3d puzzel voor volwassenen

3d puzzel voor volwassenen vinden? Check dit artikel om te vinden wat de leukste 3d puzzels zijn voor ouderen. Van een eiffeltoren tot aan een volkswagen bus of van een vuurtoren tot aan de wereldbol. Er is voor ieder wat wils op het gebied van de 3d puzzels.

1. Eiffeltower 3D

De Eiffeltoren Night Edition is een mooie 3D puzzel van Ravensburger.
Bouw van stevige kunststof puzzelstukjes een indrukwekkend model van deze Eiffeltoren bij nacht en laat deze door middel van LEDs stralen. U kunt kiezen tussen een bijzonder zachte verlichting die lijkt op dit origineel of de variant met wisselende kleuren.

3d puzzle

3D puzzel voor volwassenen

2. Toren van Pisa

De meeste bezoekers bezichtigen de scheve toren van Pisa overdag, maar bij de schemering is hij pas echt schitterend: sfeervol verlicht, wordt dit ca. 55 m hoge bouwwerk in de prachtige ambiance van de Piazza dei Miracoli na het invallen van deze duisternis een enorm romantische highlight. 

3. Volkswagen bus

3D puzzel voor volwassenen vinden? De Volkswagen T1 is sinds de eerste versie uit 1950 een waar icoon: een voertuig voor avonturiers en de onverschrokken wereldreizigers. In de mooiste, meest afgelegen en daarbij opwindende plaatsen ter wereld werd er in deze bus rondgereden. 

3d puzzel

4. Vuurtoren

Beleef iets unieks door deze mooie maritieme vuurtoren van Ravensburger te bouwen. De perfect passende kunststof onderdelen zorgen er daarbij voor een uitstekende stabiliteit zonder te hoeven lijmen. Een echte highlight wordt het bouwwerk in ’t donker, als twee pulserende LEDs het licht van de vuurtoren wil laten schijnen.

3d puzzel

5. Wereldbol

De stevige plastic stukjes passen exact in elkaar. Zo bouw jij vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes de unieke Ravensburger XXL Puzzel Kinderglobe, zonder lijm te gaan gebruiken! Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! 

wereldbol

6. 3D Bol

Deze puzzel geeft een uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw je vanuit gebogen stukjes de unieke afbeelding van Paw Patrol, zonder lijm te gebruiken!

3d bol puzzel

7. Delfsblauw windmolen

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkander en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op je dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. 

8. De Utrechtse Dom

3D puzzel voor volwassenen vinden? Dit is een 3D puzzel van de alom bekende Utrechtse Dom. De puzzel bevat precies 140 stukjes. Het is een bijzonder bouwwerk om te puzzelen. Daarnaast ook leuk om thuis neer te zetten.

3D puzzel voor volwassenen 2022

9. Busje

3D puzzel van deze Knight Bus is ook wel beter bekend van Harry Potter en bevat  ook 280 stukjes. Afmeting zijn 26 bij 7 bij 19 cm. Hiermee puzzel jij een stevig 3D model van de Knight Bus, ook wel bekend als deze Collectebus.

10. 3D Lamborghini

Met 108 stevige kunststof puzzelstukjes van Ravensburger ontstaat een mooie Lamborghini Huracán EVO!
Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! 

3d puzzel voor volwassenen

11. 3D Zonnestelsel

Met deze 3D-puzzel ‘zonnestelsel’ worden onze acht planeten voor iedereen een tastbare belevenis. De uitgebreide uitvoering met acht puzzelballen en accessoires nodigt uit om te puzzelen, je te verwonderen, te leren en ook te decoreren.

3d puzzel voor volwassenen

12. Vrijheidsbeeld

Maak van stevige kunststof puzzelstukjes een fascinerend model van het Vrijheidsbeeld bij nacht en laat deze door middel van LED verlichting stralen.

Je kan kiezen tussen een zachte witte verlichting of de variant met de wisselende kleuren.

vrijheidsbeeld

13. Big Ben

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van de Ravensburger! Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! Deze stevige plastic stukjes passen precies in elkaar.

big ben

14. Frozen Puzzle

3D puzzel voor volwassenen vinden? Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw je vanuit gebogen stukjes deze unieke afbeelding van Disney Frozen 2, zonder lijm te gaan gebruiken!

frozen puzzle

3D puzzel voor volwassenen

15. Stadion Real Madrid

Breng ’t stadion van jouw favoriete club tot leven in 3D! Voor het bouwen van deze spectaculaire maquette zijn d’r geen gereedschappen en/of lijm nodig.
Jij hebt minimum 120 minuten nodig voor het bouwen. Dit is dus een ideale bezigheid voor de gehele familie of met vrienden.

3d puzzel voor volwassenen

16. Jurassic World Puzzle

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw jij vanuit gebogen stukjes de unieke afbeelding van Jurrassic World, zonder enige lijm te gebruiken!

17. Sneaker puzzel

Dit is gewoon uniek! Met wel 108 stevige kunststof puzzelstukjes ontstaat een sneaker met een cool design – de perfecte decoratie voor op je kamer! Handig: na het puzzelplezier kan deze sneaker gebruikt worden als praktische opbergplaats. Zo kun jij alle dingen opbergen die je liever niet laat rondslingeren!

pennenbak puzzel

18. Eiffeltoren puzzle liefde

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn deze 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze wel een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Beste 3d puzzel voor volwassenen vinden? 

eiffeltower puzzle

3D puzzel voor volwassenen in 2022

19. Disney Castle

Gewoon kasteel is gewoon uniek! Beleef dit bijzondere gevoel van puzzelen én bouwen tegelijk en maar een indrukwekkend model van dit kasteel met de meest geliefde Disney figuren. Innovatieve kunststof puzzelstukjes met deze easyclick technologie en speciale, unieke hoekstukverbindingen zorgen voor ’n perfecte stevigheid- zonder lijmen!

20. Opera House

Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat jij van de Wrebbit 3D puzzel houden. De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe deze puzzel in elkaar gezet moet worden. De meeste uiteenlopende puzzels zijn d’r te maken van gebouwen tot aangezichten. De puzzel bestaat uit stukjes van foam welke heel eenvoudig zijn te hanteren.

Opera house

21. Hartendoos paarden

Deze hartendoos is echt iets voor meisjes! Met 54 kunststof puzzelstukjes maak jij een prachtig stevig hartendoosje met een gaaf Paarden design, dat elke meisjeskamer een coole look geeft. Gewoon puzzelen, accessoires aanbrengen en klaar is dit doosje. Door het scharnier kun jij het doosje heel makkelijk open en dicht doen. Perfect voor al jouw mooie spulletjes!

hartendoos paarden

22. Stamford Bridge

Deze puzzel brengt niet slechts heel veel plezier met zich mee, maar stimuleert ook de motoriek van de kinderen. Lukt ’t jou om de olifant compleet te maken?
Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 18+ maanden. Gemaakt van duurzaam hout en veilig om mee te gaan spelen voor de allerkleinsten. 

23. Taj Mahal

Als u een uitdagende puzzel wilt met een geweldig eindresultaat dan gaat u van de Wrebbit 3D puzzel houden.
De puzzel bevat een gedetailleerde beschrijving hoe de puzzel in elkaar gezet moet worden.

taj mahal

3D puzzel volwassenen

24. Metal Harry Potter train

De Harry Potter Hogwards Express bestaat uit twee volledig dunne metalen platen. Knip of draai hier eerst al de voorgesneden onderdelen uit. Plooi de onderdelen in de juiste vorm en zet twee stukjes aan elkander door lipjes of pinnetjes door ’n gleufje te schuiven.  Goedkope puzzels vinden? Check dit artikel.

25. Towerbridge

Beste 3d puzzel voor volwassenen vinden?Met deze 3D puzzel van Ravensburger bouw jij de Tower Bridge na. De 3D puzzel is zeer gedetailleerd. Deze bestaat uit 216 stukjes en is geschikt voor kids vanaf 12 jaar. Liever een puzzel voor ouderen vinden? Check dit artikel.

26. 3d pokemon puzzle

Uniek 3 dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D puzzels van Ravensburger! De stevige plastic stukjes passen precies in elkander. Zo bouw je vanuit 72 gebogen stukjes de unieke afbeelding van Pokémon, ook zonder lijm te gebruiken!

3d puzzle pokemon

27. Harry Potter zwijnstein

Het Harry Potter Zweinstein Kasteel is ’n 3D puzzel van Ravensburger met 540 stukjes.
Bouw vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes ’n uniek model van de Zweinsteintoverschool, zonder de lijm te gebruiken!

harry potter zwijnstijn

3d puzzel voor volwassenen

28. 3D Puzzle

De Ravensburger Sneaker Grafitti Print is gewoon uniek! Met 108 stevige kunststof puzzelstukjes ontstaat ’n sneaker met een cool design – de perfecte decoratie voor je kamer! Handig: na ’t puzzelplezier kan de sneaker gebruikt worden als een praktische opbergplaats. 

puzzle schoen

29. The burrow

Wrebbit is een 3D Puzzel – Harry Potter The Burrow met 415 stukjes.

30. Rijksmuseum

3d puzzel voor volwassenen vinden? 3D puzzel van het Rijksmuseum in Amsterdam, 134 stukjes. Afmeting is 46 x 30 x 20 cm.
 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo