Breinbreker kopen

Breinbreker kopen? Het is altijd leuk om eens diep in je brein te graven. Zeker als je uitdagende spellen aan het spelen bent. Met onderstaande opties kun je urenlang speelplezier beleven.

1. Rubik’s Race

Breinbreker kopen ? Rubik’s Race is ’n razendsnel spel voor twee spelers. Laat je hersens en vingers racen!

Schuif deze negen gekleurde stenen in het juiste kleurenpatroon en versla dan je tegenstander.

rubiks race

2. Rubiks Cube

Al meer dan 30 jaar de bestverkopende puzzel aller tijden: de originele Rubik’s Cube! Uitdaging en frustratie liggen dicht tegen elkaar bij ’t oplossen van de Rubik’s Kubus 3×3: er zijn miljarden combinaties, maar d’r is slechts één oplossing. Een breinbreker van Jumbo.

rubiks cube

3. Rubix Cube

Al meer dan 30 jaar de bestverkopende puzzel aller tijden: deze originele Rubik’s Cube! Uitdaging en frustratie liggen dicht tegen elkaar bij ’t oplossen van de Rubik’s Kubus 3×3: er zijn miljarden combinaties, maar d’r is slechts één oplossing. 

4. Rushhour

Het spitsuurspel Rush Hour! Kies een opdracht en plaats de auto’s en vrachtwagens op ’t verkeersrooster zoals in de illustratie aangegeven. Ontsnap dan met jouw rode auto zsm uit de monsterfile! Je krijgt 40 opdrachten van beginner tot expert. Jij leert het spel, stap voor stap.

5. IQ Stars

Kun je alle sterren correct op het spelbord plaatsen? Word jij de ster van IQ Stars? Kun je met de 7 puzzelstukken met sterren op het speelbord plaatsen? Reik naar de sterren en los de 120 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk, op.

iq stars

6. Stay Cool

In Stay Cool word je door je medespelers gebombardeerd met vragen en deze speler die de meeste vragen weet te beantwoorden, wint. Het zijn absoluut geen lastige vragen die diepgaande kennis vereisen.

stay cool bordspel

Breinbreker kopen

7.  Smartgames IQ

Breinbreker kopen? Leg de 3D-puzzelstukken op ’t spelbord zodat een 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten.
Een super-leuk denkspel met 120 opdrachten waarbij jij “diep” moet nadenken om je oplossing te vinden.

smartgames IQ

8. Parking Puzzler

Parkeer de auto’s op de juiste plaats! Kun jij goed parkeren? Test het in 60 opdrachten in Parking Puzzler! Een uniek spel waarin jij op basis van deductie de juiste plek voor iedere auto moet zoeken. Gebruik hiervoor de tips in de opdracht. Maar let goed op: fout parkeren is verboden! 

parking puzzler spel

9. Clown Games Breinbreker

Deze coole puzzel van Clown Games bestaat uit twee gedeeltes: een cube met zes elementen en ’n cube met twaalf elementen. Van beide puzzels kun je ’n kubus en een ster puzzelen. Jij kunt ook beide puzzels combineren.

9. Smart Games Roadblock

Blokkeer de rode auto, voor je hersens blokkeren met deze RoadBlock! Sluit de wegen af en voorkom dat de autodief kan ontsnappen uit je stad.

10. Asteroid Escape

Kan jij je ruimteschip veilig tussen de asteroïden loodsen? Om te ontsnappen, zullen al jouw vaardigheden als piloot tot het uiterste getest worden. “Asteroid Escape” is ’n schuifpuzzel uit ’n ander universum, met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

11. Exit

Los ’n moord op in deze beroemde luxe trein. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan lukt ’t jullie om de dader succesvol te ontmaskeren. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot ’n goed einde te brengen. 

de dode orient express

12. Gravity Maze

Baan je een weg door de torens en rol de kogel in ’t doel! Gravity Maze® stelt het voorstellingsvermogen en het logisch denken van deze speler op de proef. Wie kan de transparante torens zo op het spelbord met elkaar combineren, dat de metalen kogel door al de torens rolt en in de rode eindtoren komt?

gravitymaze

13. Walk the Dog

Wie heb ik nu aan de lijn? Laat de honden uit in dit logica-spel met opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk. Hou jouw huisdier aan de leiband en voorkom dat je wandeling in ’t “hond”-erd loopt. 

walk the dog spel

14. Pocket Escape Room

Kaartspel gebaseerd op escape rooms in dit coöperatieve kaartspel moet jij een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat jij hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het jou om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te voeren? 

escape room bordspel

Leuke breinbreker kopen

15. Pocket Escape Room

Breinbreker kopen? Het Lot van Londen Kaartspel gebaseerd op escape rooms in dit coöperatieve kaartspel moet jij een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat jij hebt is ’n stapel van 60 kaarten vol raadsels en ook voorwerpen.

16. Pool Party

Plaats het ijs rond de pinguïns! De Smart pinguins dagen jou uit in dit verrassende spel… en nu is het tijd voor een duik in het water!
Ontdek Penguins Pool Party met z’n 60 opdrachten. Om te spelen plaats je de pinguins op de juiste plaats in ’t water.

17. Temple Trap

Breinbreker kopen? In deze doolhof verschuiven de muren voortdurend van de plaats. Eén misstap en je eindigt als avondeten voor deze krokodillen.

Enkel ’n slimme avonturier kan ontsnappen uit dit vervloekte labyrint. 

temple maze

18. Brain Train

Is je brein/trein in vorm? Train je brein met dit vormenspel! Deze trein is zowel een puzzel als een speelgoedtrein. Kan je de vormen in de juiste volgorde in de wagons plaatsen? Naarmate de opdrachten moeilijker worden, krijg jij steeds minder aanwijzingen. Ben jij op het juiste spoor? 

brain train spelletje

19. Bunny Boo

Met Bunny Boo kunnen de jonge kinderen de fascinerende wereld van 2D-en 3D-ruimte verkennen. Los de 60 opdrachten op of speel gewoon met de blokken en leer begrippen zoals bijvoorbeeld boven/onder, binnen/buiten, zichtbaar/verborgen. Bunny Boo is een van de eerste spellen die jij met een kind kunt spelen.

bunny boo

20. Happy Cube Original

Happy Cube© the original– zag als eerste ’t licht van de Happy Cube familie. Ideaal voor de doorsnee puzzelaar van iedere leeftijd! Elk puzzelmodel heeft z’n eigen vorm en kleur, en van elke 2D puzzel kan jij een 4 cm kubus vormen. Puzzel eerst een kubus met de zes stukjes en plaats ze terug in het kader. 

21. Smartgames IQ link

Ga slim te werk en pas al de puzzelstukken op het spelbord. Maar let op! Er zijn 36 puzzelonderdelen maar slechts 24 plaatsen op ’t bord! Open ringen en bollen van verschillende puzzelstukken kunnen op dezelfde plaats gelegd worden. Maar enkel wanneer jij ze op de juiste manier aan elkaar linkt

22. Drie kleine biggetjes

Breinbreker kopen? Er was eens… ’n betoverend denkspelletje met 3 biggetjes en een wolf. Kan je de biggetjes hun huis helpen bouwen, zodat ze buiten kunnen gaan spelen? Maar kijk wel uit! Zorg ervoor dat ze veilig in hun huisjes zitten, wanneer de wolf in de buurt is. Meer denkspelletjes voor kinderen vinden? Check dit.

Top breinbreker kopen

23. IQ XoXo

Ontdek knuffels en kusjes… maar hou jouw hoofd erbij! Vul het spelbord van IQ XOXO met de 10 kleurrijke dubbelzijdige pentomino puzzelstukken. Maar zorg ervoor dat jij de X en de O steeds afwisselt. 120 opdrachten voor weer eindeloos puzzelplezier! Leeftijd is 6+.

iq xoxo spel

24. Exit Spookhuis

Donkere corridors, sinistere kreten, spookachtige figuren – het lijkt allemaal zo opwindend! Maar dat was wat jullie dachten voordat jullie in het wagentje stapten… Opeens zitten jullie vast op deze huiveringwekkende plek, de deuren voor en achter jullie zijn vergrendeld, en jullie stuiten op bizarre puzzels… EXIT: Het Verschrikkelijke Spookhuis kan slechts eenmaal worden gespeeld, aangezien het spelonderdelen beschreven, gevouwen of gescheurd moeten worden. Maar, net als in een ‘echte’ escape room, garanderen we een uiterst intense puzzel- en speelervaring! De raadsels kunnen best ingewikkeld zijn, en daardoor is dit spel voornamelijk gericht op fervente puzzelliefhebbers en fans van escape rooms. Een uitdagend samenwerkingsspel in de stijl van een escape room!

exit spook spel

25. Houten wijn puzzel

Met de wijnpuzzel geef je een cadeau dat nog lang herinnerd zal worden. De ontvanger moet eerst de puzzel oplossen voordat de fles open kan. Geschikt voor o.a. de wijnflessen en bierflessen.

26. Rummikub

Breinbreker kopen? Het overbekende familiespel Rummikub nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Ideaal voor slechtzienden. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

27. Japanse Tuinen

Solitair puzzelspel met 5 moeilijkheidsgradaties In de versie Japanse tuinen bouw jij steeds een Japanse tuin, die aan verscheidene voorwaarden moet voldoen. Leg kaarten zo aan elkaar dat wegen op elkander aansluiten en bepaalde symbolen met elkaar worden verbonden.

28. Dixit

Het sprookjesachtige spel Dixit bevat prachtige kaarten die zeker voor interpretatie vatbaar zijn. Bij dit gezellige bordspel is het belangrijk om je medespelers goed in te kunnen schatten en je verbeelding de vrije loop te laten gaan. Het spel heeft heel weinig spelregels, waardoor ’t heel snel te leren is en geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Als je bent uitgekeken op de basisvariant, dan kun je de stap maken naar uitbreidingen van dixit

29. Risk

Verover de wereld in een strategische spel. Nu met deze verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten. In het Risk spel is ’t doel heel eenvoudig: de spelers proberen de gebieden van hun tegenstanders te veroveren door ’n leger op te bouwen, hun troepen naar een ander gebied te verplaatsen en ook de strijd aan te gaan. 

risk

30. Kwakzalvers

De Kwakzalvers van Kakelenburg Eenmaal per jaar komen in Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen de zweetvoeten, heimwee, de hik en ookliefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter z’n eigen soep.

bekende bordspellen

Breinbreker kopen

31. Mysterium

Mysterium is ’n coöperatief bordspel voor 2-7 spelers. Eén speler kruipt in de huid van een geest die leeft in ’n mysterieus oud landhuis. De geest kan niet rusten totdat ’t mysterie rondom zijn dood is opgelost. Andere spelers zijn ’n groep van helderzienden die uitgenodigd zijn door de eigenaar van ’t landgoed om het mysterie van de plaats op te lossen.

32. Schaakbord

Het meest klassieke bordspel naast het dammen. Het zorgt voor een gezonde dosis werking van de hersenen om tot de uiteindelijke overwinning te kunnnen komen. Schaken is al eeuwenoud en ’t gaat nooit uit de mode. Voor zowel jong als oud is het schaken geschikt. Een potje schaken is ideaal om de taaie zondagmiddag door te kunnen komen of andere saaie situaties.

33. Azul

Breinbreker kopen? In ’t tactische bordspel Azul moet jij voor de Portugese koning Manuel I de muren van zijn koninklijk paleis met kleurige tegels versieren. Tijdens ’t bezoek van de Portugese koning aan het Alhambra in Zuid-Spanje was deze koning namelijk erg gebiologeerd van de prachtige Azulejos (de oorspronkelijke witte en de blauwe keramische tegels) waarmee de muren van het paleis waren gedecoreerd. 

azul

Rondgekeken maar niet een denkspel kunnen vinden naar wens? Check dan hier de lijst met leuke denkspellen. Ook hier kun je kijken voor meer bordspellen waarbij je moet nadenken.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo