Escape Room Spellen voor Thuis

Escape room spellen voor thuis vinden? Wil jij eens escape room spellen voor thuis doen in je woonkamer? Voor iedereen die fan is van deze categorie bordspellen, maken we nu een lijst met alle mogelijke opties. Je vindt hier allerlei leuke mogelijkheden om samen met familie of vrienden een fascinerend avontuur aan te gaan.

1.  Secret of the scientist

In deze perfecte kruising tussen een Escape Room en ’n legpuzzel verken je een mysterieus huis en ontdek je stukje voor stukje de geheimen die ’t bevat. Speel het spel op je gemak in Puzzel Modus of zet de timer aan en probeer de beste score te halen in de Escape Room Modus. 

secret of the scientist bordspel

2. Escape your house

Ga de uitdaging aan in 6 spannende en unieke missies! In iedere missie heb je 15 minuten om uit je huis te ontsnappen. Werk samen om deze puzzels op te lossen die in het hele huis zijn achtergelaten, zodat jullie uiteindelijk de ‘Meestersleutel’ voor ’t ‘Super Slot’ kunnen vinden!

3. Escape room the game

Voel de spanning van ’n Escape Room in je eigen huiskamer! In deze allereerste familie editie (10+) van Escape Room The Game moet jij samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Deze Jumanji editie bevat 3 spannende avonturen geheel passend in ’t Jumanji thema. Het spel is volledig Nederlandstalig.

escape room spel

4. Escape Room 2

Escape room spellen voor thuis vinden? kBen jij al bekend met Escape Room The Game? Voel dan opnieuw de spanning van een Escape Room in jouw eigen huiskamer met de 4 nieuwe avonturen van Escape Room The Game 2.

escape room 2

5. Escape Room startersset

Voel de spanning en beleef nu ’t mysterie van een escape room als spel, gewoon bij je thuis!

In dit uitdagende en onvoorspelbare bordspel los jij samen ’n mysterie op door te zoeken naar verborgen aanwijzingen en ’t oplossen van raadsels.

escape room basisspel

6. Escape room family

Voel de spanning van ’n Escape Room in je eigen huiskamer! In deze uitdagende familie editie van Escape Room The Game moet jij samenwerken om puzzels op te lossen en ook verborgen aanwijzingen te vinden.

escape room family

Escape room spellen voor thuis

7. Escape room family

Voel de spanning van ’n Escape Room in je eigen huiskamer! In deze allereerste familie editie (10+) van Escape Room The Game moet jij samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Deze Jumanji editie bevat 3 spannende avonturen geheel passend in ’t Jumanji thema.

escape room family

8. Escape room horror

Ervaar deze spanning van een echte Escape Room, gewoon bij je thuis. In deze uitdagende en zenuwslopende horror editie voor twee spelers van ’t wereldberoemde Escape Room The Game werk jij samen met je teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden.

9. Escape room Alcatraz

Je bent opgesloten in de meest beruchte gevangenis ter wereld, Alcatraz! Door puzzels op te lossen probeer jij te ontsnappen. Tijdens je speurtocht moet je keuzes maken. Help jij de andere gevangenen of zijn die niet te vertrouwen? 

10. Escape room diefstal in Venetië

Kaartspel gebaseerd op escape rooms In dit coöperatieve kaartspel moet jij een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat jij hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het jou om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te voeren? 

diefstal in venetie spel

11. Tomb Robbers

Escape room spellen voor thuis vinden? Uitbreiding voor Escape Room The Game. Een antieke kaart leidt jullie rechtstreeks naar deze piramide met de legendarische graftombe van Osiris. Na weken graven stuiten jullie op deze gigantische toegangspoort van de piramide. 

escape room thomb robbers spel

12. Escape room pocket

Het Lot van Londen Kaartspel gebaseerd op escape rooms in dit coöperatieve kaartspel moet jij ’n belangrijke missie volbrengen. Het enige dat je hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en de voorwerpen. Lukt ’t je om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te kunnen voeren?

13. Escape room 2 spelers

In deze uitdagende en zenuwslopende 2 Player editie van Escape Room The Game werk jij samen met 1 teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen om aanwijzingen te kunnen vinden. Het is ’n race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. Nog meer bordspellen voor 2 vinden? Check dit.

Escape room spellen voor thuis

14. Nightmare horror

Nightmare Horror Adventures is een spannende, meeslepende en avondvullende belevenis vol allerlei verrassingen. In ‘Welcome to Crafton Mansion’ speel je één van de vijf Crafton-kinderen en ga jij in het oude landhuis op zoek naar aanwijzingen over de moord op jullie ouders van 15 jaar geleden.

15. The break in

Uitbreidingsset voor Escape Room The Game. (Let op: basisspel nodig om te spelen!)
Morgen is de opening van de nieuwe tentoonstelling van de beroemde kunstenares Flora Galow, waarin onder andere haar nieuwste meesterwerk te bezichtigen valt.

the break in bordspel

16. Funland

Uitbreidingsset voor Escape Room The Game. Probeer eens te ontsnappen uit dit doodenge park of anders… Het pretpark bevond zich aan de rand van de stad, vlak naast ’t bos. De helft van de attracties was defect en ook de andere helft zou eigenlijk ook buiten gebruik moeten worden gesteld.

17. Mysterie van Eldorado

De zoektocht naar “Eldorado” was ’n mislukking: je bent al lang op zoek naar de legendarische gouden stad in ’t hart van het Amazonegebied, maar zonder succes. Terwijl jij naar huis vliegt, botst het vliegtuig tegen een standbeeld en moet je je parachute gebruiken om jezelf in veiligheid te brengen.

het mysterie van eldorado

18. De tijd vliegt

Kaartspel gebaseerd op escape rooms In ’t coöperatieve kaartspel word jij in een laboratorium opgesloten. Het enige dat jij hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt ’t je om met je teamgenoten op tijd uit het laboratorium te ontsnappen? Meer bordspellen voor een meidenavond vinden?

19. Murder Mystery

Escape room spellen voor thuis vinden? Uitbreidingsset voor Escape Room The Game. Los deze moordzaak op door samen te werken en de dader te vinden…
Allemachtig! Bij ’t betreden van de plaats delict besef jij dat je in een lastige situatie zit. Zeker, jij hebt al heel wat moordzaken opgelost en je laat je niet gauw van de wijs brengen, maar nu heb jij toch wel een heel opmerkelijke zaak onder handen.

murder mysterie spel

20. Escape room dentist

Uitbreiding voor Escape Room The Game. Dr. Siènski, je tandarts, heeft je uitgenodigd voor de halfjaarlijkse controle. Met frisse tegenzin heb je gehoor gegeven aan de oproep en ben je in zijn behandelstoel beland. 

Escape room spellen voor thuis

21. Wild West Express

Uitbreiding voor Escape Room The Game. Jullie ontspannen rit met de Wild West Express wordt abrupt verstoord wanneer deze trein wordt aangevallen door ’n bende bandieten. Jullie proberen ze nog te verjagen, maar zonder succes.

wild west spel

22. Redbeard’s Gold

Uitbreiding voor Escape Room The Game. Je hart bonst in jouw keel als je voor de gesloten deur van de kapiteinshut staat. Redbeard’s kajuit. Niet gedraald nu. Dit is niet ’t moment om over de risico’s en mogelijke consequenties na te denken. Schiet op me de matroos.

redbeard's gold spel

23. Space Station

Uitbreiding voor Escape Room The Game. Wanneer je eindelijk weer bij bewustzijn bent, kijk je recht in de bloeddoorlopen ogen van een levenloze kosmonaut die voorbij zweeft… Het zou ’n routineopdracht worden.

space station

24. Achter het Gordijn

Achter ’t Gordijn is een pocket escape room voor een groep tot 6 spelers (maar is ook solitair te spelen). Een anonieme envelop in jouw postbus bevat gratis kaartjes voor jouw uitverkochte voorstelling van de grote goochelaar Lance Oldman. 

achter het gordijn

25. De grootste escape room at home

T.I.M.E vertelt het verhaal van de tijdreiziger. Elke pagina op de kalender zal gevuld zijn met puzzels die ’t verhaal van tijdreiziger vertellen. Elke maand ontdek je nieuwe werelden en neemt de tijdreiziger jij mee naar memorabele periodes uit onze geschiedenis.

26. Secret agent

escape room spellen voor thuis vinden? Uitbreiding voor Escape Room The Game. Het nieuwe zelfbenoemde land Zekestan houdt de gehele wereld in zijn greep. Hun machtsvertoon en dreigende taal over het geheime wapen is ronduit angstaanjagend. Wil je educatieve spellen vinden? Lees dan meer.

secret agent

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo