Nieuwe bordspellen 2022

Nieuwe bordspellen 2022 vinden? Iedereen kent de alom bekende bordspellen zoals 30 seconds wel. Maar wat zijn nu de minder bekende en wellicht voor jou dan ook wat nieuwere bordspellen? Check dit artikel om erachter te komen welke nieuwe bordspellen jij graag zou aanschaffen.

1. Ticket to ride 15 jaar

Ticket to Ride bestaat 15 jaar en dat wordt zeker gevierd met deze speciale Ticket to Ride Europe 15th Anniversary editie. Met deze speciale jubileumeditie worden deze spannende treinavonturen voor veel familie en vrienden over de gehele wereld gevierd.

ticket to ride 15 jaar

2. Jachtseizoen

Het Jachtseizoen Verzamel een krachtig team van vrienden om aan deze ultieme jacht te beginnen. Werk als een team om de locatie van de voortvluchtige te achterhalen. Verdeel de taken in jouw team en beslis wie de StukTV-bus gaat besturen, de drone bemachtigt of als de jager de straten opgaat.

3. Malle getallen

Met dit kwartetspel oefen jij hoofdreken met de tafels van 1 – 10. Hoe leuk is het om een spelletje kwartet te spelen en er ook enorm veel van te leren..!!
 

4. Undercover

Weet je niet goed meer wat jij moet doen ‘s avonds of in het weekend? Heb jij zin in een unieke activiteit? Kruip dan ’s in de huid van een detective en voeg wat mysterie toe aan je dag met ’n onopgeloste moordzaak.

undercover

5. Candy Crush

Plaats kleurrijke snoepjes op ’t bord om lekkere combinaties te maken. Wees jouw tegenstander te slim af met creatieve oplossingen en scoor dan de meeste punten!

Jij kunt nu ook je favoriete mobiele game in het echt spelen! 

cc

6. Doe een dier na

Laat het dier in jou los! Ben jij een ster in het uitbeelden van dieren? Speel dan samen ’t grappigste spel ‘Doe een dier na!’.

Haal alles uit je kast om het dier na te doen en wees de snelste in het raden van ’t dier dat uitgebeeld wordt. 

7. Temptation Island

Het moment is eindelijk daar, ‘de’ ultieme relatietest gaat van start en jij en jouw vrienden mogen als verleiders ongestoord je gang gaan op ’n prachtig eiland. Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar ben je wel grappig, sexy of intelligent genoeg om die persoon te verleiden? 

temptation island

8. Carcassonnne Big Box 3

Carcassonnepakket met ’t basisspel en maar liefst 11 uitbreidingen in het nieuwe artwork! Hiermee kun jij oneindig variëren. Het speelmateriaal past praktisch in de doos, waardoor jij alles altijd gemakkelijk bij de hand hebt.

carcassonne 3

9. Pandemic

Gloednieuwe Nederlandse uitgave van dit bordspel, de klassieker Pandemic! In dit coöperatieve bordspel zijn de spelers leden van ’n eliteteam dat ten strijde trekt tegen 4 bijzonder dodelijke ziektes. Het team reist de hele wereld over om deze vloedgolf van infecties in te dammen en om kennis en hulpbronnen op te doen om de medicijnen te ontwikkelen. 

Nieuwe bordspellen 2022

10. Rummikub XXL

Het alom bekende familiespel Rummikub nu met extra grote speelplanken en ook extra grote speelstenen. Ideaal voor slechtzienden. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat bij jou inzicht, durf en tactiek combineert.
Spelers moeten zo snel mogelijk de tegels op het bordje kwijt zien te raken door de juiste combinaties te leggen. 

11. De slimste mens ter wereld

Dit is de welbekende Slimste Mens Ter Wereld! Speel de populaire TV quiz aan tafel en ontdek wie nu de slimste is. Alle elementen van de tv-quiz vind jij terug in dit bordspel. Verdien seconden met de 3-6-9 ronde; geef razendsnel de vier goede antwoorden in open deur en kun jij de puzzel oplossen terwijl de zuurverdiende seconden gaan wegtikken? 

slimste mens ter wereld

12. Monopoly Jr.

Nieuwe bordspellen 2022 vinden? Monopoly Junior is voor kids! Jij leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met dit snelle, spannende en gemakkelijk te leren spel voor de spelers vanaf 5 jaar oud, laat je jouw kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier. Race over ’t bord, koop elk vakje waarop jij eindigt, verdien geld en pak de kanskaarten. 

monopoly jr

13. Codenames

Vijfentwintig spionnen liggen op de tafel. Eén speler van elk team weet welke bij zijn team horen. Lukt ’t hem aanwijzingen te geven van één woord, opdat zijn team de juiste aanwijzen en zij als eerste contact maken met al hun spionnen? Inhoud is 16 spion kaarten in twee kleuren.

codenames

14. Dixit

Het sprookjesachtige spel Dixit bevat prachtige kaarten die voor verschillende interpretatie vatbaar zijn. Bij dit gezellige bordspel is ’t belangrijk om je medespelers goed in te schatten en je verbeelding de vrije loop te kunnen laten gaan. Het spel heeft weinig spelregels, waardoor ’t heel snel te leren is en geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Nieuwe bordspellen in 2022

15. Splendor

Het bordspel Splendor is ’n tactisch, vlot maar verslavend spel! In Splendor kruip jij in de huid van een rijke handelaar. Je gebruikt jouw rijkdom om mijnen en transportmiddelen te verwerven en kunstenaars te rekruteren om van edelstenen prachtige juwelen te gaan maken.

splendor

16. Qwirkle

Het bekende familiespel om overal mee naartoe te kunnen nemen. Qwirkle kan met deze editie echt overal te worden gespeeld. Door de handige tas en de kleinere afmetingen van deze tegels past het spel nu zelfs op de campingtafel. De spelregels zijn gelijk aan die van ’t basisspel. De spelers vormen nog steeds series symbolen om de meeste punten te kunnen scoren.

17. Scrabble

Nieuwe bordspellen 2022 vinden? Scrabble is ’n leuk spel voor de gehele familie. In Scrabble probeert iedere speler zoveel mogelijk punten te gaan behalen. Hiervoor hebben zij echter maar beperkt de tijd, wanneer de letters op zijn is ’t spel voorbij. Iedere letter heeft zijn eigen waarde en de letters gebruik jij om complete woorden mee te leggen. 

scrabble

18. Monopoly bankieren

Daag vrienden en familie uit en speel ’t Monopoly Extreem Bankieren spel! Dit spel biedt een eigentijds versie van ’t Monopoly spel waarin het bekende Monopoly geld niet meer bestaat. Dankzij de ultieme betaalautomaat met deze touch-technologie kunnen spelers direct bezittingen kopen.

monopoly bankieren

19. Puerto Rico

Dit is ’t Ravensburger bordspel Puerto Rico. In 1493 ontdekt Columbus Puerto Rico, de parel van dit Caribische gebied. En al een goede halve eeuw later beleeft het eiland d’r eerste grote bloeiperiode. De spelers kruipen tijdens het spel steeds weer in ’n andere rol. Als kolonist leggen ze de vruchtbare plantages aan. 

puerto rico

20. Azul

In het tactische bordspel Azul moet jij voor de Portugese koning Manuel I de muren van zijn koninklijk paleis met kleurige tegels te gaan versieren. Tijdens het bezoek van de Portugese koning aan ’t Alhambra in Zuid-Spanje was de koning namelijk erg gebiologeerd van deze prachtige Azulejos (de oorspronkelijke witte en blauwe keramische tegels) waarmee de muren van ’t paleis waren gedecoreerd.

azul

21. Cluedo

Om het spel te winnen, moet jij drie dingen uitvinden: wie heeft het gedaan? Met welk wapen? En waar is deze moord gepleegd? Start jouw onderzoek en bekijk de kamers, wapens en daders die ’t gedaan kunnen hebben. Was het Pimpel met z’n pistool in de badkamer? 

22. Keezen

Keezen is echt ’n nieuwe rage aan het worden in Nederland. Het is ’n combi van pesten, mens erger je niet en klaverjassen. Jij speelt het spel met een maar en met kaarten in plaats van dobbelstenen. Keezen is ontzettend leuk om met z’n allen te spelen en staat garant voor wel urenlang speelplezier.

23. Knappe Koppen

Nieuwe bordspellen 2022 vinden? Het bordspel voor de pientere kinderen. Een educatief bordspel gericht op ’t zelfvertrouwen van het kind. Knappe Koppen is ’n bordspel voor ouders die graag samen met hun kind leren. De ontwikkeling van jouw kind staat centraal en wordt spelenderwijs gestimuleerd. 

knappe koppen

De nieuwe bordspellen 2022

24. Concept

Concept is ’n spel voor het hele gezin of voor een gezellig avondje met de vrienden. Samenwerken is de boodschap. Een 2-koppig team trekt een Concept kaart en weet hierdoor het te raden concept (woord of de zin). Door pionnen op ’t spelbord te plaatsen geven zij hints over het te raden concept.

25. Het verboden Eiland

Het Verboden Eiland was de verborgen schuilplaats van de Archeërs, ’n oude mystieke beschaving. De mythe wil dat de Archeërs de vier elementen van deze Aarde beheersten – vuur, wind, water en aarde – met vier heilige schatten: het Kristal van het Vuur, het Standbeeld der Wind, de Kelk der Oceaan en ook de Steen der Aarde.

het verboden Eiland

26. Whitechapel

Het spel speelt zich af in ’t district Whitechapel in Londen. Jack the Ripper pleegt 5 moorden in 4 nachten en keert dan na elke misdaad terug naar z’n vaste schuilplaats. Een van de spelers neemt de rol van Jack dan op zich. De andere spelers vormen ’n team van politieagenten, die naar hem op zoek zijn.

27. MimiQ

Nieuwe bordspellen 2022 vinden? Grappig en leerzaam spel voor de kinderen en hun ouders. Vraag kaarten aan elkaar door hele gekke gezichten te trekken. Heeft iemand een gevraagde kaart niet, dan steekt ‘ie zijn tong uit. Wie de meeste setjes heeft verzameld, wint dan dit knotsgekke spel. 

mimiq

28. Mens erger je niet reisspel

Een oergezellig familiespel! Breng als eerst al de pionnen naar de thuisbasis en win. Maar pas op, want voor jij het weet gooit iemand jou van het bord af. Het Mens Erger Je Niet reisspel komt in een handig koffertje en neem jij overal gemakkelijk mee naartoe!

29. Mansions of Madness

Een gloednieuwe editie van dit Mansions of Madness! Dit bordspel is volledig coöperatief en speelt zich ook af in de wereld van Eldritch Horror en Elder Sign. Deze speciale editie wordt gespeeld met ’n app welke te downloaden is voor iOS en Android, waarmee jij stap voor stap diverse scenario’s kunt doorlopen. Een topper onder deze bordspellen!

Mansions of madness

30. Party & Co

Party & Co Original is een doldwaas spel, een geheid succesnummer op feestjes en spelletjesavonden. Het combineert de beste elementen van de leukste gezelschapsspellen. Het gaat er steeds om een van de vijf soorten opdrachten in het spel binnen 30 seconden te doen.

Nieuwe bordspellen 2022

31. Boomgaard

Nieuwe bordspellen 2022 vinden? Een brutale en ook altijd hongerige raaf maakt jacht op knapperige kersen, de sappige appels, heerlijke pruimen en ook zoete peren. Alleen door tijdig te oogsten kun jij de fruitstelende raaf te snel af zijn. Bordspellen aanraders vinden? Check dit artikel.

haba spel

32. Keltis

Bordspellen aanraders vinden? Een oude Keltische wijsheid zegt, dat ieder mens z’n levenswandel in het negatieve begint en zich langzaam een weg baant naar ’t positieve, dat uiteindelijk zal overheersen. De spelers verplaatsen hun speelstukken over de gekleurde levenspaden door getallenkaarten van die kleur te spelen. Hoe verder jij komt op een pad, hoe meer punten jij uiteindelijk verdient. Bordspellen voor 2 personen vinden? Check dit artikel.

32. De gorgels

Een van de Gorgelgabbertjes is ernstig ziek geworden en ’n Grootbekbrutelaar is hiervan op de hoogte. De Brutelaar graaft zich een weg naar de zieke Gorgel, maar dit laten jij en jouw vrienden niet zomaar gebeuren. 

gorgels

33. Ik zie je wel!

Heb jij ooit gehoord van de Kaaimanteju of de Roodkeelhoningzuiger, en hoe zien die er dan uit? Trek ’n fiche van een dier uit de doos en ontdek als eerste het dier op ’t bord.

34. Twix

Het Twix kaartspel neemt kinderen mee op ’n sprookjesachtige ontdekkingsreis door de tafels van 1 t/m 10. Elke tafelsom heeft ’n uniek beeld en verhaal. Set bestaat uit 88 kaarten. Spelduur is 15 minuten. 

35. wie is het?

Nieuwe bordspellen 2022 vinden? Dit is het originele Wie is het? raadspel! Dit Wie is het? spel gaat terug naar de staande spelcassettes, in plaats van de cassettes die je vast moet houden.

Elke speler kiest een geheime figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vragen uit te vinden wie de geheime figuur van de tegenstander is. 

wie is het

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo