Ticket to ride uitbreiding

Ticket to ride uitbreiding vinden? Bekijk dit artikel om de leukste uitbreidingen van het bordspel ticket to ride te vinden. Ga jij liever op reis in Nederland of ga je toch het liefst de grens over? Of je nou naar Amsterdam wil of naar Londen. Of je nou naar de USA wil of naar Italië. Er is met deze spellen voor ieder wat wils.

1. Ticket to ride Amsterdam

Ticket to ride alle versies vinden? Welkom in het Amsterdam tijdens deze 17de eeuw met Ticket to Ride Amsterdam. In de bekende 17de eeuw was Amsterdam het bruisende hart van de wereldhandel en de rijkste stad ter wereld! 

2. Ticket to Ride Nederland

In deze uitbreiding Ticket to Ride Nederland ga je op een fantastisch treinavontuur dwars door Nederland. Reis jij van het bruisende Amsterdam naar het enorm gezellige Maastricht? Of ga jij dan lekker uitwaaien op de Waddeneilanden? Ook de buurlanden zijn aangesloten op dit treinnetwerk. Zo kun je bijvoorbeeld een uitstapje maken naar Antwerpen.

Ticket to ride uitbreiding

3. Ticket to ride Nordic

Ticket To Ride: Nordic Countries neemt jou mee op een Noors avontuur door Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden, terwijl jij reist door deze grote Noorse steden, zoals Kopenhagen, Oslo, Helsinki en Stockholm.

4. Ticket to ride Europe

Ticket to Ride bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd met deze speciale Ticket to Ride Europe 15th Anniversary editie. Met deze speciale jubileumeditie worden deze spannende treinavonturen voor veel familie en vrienden over heel de wereld gevierd.

5. Ticket to Ride 1e reis

Ticket to ride uitbreiding vinden? Maak nu jouw allereerste reis met de kinderversie van Ticket to Ride! Ticket To Ride: Mijn Eerste Reis is erg gemakkelijk en snel te leren en is daardoor ook een perfecte kennismaking met de Ticket To Ride spellenserie. 

6. Ticket to ride London

Stap in de bus en reis naar Londen in de jaren 70 met deze Ticket to Ride London! Deze nieuwste versie van Ticket to Ride brengt jou naar de mode- en muziekhoofdstad van de wereld tijdens de jaren 70. Neem dan een kijkje bij de historische locaties zoals de Tower of London, Hyde Park, Britisch Musuem.

Ticket to ride alle versies

7. Ticket to Ride Europe

Ticket to ride leukste versie vinden? Met het Ticket to Ride Europe bordspel reis jij per trein over het hele continent. Waag je een reis door deze donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw jij schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

8. Ticket to Ride USA

Ticket to Ride USA is een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. In Ticket to Ride verzamel jouw kaarten met verscheidene types treinwagons, waarmee je treinroutes tussen steden in Noord-Amerika kunt claimen. Hoe langer de routes, hoe meer punten het oplevert. Daarnaast win jij punten door bestemmingskaarten te volbrengen, waarbij twee verafgelegen steden met elkander verbonden moeten worden. Ticket to ride alle versies vinden? 

9. Europa 1912

Ticket to ride uitbreiding vinden? Europa 1912 introduceert bovendien Warehouses and Depots – dit zijn dan twee nieuwe spelelementen voor extra strategische opties voor bij alle versies van Ticket To Ride.

Welke ticket to ride is het leukst? 

10. Ticket to Ride Rails & Sails

Verzamel de juiste trein- en schipkaarten om verbindingen over land en zee aan te leggen. Hier scoor je punten voor en jij kunt nog meer punten verdienen als jij complete routes weet aan te leggen. Als je jouw routes echter niet afmaakt, krijg jij strafpunten aan het einde van het spel! Welke ticket to ride is het leukst?

ticket to ride rails and sails

11. Ticket to Ride France & Old West

Bijzonder aan deze map collection is dat je eerst het spoor moet aanleggen voordat je routes kunt claimen. Dit moet je doen aan het einde van een beurt waarin je treinkaarten hebt gepakt. Jij bepaalt zelf de kleur van de route en de plek op het speelbord. Maar pas op dat jij tegenstanders je route niet inpikken voordat jij weer aan de beurt bent.

12. Ticket to ride India

Bordspellen met treinen vinden? Ontdek één van de meest dichtbevolkte landen in Ticket to Ride India. Dit spel voegt ’n leuk spelelement toe voor het extra speelplezier: mandala’s maken. 

13. Ticket to Ride New York

Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf het Empire State Building (destijds de hoogste wolkenkrabber ter wereld) of maak een wandeling door dit prachtige Central Park. Bezoek Times Square, Brooklyn en al de andere toeristische locaties.

14. Ticket to Ride Japan and Italy

Ticket to ride uitbreiding vinden? Stap in een hogesnelheidstrein om Japan te kunnen doorkruisen of geniet van dit prachtige zicht op de Alpen of Toscane in Italië met deze nieuwe Map Collection van Ticket to Ride. Welke ticket to ride is het leukst?

Nieuwste ticket to ride

15. Ticket to Ride Germany

Bordspellen met treinen vinden? Stap dan nu aan boord voor een avontuurlijke reis door Duitsland! Ticket to Ride Duitsland is ’n compleet nieuw, stand-alone spel uit de Ticket to Ride serie. Voor dit spel is deze basisversie van het spel dus niet vereist.

16. Ticket to Ride UK

Uitbreidingsset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Let dan wel op: uitsluitend speelbaar wanneer je het bordspel Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe in bezit hebt, want jij hebt de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig. Nieuwste ticket to ride.

Ticket to ride leukste uitbreiding

17. Ticket to Ride Afrika

Ticket to Ride Africa is een uitbreiding voor het bordspel Ticket to Ride USA en Ticket to Ride Europa. Let op: het is uitsluitend speelbaar wanneer je een van deze bordspellen in het bezit hebt, want je hebt de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig. bordspel met treinen vinden? Check dit artikel.

18. Ticket to ride 1910

Ticket To Ride uitbreiding vinden?  – USA 1910 is een extra kaartset voor dit originele Ticket To Ride bordspel. Het bestaat uit 181 kaarten op het groot formaat (dezelfde grootte als Ticket to Ride Europe en Märklin) met onder andere 35 extra Destination Tickets. Ticket to ride twee personen vinden? Check dit.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo