Dixit uitbreidingen

Dixit uitbreidingen vinden? Wanneer je een echte fan bent van dixit weet je natuurlijk dat er verschillende uitbreidingen zijn. Maar heb je ze allemaal wel eens gezien? Heb je ze allemaal wel eens gespeeld? Check dan de onderstaande lijst om te zien of je nog een boeiende versie kunt vinden.

Dixit uitbreidingen

1.  Dixit Origineel

Raad jij de kaart van de verteller? Het sprookjesachtige spel Dixit bevat prachtige kaarten die voor brede interpretatie vatbaar zijn. Bij dit gezellige bordspel is ’t belangrijk om je medespelers goed in te schatten en je verbeelding de vrije loop te laten gaan. Het spel heeft weinig spelregels, waardoor ’t heel snel te leren is en geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Check de dixit uitbreidingen.

dixit originele versie

2. Dixit Odyssey

De top dixit uitbreidingen vinden? In de fantastische wereld van Dixit, één van de beste en ook meest bekroonde gezelschapsspellen van de laatste jaren, komt terug met ’n tweede basisspel om je nogmaals te verrassen! Met Dixit Odyssey, volg jij ’t avontuur naar nieuwe, droomachtige en boeiende werelden.

dixit odyssey

3. Dixit 10e verjaardag

Dixit bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met ’n gloednieuwe expansie Dixit: 10th Anniversary, ’n uitbreidingspakket van 84 kaarten. Alle illustratoren van vorige uitbreidingen zijn opnieuw uitgenodigd om deel te nemen aan ’t avontuur. 

dixit 10e verjaardag

4. Dixit Memories expansion

Deze uibreiding voor Dixit bevat 84 nieuwe kaarten met de afbeeldingen. Te gebruiken met de normale Dixit en de Dixit Odyssey. Door deze mysterieuze kaarten van Dixit 6 Memories bij het basisspel te voegen, krijg jij meer variatie in jouw Dixit spel. Een van de meest bijzondere van alle dixit uitbreidingen.

5. Dixit quest expansion

Dixit uitbreidingen vinden? 2 – Quest is een uitbreiding voor ’t bordspel Dixit of voor de Dixit Odyssey. Deze uitbreiding bevat 84 nieuwe kaarten met opnieuw de prachtige illustraties.

dixit quest expansion

Dixit uitbreidingen 2022

6. Dixit journey expansion

Dixit Journey uitbreiding voor het spel Dixit. Deze uitbreiding voor de Dixit bevat wel 84 nieuwe kaarten met afbeeldingen.

dixit journey expansion spel

7. Dixit origins expansion

Dixit Origins is ’n expansieset voor het spel Dixit en bevat 84 nieuwe speelkaarten. Gebruik de kaarten uit ’t basisspel of die van de uitbreiding, of combineer de kaarten voor ’n uitgebreider spel. Het spel eindigt wanneer de eerste speler 30 punten bereikt op ’t scorespoor.

8. Dixit daydreams

Dixit Uitbreiding 5 – Daydreams is ’n uitbreiding voor het Dixit bordspel of Dixit Odyssey. Deze uitbreiding bevat weer 84 nieuwe kaarten met wederom werkelijk prachtige illustraties. Meer spannende spellen vinden? 

9. Dixit revelations

Alle dixit uitbreidingen vinden? Dixit Uitbreiding 7 Revelations is ’n uitbreiding voor het bordspel Dixit of voor Dixit Odyssey. Deze uitbreiding voor Dixit bestaat uit 84 nieuwe speelkaarten met opnieuw prachtige illustraties. Scoor als allereerste 30 punten en win ’t spel! Een van de meest bijzondere van alle dixit uitbreidingen.
dixit revelations spel

Dixit uitbreidingen

10. Dixit Harmonies

Dixit Harmonies is alweer de achtste uitbreidingsset voor ’t spel Dixit! Breid jouw spel uit met 84 nieuwe, mooie kaarten.

De uitbreiding is te gebruiken met deze normale Dixit en de Dixit Odyssey. Door de mysterieuze kaarten van Dixit 8 bij ’t basisspel te voegen, krijg je meer variatie in jouw Dixit spel.

Voor de officiele website van dixit klik je hier.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo