Reisspel kopen

Reisspellen kopen? Check dit artikel om de beste reisspelletjes voor kinderen van het jaar 2021 te vinden. Het is altijd handig om reisspellen bij je te hebben zodat je je niet gaat vervelen met de kinderen op reis. Deze spellen zijn compact en handig mee te nemen voor op je reis.

1. IQ Fit

Reisspel kopen? Hou jouw hersens fit met de fantastische IQ-Fit – Reiseditie. Leg jouw 3D-puzzelstukken op het spelbord zodat ’n 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten. Een super-leuk denkspel met 120 opdrachten waarbij jij “diep” moet gaan nadenken om de oplossing te vinden.

populaire bordspellen

2. Keezenspel

Gedetailleerd schaalmodel van 1:24, voorzien van alle autentieke details. de kleur is blauw. Geschikt om mee te spelen, maar ook ’n prachtig als decoratie of presentatie. Burago is sinds jaren één van de meest vooraanstaande merken op dit gebied van die-cast en heeft -door goede samenwerking met de autofabrikanten- een traditie in ’t creëren van de hoogste kwaliteit schaalmodellen. 

Reisspel kopen

3. Rummikub 

Rummikub is d’r nu ook voor op reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen blik, zodat ’t spel onderweg goed opgeborgen blijft! Maak mooie cijferreeksen met deze gekleurde cijfers op jouw plankje. Wie legt de allerslimste combinaties? Ben jij degene die ’t eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en ook de tactiek combineert.

rummikub

4. Exploding kittens

Exploding Kittens is ’n fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en ook soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is ’n variant van dit Russisch roulette, maar dan met deze exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat jij één van de gevreesde exploderende kittens trekt. 

exloding kittens

5. Clever

Tactisch dobbelspel voor ’t hele gezin. Dobbel en vul één van jouw geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Iedere categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim en let goed op je overgebleven dobbelstenen. Je moet namelijk elke dobbelsteen met ’n lager resultaat op dit zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook weer belangrijke punten scoren.

6. Qwirkle

Reisspel kopen? Qwirkle kan met deze editie echt werkelijk overal worden gespeeld. Door deze handige tas en de kleinere afmetingen van de tegels past het spel nu zelfs ook op de campingtafel. De spelregels zijn gelijk aan die van dit basisspel. De spelers vormen nog steeds series symbolen om de meeste punten te kunnen scoren.

bordspellen voor volwassenen

7. Biggen

Naast ’t gooien met varkentjes, kun je dan ook punten verdienen door de uitkomst van de worp van jouw tegenstanders te voorspellen. Raad je ’t juiste aantal? Dan verdien jij natuurlijk punten. Maar, jij verliest juist punten als je ’t verkeerd hebt. Wie als eerste 100 punten bij elkaar gooit, wint. 

8. Black stories

Deze 50 Black Stories met 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en ’n dodelijke maaltijd. Hoe is dat dan allemaal gebeurd? Black Stories zijn macabere verhalen waarin ’t doel is om, na een hele korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit gebeurd is.

black stories

Reisspel kopen

9. Doornroosje

Leukste reisspel 2022 vinden? Kan jij deze ridder helpen om zonder te verdwalen het kasteel van Doornroosje te kunnen bereiken? Of help jij liever de prinses om de uitgang van de doolhof te vinden? Het wordt extra uitdagend, want door de 4 verscheidene delen van het spelbord onstaat er telkens ’n nieuwe doolhof. Of misschien speel jij liever als de draak?

10. Regenwormen

Dit snelle compacte dobbelspelletje Regenwormen kun jij op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan slechts een half uurtje en ’t formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op deze campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan ook meedoen! Als je aan de beurt bent, gooi jij met 8 dobbelstenen.

11. Exit het vergeten Eiland

Het uitdagende coöperatieve en escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk van ’t vervloekte eiland. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit deze locatie waar jullie opgesloten gaan zitten. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot een goed einde te brengen.

12. Perudo

Perudo is een verrassend, eenvoudig en snel blufspel vol spanning. Schud de dobbelstenen in jouw beker, draai hem om op tafel, gluur naar je eigen score en gok hoeveel dobbelstenen van ’n bepaald getal minimaal op tafel liggen. Ben jij de allergrootste bluffer? Perudo win je door ’t beste te bluffen en door goed te gokken wat de andere spelers hebben gegooid. 

13. Punto

Reisspel kopen? Wie maakt als eerste ’n lijn met kaarten van dezelfde kleur? Speel om de beurten een kaart. Probeer je lijn te verlengen of die van een tegenstander te gaan blokkeren. Focus jezelf niet teveel op één lijn, want voor je ’t weet gaat een ander er met de overwinning van door.
 

14. De doe in de orient express

Het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Los ’n moord op in deze beroemde luxe trein. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan lukt ’t jullie om deze dader succesvol te ontmaskeren. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot een goed einde te brengen.

de dode in de orient express

Reisspel kopen

15. Temple Trap

Reisspel kopen? In dit doolhof verschuiven de muren voortdurend van hun plaats. Eén misstap en je eindigt als avondeten voor de krokodillen.

Enkel een slimme avonturier kan ontsnappen uit dit vervloekte labyrint. 60 opdrachten. 

16. Squirrels go Nuts

Verschuif de eekhoorns en verstop de nootjes. De winter komt er aan. Kan jij de eekhoorns helpen om hun wintervoorraad onder de grond te verstoppen? “Squirrels Go Nuts” is een schuifpuzzel van het bekende  Smart Games met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

17. Exploding Kittens

Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar ’t artwork op elke kaart is vervangen door de expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor ’t standaard Exploding Kittens spel.  Reisspellen kind vinden? 

leukste reisspellen 2021

18. Machi Koro

Jij bent zojuist verkozen tot burgemeester. Gefeliciteerd! Helaas hebben jouw burgers een aantal grote eisen: ze willen banen, een pretpark, een paar kaas fabrieken en misschien zelfs ook wel een radiotoren. Aaai, dat wordt een hele lastige opdracht omdat jouw stad momenteel slechts uit een tarweveld, ’n bakkerij en één dobbelsteen bestaat.

Reisspel kopen

19. IQ puzzler

IQ-Puzzler Pro van SmartGames daagt jou uit in 120 opdrachten en bevat 3 spelvarianten, in 2D en in 3D. De bovenkant van ’t spelbord gebruik jij voor de 2D opdrachten en de 3D piramides. Aan de onderkant van ’t spelbord vind je een compleet ander spelbord voor de 2D opdrachten. Allemaal in ’t hetzelfde compacte draagbare doosje. Bekende gezelschapsspellen vinden? Bekijk dit artikel.

beste reisspellen 2021

20. Mens erger je niet reiseditie

Reisspel kopen? Deze reiseditie is een oergezellig familiespel! Breng als eerst de pionnen naar je thuisbasis en win. Maar pas op, want voor jij het weet gooit iemand jou van het bord af. Het Mens Erger Je Niet reisspel komt in ’n handig koffertje en neem jij overal gemakkelijk mee naartoe! Leukste reisspellen 2021 vinden? Check dit artikel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo