Ticket to ride twee personen

Ticket To Ride voor twee personen vinden? Bekijk dit artikel om erachter te komen wat de leukste Ticket To Ride edities twee personen zijn. Van ticket to ride Europe tot aan ticket to ride nordic countries. En van ticket to ride France tot aan ticket to ride India.

1. Europa 1912

Ticket to ride twee personen vinden? Europa 1912 introduceert bovendien Warehouses and Depots – dit zijn de twee nieuwe spelelementen voor extra strategische opties voor bij alle versies van Ticket To Ride.

2. Ticket to Ride USA

Ticket to Ride USA is een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. In Ticket to Ride verzamel je de kaarten met verscheidene types treinwagons, waarmee je treinroutes tussen steden in Noord-Amerika kunt claimen. Hoe langer de routes, hoe meer punten het oplevert. 

3. Ticket to Ride Europe

Met het Ticket to Ride Europe bordspel reis jij per trein over het hele continent. Waag je een reis door deze donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw jij schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

4. Ticket to ride Europe

Ticket to Ride bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd met deze speciale Ticket to Ride Europe 15th Anniversary editie. Met deze speciale jubileumeditie worden deze spannende treinavonturen dan voor veel familie en vrienden over de hele wereld gevierd.

Ticket to ride twee personen

5. Ticket to ride Amsterdam

Ticket to ride twee personen vinden? Welkom in het Amsterdam tijdens deze 17de eeuw met Ticket to Ride Amsterdam. In deze 17de eeuw was Amsterdam ’t bruisende hart van de wereldhandel en de rijkste stad ter wereld! 

6. Ticket to Ride Nederland

In deze uitbreiding Ticket to Ride Nederland ga je op een fantastisch treinavontuur dwars door Nederland. Reis jij van ’t bruisende Amsterdam naar het gezellige Maastricht? Of ga jij dan lekker uitwaaien op de Waddeneilanden? Ook de buurlanden zijn aangesloten op dit treinnetwerk. Zo kun je bijvoorbeeld een uitstapje maken naar Antwerpen.

7. Ticket to Ride 1e reis

Maak nu jouw allereerste reis met de kinderversie van Ticket to Ride! Ticket To Ride: M’n Eerste Reis is erg gemakkelijk en snel te leren en is daardoor een perfecte kennismaking met de Ticket To Ride spellenserie. 

Ticket to ride twee personen

8. Ticket to ride Nordic

Bordspel met treinen vinde? Ticket To Ride: Nordic Countries neemt jou dan mee op een Noors avontuur door Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden, terwijl jij reist door de grote Noorse steden, zoals Kopenhagen, Oslo, Helsinki en Stockholm.

9. Ticket to Ride France & Old West

Bijzonder aan deze map collection is dat je eerst het spoor moet aanleggen voordat je routes kunt claimen. Dit moet jij doen aan het einde van een beurt waarin je treinkaarten hebt gepakt. Je bepaalt zelf de kleur van de route en de plek op het speelbord. Maar pas op dat jij tegenstanders je route niet inpikken voordat jij weer aan de beurt bent.

10. Ticket to Ride Rails & Sails

Ticket to ride twee personen vinden? Verzamel de juiste trein- en schipkaarten om verbindingen over land en zee aan te leggen. Hier scoor je punten voor en jij kunt nog meer punten verdienen als jij complete routes weet aan te leggen. Als je jouw routes echter niet afmaakt, krijg jij strafpunten aan het einde van het spel!

ticket to ride rails and sails

11. Ticket to ride London

Stap in de bus en reis naar Londen in de jaren 70 met deze Ticket to Ride London! Deze nieuwste versie van Ticket to Ride brengt jou naar de mode- en muziekhoofdstad van de wereld tijdens de jaren 70. Neem dan een kijkje bij de historische locaties zoals de Tower of London, Hyde Park, Britisch Musuem.

Ticket to ride met twee personen

12. Ticket to ride India

Bordspellen met treinen vinden? Ontdek één van de meest dichtbevolkte landen in Ticket to Ride India. Dit spel voegt ’n leuk spelelement toe voor het extra speelplezier: mandala’s maken. 

13. Ticket to Ride Japan and Italy

Bordspellen met treinen vinden? Stap in een hogesnelheidstrein om Japan te doorkruisen of geniet van het prachtige zicht op de Alpen of op Toscane in Italië met deze nieuwe Map Collection van Ticket to Ride. 

14. Ticket to ride 1910

Ticket To Ride – USA 1910 is een extra kaartset voor het originele Ticket To Ride bordspel. Het bestaat uit 181 kaarten op het allergrootste formaat (dezelfde grootte als Ticket to Ride Europe en Märklin) met onder andere 35 extra Destination Tickets.

15. Ticket to Ride Germany

Ticket to ride twee personen vinden? Stap nu aan boord voor een avontuurlijke reis dan door Duitsland! Ticket to Ride Duitsland is ’n compleet nieuw, stand-alone spel uit de Ticket to Ride serie. Voor dit spel is deze basisversie van het spel dus niet vereist. 

Ticket to ride voor twee personen

16. Ticket to Ride New York

Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf het Empire State Building (destijds de hoogste wolkenkrabber ter wereld) of maak ’n wandeling door dit prachtige Central Park. Bezoek Times Square, Brooklyn en alle andere toeristische locaties.

17. Ticket to Ride UK

Uitbreidingsset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Let wel even op: uitsluitend speelbaar wanneer je het bordspel Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe in bezit hebt, want jij hebt de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig. Bordspellen voor vakantie vinden? Check dit.

18. Ticket to Ride Afrika

Ticket to ride twee personen vinden? Ticket to Ride Africa is een uitbreiding voor het bordspel Ticket to Ride USA en Ticket to Ride Europa. Let op: het is uitsluitend speelbaar wanneer jij een van deze bordspellen in bezit hebt, want je hebt de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig. Liever een bordspel met letters en woorden vinden?

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo