Grappige Puzzel

Grappige puzzel vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de allerleukste legpuzzel met humor is. Met deze puzzels heb je dagenlang plezier, en kom je allerlei grappige kleine elementen tegen.

1. Dierentuin

Een Jan van Haasteren Dierentuin Puzzel vol met deze komische situaties van de bekende tekenaar Jan van Haasteren. De puzzel bestaat uit wel zo’n 1000 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

puzzel volwassenen 1000 stukjes

2. Puzzel kampioenschap

Totale chaos tijdens ’t NK Puzzelen van Jan van Haasteren. Op deze legpuzzel met 1000 Stukjes van Jan van Haasteren gaat er d’r van van alles mis! Tijdens het puzzelen van Jan van Haasteren NK Puzzelen kom jij steeds meer grappige details en ook taferelen tegen. Jan van Haasteren heeft ook deze keer weer laten zien dat humor op ’n prachtige manier kan worden verwerkt in een legpuzzel.

3. Darts puzzel

Grappige puzzel vinden? Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met allerlei kleuren en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. 

puzzel volwassen 1000 stukjes

4. Kamperen in het bos

Jan van Haasteren Kamperen in ’t Bos met 2000 Stukjes is een van de allernieuwe puzzels van Jan van Haasteren. Tijdens het kamperen verloopt niet alles even helemaal soepel zoals het moet. Kamperen in het Bos van Jan van Haasteren is een puzzel met 2000 stukjes voor deze echte Jan van Haasteren fans! Zodra je Jan van Haasteren Kamperen in ’t Bos met 2000 Stukjes begint te puzzelen stuit je op het ene na ’t andere hilarische tafereel.

jan van haasteren

5. Kerstmis puzzel

De Jan van Haasteren Kerstmis puzzel van 1000 stukjes laat blijken dat alles rond de Kerst altijd ’n beetje chaotisch verloopt. Gehaaste mensen, overal heb je kerstbomen, kerstmannen, cadeautjes en ’t sneeuwlandschap zorgen voor een druk kersttafereel in de stad.

puzzel volwassenen 1000 stukjes

6. Koningsdag puzzel

Met deze puzzel Koningsdag van Jan van Haasteren beleef jij een hele bijzondere feestdag! Er gebeurt van alles tijdens de Koningsdag en de oranje menigte feest er dan ook op los. Een Koningsdag die je niet snel zult vergeten! Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. 

koningsdag puzzel

Grappige puzzel

7. Popfestival

Jan van Haasteren brengt ’t popfestival naar je toe! Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur ook details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die jij steeds weer verrassen en daarbij laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in iedere puzzel direct naar de haaienvin.

8. Pinguin

Grappige puzzels vinden? De Jan van Haasteren familie is op een expeditie naar de Zuidpool! Het land van sneeuw, vrieskou en ook verschillende penguins. Ze hebben elk zo hun eigen manier gevonden om de barre toestanden te overleven. Of valt het allemaal wel mee

festival

9. Acrobaten circus

Jan van Haasteren Acrobaten Circus met deze 1000 Stukjes is een van de allernieuwe puzzels van Jan van Haasteren. In dit Acrobaten Circus verloopt niet alles altijd even soepel. Acrobaten Circus van Jan van Haasteren is ’n puzzel met 1000 stukjes voor je echte Jan van Haasteren fans!

legpuzzel volwassenen 1000 stukjes

10. Rondje Texel

Een schitterende Jan van Haasteren puzzel van ’t Nederlandse eiland Texel met 1000 stukjes. Deze puzzel Rondje Texel laat vele bezienswaardigheden van Texel zien op ’n komische manier. Het puzzelen van deze editie is daarom ook wel harstikke leuk als jij deze plekken herkent. Let op het is harstikke druk op Texel, dus hopelijk lukt ’t jou om alle figuurtjes een plekje te geven.

Grappige puzzels

11. Nijntje 65 jaar

Grappige puzzels vinden? De Jan van Haasteren Hoera! Nijntje 65 Jaar Legpuzzel 1000 Stukjes is speciaal gemaakt voor het 65 jarig bestaan van Nijntje. Vier deze verjaardag van Nijntje mee met een speciale legpuzzel. Ook in deze Jan van Haasteren Puzzel gaat weer een hoop mis, ballonnen die niet opstijgen en mensen die vastzitten in bomen.

Nijntje 65 jaar

12. Vrouwenvoetbal

Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en ook details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die jou steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen deze specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in elke puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, deze handjes, het kunstgebit en ook Jan’s zelfportret. 

vrouwenvoetbal puzzel

13. Dierentuin

Grappige puzzel vinden? Een Jan van Haasteren Dierentuin – Puzzel vol met verschillende komische situaties van de bekende tekenaar Jan van Haasteren. Deze puzzel bestaat uit wel 1000 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaren oud.

14. Boerderij bezoek

Deze puzzel van 1000 stukjes geeft op ’n humoristische manier weer hoe het er aan toe gaat op ’n boerderij. Deze puzzel is getekend door deze beroemde Jan van Haasteren, die al jarenlang exclusief voor Jumbo humoristische puzzels tekent. De doorgewinterde fan zoekt in iedere puzzel direct naar de haaienvin, dit is hét handelsmerk van Jan.

15. Rariteitenkabinet

Grappige puzzels vinden? Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met vele kleuren en details. Jan van Haasteren tekent al enorm veel decennia lang humoristische platen die jou steeds weer zullen verrassen en laten lachen. De echte fans kennen deze specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in iedere puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, ’t kunstgebit en Jan’s zelfportret. 

rariteitenkabinet

Grappige legpuzzel

16. Tuincentrum

De Jan van Haasteren Het Tuincentrum Puzzel 1000 Stukjes is weer hilarisch. Er gebeurt van alles in ’t Tuincentrum van Jan van Haasteren. Een kleurrijke plaat waarbij Jan van Haasteren wederom laat zien dat humor op een enorm geweldige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met heel veel kleur en details.

17. Vrijdag de 13e puzzel

Geloof het of niet maar op Vrijdag de 13e van Jan van Haasteren gaat echt alles mis! Het is complete chaos op straat, in de gracht en zelfs in de lucht. Het ene tafareel is nog hilarischer dan de andere. Hoe kan het ook anders dan op Vrijdag de 13e!? Een kleurrijke plaat waarbij Jan van Haasteren wederom laat zien dat humor op een geweldige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Leukste kaartspellen 2022 vinden? Check dit artikel.

legpuzzel volwassenen 1000 stukjes

18. Autosloperij

Jan van Haasteren in de autospuiterij is ’n Puzzel met 500 stukjes. Jan van Haasteren  tekent al tientallen jaren grappige platen exclusief voor de Jumbo puzzels. De doorgewinterde fan zoekt in iedere nieuwe puzzel direct naar het handelsmerk van Jan: de haaienvin. In nagenoeg elke plaat duikt deze wel een of meerdere malen op. 

legpuzzel volwassenen 1000 stukjes

19. Bloemencorso

Zodra jij begint met puzzelen stuit je op het ene na het andere hilarische tafereel. Jan van Haasteren heeft ook deze keer weer laten zien dat humor op ’n prachtige manier kan worden verwerkt in een puzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn de puzzels met heel veel kleur en de details. Leukste bordspellen 2021 vinden? Check dit.

20. Popfestival

Legpuzzel humor vinden? Jan van Haasteren brengt ’t popfestival naar je toe! Jan van Haasteren puzzels zijn bij uitstek puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al verschillende decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en ook laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in ieder puzzel direct naar de haaienvin, de Sinterklaas, de handjes, ’t kunstgebit en ook Jan’s zelfportret. Beste fantasy bordspellen vinden? Check dit.

popfestival

21. Wasgij Alzheimer

Het is gezond om jouw hersenen te blijven uitdagen. Puzzelen houdt je brein fit en traint je geheugen. Een Wasgij Puzzel is ook extra uitdagend; met dit unieke concept puzzel jij niet wat je ziet op de doos maar gebruik je verbeeldingskracht om de toekomst te gaan puzzelen! 

wasgij alzheimer

22. Leven in de brouwerij

Bij de rondleiding in de brouwerij heeft de gids de grootste moeite om iedereen in het gareel te houden, vooral de dames van het vrijgezellenfeestje, die iets te diep in de gratis glaasjes hebben gekeken! Op de bordjes staat duidelijk ‘niet aanraken’, maar zullen de bezoekers hun handjes inderdaad weten thuis te houden?

leven in de brouwerij

23. Christmas Gift

Legpuzzels van Jan van Haasteren kopen, staat zeker garant voor veel plezier. De tekeningen staan ook vol met grappige elementen. Niet gek dat de kunstenaar Jan van Haasteren, deze favoriete tekenaar is van vele puzzelfans! 

christmas gift

24. Wasgij 16

Even onbezorgd spelen en tot rust kunnen komen, dat wil jij toch ook? Wasgij is er van overtuigd dat spelende mensen gelukkige mensen zijn en heeft daarom ook unieke puzzels voor volwassenen gecreëerd. Er zijn drie verschillende concepten in deze Wasgij-reeks, met één overeenkomst.

25. Het ontbrekende stukje

Grappige puzzel vinden? Het gebeurt (helaas) iedereen wel eens een keer; ben je bijna klaar met de puzzel, ontbreekt er ’n stukje… Woonkamers worden overhoop gehaald, stofzuigers geleegd, huisdieren worden als schuldige aangewezen en familieleden worden bij deze zoektocht betrokken.

het ontbrekende stukje

Wil jij grote puzzels of speciale puzzels vinden? Klik dan op de bijbehorende links.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo