3D puzzel voor kinderen

3D Puzzel voor kinderen vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de leukste 3D puzzels met licht precies zijn. Van een toren van Pisa tot aan een jurassic world puzzle en van een vuurtoren tot aan een Taj Mahal. 

1. Toren van Pisa

3D puzzel voor kinderen? De meeste bezoekers bezichtigen de scheve toren van Pisa overdag, maar bij de schemering is deze pas echt schitterend: sfeervol verlicht, wordt dit ca. 55 m hoge bouwwerk in de prachtige ambiance van de Piazza dei Miracoli na het invallen van deze duisternis een enorm romantische highlight. 

2. Volkswagen bus

De Volkswagen T1 is sinds de eerste versie uit 1950 een waar icoon: een voertuig voor avonturiers en de onverschrokken wereldreizigers. In de mooiste, meest afgelegen en daarbij ook opwindende plaatsen ter wereld werd er in deze bus rondgereden. 

3d puzzel

3D puzzel voor kinderen

3. Eiffeltower 3D

De Eiffeltoren Night Edition is een mooie 3D puzzel van Ravensburger.
Bouw van stevige kunststof puzzelstukjes een indrukwekkend model van deze Eiffeltoren bij nacht en laat deze door middel van LEDs stralen. U kunt kiezen tussen een bijzonder zachte verlichting die lijkt op dit origineel of de variant met wisselende kleuren.

3d puzzle

5. Sneaker puzzel

Dit is gewoon uniek! Met wel 108 stevige kunststof puzzelstukjes ontstaat een sneaker met een cool design – de perfecte decoratie voor op je kamer! Handig: na al het puzzelplezier kan deze sneaker gebruikt worden als praktische opbergplaats. Zo kun jij alle dingen opbergen die je liever niet laat rondslingeren!

pennenbak puzzel

6. Jurassic World Puzzle

3D puzzel voor kinderen? Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw jij vanuit gebogen stukjes een unieke afbeelding van Jurrassic World, zonder enige lijm te gebruiken!

7. Vuurtoren

Beleef iets unieks door deze mooie maritieme vuurtoren van Ravensburger te bouwen. De perfect passende kunststof onderdelen zorgen er daarbij voor een uitstekende stabiliteit zonder dat je hoeft te lijmen. Een echte highlight wordt het bouwwerk in ’t donker, als twee pulserende LEDs het licht van de vuurtoren wil laten schijnen.

3d puzzel

8. Wereldbol

De stevige plastic stukjes passen exact in elkaar. Zo bouw jij vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes de unieke Ravensburger XXL Puzzel Kinderglobe, zonder lijm te gaan gebruiken! Enorm uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! 

wereldbol

3D puzzel voor kinderen

9. 3D Bol

Deze puzzel geeft een uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw jij vanuit gebogen stukjes de unieke afbeelding van Paw Patrol, zonder lijm te gebruiken!

3d bol puzzel

10. Delfsblauw windmolen

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkander en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op jouw dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. 

11. Taj Mahal

Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat u van de Wrebbit 3D puzzel houden.
De puzzel bevat ’n gedetailleerde beschrijving hoe de puzzel in elkaar gezet moet worden.

taj mahal

12. Stadion Real Madrid

Breng ’t stadion van jouw favoriete club tot leven in 3D! Voor het bouwen van deze spectaculaire maquette zijn d’r geen gereedschappen en/of lijm nodig.
Jij hebt minimum 120 minuten nodig voor dit bouwen. Dit is dus een ideale bezigheid voor de gehele familie of met vrienden.

3d puzzel voor volwassenen

13. De Utrechtse Dom

Dit is een 3D puzzel van de alom bekende Utrechtse Dom. De puzzel bevat precies 140 stukjes. Het is een bijzonder bouwwerk om mee te gaan puzzelen. Daarnaast ook leuk om thuis neer te zetten.

3D puzzel voor kinderen

14. Busje

3D puzzel voor kinderen? 3D puzzel van deze Knight Bus is ook wel beter bekend van Harry Potter en bevat ook zo’n 280 stukjes. Afmeting zijn 26 bij 7 bij 19 cm. Hiermee puzzel jij een stevig 3D model van de Knight Bus, ook wel bekend staat als deze Collectebus.

15. Eiffeltoren puzzle liefde

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze wel een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op jouw dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. 

eiffeltower puzzle

16. 3D Lamborghini

Met 108 stevige kunststof puzzelstukjes van Ravensburger ontstaat een hele mooie Lamborghini Huracán EVO!
Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! 

3d puzzel voor volwassenen

17. 3D Zonnestelsel

Met deze 3D-puzzel ‘zonnestelsel’ worden onze acht planeten voor iedereen een tastbare belevenis. De uitgebreide uitvoering met wel acht puzzelballen en accessoires nodigt uit om te puzzelen, je te verwonderen, te leren en ook te decoreren.

3d puzzel voor volwassenen

18. Vrijheidsbeeld

Maak van stevige kunststof puzzelstukjes een fascinerend model van dit Vrijheidsbeeld bij nacht en laat deze door middel van LED verlichting stralen.

Je kan kiezen tussen een zachte witte verlichting of de variant met de wisselende kleuren.

vrijheidsbeeld

3D puzzel voor kinderen

19. Big Ben

3D puzzel voor kinderen? Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van de Ravensburger! Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op dit dressoir! Deze stevige plastic stukjes passen precies in elkaar.

big ben

20. Frozen Puzzle

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw jij vanuit gebogen stukjes deze unieke afbeelding van Disney Frozen 2, zonder lijm te gaan gebruiken!

frozen puzzle

21. Opera House

Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat jij van de Wrebbit 3D puzzel houden. De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe deze puzzel in elkaar gezet moet worden. De meeste uiteenlopende puzzels zijn d’r te maken van gebouwen tot aangezichten. Deze puzzel bestaat uit stukjes van foam welke heel eenvoudig zijn te hanteren.

Opera house

22. Disney Castle

Gewoon kasteel is gewoon uniek! Beleef dit bijzondere gevoel van puzzelen én bouwen tegelijk en maar een indrukwekkend model van dit kasteel met de meest geliefde Disney figuren. Innovatieve kunststof puzzelstukjes met een easyclick technologie en speciale, unieke hoekstukverbindingen zorgen voor ’n perfecte stevigheid- zonder lijmen!

23. Stamford Bridge

Deze puzzel brengt niet slechts heel veel plezier met zich mee, maar stimuleert ook de motoriek van de kinderen. Lukt ’t jou om de olifant compleet te maken?
Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18+ maanden. Gemaakt van duurzaam hout en veilig om mee te gaan zitten spelen voor de allerkleinsten. 

3D puzzel voor kinderen

24. Hartendoos paarden

Deze hartendoos is echt iets voor meisjes! Met 54 kunststof puzzelstukjes maak jij een prachtig stevig hartendoosje met een gaaf Paarden design, dat elke meisjeskamer een coole look geeft. Gewoon puzzelen, accessoires aanbrengen en klaar is dit doosje. Door het scharnier kun je het doosje heel makkelijk open en dicht doen. Perfect voor al jouw mooie spulletjes! 3D puzzel voor kinderen vinden? Check dit artikel.

hartendoos paarden

25. Towerbridge

3D puzzel voor kinderen vinden? Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw jij de Tower Bridge na. De 3D puzzel is dan ook zeer gedetailleerd. Deze bestaat uit 216 stukjes en is geschikt voor kids vanaf 12 jaar. Leukste 3d puzzel vinden? Check dit artikel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo