent Schmidt is ’n van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van spellen en legpuzzels. De legpuzzels van Schmidt zijn altijd enorm geliefd. Puzzelen is niet enkel voor kinderen, maar ook voor de volwassenen.

schmidt disney princess

29. Disney Winter Wonderland

Een mooie Disney 1000 stukjes puzzel van een zeer goede kwaliteit. De puzzel heeft een afmeting van 68 x 49 cm en is gemaakt van dik en ook blauw karton. De stukjes zijn bijzonder mooi afgewerkt. Duurzaam en robuust.

disney winter wonderland

30. Elsa winter wonderland

Goedkope legpuzzels 1000 stukjes vinden? Puzzel Elsa, Anna en Olaf bij elkaar met deze Frozen set van 3 puzzels met ieder 49 stukjes. Deze drie geliefde karakters van de bekende Disneyfilm Frozen komen tot leven bij ’t leggen van de 49 stukjes.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo