Bordspellen zomervakantie

Bordspellen zomervakantie vinden? Wanneer het weer zomer is en je zin en tijd hebt om een bordspel uit de kast te trekken, moet je natuurlijk wel leuke bordspellen hebben. Welke spellen zijn nou leuk om de zomervakantie mee door te komen? Je leest het hier.

1. IQ puzzler

IQ-Puzzler Pro van SmartGames daagt jou uit in 120 opdrachten en bevat ook 3 spelvarianten, in 2D en in 3D. De bovenkant van ’t spelbord gebruik jij voor de 2D opdrachten en de 3D piramides. Aan de onderkant van ’t spelbord vind jij een compleet ander spelbord voor de 2D opdrachten. Allemaal in ’t hetzelfde compacte draagbare doosje.

beste reisspellen 2021

2. Rummikub 

Rummikub is d’r nu ook voor op je reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen blik, zodat ’t spel onderweg goed opgeborgen blijft! Maak mooie cijferreeksen met deze gekleurde cijfers op jouw plankje. Wie legt de allerslimste combinaties? Ben jij degene die ’t eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en ook zeker tactiek combineert.

rummikub

3. Exploding kittens

Exploding Kittens is ’n fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en ook soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is ’n mooie variant van Russisch roulette, maar dan met de exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat jij d’r één van de gevreesde exploderende kittens trekt. Wat zijn leuke bordspellen? 

exloding kittens

4. IQ Fit

Bordspellen zomervakantie vinden? Hou jouw hersens fit met de fantastische IQ-Fit – Reiseditie.
Leg deze 3D-puzzelstukken op het spelbord zodat ’n 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten.
Een super-leuk denkspel met 120 opdrachten waarbij je “diep” moet nadenken om de oplossing te vinden.

populaire bordspellen

5. Biggen

Naast ’t gooien met varkentjes, kun je ook punten verdienen door de uitkomst van de worp van jouw tegenstanders te voorspellen. Raad je ’t juiste aantal? Dan verdien je natuurlijk punten. Maar, jij verliest juist punten als je ’t verkeerd hebt. Wie als eerste 100 punten bij elkaar gooit, wint. 

6. De doe in de orient express

Het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Los ’n moord op in deze beroemde luxe trein. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan lukt ’t jullie om de dader succesvol te ontmaskeren. Logisch nadenken en ook doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot een goed einde te brengen.

de dode in de orient express

Bordspellen zomervakantie

7. Clever

Tactisch dobbelspel voor ’t hele gezin. Dobbel en vul één van jouw geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Iedere categorie levert op ’n andere manier punten op. Kies slim en let goed op je overgebleven dobbelstenen. Jij moet namelijk elke dobbelsteen met ’n lager resultaat op het zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook weer belangrijke punten scoren.

8. Regenwormen

Dit snelle compacte dobbelspelletje Regenwormen kun jij op elk moment en overal spelen. Het duurt niet langer dan ’n half uurtje en ’t formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op deze campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan ook meedoen! Als jij aan de beurt bent, gooi jij met 8 dobbelstenen. Alle carcassonne uitbreidingen vinden? 

9. Exploding Kittens

Deze speciale NSFW 18+ editie van dit spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar ’t artwork op elke kaart is vervangen door expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor dit standaard Exploding Kittens spel. 

leukste reisspellen 2021

10. Exit het vergeten Eiland

Het uitdagende coöperatieve en escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk van ’t vervloekte eiland. Probeer binnen anderhalf uur al de puzzels op te lossen en al de codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten gaan zitten. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om ’t spel tot ’n goed einde te brengen. Wat zijn leuke bordspellen?

11. 30 Seconds everyday life

De spelers vormen de teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. Weet jij bijvoorbeeld moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder dat. jedeze woorden benoemt? Maar pas op de zandloper, want je hebt maar 30 Seconds! 

12. Monopoly slechte verliezers

Hier is ’t bordspel Monopoly voor de slechte verliezers. Deze hilarische variatie op ’t Monopoly-spel maakt winnaars van de verliezers. Spelers verdienen geld door dingen te doen die doorgaans frustrerend zijn in ’t spel, zoals het naar de gevangenis gaan, huur betalen of helemaal bankroet gaan.

monopoly

13. Mens erger je niet reiseditie

Bordspellen zomervakantie vinden? Deze reiseditie is een oergezellig familiespel! Breng als eerst de pionnen naar jouw thuisbasis en win. Maar pas op, want voor jij het weet gooit iemand jou van het bord af. Het Mens Erger Je Niet reisspel komt in ’n handig koffertje en neem jij overal gemakkelijk mee naartoe!

14. Wie is het?

Elke speler kiest ’n geheime figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vragen uit te vinden wie deze geheime figuur van je tegenstander is. Als jij denkt dat je weet wie de tegenstander heeft gekozen, mag jij raden. Maar pas wel op, want als jij fout raadt, verlies je het spel! 

Bordspellen zomervakantie

15. Keezenspel

Gedetailleerd schaalmodel van 1:24, voorzien van alle autentieke details. de kleur is blauw. Geschikt om mee te spelen, maar ook ’n prachtig als decoratie of presentatie. Burago is sinds deze jaren één van de meest vooraanstaande merken op ’t gebied van die-cast en heeft -door goede samenwerking met de autofabrikanten- ’n traditie in ’t creëren van de hoogste kwaliteit schaalmodellen. 

16. Mens erger je niet

Mens Erger Je Niet!, wie kent ’t niet? De originele uitvoering van ’t meest gespeelde spel! De manier om regenachtige zondagmiddagen door te komen, al is Mens Erger Je Niet eigenlijk altijd ’n vermakelijk spel. En denk erom als het niet gaat zoals je wilt: mens, erger jezelf niet!

bekende bordspellen

17. Temple Trap

Bordspellen zomervakantie vinden? In dit doolhof verschuiven de muren voortdurend van de plaats. Eén misstap en je eindigt als avondeten voor deze krokodillen. Enkel een slimme avonturier kan ontsnappen uit ’t vervloekte labyrint. 60 opdrachten. Wat zijn leuke bordspellen?

18. Rummikub

Wat zijn leuke bordspellen voor Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met je gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben je degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en ook tactiek combineert.

bekende bordspellen

19. Catan

Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook ’t artwork is volledig aangepast. Zo kun je jezelf nog meer inleven in deze wereld van Catan. Op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen? Lees de homepage.

20. Schaakbord

Bordspellen zomervakantie vinden? Het meest klassieke bordspel naast het dammen. Het zorgt voor een gezonde dosis werking van de hersenen om tot de uiteindelijke overwinning te kunnnen komen. Schaken is al eeuwenoud en ’t gaat zeker nooit uit de mode. Voor zowel jong als oud is het schaken geschikt. Een potje schaken is ideaal om de taaie zondagmiddag door te kunnen komen of ook andere saaie situaties.

21. Monopoly

Dit is ’t beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin deze spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om de ultieme rijkdom te gaan behalen. In deze vernieuwde versie van ’t klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en ook de pinguïn aan je pionnen familie toegevoegd.

22. 30 Seconds

Wat zijn leuke bordspellen? Je speelt in twee teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van je 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie dus raden, des te meer velden jullie op ’t speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar dan nog verandering in gaan brengen. 

30 seconds partyspel

23. De slimste mens ter wereld

 De Slimste Mens Ter Wereld! Speel deze enorm populaire TV quiz aan tafel en ontdek wie de slimste is. Al de elementen van de tv-quiz vind jij terug in dit bordspel. Verdien seconden met deze  3 – 6 – 9 ronde. Zoek je een reisspel voor een kind? Lees dan meer.

Bordspellen zomervakantie

24. Risk

Verover de wereld in een strategische spel. Nu met deze verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten. In ’t Risk spel is ’t doel heel eenvoudig: de spelers proberen de gebieden van hun tegenstanders te veroveren door ’n leger op te gaan bouwen, hun troepen naar een ander gebied te verplaatsen en ook de strijd aan te gaan. 

risk

25. Doornroosje

Bordspellen zomervakantie vinden? Kan jij deze ridder helpen om zonder te verdwalen ’t kasteel van Doornroosje te bereiken? Of help jij liever de prinses om de uitgang van de doolhof te vinden? Het wordt zeker extra uitdagend, want door de 4 verscheidene delen van het spelbord ontstaat er telkens ’n nieuwe doolhof. Of misschien speel jij liever als de draak?

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo