Kaartspellen voor 2

Kaartspellen voor 2 vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de beste kaartspellen voor 2 zijn. Sommige kaartspellen zijn wat spannender dan anderen maar over het algemeen kun jij met deze kaartspellen heel de middag plezier beleven.

1. Saboteur

In dit Saboteur kaartspel voor 3-10 spelers leggen deze spelers met speelkaarten ’n mijnenstelsel met gangen aan. De spelers krijgen in het geheim ’n rol toegewezen. De dwergen proberen via deze gangen een route naar ’n kaart met een verborgen edelsteen aan te gaan leggen. De saboteurs proberen dit dan weer te verhinderen. Afhankelijk van jouw rol verdien jij winstpunten (goudklompjes) met succes of ’n mislukking. 

2. Dobble 

Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld zullen staan. Je kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie jij ook speelt, je moet steeds proberen om als eerste dit identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te gaan benoemen. Vervolgens mag jij een kaart nemen.

dobble spel

Kaartspellen voor 2

3. Skipbo jr.

Het geliefde spel Skip-Bo Junior is speciaal voor deze junioren. Skip-Bo Junior is ’n eenvoudig te leren, snel kaartspeel voor groot en ook klein. Deze kaarten moeten in deze juiste volgorde weggelegd worden. Wie als eerste al z’n kaarten weg heeft gespeeld heeft ook gewonnen. De Junior versie heeft leuke afbeeldingen van de dieren.

skipbo junior

4. Uno

Het doel van het spel? Troef de eerder gespeelde kaart met ’n kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let goed op deze actiekaarten en hou het bluffen van deze tegenstander in de gaten!Het kaartspel UNO lijkt sprekend op ’t kaartspel Pesten. Nu hebben de kaarten alleen cijfers van 0 tot 9 en zijn d’r speciale pestkaarten. Kaartspellen voor 2 vind je hier makkelijk.

populairste bordspellen

5. Beverbende

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Jij hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar jij mag er maar twee bekijken. Als jij dan aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun jij de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op deze kaarten van de andere spelers. Als je de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

beverbende

6. Ligretto

In ’t superpopulaire kaartspel Ligretto proberen de spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af te gaan komen. Een razendsnel spel, waarbij snelheid, goede combinaties en ook snelle reactie van groot belang zijn! Iedereen speelt dan tegelijk, waardoor vaak hilarische situaties ontstaan. Het basisspel Ligretto Blauw is geschikt voor 2 tot aan 4 spelers.

7. Weerwolven van Wakkerdam

Kaartspellen voor 2 vinden? Weerwolven van Wakkerdam is ’n partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in het midden. Het is echter nogal onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze d’r in om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis de onschuldige dorpsgenoten? 

weerwolven van wakkerdam

8. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is ’n hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op jouw ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Wat is erger? “Jouw vader in z’n nakie zien” of “elke nacht in je bed plassen”?

Kaartspellen voor 2

9. De grote dalmuti

Kaartspellen voor 2 vinden? Het leven is nooit helemaal eerlijk … en dat geldt dan ook voor De Grote Dalmuti! In de ene beurt kun jij koning zijn, in de volgende weer zeker een bediende. Strijd voor de hoogste sociale klasse en kroon jezelf tot De Grote Dalmuti! 

Leukste kaartspellen 2021

10. De Crew

De Crew is ’n coöperatief kaartspel waarin jullie samen proberen in 50 verscheidene missies het heelal te doorkruisen. Daarin slagen jullie alleen als iedereen goed oplet en daarnaast ook samenwerkt. Eén foute kaart kan einde van de missie betekenen. Bovendien zijn jullie communicatiemogelijkheden in deze ruimte zeer beperkt.

de crew

11. The Mind

The Mind is meer dan ’n spel. Het is een experiment, ’n beleving, een eenvoudige, maar zeer bijzondere team-ervaring. Als jij ’t laatste level weet te voltooien, zullen jullie op ’n roze wolk zweven. Jij mag niets bespreken met elkander en op geen enkele wijze informatie met elkaar uitwisselen.

leukste bordspellen 2021

12. Take 5

Het spel bevat 104 kaarten met verscheidene waarden en strafpunten. Iedere speler krijgt d’r 10 en er liggen 4 kaarten open op de tafel. Elke ronde kiest iedereen ’n kaart uit zijn hand en legt deze dan gedekt voor zich neer. De spelers draaien hun kaart tegelijk om en leggen dan hun kaart aan de op tafel liggende kaarten aan, waarbij de speler met de laagste kaart begint, enzovoort. 

13. Set

Er liggen 12 kaarten met de gekleurde symbolen op tafel. De symbolen hebben vier eigenschappen in drie variaties: de kleur, een hoeveelheid, een vulling en ’n vorm. Alle spelers zoeken nu tegelijkertijd naar ’n set. Een set bestaat uit drie kaarten, waarvan de variatie van deze eigenschappen volledig gelijk is of helemaal verschillend.

set

14. LAMA kaartspel

Vlot kaartspel met ’t motto van L.A.M.A. is: Leg Al de Minpunten Af. Elke beurt probeer jij kaarten af te leggen, anders krijg je er minpunten voor. Kun jij niets gaan afleggen, dan beslis je om te passen of ’n (hopelijk goede) kaart te trekken. Je krijgt minpunten in de vorm van de fiches. Lukt het jou om al je kaarten kwijt te raken, dan mag jij een fiche teruggeven.

Kaartspellen voor 2

15. Boonanza

Hak, ik heb jou! Boonanza. De boon is ’n eigenzinnig gewas, en gedijt uitsluitend in gezelschap van z’n soortgenoten. Bonenkwekers moeten hier rekening mee houden en investeren bij voorkeur in maximaal twee of zo’n drie soorten. Gelukkig kunnen ze deze overtollige bonen aan de collega’s gaan verhandelen. Welke bonen zijn ’t schaarst en het lucratiefst? 

16. Koehandel

Éénmaal… andermaal… en het is verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van deze prijskoe Bertha of één van de andere dieren? Menige doortrapte koehandel loopt helemaal uit de hand. Maar wie heeft nu eigenlijk wie te moeten gaan pakken? Alleen wie met boerenverstand biedt en listiger is dan de rest krijgen deze lucratiefste dieren in handen en wint koehandel van de Ravensburger!

koehandel

17. Lost Cities

Bluf- en planningsspel voor zo’n 2 spelers. Je bouwt expedities in 5 verscheidene kleuren door kaarten van laag naar hoog neer te leggen. In jouw beurt leg jij een handkaart in een expeditie of op een aflegstapel. Jij kunt kaarten die de andere speler nodig heeft vasthouden om ‘m dwars te zitten, maar daardoor heb jij wel minder plaats voor je eigen kaarten.

leukste kaartspellen 2021

Kaartspellen voor twee

18. Cards against humanity

Cards Against Humanity is the party game for the horrible people. Unlike most of the party games you’ve ever played  before, Cards Against Humanity is as despicable and also awkward as you and your friends.

19. Exploding Kittens

Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar het artwork op iedere kaart is vervangen door expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor ’t standaard Exploding Kittens spel. Deze editie kan stand-alone gespeeld worden of kan ook gecombineerd worden met ’t originele Nederlandstalige basisspel voor het spel met maximaal 9 spelers.

beste kaartspellen 2021

20. Openhartig daten

In de ‘Openhartig’-collectie van OpenUp! Dit iss er nu ook. Openhartig Dating met meer dan wel 100 afwisselende en verrassende vragen om elkaar op ’n leuke manier beter te leren kennen. Of jij nu voor het allereerst een date hebt of hiermee al wat meer ervaren bent: daten blijft spannend!  Liever goedkope bordspellen vinden? Check dit artikel.

openhartig daten

21. Paw Patrol

Paw Patrol 3-in-1 bevat drie verschillende vrolijke spellen in 1 doos! In deze doos vind jij 3 klassieke spellen: Lotto, Domino en Memo. Verzamel deze kaarten op je afbeeldingskaart (Lotto), maak een ketting van deze plaatjes (Domino) en verzamel de paren (Memo). Urenlang speelplezier voor je kinderen!

22. Jatten

Het spel waarin jij moet jatten! In Jatten steel jij kaarten van elkaar om je eigen verzameling te bouwen, en als je eenmaal begint te stelen van ook andermans goederen, is ’t moeilijk om te stoppen – maar wie te veel wil, zal met z’n lege handen naar huis gaan! Als jij aan de beurt bent, speel je een kaart uit je hand in jouw verzameling en mag jij een kaartinval doen.

leukste bordspellen 2021

Kaartspellen voor twee personen

23. Halli Galli

Kaartspellen voor 2 vinden? Iedere speler krijgt ’n gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meerdere vruchten. Om beurten draait iedere speler ’n kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder en omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaartje zichtbaar. Bordspellen voor volwassenen? Check dit artikel.

Leukste bordspellen 2021

24. Imploding kittens

Imploding Kittens is de eerste uitbreiding voor ’t prijswinnende kaartspel Exploding Kittens, dat wordt gezien als één van de beste kaartspellen. Het spel is slechts speelbaar wanneer jij het kaartspel Exploding Kittens in bezit hebt. Reisspellen top 10 vinden? Bekijk dit artikel.

imploding kittens

25. Party or Naughty

Pak pen en papier en noteer al de namen/teams. Maak ’n stapel van party kaarten en naughty kaarten. Er wordt om de beurt een kaart getrokken. De speler die deze kaart trekt leest de opdracht voor. Wanneer deze opdracht is volbracht krijgen de speler(s) het bijbehorende aantal punten achter zijn naam/team. Beste reisspellen 2021 vinden? Check dit.

party or naughty

26. Skip-Bo

Skip-Bo is ’t tijdloze kaartspel voor het hele gezin van de makers van UNO! Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten in deze volgorde van 1 tot en met wel 12 te maken.

skip-bo regulier

27. Extreme Uno

Deze versie van de UNO Attack-lanceerder zorgt voor actie, spanning en verbazing met zijn strakke look, coole geluiden en de kaarten die hoog de lucht in worden geschoten. Licht en geluid wordt naarmate ’t spel vordert heftiger voor extra spanning!

extreme uno

28. Uno Jr.

Dit vereenvoudigde UNO kaartspel voor de jongere spelers bevat verschillende spelniveaus, zodat het spel met de kinderen kan meegroeien. Op deze kaarten van 0 tot en met 8 staan snoezige afbeeldingen van de dieren uit de dierentuin.

uno junior

29. Uno Super Mario

Doe samen met Mario, Luigi en al de vrienden een speciaal spelletje UNO! Dit is het klassieke UNO spel waar je dol op bent, maar nu met ’n speciale Mario Super Star-kaart die jouw onoverwinnelijk maakt! 

30. Time to get drunk

Kaartspellen voor 2 vinden? Hét drankspel van 2021 met meer dan 450 grappige kaartjes! Deze leukste opdrachten, meest gênante verhalen en bovenal: heel veel shotjes! Nodig jouw vrienden uit, leg de drank koud, en geniet van een geweldige avond!

time to get drunk

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo