Detective spellen

Detective spellen zijn altijd leuk om te spelen. Maar op een gegeven moment ben je wel een beetje klaar met cluedo. Maar wees gerust, er zijn nog veel meer mogelijkheden. Lees verder om een lijst met allerlei leuke detective spellen te vinden.

Detective spellen

1.  Cluedo

Detective spellen vinden? Om het spel te winnen, moet jij drie dingen uitvinden: wie heeft het gedaan? Met welk wapen? En waar is deze moord gepleegd? Start jouw onderzoek en bekijk de kamers, wapens en daders die het gedaan kunnen hebben. Was ’t Pimpel met het pistool in de badkamer? Of Groenewoud met de dolk in deze keuken? 

cluedo spel

2. Cleudo Leugenaars Editie

Soms moet jij liegen om de waarheid aan het licht te brengen in het Cluedo Leugenaars Editie bordspel waarin de spelers aan de hand van onderzoekskaarten (6 leugenkaarten en 6 waarheidskaarten) proberen te achterhalen wie Dr. Black vermoord heeft in ’t herenhuis.

cluedo leugenaars editie

3. Crimibox

Weet jij niet goed meer wat te doen ‘s avonds of in het weekend? Heb jij zin in een unieke activiteit? Kruip dan eens in de huid van ’n detective en voeg wat mysterie toe aan je dag met een onopgeloste moordzaak.

crimibox

4. Pocket Detective

Detective spellen vinden? Een medewerker van ’t Macduff Museum in Edinburgh is vermist. Een bewaker beweert dat het spookt in ’t museum en dat hij de geest van MacBeth heeft gezien. Waar of niet, de verdwijning van z’n collega is buitengewoon mysterieus.

Detective spellen

5. Het mysterie van Eldorado

De zoektocht naar “Eldorado” was ’n mislukking: je bent al lang op zoek naar de legendarische gouden stad in het hart van het Amazonegebied, maar zonder succes. Terwijl jij naar huis vliegt, botst het vliegtuig tegen een standbeeld en moet je je parachute gebruiken om jezelf in veiligheid te kunnen brengen.

het mysterie van eldorado spel

Detective spellen

6. Sherlock Holmes

In de Adventure by Book-serie bepalen jouw keuzes hoe ’t verhaal zich voortzet. Elk stripboek is een eigen verhaal op zich. In de plaatjes z’n cijfers verstopt die de opties weergeven die jouw personage kan nemen.

7. Paranormale detectives

Paranormale detectives is ’n toegankelijk partyspel waarbij één speler de rol van de geest aanneemt en de andere spelers de rol van de detectives. Het doel van ’t spel is om als eerste detective de omstandigheden rondom de dood van de geest te kunnen ontrafelen. 

8. Escape room ’the game’

In deze perfecte kruising tussen ’n Escape Room en een legpuzzel verken je een mysterieus huis en ontdek je stukje voor stukje de geheimen die ’t bevat. Speel het spel op je gemak in Puzzel Modus of zet de timer aan en probeer dan de beste score te halen in Escape Room Modus.

escape room the game

9. Mysterium

Lukt ’t jullie de moord op te lossen en de geest rust te geven? In Mysterium waant er in en spookhuis een rusteloze geest rond die zich de details van z’n moord niet meer kan herinneren. Om het mysterie op te lossen, helpen deze mediums de geest alle stukjes van de puzzel te vinden.

10. Crimibox schild

Weet jij niet goed meer wat te doen ‘s avonds of in het weekend? Heb jij zin in een unieke activiteit? Kruip dan eens in de huid van ’n detective en voeg wat mysterie toe aan je dag met ’n onopgeloste moordzaak. Liever meer carcassonne uitbreidingen vinden? Lees dit.

Detective spellen

11. Pocket detective

Een schokkende vondst bij ’t landhuis: het lichaam van graaf Ferdinand Tudor ligt levenloos naast de rozenstruik. Is ’t een ongeluk of is er iets duisters aan de hand? De spelers zijn aan zet. Het is jullie taak om bewijzen te verzamelen, het verhaal te achterhalen en de zaak op te lossen. Pocket Detective: Bloedrode Rozen is ’n coöperatief spel waarin spelers in de rol van detectives samen een geheimzinnige zaak moeten zien op te lossen.

12. Black Stories

Detective spellen vinden? 50 black stories, 31 crimes, 49 corpses, 11 murders, 12 suicides and also one deadly meal. How could that have happened? Black Stories are fiddly, morbid and mysterious riddles for teenagers and for adults. The players try to reconstruct the crime by asking, guessing and fiddling about. A really spooky card game just right for any party.

black stories spel

13. Suburban Mysteries

Volg de aanwijzingen van de ontvoerder en zorg dat de broer van Sarah weer geheel veilig thuiskomt in Suburban Mysteries, The Labyrinth of the Past. Wanneer Sarah ’n bezoekje wil brengen aan haar tante en het huis binnen komt, ontdekt ze ’n vreemde en verontrustende brief. Liever meer dixit uitbreidingen bekijken? Lees meer.

suburban mysteries spel

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo