3d Puzzel ravensburger

3d puzzel ravensburger vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de leukste puzzels in 3d zijn van dit jaar 2021. Of je nou op zoek bent naar een eiffeltoren 3d puzzel of een toren van pisa: hieronder vind je de leukste 3d puzzel opties.

1. 3d Eiffeltower

De Eiffeltoren Night Edition is ’n 3D puzzel van Ravensburger.
Bouw van stevige kunststof puzzelstukjes ’n indrukwekkend model van de Eiffeltoren bij nacht en laat deze door middel van de LEDs stralen. U kunt dan kiezen tussen ’n zachte verlichting die lijkt op het origineel of de variant met verschillende wisselende kleuren.

3d eiffeltoren

2. Amerikaanse schoen

Gewoon helemaal uniek! Met 108 stevige kunststof puzzelstukjes ontstaat ’n sneaker met een supercool design – de perfecte decoratie voor jouw kamer! Handig: na ’t puzzelplezier kan de sneaker gebruikt worden als een praktische opbergplaats. Zo kan jij alle dingen opbergen die je liever niet laat rondslingeren!

amerikaanse schoen

3. Toren van Pisa

De licht gebogen, knikkende of de gewone platte puzzelstukjes vormen fascinerende 3D-objecten. Innovatieve kunststof stukjes maken ’t mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken – zonder lijm. Puzzel deze Eiffeltoren, de Big Ben of ’n ander gebouw uit de serie en beleef de fascinatie van 3D-gebouwen! Geschikt voor kinderen vanaf zo’n 10 jaar.
 
toren

4. Clown Magic Puzzle

Leukste 3d puzzel ravensburger vinden? Met deze coole puzzel kun jij van alles maken! Gebruik jouw fantasie helemaal! De Clown Magic Puzzle is uitgevoerd in de kleurencombinatie rood, oranje, groen, blauw, geel en grijs en bestaat uit 48 draaibare elementen. Wordt geleverd in een clamshell verpakking. Draai elk driehoek in de verschillende richtingen.

3 puzzels

5. Porsche

Wie ’n zwak heeft voor de populaire Porsche 911R, kan deze 3D puzzel haast niet voorbij lopen: de in 1967 voor de racesport gebouwde en in ’t jaar 2016 opnieuw uitgebrachte legendarische “elf” komt als model met ’n schaal van 1:18 – en is ook leuk als een miniatuur.

porsche

6. Statue of Liberty

Maak van stevige kunststof puzzelstukjes ’n fascinerend model van het Vrijheidsbeeld bij nachte en laat deze door middel van een LED verlichting stralen.

Jij kan kiezen tussen ’n zachte witte verlichting of de variant met wisselende kleuren.

statue of liberty

7. Eiffeltoren

Als u ’n uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat u van deze Wrebbit 3D puzzel houden. De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe de puzzel in elkaar gezet zou moeten worden. De meeste uiteenlopende puzzels zijn d’r te maken van gebouwen tot aangezichten. De puzzel bestaat uit stukjes van foam welke eenvoudig te hanteren zijn.

eiffel

8. Puzzle Pennenbak

Leukste 3d puzzel ravensburger vinden? Gewoon helemaal uniek! Met 54 kunststof puzzelstukjes maak jij een stevig en superpraktisch opbergsysteem, dat iedere kamer ’n coole look geeft. Gewoon puzzelen, accessoires aanbrengen en klaar is jouw opbergsysteem. Je kunt d’r van alles in doen – stiften, schmink, snuisterijen.

9. Towerbridge

Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw jij de Tower Bridge na. Deze 3D puzzel is zeer in detail gemaakt. Het bestaat uit 216 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar.

towerbridge

Leukste 3 puzzel

10. Empire state at night

Beleef iets unieks door deze Ravensburger Empire State Building by night de hoogte in te laten groeien. De perfect passende kunststof puzzelstukjes zorgen voor ’n goede stabiliteit, zonder lijm. Een echt hoogtepunt is ’t gebouw in het donker, wanneer de toren van binnenuit schittert in de afwisselende kleuren.

empire state at night

11. 3d Puzzle Toren van Pisa

De meeste bezoekers bezichtigen de scheve toren van Pisa overdag, maar bij schemering is deze pas echt schitterend: sfeervol verlicht, wordt ’t ca. 55 m hoge bouwwerk in de prachtige ambiance van de Piazza dei Miracoli na ’t invallen van de duisternis ’n romantische highlight. Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger!

12. Big Ben

Leukste 3d puzzel ravensburger vinden? Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van de Ravensburger! Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze ’n mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op ’t dressoir! Deze stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. 

13. Buckingham Palace

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkander en geef ze ’n mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op ’t dressoir! Deze stevige plastic stukjes passen precies in elkander. 

14. Emirates stadium

Uw kinderen zullen veel plezier beleven aan ’t spelen mat deze Nanostad 3D-puzzelset Emirates Stadium van 108 stukjes. Het duurt ongeveer zo’n 120 minuten om de puzzel op te bouwen en het is erg leuk om dit met ’t hele gezin te doen. 

3d puzzels

15. Clown Magic Puzzle

Leukste 3d puzzel ravensburger vinden? Met deze coole puzzel kun jij van alles maken! Gebruik jouw fantasie! Clown Magic Puzzle in deze kleur roze; bestaat uit 48 draaibare elementen. Wordt geleverd in een clamshellverpakking. De puzzel bestaat uit wel 48 deeltjes.

16. 3d Puzzle Globe

De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw jij vanuit gebogen, platte en ook vouwbare stukjes de unieke Ravensburger XXL Puzzel Kinderglobe, zonder lijm te gaan gebruiken! Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! Deze globe is geheel Engelstalig.

17. Tank

Ga de uitdaging aan om jouw eigen gedetailleerde tank te bouwen met deze lasergesneden 3D-modelset van de ICONX! De set bevat metalen platen met vele onderdelen om uit te knippen. Begin met ’t uitknippen van de stukken en voeg ze samen volgens een geïllustreerde, stapsgewijze instructies.

18. Nanostad

Breng ’t stadion van je favoriete club tot leven in 3D! Voor ’t bouwen van deze spectaculaire maquette zijn geen gereedschappen of lijm nodig.
Je hebt minimum 120 minuten nodig voor ’t bouwen. Dit is dus een ideale bezigheid voor heel de familie of met vrienden.

leukste 3d puzzels

19. 3d Puzzle

Leukste 3d puzzel vinden? Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw jij vanuit gebogen stukjes deze unieke afbeelding van Paw Patrol, zonder lijm te hoeven gebruiken!

3d Puzzel ravensburger

20. Opera house

Als u ’n uitdagende puzzel wilt met ’n geweldig eindresultaat dan gaat u van de Wrebbit 3D puzzel houden. De puzzel bevat ’n gedetailleerde beschrijving hoe deze puzzel in elkaar gezet moet worden. De meeste uiteenlopende puzzels zijn d’r te maken van gebouwen tot aangezichten. 

21. Despicable me opbergdoos

Leukste 3d puzzel vinden? Met 216 kunststof puzzelstukjes maak je een stevige opbergdoos, die iedere kamer een coole look geeft. Gewoon puzzelen, accessoires erin doen en klaar is jouw opbergdoos!

leukste 3d puzzel

22. Dinosaurus puzzle

Goedkope puzzel 1000 stukjes vinden? Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen stukjes deze unieke afbeelding van Jurrassic World, zonder lijm te gebruiken!

23. Stamford bridge

Dit is ’t ultieme cadeau voor avonturiers en autoliefhebbers. Een echte miniatuur Volkswagen van T1 bulli, in 162 stevige verschillende kunststof puzzelstukjes. Nu in iedere Food Truck uitvoering.

De 3D- puzzel maakt indruk met deze werkelijk draaiende wielen. 

24. GOT winterfell

Game of Thrones speelt zich af in ’n fantasiewereld waarin zeven adellijke families strijden om deze ijzeren troon van King’s Landing, de plek waar de macht over ’t fictieve koninkrijk Westeros ligt. De HBO-serie is gebaseerd op deze fantasyboeken van George R.R. Martin genaamd ‘Een lied van ijs en ook vuur’.
 

Leukste 3d puzzel

25. Funny Bricks

Leukste 3d puzzel vinden? Funny bricks bewegend speelgoed, wat heel leerzaam is en ook motoriek opbouwend is. Werk allemaal op 1 simpele AA, en is maar liefst bestaand uit81 delen. Voor meer info kun je kijken op youtube. Puzzle cadeau vinden? Kijk hier.

26. Pokebal

Games Ravensburger – Ravensburger – Pz3D 72p Pokemon – Een ronde 3D puzzel van wel 72 stukjes met deze favoriete karakters van kinderen – Gemengd en vanaf 6 jaar oud.

pokebal

27. 3D Puzzle

Met de 3D-puzzel ‘zonnestelsel’ worden onze acht planeten voor iedereen ’n tastbare belevenis. De uitgebreide uitvoering met 8 puzzelballen en accessoires nodigt uit om te gaan puzzelen, je te verwonderen, te leren en ook te decoreren.

zonnestelsel

28. Kerst gingerbread

Een uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkander en geef ze een mooi plaatsje op o. a. jouw wandplank of op het dressoir.

kerst gingerbread

29. IQ Puzzel 3d

Kun jij niet genoeg krijgen van het puzzelen? Denk je dat jij ’n echte puzzelmaster bent? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor jou! Probeer deze verrassende en uitdagende puzzels maar eens. Haal ze uit elkaar en zet ze vervolgens weer in elkander. Klinkt makkelijk toch? 

3d Puzzel

30. Vuurtoren

Beleef iets unieks door deze maritieme vuurtoren van het Ravensburger te bouwen. De perfect passende kunststof onderdelen zorgen daarbij voor ’n uitstekende stabiliteit, zonder lijmen. Een echte highlight wordt ’t bouwwerk in het donker, als twee pulserende LEDs het licht van de vuurtoren laten schijnen.

vuurtoren

31. Lambo Huracan

Met 108 stevige kunststof puzzelstukjes van Ravensburger ontstaat ’n Lamborghini Huracán EVO!
Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! 

autotje

32. Empire state building

Beleef iets unieks door de Ravensburger Empire State Building by night de hoogte in te kunnen laten groeien. De perfect passende kunststof puzzelstukjes zorgen voor ’n goede stabiliteit, zonder lijm. 

empire state building

33. 3D Puzzel

Gewoon uniek! Met deze 54 kunststof puzzelstukjes maak je een stevig en superpraktisch opbergsysteem, dat elke meisjeskamer een coole look geeft. Gewoon puzzelen, accessoires aanbrengen en klaar is jouw opbergsysteem. Je kunt er van alles in doen zoals – stiften, schmink, snuisterijen.

34. 3D Globe

Deze stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes deze unieke Ravensburger XXL Puzzel Kinderglobe, zonder ook maar lijm te gebruiken! 

35. Jurassic Wild

Leuke 3d puzzel ravensburger vinden? Uniek 3 dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D puzzels van Ravensburger! Deze stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen stukjes deze unieke afbeelding van Jurrassic World, zonder lijm te gebruiken!

3d puzzel ravensburger

36. 6 Puzzles set

Kun je niet genoeg krijgen van puzzelen? Denk je dat jij ’n echte puzzelmaster bent? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor jou! Probeer deze verrassende en uitdagende puzzels eens. Haal ze uit elkaar en zet ze vervolgens weer in elkaar.

6 puzzel set

37. Pokeball 3d puzzel

De populaire Pokémon Poké Balls zijn nu ook verkrijgbaar als Ravensburger 3D-puzzelballen! Jij kunt d’r zelf je Pokéballs mee puzzelen en direct in huis halen.

38. Grafix 3d puzzel

De Grafix 3D puzzel is echt spectaculair! Zeker voor mensen die geinteresseerd zijn in ’t heelal.
Deze puzzel heeft een prachtige weergaven van het zonnestelsel. Zo kan je de onderstaande planeten straks in elkaar zetten met dit mooie puzzel 3D pakket:

grafix 3d puzzel

39. Robotime 3d

3d puzzel ravensburger vinden? Deze 3D-puzzel van Robotime is fantastisch en ook uniek! Robotime is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van de houten puzzels en educatief speelgoed voor kinderen en volwassenen.

airship

40. Empire

De American Dream – Duik in de wereld van deze metropool New York met de nieuwste 3D Puzzel “New York Empire State Building” van de Wrebbit puzzels. Voel je thuist in een van de meest adembenemende skylines in de wereld. 

empire

41. Modelbouw pakket

De houten 3D puzzel V8 Grand Prix Car bestaat uit wel 220 stukjes en eenmaal in elkaar gezet is hij 19 x 8 x 6 cm groot. Schaal model van deze Grand Prix Car 1:16. Jij hebt geen lijm nodig en het modelbouwpakket komt met een stapsgewijze instructie.

42. Dinosaurus

Bouwpakket Tyrannosaurus Rex hout. Houten dinosaurus bouwpakket Tyrannosaurus om zelf in elkander te zetten. Materiaal: hout. Niet geschikt voor de kinderen onder de 3 jaar. 3D dino T-Rex bouwspeelgoed.

43. Martinikerk

3D puzzel ravensburger van de Martinikerk in Groningen, 140 stukjes. Leuk voor mensen uit Groningen.

martinikerk

44. The Burrow

Wrebbit 3D Puzzel – Harry Potter The Burrow – 415 stukjes. Deze Harry Potter Burrow is leuk voor de echte top harry potter fans.

45. Chelsea Stamford

Nanostad 3D-puzzel Stamford Bridge Ben je een echte fan van Chelsea? Dan is deze 3D-puzzel zeker iets voor je! Als je alle 171 puzzelstukjes goed in elkaar hebt gelegd, vormt dat samen ’t Stamford Bridge Stadium van Chelsea.

46. Gingerbread

3d puzzel ravensburger vinden? Uniek 3 dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze ’n mooi plaatsje op o. a. jouw wandplank of op het dressoir! 

47. Heart Boxes

Echt voor de meisjes! Met 54 kunststof puzzelstukjes maak je een prachtig stevig hartendoosje met gaaf Paarden design, dat elke meisjeskamer een coole look geeft. Gewoon puzzelen, accessoires aanbrengen en klaar is ’t doosje. 

48. Abby Downtown

Een prachtige 3D puzzel van Highclere castle. Herbeleef Downton Abbey stuk per stuk. Een perfect geschenk voor de puzzel én Downton Abbey fans. Bestaat uit wel 890 stukjes, afgewerkt meet deze 42 x 38 x 29 cm

49. Liberty statue

Maak van stevige kunststof puzzelstukjes een fascinerend model van ’t Vrijheidsbeeld bij nacht en laat deze door middel van LED verlichting stralen.
Je kan kiezen tussen ’n zachte witte verlichting of de variant met wisselende kleuren.

50. Disney Castle

3d puzzel ravensburger vinden? Gewoon uniek! Beleef ’t bijzondere gevoel van puzzelen én bouwen tegelijk en maar een indrukwekkend model van ’n kasteel met de meest geliefde Disney figuren. Innovatieve kunststof puzzelstukjes.

disney castle

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo