Drankspel kopen

Drankspel kopen? Er zijn vele manieren om een leuk bordspel te vinden. Een drankspel kopen is vaak iets lastiger om te vinden. Bekijk daarom deze onderstaande lijst met van allerlei opties om erachter te komen welk bordspel het beste bij jou past. 

1. Mad Wish

Speciaal gemaakt voor ’n gezellige meiden avond is er nu een spel waarbij je jouw vriendinnen echt leert kennen. Geen geheim is meer helemaal veilig. De kaarten variëren van diepe Waarheid vragen, gekke Doe-opdrachten naar ‘k heb nog nooit, Stem voor, Zou je Liever tot ’n mix in Cocktail.

madwish

2. Drinkopoly

Drankspel kopen? Hoe te spelen? Het bord heeft 44 velden met verscheidene taken zoals het bezoeken van bars, pubs en clubs en ’t nemen van een slok, drinken van ’n glas en shots. 

drinkopoly

Drankspel kopen

3. Shotroulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen ’n avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game jouw huis in en je krijgt een weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of weer te dronken wordt.

roulette

4. Madwish

Iedereen kent het bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier ’t vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. 

5. Beerpong

Beerpong! Het is een razend populaire drankspelletje, waarbij jij probeert om een balletje in de bekers van jouw tegenstander te gooien. Raak? Dan moet de tegenstander deze beker ook leegdrinken. Het spel bestaat uit wel 20 bekers, 6 balletjes en een uitgebreide handleiding met daarbij volledige spelregels. Geniet van ’t spelen van dit spel, maar doe het met mate!

beer

6. Drankspel bordspel

Bij ’t bekende Ludo (Mens Erger Je Niet) spel is het heel vervelend als ije van het bord wordt gegooid, jij moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt ’t ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor ’n gezellig avond met vrienden!

7. Drinking game truth or dare

Op zoek naar ’n eenvoudig en leuk partyspel om het ijs te breken? Zoek niet verder! Speel met de klok mee en zet een aantal stappen dat je gooit met de dobbelsteen. Stuit onderweg op grappige en de interessante mini games. Degene die als eerste de finish haalt wint, de rest moet dan drinken! 

8. King Zen

Drankspel kopen? Een makkelijk, all-in-one drankspel met duidelijke regels en hilarische kaartjes?! Zoek niet verder! King Zen is gebaseerd op het bekende drankspel kingsen, maar dan met duidelijke regels. Door de unieke designs is ’t opzoeken van spelcategorieën verleden tijd en met extra 53 hilarische inspiratiekaarten is het ook geen probleem als je fantasieloos bent.

king zen

9. Krokodil met kiespijn

Deze bijtende krokodil heeft last van kiespijn! Als jij bij deze krokodil zijn pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt ‘ie zo in je vinger! De krokodil met kiespijn is ’n super leuk en spannend spel voor kinderen. Je kunt ’t ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze krokodil makkelijk meenemen als reisspel.

krokodil tandjes

10. Vallende toren drankspel

Eén speler bouwt de toren op ’n vlakke en stabiele ondergrond. Plaats steeds drie stenen loodrecht op de vorige laag van de drie stenen. Alle stenen waar ’n instructie op staat, moet ondersteboven geplaatst worden. De speler die de toren gebouwd heeft mag die beginnen. Pak vervolgens om de beurt ’n steen en de instructie op de steen.

Drankspel kopen

11. Slechte Smaak

In het hilarische spel Slechte Smaak kiezen de spelers 6 ingrediënten (niet inbegrepen). Met elk ingrediënt vul je een bekertje. Om de beurt draaien de spelers aan het draaiwiel. De draai vertelt welke ingrediënten gemengd moeten worden, of jij een andere speler mag kiezen om te drinken, of je fiches mag stelen of in moet leveren. Krijg jij ’n drankje dat verschrikkelijk smerig is? Of smaakt ’t juist wel lekker?

12. Panja in een half minuutje

daagt jou uit je kennis van what’s hot & what’s not te laten zien. Vind uit wie van jouw vrienden aan een half woord genoeg heeft, en wie d’r aan een half glas geen genoeg heeft. Speel voor de eer, voor de credits, of voor ’t statiegeld: jij wint sowieso een te gekke avond. Get your game going on!

13. Tic tac toe

Tic Tac Toe Drankspel is het klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met shotjes. De inhoud betreft 1x glazen speelbord, negen shotglazen.  Beide personen kiezen voor kruisje of het bolletje. Omstebeurt mag ’n persoon zijn shotglas neerzetten. 

14. Rad van Shotjes

Drankspel kopen? Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met diverse opdrachten. De inhoud van het glas was ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm en de diameter van het ra is ca. 10 cm. 

15. A night out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jouw geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

16. Mad blox

Het welbekende ‘Jenga’ spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op elke zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit deze toren en kies één van de twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jij de uitdaging aan of koop je het af met een SHOTJE!

17. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als je bij De haai zijn pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in jouw vinger! De haai met kiespijn is ’n super leuk en spannend spel voor kinderen. Je kunt ’t ook als drankspel doen voor volwassenen.

haai met kiespijn

18. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Jij komt allerlei ongewenste situaties tegen die je moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Wat is er erger? “Je vader in z’n nakie zien” of “iedere nacht in bed plassen”?

19. Do or Drink

Drankspel kopen? This is the most hilarious party game ever. This game makes for an outrageous party in the box, perfect for your next party, get together or a game night.

Do or drink

20. Party & Naughty

Ik weet niet of jullie al wakker zijn? Maar dit kan nog ’s een lange avond worden…. Dit is ’t ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou wordt gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles ’n sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. Hoe werkt het?

drankspel bordspel

21. Het ultieme drankspel

Ik weet niet of jullie al wakker zijn? Maar dit kan nog eens ’n lange avond worden…. Dit is het ultieme (studenten) spel waarbij ’t uiterste van je wordt gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles ’n sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel.

Drankspel kopen

22. Zwarte beker

Deze originele Black Party Cups wel 100 stuks, zijn van de absoluut hoogste kwaliteit. De glanzende zwarte buitenkant, met deze iconische witte stralende binnenkant. Zoals we die allemaal in deze bekende Amerikaanse College films hebben gezien en de populairste muziek video’s.

23. Allernieuwste shut the box

Shut The Box is ’n houten bordspel, welke door jong en oud gespeeld wordt. Shut The Box kan ingezet worden voor de educatieve doeleinden, het kan namelijk kinderen spelenderwijs cijfers te laten ervaren.
Al met al, Het is vooral ’n spel wat gezelligheid oplevert voor jij en jouw medespelers.

24. The party starter kit

In dit pakket zitten drankspellen en ook leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Bordspellen voor 2 personen vinden? Check dit artikel.

25. Shotjes krokodil 

Drankspel kopen? 1x plank geprint met de houtprint, 10x freesgat voor een shotglaasje netjes afgewerkt met pootjes onder deze plank
1x Hasbro Krokodil heeft kiespijn Groot (gemonteerd op de plank)
10x Shotpulletje kunststof helemaal transparant. Nieuwe bordspellen vinden? Check dit artikel.

shotjes krokodil

26. Time to get drunk

Hét drankspel van 2022 met meer dan 450 grappige kaartjes! Deze leukste opdrachten, meest gênante verhalen en bovenal: heel erg veel shotjes! Nodig je vrienden uit, leg de drank koud, en geniet van ’n geweldige avond! Time to get drunk!

drankspel dronken worden

27. Ring Toss

Ring Toss helpt de kinderen bij het ontwikkelen en verbeteren van coördinatievaardigheden. Maar ook enorm populair onder volwassenen als werpspel tijdens ’n avond gezellig drinken. Het spel is zowel fysiek als ook mentaal uitdagend.”.

28. Happy Drinking

Dit is het leukste kaartspel om je avond mee te gaan beginnen. Met 69 speelkaarten die allemaal unieke vragen hebben is happy drinking, ’t leukste kaartspel voor jou en je vrienden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo