Houten bordspellen

Houten bordspellen vinden? Tegenwoordig zijn spellen van hout steeds populairder. We hebben daarom een lijst samengesteld met de leukste spellen gemaakt van hout. Lees snel verder om alle opties te bekijken.

1. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet jij puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als eerst 5 pucks door deze opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

2. Schaakbord

Het meest klassieke bordspel naast het dammen. Het zorgt voor een gezonde dosis werking van de hersenen om tot de uiteindelijke overwinning te kunnnen komen. Schaken is al eeuwenoud en ’t gaat nooit echt uit de mode. Voor zowel jong als oud is het schaken geschikt. Een potje schaken is ideaal om de taaie zondagmiddag door te kunnen komen of andere saaie situaties.

3. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal ’n blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

4.  Schaakbord

Schaken bestaat al meer dan duizend jaar maar is vandaag de dag nog steeds ’n super populair spel. Dit komt doordat het gezellig is om te spelen en tegelijkertijd jouw denkvermogen op scherp zet. Het is goed voor de ontwikkeling van jouw hersenen en leert je vooruit te denken, waar jij ook in andere situaties profijt van hebt.

schaakspel met bord

5. Keezenspel hout

Keezen is ’n combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaart die jij opgooit, bepaalt wat je met je pion mag doen. Zorg dat jij je pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat jouw tegenspelers hetzelfde doel bereiken!

keezenspel hout

6. Keezen, Ganzenbord & Ludo

Houten bordspellen vinden? Uren vermaak en knusse avonden gegarandeerd met dit fantastische keezenspel, ganzenbord en ook ludospel in één.
drie in 1 bordspel

7. Slingpuck

Deze Slingpuck van Daily Playground zorgt voor vliegensvlug spelvermaak! Zorg er voor dat ’t gezelschapsspel op een vlakke ondergrond staat. Het SlingPuck spel bevat in totaal exact 10 tien stenen, waarvan 5 witten en 5 zwarten.

slingpuck shot

8. Slingpuck 4 pers

Slingpuck staat bekend als dé grote hype van 2020. Dit gezelschapsspel kan met twee spelers gespeeld worden en valt goed in de smaak bij kinderen vanaf 4 jaartjes. Spelers van de Slingpuck Game verbeteren de hand-oog coördinatie. Daarnaast worden ook je reflexen op de proef gesteld.

9. Master Logic

Houten bordspellen vinden? Achterhaal door logisch denken de kleurencombinatie van je tegenstander. Probeer deze code te kraken in zo weinig mogelijk beurten!

10. Houten Rummikub

Rummy is ’n van de populairste familiespellen ter wereld. De unieke combinatie van tactisch denken, geluk hebben en een gespannen competitie heeft dit klassieke familiespel tot één van de meest succesvolle games gemaakt van de afgelopen 70 jaren! 

houten rummikub

11. Solitaire

Volgens deze spelregels legt men een steen over een andere steen in een leeg gaatje, waarna men de steen verwijdert waarover gesprongen is. Bijvoorbeeld van 17 naar 19, waarna steen 18 dan wordt verwijderd. Men mag horizontaal en ook verticaal werken.

solitaire houten knikkers

12. Backgammon

Backgammon 18 inch – bruin/ivoor, in zwarte koffer met handvat, bekers en de stenen. De afm. zijn 45,5 x 30,5 x 6 cm. In colourbox.

backgammon spel

13. Tangram 

Dit is de Longfield Games Tangram breinbreker. De Tangram puzzel bestaat uit zeven speelstukken die in ’n bepaalde vorm moet worden gelegd.

14. Shut the box

Longfield Games shut the box met 4 spelers 29 x 29 x 3,5 cm. Houten bak met vilten inleg, inclusief ook 2 houten dobbelstenen. Een van de top houten bordspellen.

shut the wooden box

15. Sudoku hout

Op ’n mooi beukenhouten bord zijn 9 velden ingetekend. Hier moeten de pinnen met een getal van 1 – 9 zo gezet worden, dat geen getal twee keer in ’n rij voorkomt! Fantastisch geduldspel voor jonge en ook oude getallenkunstenaars!

16. Sjoelbak

Met deze sjoelbak in originele wedstrijdformaat heb je garandeert veel speelplezier! De sjoelbak van beukenhout wordt geleverd inclusief de sjoelschijven. Meer sjoelbakken vinden?

sjoelbak spel

17. Voetbaltafel

Stabiele stand en z’n robuuste chroom bars.
Deze zachte kunststof handvaten voorkomen uitglijden tijdens het spelen.
Veel speelplezier voor al de leeftijden gegarandeerd! Een van de meest populaire houten bordspellen. 

voetbaltafel

18. Voetbalspel

Op zoek naar ’n voetbalspel voor op tafel of voor op reis? Met dit houten voetbalspel heb je urenlang speelplezier. Jij kunt het spel met twee personen tegelijk spelen. De set is uitgebreid en gemaakt van stevig en materiaal van hoge kwaliteit. Ben je klaar om te scoren?

19. Voetbaltafel

De Shoot van Buffalo is ’n prachtige voetbaltafel van MDF in hout look. De tafel heeft ’n mooie afwerking en een solide constructie. Dit resulteert in ’n uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

voetbaltafel

20. schaakspel

Vind je schaken een fantastisch spel en kun jij het uren spelen? Of wil je dit geweldige spel graag leren spelen? Het schaakspel van Sincer is precies wat jij zoekt! Je kunt schaken met iedereen die de spelregels kent van jong tot oud. Met het schaakspel kun jij laten zien of jij je vader, opa, vriend of andere tegenstander te slim af bent en hem schaakmat zet! 

21. Keezbord 2 personen

Duo Keezbord is ’n spel voor 2 personen.
Het spel lijkt veel op mens-erger-je-niet.
In plaats van dobbelstenen gebruik jij kaarten met opdrachten.
Het doel is dat je de pionnen zo snel mogelijk naar ’t thuisfront krijgt, maar ondertussen is het ook erg leuk om je tegenstanders een beetje te pesten.

keezbord 2 personen

22. Jenga Classic

Meer houten bordspellen vinden? Test hoe vast jouw hand is met Jenga Classic. Spanning, strategie en inzicht zijn nodig om deze toren niet in je beurt te laten vallen! Bouw deze toren. Leg drie blokken per iedere laag, elke volgende laag weer haaks op de vorige.

Heb je een familieweekendje en ben je op zoek naar wat inspiratie? Check dan dit.

jenga classic

Wil je nog veel meer houten bordspellen vinden? Check dan hier de bol pagina over houten bordspellen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo