Makkelijke kaartspellen

Makkelijke kaartspellen vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de makkelijkste kaartspellen zijn. Sommige kaartspellen zijn wat spannender dan anderen maar over de gehele linie kun je met deze kaartspellen heel de middag plezier beleven.

1. Imploding kittens

Makkelijke kaartspellen vinden? Imploding Kittens is de eerste uitbreiding voor ’t prijswinnende kaartspel Exploding Kittens, dat wordt gezien als één van de beste kaartspellen. Het spel is alleen speelbaar wanneer jij dit kaartspel de Exploding Kittens in bezit hebt.

imploding kittens

2. Dobble 

Makkelijke bordspellen vinden? Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld zullen staan. Je kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie jij ook speelt, jij moet steeds proberen om als eerste ’t identieke symbool tussen twee kaarten te gaan vinden en te gaan benoemen. Vervolgens mag jij een kaart nemen.

dobble spel

3. Lost Cities

Bluf- en planningsspel voor zo’n 2 spelers. Je bouwt expedities in 5 verscheidene kleuren door kaarten van laag naar hoog neer te leggen. In je beurt leg jij een handkaart in ’n expeditie of op een aflegstapel. Jij kunt kaarten die de andere speler nodig heeft vasthouden om ‘m dwars te zitten, maar daardoor heb jij wel minder plaats voor je eigen kaarten.

leukste kaartspellen 2021

4. Beverbende

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Jij hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar jij mag er maar twee bekijken. Als jij aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun jij de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op deze kaarten van de andere spelers. Als je de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

beverbende

5. Weerwolven van Wakkerdam

Weerwolven van Wakkerdam is ’n partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in het midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze d’r in om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis de onschuldige dorpsgenoten? 

weerwolven van wakkerdam

6. Uno

Het doel van het spel? Troef de eerder gespeelde kaart met ’n kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let goed op deze actiekaarten en hou het bluffen van de tegenstander in de gaten!

Het kaartspel UNO lijkt sprekend op ’t kaartspel Pesten. Nu hebben de kaarten alleen cijfers van 0 tot 9 en zijn d’r speciale pestkaarten. 

populairste bordspellen

7. De grote dalmuti

Makkelijke kaartspellen vinden? Het leven is nooit helemaal eerlijk … en dat geldt dan ook voor De Grote Dalmuti! In de ene beurt kun jij koning zijn, in de volgende weer ’n bediende. Strijd voor de hoogste sociale klasse en kroon jezelf tot De Grote Dalmuti! 

Leukste kaartspellen 2021

8. Ligretto

In ’t superpopulaire kaartspel Ligretto proberen de spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af te gaan komen. Een razendsnel spel, waarbij snelheid, goede combinaties en ook snelle reactie van groot belang zijn! Iedereen speelt tegelijk, waardoor vaak hilarische situaties ontstaan. Het basisspel Ligretto Blauw is geschikt voor 2 tot aan 4 spelers.

9. Koehandel

Éénmaal… andermaal… en het is verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van deze prijskoe Bertha of één van de andere dieren? Menige doortrapte koehandel loopt helemaal uit de hand. Maar wie heeft nu eigenlijk wie te gaan pakken? Alleen wie met boerenverstand biedt en listiger is dan de rest krijgen deze lucratiefste dieren in handen en wint koehandel van de Ravensburger!

koehandel

Makkelijke kaartspellen 2022

10. Halli Galli

Iedere speler krijgt ’n gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meerdere vruchten. Om beurten draait iedere speler ’n kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaartje zichtbaar. Bordspellen voor volwassenen? Check dit artikel.

Leukste bordspellen 2021

11. Skipbo jr.

Het geliefde spel Skip-Bo Junior is speciaal voor deze junioren. Skip-Bo Junior is ’n eenvoudig te leren, snel kaartspeel voor groot en ook klein. De kaarten moeten in deze juiste volgorde weggelegd worden. Wie als allereerste al z’n kaarten weg heeft gespeeld heeft ook gewonnen. De Junior versie heeft leuke afbeeldingen van de dieren.

skipbo junior

12. De Crew

De Crew is ’n coöperatief kaartspel waarin jullie samen proberen in 50 verscheidene missies het heelal te doorkruisen. Daarin slagen jullie alleen als iedereen goed oplet en daarnaast samenwerkt. Eén foute kaart kan het einde van de missie betekenen. Bovendien zijn jullie communicatiemogelijkheden in deze ruimte zeer beperkt.

de crew

13. Jatten

Het spel waarin jij moet jatten! In Jatten steel jij kaarten van elkaar om je eigen verzameling te bouwen, en als je eenmaal begint te stelen van ook andermans goederen, is dit moeilijk om te stoppen – maar wie te veel wil, zal met lege handen naar huis gaan! Als jij aan de beurt bent, speel je een kaart uit je hand in jouw verzameling en mag jij een kaartinval doen.

leukste bordspellen 2021

14. Saboteur

In dit Saboteur kaartspel voor 3-10 spelers leggen deze spelers met speelkaarten ’n mijnenstelsel met gangen aan. De spelers krijgen in het geheim een rol toegewezen. De dwergen proberen via de gangen een route naar ’n kaart met een verborgen edelsteen aan te gaan leggen. De saboteurs proberen dit dan weer te verhinderen. Afhankelijk van jouw rol verdien jij dan winstpunten (goudklompjes) met succes of ’n mislukking. 

15. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is ’n hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van precies 1 tot 100. Wat is erger? “Jouw vader in z’n nakie zien” of “elke nacht in je bed plassen”?

Kaartspel makkelijk

16. Paw Patrol

Paw Patrol 3-in-1 bevat drie verschillende vrolijke spellen in 1 doos! In deze doos vind jij 3 klassieke spellen: Lotto, Domino en Memo. Verzamel deze kaarten op je afbeeldingskaart (Lotto), maak een kettingetje van de plaatjes (Domino) en verzamel de paren (Memo). Urenlang speelplezier voor je kinderen!

17. Take 5

Makkelijke kaartspellen vinden? Het spel bevat 104 kaarten met verscheidene waarden en strafpunten. Iedere speler krijgt d’r 10 en er liggen 4 kaarten open op de tafel. Elke ronde kiest iedereen ’n kaart uit zijn hand en legt deze gedekt voor zich neer. De spelers draaien hun kaart tegelijk om en leggen dan de kaart aan de op tafel liggende kaarten aan, waarbij de speler met de laagste kaart begint, enzovoort. 

18. Exploding Kittens

Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar het artwork op iedere kaart is vervangen door expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor ’t standaard Exploding Kittens spel. Deze editie kan als stand-alone gespeeld worden of kan gecombineerd worden met ’t originele Nederlandstalige basisspel voor het spel met maximaal 9 spelers.

beste kaartspellen 2021

19. LAMA kaartspel

Vlot kaartspel met ’t motto van L.A.M.A. is: Leg Al de Minpunten Af. Elke beurt probeer jij kaarten af te leggen, anders krijg je er minpunten voor. Kun jij niets gaan afleggen, dan beslis je om te passen of ’n (hopelijk goede) kaart te trekken. Je krijgt minpunten in de vorm van de fiches. Lukt het jou om al je kaarten kwijt te raken, dan mag jij een fiche teruggeven.

20. The Mind

The Mind is meer dan ’n spel. Het is een experiment, ’n beleving, een eenvoudige, maar zeer bijzondere team-ervaring. Als jij ’t laatste level weet te voltooien, zullen jullie op ’n roze wolk zweven. Jij mag niets bespreken met elkander en op geen enkele wijze informatie met elkaar uitwisselen.

leukste bordspellen 2021

Makkelijke bordspellen

21. Cards against humanity

Makkelijke kaartspellen vinden? Cards Against Humanity is the party game for horrible people. Unlike most of the party games you’ve ever played  before, Cards Against Humanity is as very despicable and also awkward as you and your friends.

22. Boonanza

Hak, ik heb je! Boonanza. De boon is ’n eigenzinnig gewas, en gedijt uitsluitend in gezelschap van z’n soortgenoten. Bonenkwekers moeten hier rekening mee houden en investeren bij voorkeur in maximaal twee of zo’n drie soorten. Gelukkig kunnen ze de overtollige bonen aan de collega’s verhandelen. Welke bonen zijn ’t schaarst en het lucratiefst

23. Set

Makkelijke bordspellen vinden? Er liggen 12 kaarten met de gekleurde symbolen op tafel. De symbolen hebben vier eigenschappen in drie variaties: ’n kleur, een hoeveelheid, een vulling en ’n vorm. Alle spelers zoeken nu tegelijkertijd naar de set. Een set bestaat uit drie kaarten, waarvan de variatie van deze eigenschappen volledig gelijk is of helemaal verschillend.

set

24. Party or Naughty

Pak pen en papier en noteer al de namen/teams. Maak ’n stapel van party kaarten en naughty kaarten. Er wordt om de beurt een kaart getrokken. De speler die deze kaart trekt leest je opdracht voor. Wanneer de opdracht is volbracht krijgen de speler(s) het bijbehorende aantal punten achter zijn naam/team. Kaartspellen voor 3 personen vinden? Check dit artikel.

party or naughty

25. Openhartig daten

Makkelijke kaartspellen vinden? In de ‘Openhartig’-collectie van OpenUp! Dit iss er nu ook. Openhartig Dating met meer dan wel 100 afwisselende en verrassende vragen om elkander op ’n bijzonder leuke manier beter te leren kennen. Of jij nu voor het eerst een date hebt of hiermee al wat meer ervaren bent: daten blijft spannend!  Liever goedkope bordspellen vinden? Check dit artikel. Kaartspellen voor 2 vinden? Bekijk dit artikel.

openhartig daten

26. What do you meme?

Ga de strijd aan om de leukste meme te maken door deze ondertitelingskaarten te combineren met de fotokaart in het spel. Het is ’n familiespel vol humor! Een echt partyspel, vol memes, en daarmee één van deze leukste spelletjes voor volwassenen

meme

27. Vlotte geesten

Het huisspook heeft in de kelder van de burcht ’n oud fotoapparaat gevonden. Daarbij heeft hij alles op deze gevoelige plaat gezet wat hij bij het rondspoken graag laat verdwijnen… en ook zeker zichzelf natuurlijk. 

vlotte geestjes

28. Uno Dos

​Wij van UNO hebben altijd gedacht dat 2 beter is dan één. En nu is het dan zover! Als je dol bent op UNO, zul jij stapeldol zijn op UNO DOS! In het spel UNO waar jij dol op bent, probeer jij (of je team) als eerste 500 punten te scoren.

29. Set kaartspel

Er liggen 12 kaarten met gekleurde symbolen op deze tafel. De symbolen hebben vier eigenschappen in drie variaties: een kleur, ’n hoeveelheid, een vulling en ’n vorm. Alle spelers zoeken nu tegelijkertijd naar ’n set. Een set bestaat uit drie kaarten.

30. Jatten

Makkelijke kaartspellen vinden? Het spel waarin jij moet jatten! In Jatten steel je kaarten van elkaar om jouw eigen verzameling te bouwen, en als je eenmaal begint te stelen van andermans goederen, is ’t moeilijk om te stoppen – maar wie te veel wil, zal dan met lege handen naar huis gaan! 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo