Bordspellen kast

Bordspellen kast vinden? Bekijk dit artikel om er achter te komen welke kasten handig zijn om bordspellen in op te slaan. Er zijn verschillende opties mogelijk.

1.  Vrijstaande kast

Voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubelen die voldoen aan je wensen door functionaliteit met kwaliteit te kunnen combineren. Deze boekenkast heeft een combinatie van ’n basic look en is gemakkelijk te combineren met de andere meubelstukken.

bordspellen kast

2. Staande Kolom

 Deze kast bestaat uit 5 gestapelde kubussen. De kubussen zijn elk 34x46x30 (hxbxd) en kunnen 25 kg in totaal dragen. Dit geeft jij dus genoeg plaats om jouw boeken, fotokaders of de decoratie in kwijt te kunnen.

staande kolom

3. Vintage kast

Met zijn geometrische silhouet is deze boomvormige boekenplank ’n uitnodigend meubel in uw huis/kantoor. Vul deze planken met meerdere secties met uw favoriete boeken om ’n ​​opvallend display te creëren.

boekenkast

4. Wood House

Jij hebt net de sleutels gekregen van je nieuwe huis. Het ziet er nog saai uit en om de huis op te vrolijken zoek jij nieuwe meubels. Alleen heb jij het niet zo breed, maar je wilt ook niet dat je huis te veel lijkt op die van je vriend(in). Jij wilt namelijk UNIEK zijn. 

Bordspellen kast

5. Nancy’s Bexley

Ben jij op zoek naar een strak en mooi ontworpen boekenkast? Dan kan jij nu stoppen met zoeken. Nancy’s Bexley Boekenkast is een elegant ontworpen boekenkast in ’n zeer excentrieke vorm. Ideaal voor het fashionable tentoonstellen van jouw spullen en boeken!

bexley kast

6. Boekenkast met 5 planken

We combineren functionaliteit met kwaliteit en hebben ’n ruim assortiment aan originele meubelstukken. Deze boekenkast heeft ’n stijlvolle uitstraling en is gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken.

kast met planken

7. Boekenkast

Voor iedereen die niet kan kiezen tussen ’n boekenkast en een woonkamerkast of tussen rustiek en industrieel design, is deze opbergkast met 3 open rekken en extra opbergruimte in ’t onderste gedeelte de perfecte keuze.

8. Rustieke kast

Sluit even jouw ogen en beeld jezelf een boekenkast in.. Zie je deze voor je? Log, groot en immobiel, niet? Wel dit opbergrek is dan de ideale plaatsvervanger voor de traditionele boeken- of verzamelkast. Als jij wil ontdekken waarom lees je best door! Enorm handige bordspellen kast.

boekenkast

9. Wandrek

Het Tomado boekenrek heeft ’n originele vormgeving met 3 verstelbare planken. De basisafmetingen zijn 70x21x68 cm maar dit rek is gemakkelijk horizontaal of ook verticaal uit te breiden. De zwarte planken en zwarte zijsteunen zijn in metaal en kunnen elk tot wel 8 kg dragen. 

10. Boekenkast XL

Bordspellen kast vinden? Jij hebt net de sleutels gekregen van je nieuwe huis. Het ziet er nog saai uit en om de huis op te vrolijken zoek jij nieuwe meubels. Alleen heb jij het niet zo breed, maar je wilt ook niet dat je huis te veel lijkt op die van jouw vriend(in). Je wilt namelijk UNIEK zijn. Deze kast vullen met een aantal spannende spellen? Check dit.

11. Luxiqo

Bordspellen kast vinden? Je hebt net de sleutels gekregen van jouw nieuwe huis. Het ziet er nog saai uit en om de huis op te vrolijken zoek jij nieuwe meubels. Alleen heb je het niet zo breed, maar je wilt ook niet dat jouw huis te veel lijkt op die van je vriend(in). Je wilt namelijk altijd UNIEK zijn.

luxiqo boekenkast

12. Nancy’s boekenkast

Met hoogwaardig materiaal is deze kast van Nancy’s gemaakt en is dan ook zeer comfortabel, praktisch en duurzaam. Altijd al op zoek geweest naar ’n kast die er ook nog is mooi uitziet? Dan bent u bij Nancy HomeStore aan ’t juiste adres!

13. Iris Wandkast

Met deze wand/boekenkast van IRIS maak jij met meubels van verschillende hoogtes je eigen unieke kast, je kunt de meubels horizontaal en verticaal plaatsen. Combineer verschillende wand of boekenkasten van deze range en varieer met deze 2 beschikbare kleuren.

14. Modulaire wandkast

Stapel, verbind en creëer jouw eigen wandkast of boekenkast met deze ruimtebesparende range van IRIS. De planken zijn in hoogte verstelbaar, en hebben ’n maximale draagkracht van 12 kg per plank. 

Bordspellen kast

15. Licht eiken hoekkast

Stapel, verbind en creëer jouw eigen wandkast of boekenkast met deze ruimtebesparende range van IRIS. De planken zijn in hoogte verstelbaar, en hebben ’n maximale draagkracht van 16 kg per plank. 

licht eiken hoekkast

16. Lisomme Vic

Creëer ’n industriële uitstraling in je interieur met de Vic wandkast van Lisomme. De Vic wandkast heeft drie planken en is ook 91 cm hoog. Op deze manier zijn er meerdere vakken op een speelse manier asymmetrisch ingedeeld. Bovendien is ’t ook mogelijk om de kast aan je wand te bevestigingen

boekenkast

Bordspel kast

17. Opbergkast 8 vakken

Bordspellen kast vinden? Deze kast is niet alleen ideaal voor boeken, maar ook voor ’t opbergen van allerlei andere spulletjes. De kast is voorzien van 8 opbergvakken, die verschillend van formaat zijn, waardoor d’r een speels effect ontstaat. 

18. Open kast 6 vakken

Deze trapvormige kast is naast dat hij schitterend is ook zeker zeer functioneel. Zo kan de open kast met 6 vakken gebruikt worden als opbergrek voor de boeken, cd’s en zelfs kledingstukken. Maar ook als ruimteverdeler ziet ‘ie er fantastisch uit.

19. boekenkast

Bordspellen kast vinden? CD DVD kast open vakkenkast. Dit functionele opbergsysteem heeft ’n moderne vakindeling met 12 open vakken, hierdoor zijn d’r volop archiverings mogelijkheden voor al uw CDs DVDs of de games.

Wanneer je een kast hebt aangeschaft dan moeten daar natuurlijk wel bordspellen in komen te staan. Check hier de leukste houten bordspellen.
Heb je een familieweekend? Check dan deze lijst met toepasselijke bordspellen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo