Best verkochte bordspellen

Beste verkochte bordspellen vinden? Bekijk dit artikel om er achter te komen welke bekende gezelschapsspelen populair zijn. Wil jij de leukste gezelschapsspellen vinden? Lees dan verder.

1.  30 seconds

Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op een kaartje te gaan omschrijven. Hoe meer begrippen je raadt, des te meer velden jullie op ’t speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als allereerste de finish?

30 seconds

2. Rummikub

Best verkochte bordspellen vinden? Het alombekende spel genaamd Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met deze gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt nu de slimste combinaties? Ben je degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en took actiek combineert.

Rummikub

Best verkochte bordspellen

3. Catan

 Dorpen en steden leveren niet alleen vel grondstoffen op, maar zijn ook punten waard. Ook de ontwikkelingskaarten, de langste aaneengesloten route en de grootste riddermacht brengen punten binnen. Wie als eerste de 10 punten heeft, wint ’t spel direct!

4. 30 Seconds Everyday life

Maar pas op deze zandloper, want jij hebt maar 30 Seconds! Hoe meer begrippen jouw teamgenoten raden, des te meer velden jouw team op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan daar wel nog verandering in brengen. Bereikt jouw team als eerste de finish?

30 seconds everyday life

5. Monopoly

Het bekendste gezelschapsspel van heel Nederland! Al meer dan 50 jaar dé klassieker onder de spellen! Zorg ervoor dat jij alle straten en nutsbedrijven in handen krijgt.Voor 2-8 spelers vanaf 8 jaar.

Bekende gezelschapsspellen

6. Uno

Het kaartspel UNO lijkt sprekend op het bekende kaartspel Pesten. Nu hebben de kaarten alleen de cijfers van 0 tot 9 en zijn er speciale (pest)kaarten. De speler die als eerste z’n kaarten wegspeelt wint het spel.

bekende gezelschapsspellen

7. De slimste mens ter wereld

Best verkochte bordspellen vinden? Met meer dan wel 6000 verrassende vragen en antwoorden is de slimste mens ter wereld goed voor wel urenlang spelplezier. De vragen in De Slimste Mens zijn algemeen genoeg om voor zowel Vlamingen als ook voor de Nederlanders te spelen.

de slimste mens ter wereld

8. Qwixx

Qwixx Bloks zijn 2 extra scoreblocks met exact 80 blaadjes per stuk (160 in totaal) voor ’t populaire dobbelspel Qwixx.

Let op: dit is ’n uitbreiding. Het basisspel Qwixx is dan benodigd om dit te gaan spelen.

qwixx

9. Qwirkle

Abstract familiespel voor ’t hele gezin. Leg tegels met verscheidene symbolen of kleuren aan elkaar en scoor punten. Maak je ’n serie af of beëindig je het spel, dan krijg je bonuspunten. Wie scoort de meeste punten? Qwirkle bevat geen speelbord, maar kan op ieder oppervlak worden gespeeld. Dit toegankelijke spel heeft vanaf 2007 meer dan wel 15 spellenprijzen gewonnen!

10. Keezenspel

De spelkaart die jij opgooit, bepaalt wat je met jouw pion mag doen. Zorg dat je jouw pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat je tegenspelers hetzelfde doel gaan bereiken! Voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar.

Best verkochte bordspellen

11. Catan zeevaarders uitbreiding

Verscheidene nieuwe scenario’s voor Catan. Deze uitbreidingsset is uitsluitend te combineren met de allernieuwste editie van ’t basisspel. De scenario’s in deze nieuwe editie verschillen van die in deze oorspronkelijke versie. Met nieuwe speelstukken en artwork voor nog wel meer spelbeleving!

catan zeevaarders

12. Risk

Verover de wereld in het strategische spel. Nu met verbeterde figuren en de vernieuwde Missiekaarten. In het Risk spel is ’t doel heel eenvoudig: de spelers proberen de gebieden van de tegenstanders te veroveren door een leger op te bouwen, hun troepen naar ’n ander gebied te verplaatsen en ook de strijd aan te gaan.

risk

13. Jenga

Leg drie blokjes per laag, elke volgende laag haaks op weer de vorige. Gebruik zo nodig je stapelhoes. Haal met één hand ’n blok uit de toren, op een willekeurig plek onder de hele bovenste laag. Je mag de blokken aanraken om ’n losse te vinden. Leg het blok bovenop de toren.

14. Cards against humanity

While we kept major celebrities like the famous “Robert Downey Jr” and also “Stalin,” we removed obscure American references you would not understand. If you also buy this Red Box, you will get many duplicate cards and you will also become angry. 
 
cards against humanity

15. Regenwormen

Best verkochte bordspellen vinden? Zo kun jij bijvoorbeeld regenwormenfiches winnen of ’n extra dobbelsteen verdienen om in volgende beurten meer kans op ’n hogere tegel te maken. Regenwormen Uitbreiding maakt dit gezellige dobbelspel nog veel leuker!

regenwormen

16. Extreem bankieren

Daag vrienden en familie uit en speel ’t Monopoly Extreem Bankieren spel! Dit spel biedt een eigentijds versie van ’t Monopoly spel waarin het alom bekende Monopoly geld niet meer bestaat. Dankzij de ultieme betaalautomaat met de touch-technologie kunnen spelers direct bezittingen kopen, huur innen of ook betalen en hun pasjes scannen.

monopoly

17. Ticket to ride USA

Ticket to Ride USA is ’n treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. In Ticket to Ride verzamel jij kaarten met verschillende types treinwagons, waarmee jouw treinroutes tussen steden in Noord-Amerika kunt gaan claimen. Hoe langer de routes, hoe meer punten ’t oplevert.

ticket to ride

Best verkochte bordspellen

18. Keer op Keer

Keer op Keer is ’n dobbel- en puzzelspel voor heel het gezin! Kruis vakjes op jouw speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijkgekleurde gebieden te kunnen vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer jij, waardoor je aangrenzende vakjes van deze gekozen kleur mag gaan aankruisen.

19. Azul

In ’t tactische bordspel Azul moet je voor de Portugese koning Manuel I de muren van z’n koninklijk paleis met kleurige tegels versieren. Tijdens het bezoek van de Portugese koning aan ’t Alhambra in Zuid-Spanje was de koning namelijk erg gebiologeerd van dit prachtige Azulejos (de oorspronkelijke witte en blauwe keramische tegels).

azul

20. 30 Seconds

Deze set bevat 240 kaarten en ook 2400 begrippen, waaronder meer dan wel 1000 nieuwe. Oude begrippen zijn met andere gecombineerd, waardoor spelers die ’t basisspel vaker hebben gespeeld geen voordeel meer zullen hebben. Met deze upgradeset beleef jij dit spectaculair partyspel voor de teams opnieuw.

21. Kooplieden & Barbaren

Dit is de langverwachtte nieuwste uitbreiding van het meest gespeelde spel van Nederland! Kolonisten van Catan: Kooplieden en Barbaren. Eindelijk is de derde grote uitbreiding op ’t De Kolonisten van Catan gearriveerd. Kooplieden & Barbaren is een verzameling van verschillende manieren om De Kolonisten van Catan te spelen samen met ’n aantal nieuwe uitdagende scenario’s.

22. Mens erger je niet

Mens Erger Je Niet!, wie kent dit niet? De originele uitvoering van dit meest gespeelde spel! De manier om regenachtige zondagmiddagen door te gaan komen, al is Mens Erger Je Niet eigenlijk altijd ’n vermakelijk spel. En denk erom als ’t niet gaat zoals je wilt: mens, erger je niet!

23. Keezbord

Best verkochte bordspellen? Met dit Keezbord kun jij met zes personen Keezen. Dit spel kan later eventueel nog worden uitgebreid naar ’n acht persoons versie. Tevens kun jij dit spel uitbreiden met ’n Speedkeez-set.

keezbord

24. Carcassonne

Dit spel is een uitbreiding op dit bekende legspel. Speel Carcassonne nu ook met wel zes spelers! Deze uitbreiding bevat ’n flink aantal nieuwe tegels, waaronder tegels met herbergen en ook kathedralen. Wegens een herberg zijn er twee punten per tegel waard, maar alleen als de weg is afgebouwd. Aan ’t einde van het spel is een niet afgebouwde weg met een herberg dus niets meer waard.

Carcassonne

Best verkochte bordspellen

25. Rummikub in blik

Rummikub is d’r nu ook voor op reis! Deze versie zit in ’n handig en stevig tinnen blik, zodat dit spel onderweg goed opgeborgen blijft! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op jouw plankje. Wie legt de allerslimste combinaties? Ben je degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat het inzicht, durf en tactiek combineert.

rummikub in blik

26. Pandemic

Vernieuwde uitgave van ’t spannende bordspel Pandemic! Deze uitgave biedt twee nieuwe rollen om te spelen en tevens ook nieuw artwork. Spelers zijn leden van ’n eliteteam dat ten strijde trekt tegen vier heel bijzonder dodelijke ziektes. Je team reist over heel de wereld om de vloedgolf van infecties in te dammen en om kennis en hulpbronnen op te doen om medicijnen te kunnen ontwikkelen. 

pandemic

27. Concept

Best verkochte bordspellen vinden? Concept is ’n spel voor het hele gezin of voor een gezellig avondje met vrienden. Samenwerken is de boodschap. Een 2-koppig team trekt een Concept kaart en weet hierdoor het te raden concept (woord of een zin). Door pionnen op het spelbord te plaatsen geven zij hints over ’t te raden concept

28. Andor

Zeil met een aftands schip naar het noorden en beleef in 4 nieuwe legenden fantastische coöperatieve avonturen. De Reis naar het Noorden bevat een dubbelzijdig speelbord en veel nieuw speelmateriaal, waaronder nieuwe monsters en zelfs een nieuwe held: de zeekrijger! Je kunt De Reis naar ’t Noorden uitsluitend in combinatie met het basisspel te spelen. Heb jij ook de uitbreiding “Nieuwe Helden”, dan kun je deze uitbreiding ook met 5 of 6 helden spelen.

bekende gezelschapsspellen

29. Trionimos

Dit is het originele Triominos spel! Triominos is ’n tactisch spel met driehoekige, genummerde stenen. Zoek jouw kansen, leg ze snel aan en scoor zoveel punten als mogelijk. Bij dit spel gaat het niet alleen om inzicht maar ook om de tactisch spelen; Sommige aangelegde figuren leveren jou namelijk ook veel punten op! Hoe speel jij Triominos?

30. Mens erger je niet 

Bekende gezelschapsspellen vinden? Dit is een oergezellig familiespel! Breng als eerst jouw pionnen naar je thuisbasis en win. Maar pas op, want voor jij ’t ook weet gooit iemand je van het bord af. Het Mens Erger Je Niet reisspel komt in ’n handig koffertje en neem jij overal gemakkelijk mee naartoe!

bekende gezelschapsspellen

31. Anti Virus

Zet jouw immuumsysteem aan ’t werk en verwijder het virus voordat het zich vermenigvuldigt. Een superleuke schuifpuzzel: de puzzelstukken kunnen diagonaal en in groep verschoven worden. Eens jij dit spelvirus te pakken hebt, geraak je er maar moeilijk weer van af!

anti virus

32. Party Animals

Eenden, leeuwen, kikkers en koeien en ook nog veel meer dieren bouwen een feestje! De raarste geluiden worden dan ten gehore gebracht. De verschillende beesten produceren namelijk niet alleen hun eigen volledig specifieke geluid, maar imiteren ook die van de anderen. Een hilarisch tafereel is dat het gevolg. Nieuwe bordspellen vinden? Check dit artikel.

Best verkochte bordspellen

33. Party & Co gezelschapsspel

Party & Co Original is ’n doldwaas spel, een geheid succesnummer op feestjes en ook spelletjesavonden. Het combineert de beste elementen van de allerleukste gezelschapsspellen. Het gaat er steeds om een van al de vijf soorten opdrachten in ’t spel binnen 30 seconden te doen. Bekende bordspellen vinden? Check dit artikel.

party & Co

34. Rubix cube

Met de Rubik’s Cube 4×4 is er nog meer uitdaging met deze breinbreker! Nog meer mogelijkheden waardoor ’t een echte hersenkraker is! Uitdaging en frustratie liggen dicht bij elkaar bij met het oplossen van de Rubik’s Kubus 4×4: er zijn wel miljarden combinaties, maar d’r is slechts één oplossing.

rubix cube

35. Colour Code

Best verkochte bordspellen vinden? Kies één van je 100 opdrachten en bouw deze na door de juiste plaatjes te combineren. Dit spel lijkt eenvoudig, maar toch is ’t resultaat telkens weer verrassend voor kinderen én de volwassenen!

colour code

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo