Maar liefst 49x bordspellen voor 2 personen uitgelicht

Bordspellen 2 personen vinden? Check dit artikel om de leukste bordspellen voor twee personen te vinden. Je kunt hier allerlei spellen vinden. Van rummikub tot aan catan en van kwakzalvers tot aan orient express.

Bordspellen 2 personen

1. Escape room 2 spelers

In deze uitdagende en ook zenuwslopende 2 Player editie van Escape Room The Game werk je samen met 1 teamgenootje om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. 

2. Catan het duel

Hartelijk welkom bij “CATAN: Het Duel”, ’t kaartspel voor 2! In “Het Duel” beleef je als vorstin of vorst de wereld van de Catan. Jouw taak bestaat uit het succesvol uitbreiden van jouw vorstendom en ’t tegelijkertijd in de gaten houden van de andere speler.

3. Carcassonne Big Box

Bordspellen 2 personen vinden? Carcassonnepakket met ’t basisspel en maar liefst 11 uitbreidingen in het nieuwe artwork! Hiermee kun jij oneindig variëren. Het speelmateriaal past praktisch in deze doos, waardoor je alles altijd gemakkelijk bij de hand hebt.

4. 7 Wonders Duel

Onthul een opwindende en oude wereld met 7 Wonders Duel, een strategisch spel voor 2 spelers. Leid jouw beschaving naar weelde en ook bouw prestigieuze gebouwen en wonderen!

duel wonders

5. Het verboden eiland

Het Verboden Eiland was de verborgen schuilplaats van deze Archeërs, een oude mystieke beschaving. De mythe wil dat de Archeërs de vier elementen van de Aarde beheersten – vuur, wind, water en ook aarde – met vier heilige schatten.

6. Keer op Keer

Dobbel- en puzzelspel voor ’t hele gezin! Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijkgekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies jij een gedobbelde kleur en ’n gedobbeld cijfer. 

7. Jaipur

Word jij de beste handelaar van deze Maharadja? In het tactische kaartspel Jaipur, wat geschikt is voor 2 spelers, kiest elke speler om de beurt of zij een kaart nemen of juist een kaart willen verkopen. Deze kaarten waarmee de spelers spelen staan voor ofwel goederen of, jij bedenkt het niet, kamelen!

jaipur

8. Pandemic

Strijd tegen ziektes die de wereld gaan bedreigen! In Pandemic zijn er verschillende zeer gevaarlijke ziektes uitgebroken over de hele wereld. Jij bent lid van een eliteteam ziektebestrijders wiens missie ’t is om de ziektes op hotspots te behandelen.

pandemic

9. Hive

Hive speel je met 2 spelers en ’t doel van het spel is om de bijenkoningin van deze tegenstander volledig te omsluiten.

10. Saboteur het Duel

Zoek alleen of met z”n tweeën naar goud! In deze opzichzelfstaande versie van het kaartspel Saboteur probeer je zoveel mogelijk goudstukken te verzamelen. Daarbij kun je van elkaars graafwerk profiteren of je eigen weg kiezen. 

saboteur

11. Ticket to ride Europa

Met dit Ticket to Ride Europe bordspel reis je per trein over het hele continent. Waag jij een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van ’n veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw jij schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

12. de Vos in het Bos

De Vos in het Bos is ’n slagenspel voor twee spelers waarin beide spelers elke ronde kaarten spelen om de slagen te winnen. Aan het einde van elke ronde scoren de spelers punten afhankelijk van ’t aantal gewonnen slagen. 

vos in het bos

Leukste bordspellen 2 personen

13. Wie is het?

Dit is ’t originele Wie is het? raadspel! Dit Wie is het? spel gaat helemaal terug naar de staande spelcassettes, in plaats van deze cassettes die je vast moet houden. Elke speler kiest ’n geheim figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vragen uit te vinden wie de geheime figuur van je tegenstander is. Als jij denkt dat je weet wie de tegenstander heeft gekozen, mag jij raden. Goedkope puzzels 1000 stukjes vinden? Check dit artikel.

14. Keezenbord

Bord Nee niet dat, maar wel ’t gezelligste spel wat d’r is, let wel op het kan zeer laat/vroeg worden.
Keezen wordt gespeeld met twee, vier en zes personen, in ’t spel zitten onderdelen van klaverjassen, je speelt ’t met een maat en met kaarten in plaats van dobbelstenen, ’t spel is afgeleid van het Amerikaanse spel Alley, verder heeft ’t veel weg van pesten.

15. Keezen reiscasette

Bordspellen 2 personen vinden? Keezen cassette van 30 cm. Bevat daarbij  1 deck speelkaarten, pionnen hout. Bij keezen doet men deze zetten met speelkaarten. Verpakt in fotodoos, inclusief spelregels.

16. Ticket to ride Amsterdam 

Welkom in ’t Amsterdam tijdens de 17de eeuw met Ticket to Ride Amsterdam. In de 17de eeuw was Amsterdam ’t bruisende hart van de wereldhandel en de rijkste stad van de wereld! Tijdens deze kortdurende variant uit de Ticket to Ride spellenreeks strijden de spelers tegen elkander om de meest lucratieve handelsroutes te claimen.

Bordspellen 2 personen

17. Koalakart

Met Koala Kart race je tegen familie en vrienden op een te gekke baan dwars door Australië! Onderweg kom je allerlei obstakels tegen, maar kun je ook je tegenstanders behoorlijk dwarszitten. Wie als eerst 3 volledige rondes heeft gereden is de winnaar van de race, maar in de tussentijd kan d’r van alles gebeuren. Ben jij klaar voor de start?

18. Orient Express

Het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Los ’n moord op in de beroemde luxe trein. Probeer binnen anderhalf uur al de puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan lukt ’t jullie om deze dader succesvol te ontmaskeren. 

19. Codenames

Beide teams gaan met elkander de strijd aan en proberen als eerste contact te leggen met de spionnen. Elk hoofd van de geheime dienst geeft aanwijzingen door één woord te noemen dat van betrekking is op meerdere woorden op deze tafel. Zijn teamgenoten proberen de woorden van deze kleur te raden zonder daarbij spionnen van de tegenstander aan te wijzen. 

20. De slimste mens ter wereld

De Slimste Mens Ter Wereld. Speel deze populaire TV quiz aan tafel en ontdek wie de allerslimste is. Al de elementen van de tv-quiz vind jij terug in dit bordspel. Verdien seconden met deze 3-6-9 ronde; geef razendsnel dan 4 goede antwoorden in open deur en kun je de puzzel oplossen terwijl je zuurverdiende seconden wegtikken?

21. Dixit

Het sprookjesachtige spel Dixit bevat de prachtige kaarten die voor interpretatie vatbaar zijn. Bij ’t gezellige bordspel is het belangrijk om je medespelers goed in te schatten en jouw verbeelding de vrije loop te laten gaan. 

dixit

22. Kwakzalvers

De Kwakzalvers van Kakelenburg Eenmaal per jaar komen in de Kakelenburg de beste wonderdoktoren en ook beunhazen samen om de drankjes tegen zweetvoeten, heimwee, de hik en liefdesverdriet te gaan brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter ook z’n eigen soep.

de kwakzalvers

23. Ticket to Ride Africa

Bordspellen 2 personen vinden? Ticket to Ride Africa is een uitbreiding voor het bordspel Ticket to Ride USA en Ticket to Ride Europa. Let op: uitsluitend speelbaar wanneer je een van deze bordspellen in bezit hebt, want jij hebt de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig.

ticket to ride

24. Beverbende

Beverbende In Beverbende gaan tactiek en geheugen eenvoudig hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor jezelf liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als jij aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun jij de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op jouw kaarten van de andere spelers.

beverbende

25. Pictionary Air

Pak ’n kaart met aanwijzingen en de Pictionary Air™ pen, en ga dan tekenen! Jouw team probeert de aanwijzing te raden terwijl jij in de lucht tekent. Deze Pictionary Air™ app laat zien wat je tekent, dus houd het verlichte punt van de Pictionary Air™ pen altijd naar de camera van ’t smart apparaat gericht. 

26. Qwixx

Bij Qwixx hoef jij niet op je beurt wachten – iemand dobbelt en iedereen kan z’n worp benutten! Hoe meer getallen jij op je scoreblad aankruist, des te meer punten jij krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is dan ook spannend tot de laatste worp! Dobbel mee en laat jezelf aansteken door de Qwixx-koorts!

qwixx

27. Clever

Tactisch dobbelspel voor ’t hele gezin. Dobbel en vul één van je geworpen dobbelstenen in deze bijbehorende categorie in. Elke categorie levert op ’n andere manier punten op. Kies slim en let goed op je overgebleven dobbelstenen. Je moet namelijk elke dobbelsteen met ’n lager resultaat op ’t zilveren dienblad aan de andere spelers serveren.

clever

28. Regenwormen

Dit snelle compacte dobbelspelletje Regenwormen kun jij op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan ’n half uurtje en ’t formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op de campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot aan 36 kan tellen, kan meedoen! Als jij aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen.

29. Ticket to ride Europe

Bordspellen 2 personen vinden? Met ’t Ticket to Ride Europe bordspel reis je per trein over het hele continent. Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van ’n veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw jij schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

ttr europe

30. Qwixx Mixx

In deze verpakking bevinden zich 2 nieuwe varianten scoreblocks voor nog wel meer spelplezier. De scorebloks zijn te gebruiken voor ’t Qwixx dobbelspel én het Qwixx kaartspel! De regels veranderen niet, maar de spelbeleving verandert wel.

qwixx mixx

Beste bordspellen 2 personen

31. Skip Bo

Skip-Bo is ’t ultieme kaartspel van de makers van UNO! ​Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten op de volgorde te leggen. De speler die als eerste al z’n kaarten kwijt is, heeft gewonnen. Als iedere speler z’n eigen stapel kaarten heeft, begint het spel door kaarten van de stok te pakken en tot deze vier “bouwstapels” met kaarten te maken.

skip bo

32. Uno

Het doel van ’t spel? Troef de eerder gespeelde kaart met ’n kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let goed op deze actiekaarten en hou ’t bluffen van de tegenstander in de gaten! Het kaartspel UNO lijkt sprekend op ’t kaartspel Pesten. Nu hebben de kaarten alleen cijfers van 0 tot 9 en zijn d’r speciale (pest)kaarten. 

33. Dobble

Er zijn 55 kaarten waarop steeds acht symbolen afgebeeld staan. Jij kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie jij ook speelt, je moet steeds proberen om als eerste ’t identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen. Vervolgens mag jij een kaart nemen, een kaart plaatsen of ’n kaart afleggen volgens de regels van de verschillende mini-spelletjes die jij kan spelen. 

34. Saboteur

In dit Saboteur kaartspel voor 3-10 spelers leggen de spelers met de speelkaarten een mijnenstelsel met gangen aan. De spelers krijgen in ’t geheim een rol toegewezen. De dwergen proberen via de gangen ’n route naar een kaart met een verborgen edelsteen aan te leggen. De saboteurs proberen dit te kunnen verhinderen.

35. IQ Fit

Hou jouw hersens fit met de fantastische IQ-Fit – Reiseditie.
Leg deze mooie 3D-puzzelstukken op het spelbord zodat ’n 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten.
Een super-leuk denkspel met deze 120 opdrachten waarbij jij “diep” moet nadenken om de oplossing te vinden.

populaire bordspellen

36. Escape Room

In deze uitdagende en zenuwslopende 2 Player editie van Escape Room The Game werk jij samen met 1 teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te kunnen vinden. Het is ’n race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. Als jij nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid jezelf dan voor op een compleet nieuwe ervaring!

37. De Crew

De Crew is een coöperatief kaartspel waarin jullie samen proberen in 50 verschillende missies het heelal te doorkruisen. Daarin slagen jullie alleen als iedereen goed oplet en ook samenwerkt. Eén foute kaart kan einde missie betekenen. Bovendien zijn jullie communicatiemogelijkheden in deze ruimte zeer beperkt.

Crew

38. Exploding kittens

Exploding Kittens is ’n fantastisch kaartspel voor mensen die van de katten, explosies, laserstralen en ook soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is ’n variant van Russisch roulette, maar dan met deze exploderende kittens. Jij neemt kaarten van de stapel totdat jij één van de gevreesde exploderende kittens trekt. 

exloding kittens

39. Biggen

Naast ’t gooien met varkentjes, kun jij ook punten verdienen door de uitkomst van de worp van jouw tegenstanders te voorspellen. Raad jij ’t juiste aantal? Dan verdien je natuurlijk punten. Maar, jij verliest juist punten als je ’t verkeerd hebt. Wie als eerste 100 punten bij elkaar gooit, wint. 

40. Black stories

Deze vijftig Black Stories met 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en ’n dodelijke maaltijd. Hoe is dat dan allemaal gebeurd? Black Stories z’n macabere verhalen waarin ’t doel is om, na een korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit gebeurd is.

black stories

41. Valse Motten

Kaartspel van de kinderen van topauteurs Inka en Markus Brand. Won in 2012 de Kinderspel van het Jaar-verkiezing in Duitsland. Eindelijk een spel waarin je mag, nee moet, valsspelen om te winnen. De spelers leggen kaarten volgens bepaalde spelregels af, maar proberen door vals te spelen sneller van hun kaarten af te komen. Eén van de spelers is echter de bewakingskever.

valse motten

42. Perudo

Perudo is ’n verrassend, eenvoudig en snel blufspel vol spanning. Schud de dobbelstenen in jouw beker, draai hem om op tafel, gluur naar jouw eigen score en gok hoeveel dobbelstenen van ’n bepaald getal minimaal op tafel liggen. Ben je de grootste bluffer? Perudo win je door ’t beste te bluffen en door goed te gokken wat de andere spelers hebben gegooid. 

43. Take 5

Bordspellen 2 personen vinden? Het spel bevat 104 kaartjes met verschillende waarden en strafpunten. Iedere speler krijgt er 10 en er liggen 4 kaarten open op de tafel. Elke ronde kiest iedereen ’n kaart uit zijn hand en legt deze gedekt voor zich neer. 

Top bordspellen 2 personen

44. Ligretto

In ’t superpopulaire kaartspel Ligretto proberen de spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af te komen. Een razendsnel spel, waarbij de snelheid, goede combinaties en snelle reactie van enorm groot belang zijn! Iedereen speelt tegelijk, waardoor deze hilarische situaties ontstaan. Het basisspel Ligretto Blauw is geschikt voor 2 tot wel 4 spelers.

ligretto

45. Jenga

Bordspellen 2 personen vinden? Bouw deze toren. Leg drie blokken per laag, elke volgende laag haaks op z’n vorige. Gebruik zo nodig ook de stapelhoes. Haal met één hand een blok uit de toren, op ’n willekeurig plek onder de bovenste complete laag. Jij mag de blokken aanraken om een losse te vinden. Leg ’t blok bovenop de toren.

46. Rubiks Cube

Al meer dan 30 jaar de bestverkopende puzzel aller tijden: deze originele Rubik’s Cube! Uitdaging en frustratie liggen dicht tegen elkander bij het oplossen van de Rubik’s Kubus 3×3: er zijn miljarden combinaties, maar d’r is slechts één oplossing

47. Squirrels go Nuts

Verschuif deze eekhoorns en verstop de nootjes. De winter komt er aan. Kan jij de eekhoorns helpen om hun wintervoorraad onder de grond te verstoppen? “Squirrels Go Nuts” is ’n schuifpuzzel van Smart Games met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

48. Exploding Kittens

Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spelletje bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar ’t artwork op elke kaart is vervangen door expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor dit standaard Exploding Kittens spel. 

leukste reisspellen 2021

49. Lama

Bordspellen 2 personen vinden? Vlot kaartspel Het motto van L.A.M.A. is: Leg Alle Minpunten Af. Elke beurt probeer je kaarten af te leggen, anders krijg je er minpunten voor. Kun je niets afleggen, dan beslis je om te passen of een (hopelijk goede) kaart te trekken. Je krijgt minpunten in de vorm van deze fiches. Bordspellen voor kinderen vinden? Check dit artikel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo