Spelletjes voor meidenavond

Spelletjes voor meidenavond vinden? Het is altijd leuk om een drankje te doen op een gezellige meidenavond. Maar om de avond nog toffer en interessanter te maken hebben we een lijst met verschillende bordspellen gemaakt. Bekijk hieronder allerlei opties.

1. Mad Wish Girls

Welkom in de wereld van de MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen zeker ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

2. 30 Seconds

Je speelt in twee teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van je 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie dus raden, des te meer velden jullie op jullie speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in gaan brengen. 

30 seconds partyspel

3. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: ’t is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe je dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

4. Do or Drink

Spelletjes voor meidenavond vinden? Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted thick, rugged cards that stand up to any night of this fun.

5. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink jij. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet je iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek je de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

6. Monopoly

Dit is ’t beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin de spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om deze ultieme rijkdom te gaan behalen. In deze vernieuwde versie van ’t klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan je pionnen familie toegevoegd.

7. De slimste mens ter wereld

De Slimste Mens Ter Wereld! Speel deze populaire TV quiz aan tafel en ontdek wie dan de slimste is. Al de elementen van de tv-quiz vind je terug in dit bordspel. Verdien seconden met deze  3 – 6 – 9 ronde.

8. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te gaan vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt. Meer leuke drankspellen vinden? Check hier.

9. Cluedo

Soms moet jij liegen om de waarheid aan ’t licht te brengen in het Cluedo Leugenaars Editie bordspel waarin spelers aan de hand van de onderzoekskaarten (6 leugenkaarten en ook 6 waarheidskaarten) proberen te achterhalen wie Dr. Black vermoord heeft in zijn herenhuis.

cluedo

10. Bijtende krokodil

Spelletjes voor meidenavond vinden? Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun jij borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

11. Beerpong red and blue cups

Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. Deze bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

12. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij deze uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

13. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het ook niet mee als je steeds ’n shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

14. Let’s get drunk

Spelletjes voor meidenavond vinden? Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij jouw vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat dan iedereen meespelen.

lets get drunk

15. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt zeker niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Jij komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot wel 100. 

shit happens

16. Rummikub

Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op jouw plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben je degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

bekende bordspellen

17. Stef Stuntpiloot

Stef Stuntpiloot is het bekende spel voor jong en voor oud. Hij stunt, stuitert en duikt maar raak. Met Stef Stuntpiloot wordt ’t gegarandeerd ’n hilarische bedoening. Stef vliegt steeds langs het kippenhok. 

stef stuntpiloot

18. Ik heb nog nooit

Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat gekke anekdotes, gênante situaties en ook spannende geheimen zal onthullen over jou en je vrienden. 

ik heb nog nooit

19. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet jouw puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als eerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna geheel leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

20. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor een bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

21. Rad van Shotjes

Spelletjes voor meidenavond vinden? Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De inhoud van het glas is zo ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. Meer drankspellen vinden? Lees dit.

22. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Jij kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

23. Rummikub

Het overbekende familiespel Rummikub nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Ideaal voor de slechtzienden. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en ook tactiek combineert.

24. Monopoly Efteling

In deze betoverende editie van ’t bekende spel Monopoly ontdek jij de Efteling op ’n compleet nieuwe manier. Je bezoekt het park niet, maar wordt misschien wel de allesbepalende directeur van deze Wereld vol met Wonderen!

Meer versies van monopoly vinden? Check dit artikel voor alle versies.

monopoly

25. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op elke zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

26. Catan

Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu dan ook miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je jezelf nog meer inleven in de wereld van Catan. Drankspel voor thuis te vinden? Lees dan hier meer.

27. Azul

In ’t tactische bordspel Azul moet jij voor de Portugese koning Manuel I de muren van zijn koninklijk paleis met kleurige tegels te versieren. Tijdens ’t bezoek van de Portugese koning aan het Alhambra in Zuid-Spanje was deze koning namelijk erg gebiologeerd van de prachtige Azulejos (de oorspronkelijke witte en de blauwe keramische tegels) waarmee de muren van ’t paleis waren gedecoreerd. 

azul

28. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in jouw vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door ’t compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. 

haai met kiespijn

29. Risk

Verover de wereld in een strategische spel. Nu met deze verbeterde figuren en de vernieuwde Missiekaarten. In het Risk spel is ’t doel heel eenvoudig: de spelers proberen de gebieden van hun tegenstanders te veroveren door ’n leger op te gaan bouwen, hun troepen naar een ander gebied te verplaatsen en ook de strijd aan te gaan. 

risk

30. 30 Seconds everyday life

De spelers vormen de teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Weet jij bijvoorbeeld moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder deze woorden te gaan benoemen? Maar pas op de zandloper, want je hebt slechts 30 Seconds! 

31. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook ’n opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook ’n opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief je eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

32. Mens erger je niet

Mens Erger Je Niet!, wie kent ’t niet? De originele uitvoering van ’t meest gespeelde spel! De manier om regenachtige zondagmiddagen door te komen, al is Mens Erger Je Niet eigenlijk altijd ’n vermakelijk spel. En denk erom als ’t niet gaat zoals je wilt: mens, erger jezelf niet!

bekende bordspellen

33. Wheels of shots

Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of ’n feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink je shotje zodra jouw nummer valt. Waan jezelf thuis in ’n casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. 

34. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt ’n kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te proberen bewegen.

35. Party or Naughty

Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is ’t ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. 

Party or naughty

36. Zuipen tot we kruipen

Spelletjes voor meidenavond vinden? Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met ’t drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef je niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg jij de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen.

het ultieme drankspel

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo