3D Puzzel kopen

3D puzzel kopen? Bekijk dit artikel om erachter te komen wat de leukste 3D puzzels zijn. Van de eiffeltoren tot aan een vuurtoren en van een zonnestelsel tot aan het vrijheidsbeeld.

3d puzzel kopen

1. Eiffeltoren puzzle liefde

3D puzzel aanbieding vinden? Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze wel een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. 

eiffeltower puzzle

2. 3D Bol

Deze puzzel geeft een uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw je vanuit gebogen stukjes de unieke afbeelding van Paw Patrol, zonder lijm te gebruiken!

3d bol puzzel

3. Toren van Pisa

De meeste bezoekers bezichtigen de scheve toren van Pisa overdag, maar bij de schemering is hij pas echt schitterend: sfeervol verlicht, wordt dit ca. 55 m hoge bouwwerk in de prachtige ambiance van de Piazza dei Miracoli na het invallen van deze duisternis een enorm romantische highlight. 

4. Eiffeltower 3D

De Eiffeltoren Night Edition is een mooie 3D puzzel van Ravensburger.
Bouw van stevige kunststof puzzelstukjes een indrukwekkend model van deze Eiffeltoren bij nacht en laat deze door middel van LEDs stralen. U kunt kiezen tussen een bijzonder zachte verlichting die lijkt op dit origineel of de variant met wisselende kleuren.

3d puzzle

3D Puzzel kopen

5. Volkswagen bus

3d puzzel kopen? De Volkswagen T1 is sinds de eerste versie uit 1950 een waar icoon: een voertuig voor avonturiers en de onverschrokken wereldreizigers. In de mooiste, meest afgelegen en daarbij opwindende plaatsen ter wereld werd er in deze bus rondgereden. 

3d puzzel

6. Vuurtoren

Beleef iets unieks door deze mooie maritieme vuurtoren van Ravensburger te bouwen. De perfect passende kunststof onderdelen zorgen er daarbij voor een uitstekende stabiliteit zonder te hoeven lijmen. Een echte highlight wordt het bouwwerk in ’t donker, als twee pulserende LEDs het licht van de vuurtoren wil laten schijnen.

3d puzzel

7. Wereldbol

3D puzzel kopen? De stevige plastic stukjes passen exact in elkaar. Zo bouw jij vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes de unieke Ravensburger XXL Puzzel Kinderglobe, zonder lijm te gaan gebruiken! Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! 

wereldbol

8. Opera House

Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat jij van de Wrebbit 3D puzzel houden. De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe deze puzzel in elkaar gezet moet worden. De meeste uiteenlopende puzzels zijn d’r te maken van gebouwen tot aangezichten. De puzzel bestaat uit stukjes van foam welke heel eenvoudig zijn te hanteren.

Opera house

9. Delfsblauw windmolen

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkander en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op je dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. 

3D puzzel kopen

10. De Utrechtse Dom

Dit is een 3D puzzel van de alom bekende Utrechtse Dom. De puzzel bevat precies 140 stukjes. Het is een bijzonder bouwwerk om te puzzelen. Daarnaast ook leuk om thuis neer te zetten.

11. Busje

3D puzzel van deze Knight Bus is ook wel beter bekend van Harry Potter en bevat  ook 280 stukjes. Afmeting zijn 26 bij 7 bij 19 cm. Hiermee puzzel jij een stevig 3D model van de Knight Bus, ook wel bekend als deze Collectebus.

12. Taj Mahal

3D puzzel kopen? Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat u van de Wrebbit 3D puzzel houden.
De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe de puzzel in elkaar gezet moet worden.

taj mahal

13. Disney Castle

Gewoon kasteel is gewoon uniek! Beleef dit bijzondere gevoel van puzzelen én bouwen tegelijk en maar een indrukwekkend model van dit kasteel met de meest geliefde Disney figuren. Innovatieve kunststof puzzelstukjes met deze easyclick technologie en speciale, unieke hoekstukverbindingen zorgen voor ’n perfecte stevigheid- zonder lijmen!

14. 3D Lamborghini

Met 108 stevige kunststof puzzelstukjes van Ravensburger ontstaat een mooie Lamborghini Huracán EVO!
Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! 

3d puzzel voor volwassenen

15. 3D Zonnestelsel

Met deze 3D-puzzel ‘zonnestelsel’ worden onze acht planeten voor iedereen een tastbare belevenis. De uitgebreide uitvoering met acht puzzelballen en accessoires nodigt uit om te puzzelen, je te verwonderen, te leren en ook te decoreren.

3d puzzel voor volwassenen

16. Vrijheidsbeeld

Maak van stevige kunststof puzzelstukjes een fascinerend model van het Vrijheidsbeeld bij nacht en laat deze door middel van LED verlichting stralen.

Je kan kiezen tussen een zachte witte verlichting of de variant met de wisselende kleuren.

vrijheidsbeeld

17. Big Ben

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van de Ravensburger! Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! Deze stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. 3D puzzel aanbieding vinden?

big ben

3D puzzel kopen

18. Frozen Puzzle

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw je vanuit gebogen stukjes deze unieke afbeelding van Disney Frozen 2, zonder lijm te gaan gebruiken!

frozen puzzle

19. Stadion Real Madrid

Breng ’t stadion van jouw favoriete club tot leven in 3D! Voor het bouwen van deze spectaculaire maquette zijn d’r geen gereedschappen en/of lijm nodig.
Jij hebt minimum 120 minuten nodig voor het bouwen. Dit is dus een ideale bezigheid voor de gehele familie of met vrienden.

3d puzzel voor volwassenen

20. Jurassic World Puzzle

3d puzzel kopen? Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw jij vanuit gebogen stukjes de unieke afbeelding van Jurrassic World, zonder enige lijm te gebruiken!

21. Towerbridge

Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw jij de Tower Bridge na. De 3D puzzel is zeer gedetailleerd. Deze bestaat uit 216 stukjes en is geschikt voor kids vanaf 12 jaar.

22. Sneaker puzzel

Dit is gewoon uniek! Met wel 108 stevige kunststof puzzelstukjes ontstaat een sneaker met een cool design – de perfecte decoratie voor op je kamer! Handig: na het puzzelplezier kan deze sneaker gebruikt worden als praktische opbergplaats. Zo kun jij alle dingen opbergen die je liever niet laat rondslingeren!

pennenbak puzzel

3D puzzel kopen

23. Hartendoos paarden

Deze hartendoos is echt iets voor meisjes! Met 54 kunststof puzzelstukjes maak jij een prachtig stevig hartendoosje met een gaaf Paarden design, dat elke meisjeskamer een coole look geeft. Gewoon puzzelen, accessoires aanbrengen en klaar is dit doosje. Door het scharnier kun jij het doosje heel makkelijk open en dicht doen. Perfect voor al jouw mooie spulletjes!

hartendoos paarden

24. Stamford Bridge

Deze puzzel brengt niet slechts heel veel plezier met zich mee, maar stimuleert ook de motoriek van de kinderen. Lukt ’t jou om de olifant compleet te maken?
Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18+ maanden. Gemaakt van duurzaam hout en veilig om mee te gaan spelen voor de allerkleinsten. 3D puzzel voor volwassenen vinden? Check dit artikel.

25. Metal Harry Potter train

De Harry Potter Hogwards Express bestaat uit twee volledig dunne metalen platen. Knip of draai hier eerst al de voorgesneden onderdelen uit. Plooi de onderdelen in de juiste vorm en zet twee stukjes aan elkander door lipjes of pinnetjes door ’n gleufje te schuiven. 3D puzzel aanbieding vinden? Check dit artikel.

3d puzzel kopen

26. 6 Puzzles set

Kun je niet genoeg krijgen van puzzelen? Denk je dat jij ’n echte puzzelmaster bent? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor jou! Probeer deze verrassende en uitdagende puzzels eens. Haal ze uit elkaar en zet ze vervolgens weer in elkaar.

6 puzzel set

27. Pokeball 3d puzzel

De populaire Pokémon Poké Balls zijn nu ook verkrijgbaar als Ravensburger 3D-puzzelballen! Jij kunt d’r zelf je Pokéballs mee puzzelen en direct in huis halen. 

28. Grafix 3d puzzel

De Grafix 3D puzzel is echt spectaculair! Zeker voor mensen die geinteresseerd zijn in ’t heelal.
Deze puzzel heeft een prachtige weergaven van het zonnestelsel. Zo kan je de onderstaande planeten straks in elkaar zetten met dit mooie puzzel 3D pakket:

grafix 3d puzzel

29. Robotime 3d

3d puzzel kopen? Deze 3D-puzzel van Robotime is fantastisch en ook uniek! Robotime is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van de houten puzzels en educatief speelgoed voor kinderen en volwassenen.

airship

30. Empire

De American Dream – Duik in de wereld van deze metropool New York met de nieuwste 3D Puzzel “New York Empire State Building” van de Wrebbit puzzels. Voel je thuist in een van de meest adembenemende skylines in de wereld. 

empire

31. Modelbouw pakket

De houten 3D puzzel V8 Grand Prix Car bestaat uit wel 220 stukjes en eenmaal in elkaar gezet is hij 19 x 8 x 6 cm groot. Schaal model van deze Grand Prix Car 1:16. Jij hebt geen lijm nodig en het modelbouwpakket komt met een stapsgewijze instructie.

32. Dinosaurus

Bouwpakket Tyrannosaurus Rex hout. Houten dinosaurus bouwpakket Tyrannosaurus om zelf in elkander te zetten. Materiaal: hout. Niet geschikt voor de kinderen onder de 3 jaar. 3D dino T-Rex bouwspeelgoed.

33. Martinikerk

3D puzzel van de Martinikerk in Groningen, 140 stukjes. Leuk voor mensen uit Groningen.

martinikerk

34. The Burrow

Wrebbit 3D Puzzel – Harry Potter The Burrow – 415 stukjes. Deze Harry Potter Burrow is leuk voor de echte top harry potter fans.

35. Chelsea Stamford

Nanostad 3D-puzzel Stamford Bridge Ben je een echte fan van Chelsea? Dan is deze 3D-puzzel zeker iets voor je! Als je alle 171 puzzelstukjes goed in elkaar hebt gelegd, vormt dat samen ’t Stamford Bridge Stadium van Chelsea.

36. Gingerbread

3d puzzel kopen? Uniek 3 dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze ’n mooi plaatsje op o. a. jouw wandplank of op het dressoir! 

37. Heart Boxes

Echt voor de meisjes! Met 54 kunststof puzzelstukjes maak je een prachtig stevig hartendoosje met gaaf Paarden design, dat elke meisjeskamer een coole look geeft. Gewoon puzzelen, accessoires aanbrengen en klaar is ’t doosje. 

38. Abby Downtown

Een prachtige 3D puzzel van Highclere castle. Herbeleef Downton Abbey stuk per stuk. Een perfect geschenk voor de puzzel én Downton Abbey fans. Bestaat uit wel 890 stukjes, afgewerkt meet deze 42 x 38 x 29 cm

39. Liberty statue

Maak van stevige kunststof puzzelstukjes een fascinerend model van ’t Vrijheidsbeeld bij nacht en laat deze door middel van LED verlichting stralen.
Je kan kiezen tussen ’n zachte witte verlichting of de variant met wisselende kleuren.

40. Disney Castle

3d puzzel kopen? Gewoon uniek! Beleef ’t bijzondere gevoel van puzzelen én bouwen tegelijk en maar een indrukwekkend model van ’n kasteel met de meest geliefde Disney figuren. Innovatieve kunststof puzzelstukjes.

disney castle

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo